Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Μπερδεύεις το καλοπροαίρετο με την προσπάθεια λήψης αρεσκείας η αλλιώς γλυψιμο. Στο φόρουμ δεν μπήκα για να πάρω likes, μου άρεσε η προσπάθεια που γίνεται και είπα να συνεισφέρω όπως μπορώ. Τώρα εάν νομίζεις ότι κάνω κάτι άλλο είναι η γνώμη σου.
Αυτό ακριβώς η γνώμη μου. Και όχι μόνο δική μου....
Αλλα δεν απάντησε για την Τζενα; anyway όπως νομίζεις όλα καλα

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Αυτό ακριβώς η γνώμη μου. Και όχι μόνο δική μου....
Αλλα δεν απάντησε για την Τζενα; anyway όπως νομίζεις όλα καλα
Όταν λες ότι δεν είναι μόνο η δική σου γνώμη αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπήρχε συζήτηση για την πάρτη μου εκτός δημοσίου διαλόγου , σαφώς και δεν τιμά κανέναν από τους συμμετέχοντες στην συγκεκριμένη συζήτηση. Όλα καλά σε κάθε περίπτωση.

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
21
Σιγά μην σου ζητήσουμε και την άδεια ρε τυπε ....φάε εκεί κάνα μελομακάρονο που θα μας πεις και τι θα γράψουμε .....άμα δεν γουστάρεις την ελεύθερη φάση του bou κάνε δικό σου ιστολόγιο και λογοκρινε όσους θεωρείς εκτός θέματος
Σεβασμός στον Dewars ρε τυχάρπαστοι…Πολλά χιλιόμετρα ο τύπος !

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Όταν λες ότι δεν είναι μόνο η δική σου γνώμη αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπήρχε συζήτηση για την πάρτη μου εκτός δημοσίου διαλόγου , σαφώς και δεν τιμά κανέναν από τους συμμετέχοντες στην συγκεκριμένη συζήτηση. Όλα καλά σε κάθε περίπτωση.
Οι συζητήσεις πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν. Οπως 100% και για μένα σιγουρα. Και το ξερω. Τον αν τιμά η όχι κάποιον ή καποιους, εεε thats life. Το φόρουμ είναι μια μικρή κοινωνία όπως και η πραγματικη κοινωνία στην καθημερινότητα μας. Το κόβουμε εδώ γτ δεν έχουμε αντιπαλότητα.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.083
Πόντοι
2.356
Δοκιμάστηκε το λαζοβουλγαρακι. Με 20 ευρώ χωρίς Μα κ μου όταν ζηρμτησε 40. Ωραι πετιτ κορμακι, με ωραία πλακάκια στην Μεσι. Γαμηθηκε μέσα στο αμαξι, αφου έβγαλε τακούνι και καλτσόν. Μετρια πιπα αλλά το προσπαθεί. Οχι βιαστικη. Ωραιο άνοιγμα ποδιών αφού είναι αδύνατη και ευλιγηστη. Δεχεται κάρφωμα δυνατό. Πηγάδι μουνι με αρκετά υγρά. Βυζακι μικρό και κραυγουλες γατιου. Καλη για δοκιμή. Θα ήθελα στα όρθια πισοκολλητα την αλλη φορα. Μαλακια καβαντζα.
Τρέξε να δεις στο κάθισμά γιατί εμένα είχε αίματα Αλλά ευτυχώς Εχω δερμάτινα κ με ένα μωρομαντηλο καθάρισε Αλλά αν έχεις ύφασμα δύσκολα τα πράματα
Ισως να είχε περίοδο γιατί κ Εγώ το κατάλαβα το πηγάδι Αλλά δε μύριζε καθόλου μάλιστα δέχτηκε το δάχτυλο στον κώλο άνετα Αλλά όταν πήγα να της πιάσω τα βυζιά τραβήχτηκε το Μαλακιδι
Φυσικά μόλις σταμάτησα με είπε πίπα σεξ 20 το έμαθε το ποίημα της καλά

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Οι συζητήσεις πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν. Οπως 100% και για μένα σιγουρα. Και το ξερω. Τον αν τιμά η όχι κάποιον ή καποιους, εεε thats life. Το φόρουμ είναι μια μικρή κοινωνία όπως και η πραγματικη κοινωνία στην καθημερινότητα μας. Το κόβουμε εδώ γτ δεν έχουμε αντιπαλότητα.
Συμφωνώ οτι δεν είναι σωστό να χαλάσουμε το νήμα. Έλα σε πμ για να συζητήσουμε ότι θέλεις.

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Όλα καλά ούτε αίμα ούτε σπέρμα χαχαχα

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Συμφωνώ οτι δεν είναι σωστό να χαλάσουμε το νήμα. Έλα σε πμ για να συζητήσουμε ότι θέλεις.
Ευχαριστώ για το κάλεσμα. Αλλα ότι είπαμε, είπαμε. Υπό άλλες συνθήκες και με κάτι πιο ενδιαφέρον και αναλυσιμο περί πιάτσας, μπουρδελα κτλπ όταν θα υπάρχει κάποια απορία

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Σιγά μην σου ζητήσουμε και την άδεια ρε τυπε ....φάε εκεί κάνα μελομακάρονο που θα μας πεις και τι θα γράψουμε .....άμα δεν γουστάρεις την ελεύθερη φάση του bou κάνε δικό σου ιστολόγιο και λογοκρινε όσους θεωρείς εκτός θέματος
Ελεύθερο λόγο έχουμε όλοι στο bou ,μαλακες στο νήμα δεν θέλουμε .
Να στο κάνω πιο λιανα ελληνικά να το καταλάβεις .
Από την στιγμή που δεν ξέρεις ούτε που βρίσκεται η πιάτσα κάτσε να ασχοληθείς στα θέματα που γνωρίζεις .
Άντε όλοι οι βλάκες του εσκορτ νομίζετε ότι έχετε παντού λόγο.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.083
Πόντοι
2.356
Δοκιμάστηκε και το καδησιο. Στα ίδια επίπεδα με λαζοβουλγαρακι. Οχι τόσο αδύνατο. Άλλο νορμαλ πετιτ σώμα κ κοντούλα. Χαμογελαστή και καλή. Ίδιο έργο με λαζοβουλγαρακι. Πιπα λίγο καλύτερη με γλώσσα και βαθιά μπουκοματα. Πόκετ σαϊζ και αυτό άνετα σεξ στο αμαξι μέσα. 20 ευρώ κανονικά ζηταει
Εχω την εντύπωσή ότι είναι 30+ η κάνω λάθος

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.539
Πόντοι
1.056
Ελεύθερο λόγο έχουμε όλοι στο bou ,μαλακες στο νήμα δεν θέλουμε .
Να στο κάνω πιο λιανα ελληνικά να το καταλάβεις .
Από την στιγμή που δεν ξέρεις ούτε που βρίσκεται η πιάτσα κάτσε να ασχοληθείς στα θέματα που γνωρίζεις .
Άντε όλοι οι βλάκες του εσκορτ νομίζετε ότι έχετε παντού λόγο.
Έχει λυθεί αυτό το θέμα ...ακόμα και να μην ήξερα που είναι η πιάτσα μια ερώτηση να έκανα σε έναν συντοπίτη ποια είναι η πιο υποβαθμισμένη περιοχη και τσουπ θα το μάθαινα ...δεν έχει τπτ το ρομαντικο να γαμιεσαι στο δρόμο και να σε παίρνει και μάτι ο αγαπητικός κάπου κρυμμένος στα πέριξ ...δεν κάνετε και κάναν άθλο απλά αντί να δώσετε 80-100 ευρώ να γαμησετε σε κλειστό χώρο γαματε 4-5 φορές εξαθλιωμένες τυπισσες

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Έχει λυθεί αυτό το θέμα ...ακόμα και να μην ήξερα που είναι η πιάτσα μια ερώτηση να έκανα σε έναν συντοπίτη ποια είναι η πιο υποβαθμισμένη περιοχη και τσουπ θα το μάθαινα ...δεν έχει τπτ το ρομαντικο να γαμιεσαι στο δρόμο και να σε παίρνει και μάτι ο αγαπητικός κάπου κρυμμένος στα πέριξ ...δεν κάνετε και κάναν άθλο απλά αντί να δώσετε 80-100 ευρώ να γαμησετε σε κλειστό χώρο γαματε 4-5 φορές εξαθλιωμένες τυπισσες
Ωραία ,για άλλη μια φορά στα λόγια μου έρχεσαι,ότι δεν έχεις καμία δουλειά εδώ να μας κάνεις σαν τους Ιεχωβάδες κήρυγμα για θρησκείες και σεξουαλική διαπαιδαγώγηση..πάνε στο νήμα σου και όλα καλά .

Επίσης εκεί που γαμας εσύ με 100 σε παίρνει ματι από την ντουλάπα...

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.895
Πόντοι
4.766
Προσωπικά στηρίζω τύπο Yanni γιατί από την αρχή είχε ξεκαθαρίσει ο άνθρωπος ότι είναι ηλικίας λίγο μεγαλύτερος από εμάς με σύζυγο κλπ αλλά γουστάρει την φάση και την παρέα και θέλει να συνεισφέρει και να συμμετέχει...και φυσικά τον δεκτηκαμε στην παρέα και συνεχίζει να ενημερώνει και και να συζητάει..και ορθώς πράττει ...δεν νομίζω να πρέπει να του κάνουμε κάποια επίθεση ή παρατήρηση εμείς οι υποτίθεται πιο παλιοί αν κάνει κάποια λάθη στις πληροφορίες για το τι είδε..και την προηγούμενη βδομάδα πχ είπε ότι είδε γυναίκα ψηλή με σγουρό μαλλί αλλά είδε τον Φιόνα...δεν τον εκραξα σε καμία περίπτωση απλά τον διόρθωσα όμορφα και ωραία ότι δεν υπάρχουν γυναίκες μετά τα μεσάνυχτα σε εκείνο το σημείο εκτός αν ξεμείνει καμία από τις Αλβανιδες.. κάνω την παρέμβαση συγχωρέστε με αν δεν σας ενδιαφέρει η άποψη μου απλά δεν μου άρεσε αυτό που έγινε μία σελίδα τώρα... Αυτά από μένα και καλή πρωτοχρονιά να έχουμε!

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.539
Πόντοι
1.056
Ωραία ,για άλλη μια φορά στα λόγια μου έρχεσαι,ότι δεν έχεις καμία δουλειά εδώ να μας κάνεις σαν τους Ιεχωβάδες κήρυγμα για θρησκείες και σεξουαλική διαπαιδαγώγηση..πάνε στο νήμα σου και όλα καλά .

Επίσης εκεί που γαμας εσύ με 100 σε παίρνει ματι από την ντουλάπα...
Όσο κάνει μπάνιο η βίζιτα κοιτάζω στην ντουλάπα κάτω από το κρεβάτι στο θερμοσίφωνα πάνω στο μπαλκόνι έξω

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Υiannis...παντα καλοπροαιρετα οσα γραφει χωρις ιχνος αυτοπροβολης για να παιρνει τα ευσημα. Illuzion...στοχευμενες αναφορες με γνωσεις για καθε μια απο τις κοπελες. Ολα ειναι ωραια κ ολοι προσφερουν ο καθενας οσο μπορει κ γνωριζει. Τα λαθη ανθρωπινα. Η πιατσα τους χωραει ολους.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Φιλέ larson Επειδή χάσαμε την Μπαλα λίγο δέχονται δάχτυλο η Έλενα συμπεθέρα κ το ΓερμανόΒουλγαράκι
Ρωτάω γιατί είπες γύφτο Βουλγαράκη προφανώς κ εννοούσες Γερμανόβουλγαρακι
Κ να πω επίσης ότι δε νομίζω να υπάρχει λόγος να μη μας λες αλήθεια το λέω γιαυτόυς π δε πιστεύουν
Τα ψέματα τα λένε μεταξύ τους τα τανακια δήθεν η άλλη κάνει ακα είτε πίπα μόνο είτε φουλ για να διαρευσει κ να πέσει η Δουλειά της

Οποίος τύπος δεν έχει πάρει στην πιάτσα κοπέλα χωρίς προφυλακτικό δεν θεωρείται πιατσοβιος... είναι για εξτρεμιστές τύπους αυτό το σπορ..Δεν πέφτω από τα σύννεφα αν ζητάνε χωρίς προφυλακτικό οι ίδιες οι κοπέλες ούτε αν το κάνουν και με πελάτες..Για Αίσωπο δεν ξέρω για reality σίγουρα :wink:

Ω ρε φίλε, φοβερή σκέψη! Να γαμάς Σόνια και να σου τον γλύφει η μανούλα. Αν και πρέπει να είσαι ήρωας για να γαμήσεις τη μαμά.

Μέρος 3ο
Σημερα πριν το βενζινάδικο στην διχαλα! Ψιλολιγνο κοριτσάκι με μαύρο μαλλί καλό ντυμένη καλό βαμμένη με πάρα πολύ όμορφο πρόσωπο και φοβερά χειλάκια. Μαύρο μακρι παλτο. Χαμογελαστή και νορμαλ σε ομιλία.
" 25 πιπα και σεξ παίρνω 65."
" εεεε αυτά παίρνω κανα μια γύρα και θα δεις. Δεν ξέρεις πόσο καλή είμαι. Τόσα θέλω γιατί ξέρω να το κάνω. Δεν πειραζει αμα θες ξανα ελα.

Φορτωθηκε 3 φορες μέσα σε 40 λεπτα σχεδόν. Εμφανίστηκε και εχθές αλλά δεν πρόλαβα να σταματήσω
Σίγουρα σου ζήτησε 65 ευρώ για πίπα γαμισι γιατί εμένα μου είπε 30 ευρώ πίπα γαμισι και 20 για πίπα. Μήπως εννοούσε τίποτα άλλο;

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Σίγουρα σου ζήτησε 65 ευρώ για πίπα γαμισι γιατί εμένα μου είπε 30 ευρώ πίπα γαμισι και 20 για πίπα. Μήπως εννοούσε τίποτα άλλο;
Μαλον εννοουσε 25 πιπα και σεξ, κανει και 65...

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Προσωπικά στηρίζω τύπο Yanni γιατί από την αρχή είχε ξεκαθαρίσει ο άνθρωπος ότι είναι ηλικίας λίγο μεγαλύτερος από εμάς με σύζυγο κλπ αλλά γουστάρει την φάση και την παρέα και θέλει να συνεισφέρει και να συμμετέχει...και φυσικά τον δεκτηκαμε στην παρέα και συνεχίζει να ενημερώνει και και να συζητάει..και ορθώς πράττει ...δεν νομίζω να πρέπει να του κάνουμε κάποια επίθεση ή παρατήρηση εμείς οι υποτίθεται πιο παλιοί αν κάνει κάποια λάθη στις πληροφορίες για το τι είδε..και την προηγούμενη βδομάδα πχ είπε ότι είδε γυναίκα ψηλή με σγουρό μαλλί αλλά είδε τον Φιόνα...δεν τον εκραξα σε καμία περίπτωση απλά τον διόρθωσα όμορφα και ωραία ότι δεν υπάρχουν γυναίκες μετά τα μεσάνυχτα σε εκείνο το σημείο εκτός αν ξεμείνει καμία από τις Αλβανιδες.. κάνω την παρέμβαση συγχωρέστε με αν δεν σας ενδιαφέρει η άποψη μου απλά δεν μου άρεσε αυτό που έγινε μία σελίδα τώρα... Αυτά από μένα και καλή πρωτοχρονιά να έχουμε!
Άλλο τα λάθη κ άλλο να αναφέρουμε πουτανες που δεν είναι εκεί. Και αυτό ισχύει κ για άλλους.σε μεγαλύτερο βαθμό αποτι ο yiannis. Μια σελίδα ήταν μόνο τα δικά μου μνμτα για πιατσα. Οχι με τον yianni. Εξάλλου έληξε η συζήτηση σε καλά πλαίσια. Και όλα καλά. Η άποψη σου πάντα δεχτη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οχι τα λέω για να τα λέω σαν τον Αίσωπο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom