Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (7 μέλη και 34 επισκέπτες)

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.716
Πόντοι
201
Λέω να κάνω σε λίγο μια βόλτα να δούμε τι παίζει. Οι Βουλγάρες επαναστάτησαν δηλαδή :D:
Πανε πανε κι πες μας..εγω πριν λιγο ειδα το βασικο τιμ που κατεβηκε στον αγωνα...προστεθηκε και μια που την ειδα πρωτη φορα πριν τη διχαλα στα αριστερα μαυρο μαλι μακρυ σπασμενη πολυ στο προσωπο πετιτ.

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.083
Πόντοι
2.356
Πανε πανε κι πες μας..εγω πριν λιγο ειδα το βασικο τιμ που κατεβηκε στον αγωνα...προστεθηκε και μια που την ειδα πρωτη φορα πριν τη διχαλα στα αριστερα μαυρο μαλι μακρυ σπασμενη πολυ στο προσωπο πετιτ.
Εννοείς στους κάδους απέναντί από το γωνιακό καφέ??

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.083
Πόντοι
2.356

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Αναμονή ενημέρωσής από τον νο1 ρεπόρτερ της πιάτσας :happy::thumbsup:
Καλησπέρα αλάνια, ευχαριστώ για τον ευφημισμό,αλλά πιστεύω ότι οι Dewarss, Pacino δικαιούνται τον τίτλο ρεπόρτερ επάξια , έρχομαι δεύτερος με διαφορά :D:. Εκανα 5-6 βόλτες όλες και όλες 21:30-22:00 για να πιάσω σφυγμο. Πρώτη βόλτα η πρώτη που είδα ήταν το stilo , μια ξανθιά στην χλόης και στο στενό πριν το στενό της Πειραιώς μια "νοικοκυρά " χοντρούλα πραγματικά μια μαμά της διπλανής πόρτας που έχω δει και άλλες φορές όχι όμως σε καθημερινή βαση. Στις επόμενες βόλτες βγήκαν και κάποιες άλλες. Κλασσικά στο shell ο νταβας τρανς , Ιουλία, Άλβα , Σία δεν τις πετυχα σε καμμία βόλτα. Stilo κλασσικά στο πόστο της , στην χλόης χειλου , ξανθιά και ακόμα μια που δεν είδα καλά, Daniella που ετοιμαζόταν να φύγει επειδή δεν έχει κίνηση, το Petit το καδισιο στην θέση του, γερμανοβουλγαρακι άφαντο, Σύλβια στον δαβανοπουλο. Υποτονική κίνηση η οι καλές είχαν πολλή δουλειά και ήταν όλη την ώρα σε καβατζα. Φεύγοντας για σπίτι πήρα το δρόμο της κτηνιατρικής για λιμάνι , είδα 3 τρανς ( λόγω μη γούστου μου σε τρανς δεν γνωρίζω ονόματα) ένα όμορφο μακρύ μαλλί στην γωνία με Γιαννιτσών, πιο κάτω ένα παχουλουτσικο, και ένα ψηλό αδύνατο. Ήσυχα πράγματα, δεν υπήρχε κάτι να μου κάνει κλικ και δεν σταμάτησα σε καμμία να δω τι παίζει με τις τιμές που είπε ο monadikoss, παρά μόνο στην Daniella που έπαιζε ακόμα στα 15 και φύγει για Βουλγαρία αυτές τις μέρες.

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.539
Πόντοι
1.056
Θα σας παρακαλέσω όλους τους εκτός θέματος πιάτσας ,τις επιστημονικές μαλακίες σας να τις κρατήσετε για εσάς ή να μεταφερθείτε σε αντίστοιχα θέματα .
Επειδή πέταξε ένας την παπάρια του για να πείσει τον εαυτό του ότι επειδή ρουφάει παλούκια δεν φταίει αυτός ,αλλά η διδασκαλική καθοδήγηση δεν θα μας γαμησετε το νήμα .
Μαζευτείτε άλλου να αναλύσετε τις θρησκευτικές και σεξουαλικές σας προτιμήσεις.
Δεν έχετε ιερό και όσιο.
Σιγά μην σου ζητήσουμε και την άδεια ρε τυπε ....φάε εκεί κάνα μελομακάρονο που θα μας πεις και τι θα γράψουμε .....άμα δεν γουστάρεις την ελεύθερη φάση του bou κάνε δικό σου ιστολόγιο και λογοκρινε όσους θεωρείς εκτός θέματος

• Like
Αντιδράσεις: Larson

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Μέρος 1ο

Για να βάλω σε μια τάξη κάποια πράγματα. Γιατί ότι ναναι γράφεται. Σόρυ yiannis888 αλλά σε έχω πιάσει και άλλες φορές με λάθος περιγραφές και βουλγαρες ανύπαρκτες στα σημεία. Βόλτα εχθες και σήμερα. Αλβα στο πόστο της, απεναντι μια bulgaricus ipopotamus ότι πρέπει για national geographic. Mazi της μια κακοβαμμενη ξανθιά αδυνατη και πολύ ασχημη. Μεταφέρθηκαν στην χλόης μετά. Στιλο παρών, Ιουλία παρων έτοιμη για λαϊκή, σήμερα καλύτερα ντυμενη. Χλοης βάσια και η Τεμη (αδερφή Σοφίας) και μια βουλγαρα σαν την Σαμπφω Νοταρά σε φάτσα κ ηλικα( θεός σχωρεστην). Σημερα μόνο η Τεμη χωρίς Βάσια παρέα με την ξανθια βουλγαρα Μαρία που καθεται με Ντάνιελα ως συνηθως η κοντά στην Σονια. Μάνα Σονιας, γκιλφ σεβορλετ στο στενό τράπεζας Πειραιώς
Γκιλφ αδυνατη με αγορε μαλλί να βολταρει μοναστηριου και γιαννιτσων. Ντάνιελα στο πόστο της, το μικρόσωμο βουλγαρακι στους κάδους. Μιλφ Ντέζη κανονικά στο βενζινάδικο κ διχάλα. Φορτωνοταν αβέρτα. Κρύβεται στο αδιέξοδο στενο απεναντι απο Ντάνιελα.
Λαζοβουλγαρακι στο πόστο της πριν το 4αλλ, έφυγε από Εθνική τράπεζα στην Γιαννιτσων. Συλβια στην eurobank η απεναντι στα μηχανάκια.
Σήμερα τα ιδια χωρίς τον ιπποπόταμο και την άσχημη ξανθιά και την γριά βουλγαρα. Να προσθέσω ότι ήταν η αδερφή - ξαδέρφη της Στιλο μαζί με την χοντρη βουλγαρα φάτσα μπουλντόγκ και χθες κ σήμερα Στο κόκκινο επί της Γιαννιτσών. Επισης Σονια και κρητικά ήταν σήμερα για λίγο εχθες όχι.
Ντεζη συμπεθέρα σήμερα μόνο νωρίς και έφυγε 9.30 ώρα. Λογικα βγαίνει κατά της 7 με 8 για καμιά ώρα.Οταν έρχεται η Συλβια εξαφανίζετε. Έλενα συμπεθέρα απών και χθες κ σημερα. Εχθες Μαυρουλες κατά της 11.30 κατηφοριζαν κάτω. 5 στο σύνολο. Τραβελια ομοίως με αλαρμ γιαννιτσων. Φιονα παρών επισης. Και οι γνωστές στο στενό μέσα πίσω από οπαπ.
Βόλτα εχθες 9.15 με 11.30 σχεδόν 12. Σημερα 8 με 10.30.
Τσιμπουκοχειλου πουθενά εδώ και μέρες αρκετές. Δεν πιστεύω να είναι ο Κασπερ το φαντάσματακι. Επισης τραβελος με την στραβή περούκα στο πάρκο άλλο στο στενο απεναντι μέσα στο αμαξι του. Διχάλα. Amy whinehouse και μια μουρλή με φούντοτο μαλλί. Επισης μια ακόμα πρεζου στο στενό που σε βγάζει μοναστηριου ξανα αλλα με το φανάρι για να περασεις Μενεμένη.

Τελευταία τροποποίηση:

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Μέρος 2ο

Διχαλα ένα όμορφο κοριτσάκι κάστανο σκούρο μαλλί, όμορφο πρόσωπο καλό βαμμένη καλό ντυμένη.Γύρο στα 1 70. Ντυμένη στα γκρι με παλτό μακάρι.
Πρεζου λογικά σε αρχικό στάδιο. 30 πιπα σεξ ακατεβατα.
" παιρνω 30 πιπα κ σεξ αξαταβατα δεν παίρνω λιγότερα πιπα μόνο 20 με η και χωρίς. Δεν πάω με κάτω από 30 αμά θες. Τόσο είναι να ξέρεις λιγότερα όχι"
Φορτωθηκε 3 φορες μέσα σε 30 λεπτα με 40 και μετά εξαφανίστηκε.

Τελευταία τροποποίηση:

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Μέρος 3ο
Σημερα πριν το βενζινάδικο στην διχαλα! Ψιλολιγνο κοριτσάκι με μαύρο μαλλί καλό ντυμένη καλό βαμμένη με πάρα πολύ όμορφο πρόσωπο και φοβερά χειλάκια. Μαύρο μακρι παλτο. Χαμογελαστή και νορμαλ σε ομιλία.
" 25 πιπα και σεξ παίρνω 65."
" εεεε αυτά παίρνω κανα μια γύρα και θα δεις. Δεν ξέρεις πόσο καλή είμαι. Τόσα θέλω γιατί ξέρω να το κάνω. Δεν πειραζει αμα θες ξανα ελα.

Φορτωθηκε 3 φορες μέσα σε 40 λεπτα σχεδόν. Εμφανίστηκε και εχθές αλλά δεν πρόλαβα να σταματήσω

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.716
Πόντοι
201
Μέρος 2ο

Διχαλα ένα όμορφο κοριτσάκι κάστανο σκούρο μαλλί, όμορφο πρόσωπο καλό βαμμένη καλό ντυμένη.Γύρο στα 1 70. Ντυμένη στα γκρι με παλτό μακάρι.
Πρεζου λογικά σε αρχικό στάδιο. 30 πιπα σεξ ακατεβατα.
" παιρνω 30 πιπα κ σεξ αξαταβατα δεν παίρνω λιγότερα πιπα μόνο 20 με η και χωρίς. Δεν πάω με κάτω από 30 αμά θες. Τόσο είναι να ξέρεις λιγότερα όχι"
Φορτωθηκε 3 φορες μέσα σε 30 λεπτα με 40 και μετά εξαφανίστηκε.
Καταλαβα να λες...και οι αλλοι τα δινουν...εγω σε ωραιες στιγμες ριχνω στα δεκα ευρωπουλα το τσιμπουκι και αδειαζω αρχοντικα

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.716
Πόντοι
201
Καλησπέρα αλάνια, ευχαριστώ για τον ευφημισμό,αλλά πιστεύω ότι οι Dewarss, Pacino δικαιούνται τον τίτλο ρεπόρτερ επάξια , έρχομαι δεύτερος με διαφορά :D:. Εκανα 5-6 βόλτες όλες και όλες 21:30-22:00 για να πιάσω σφυγμο. Πρώτη βόλτα η πρώτη που είδα ήταν το stilo , μια ξανθιά στην χλόης και στο στενό πριν το στενό της Πειραιώς μια "νοικοκυρά " χοντρούλα πραγματικά μια μαμά της διπλανής πόρτας που έχω δει και άλλες φορές όχι όμως σε καθημερινή βαση. Στις επόμενες βόλτες βγήκαν και κάποιες άλλες. Κλασσικά στο shell ο νταβας τρανς , Ιουλία, Άλβα , Σία δεν τις πετυχα σε καμμία βόλτα. Stilo κλασσικά στο πόστο της , στην χλόης χειλου , ξανθιά και ακόμα μια που δεν είδα καλά, Daniella που ετοιμαζόταν να φύγει επειδή δεν έχει κίνηση, το Petit το καδισιο στην θέση του, γερμανοβουλγαρακι άφαντο, Σύλβια στον δαβανοπουλο. Υποτονική κίνηση η οι καλές είχαν πολλή δουλειά και ήταν όλη την ώρα σε καβατζα. Φεύγοντας για σπίτι πήρα το δρόμο της κτηνιατρικής για λιμάνι , είδα 3 τρανς ( λόγω μη γούστου μου σε τρανς δεν γνωρίζω ονόματα) ένα όμορφο μακρύ μαλλί στην γωνία με Γιαννιτσών, πιο κάτω ένα παχουλουτσικο, και ένα ψηλό αδύνατο. Ήσυχα πράγματα, δεν υπήρχε κάτι να μου κάνει κλικ και δεν σταμάτησα σε καμμία να δω τι παίζει με τις τιμές που είπε ο monadikoss, παρά μόνο στην Daniella που έπαιζε ακόμα στα 15 και φύγει για Βουλγαρία αυτές τις μέρες.
Επρεπε να κανεις μια ερωτηση...βασικα σημερα τωρα που το σκεφτομαι ημουν κοστουμαρισμενος αλλα δεν νομιζω να παιζει τοσο ρολο στο να ανεβασαν τιμοκαταλογο..θα επανελθω αυριο μεταμεσονυκτια με πιο απλη αμφιεση...

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
ΥΓ
Μιλφ Ντεζη άπων. Δεν ξέρω αν βγήκε καθόλου σήμερα.

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Δοκιμάστηκε το λαζοβουλγαρακι. Με 20 ευρώ χωρίς μα κ μου όταν ζητουσε 40. Ωραιο πετιτ κορμακι, με ωραία λακάκια στην μεσι. Γαμηθηκε μέσα στο αμαξι, αφου έβγαλε τακούνι και καλτσόν. Μετρια πιπα αλλά το προσπαθεί. Οχι βιαστικη. Ωραιο άνοιγμα ποδιών αφού είναι αδύνατη και ευλιγηστη. Δεχεται κάρφωμα δυνατό. Πηγάδι μουνι με αρκετά υγρά. Βυζακι μικρό και κραυγουλες γατιου. Καλη για δοκιμή. Θα ήθελα στα όρθια πισοκολλητα την αλλη φορα. Μαλακια καβαντζα.

Τελευταία τροποποίηση:

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Μέρος 1ο

Για να βάλω σε μια τάξη κάποια πράγματα. Γιατί ότι ναναι γράφεται. Σόρυ yiannis888 αλλά σε έχω πιάσει και άλλες φορές με λάθος περιγραφές και βουλγαρες ανύπαρκτες στα σημεία. Βόλτα εχθες και σήμερα. Αλβα στο πόστο της, απεναντι μια bulgaricus ipopotamus ότι πρέπει για national geographic. Mazi της μια κακοβαμμενη ξανθιά αδυνατη και πολύ ασχημη. Μεταφέρθηκαν στην χλόης μετά. Στιλο παρών, Ιουλία παρων έτοιμη για λαϊκή, σήμερα καλύτερα ντυμενη. Χλοης βάσια και η Τεμη (αδερφή Σοφίας) και μια βουλγαρα σαν την Σαμπφω Νοταρά σε φάτσα κ ηλικα( θεός σχωρεστην). Σημερα μόνο η Τεμη χωρίς Βάσια παρέα με την ξανθια βουλγαρα Μαρία που καθεται με Ντάνιελα ως συνηθως η κοντά στην Σονια. Μάνα Σονιας, γκιλφ σεβορλετ στο στενό τράπεζας Πειραιώς
Γκιλφ αδυνατη με αγορε μαλλί να βολταρει μοναστηριου και γιαννιτσων. Ντάνιελα στο πόστο της, το μικρόσωμο βουλγαρακι στους κάδους. Μιλφ Ντέζη κανονικά στο βενζινάδικο κ διχάλα. Φορτωνοταν αβέρτα. Κρύβεται στο αδιέξοδο στενο απεναντι απο Ντάνιελα.
Λαζοβουλγαρακι στο πόστο της πριν το 4αλλ, έφυγε από Εθνική τράπεζα στην Γιαννιτσων. Συλβια στην eurobank η απεναντι στα μηχανάκια.
Σήμερα τα ιδια χωρίς τον ιπποπόταμο και την άσχημη ξανθιά και την γριά βουλγαρα. Να προσθέσω ότι ήταν η αδερφή - ξαδέρφη της Στιλο μαζί με την χοντρη βουλγαρα φάτσα μπουλντόγκ και χθες κ σήμερα Στο κόκκινο επί της Γιαννιτσών. Επισης Σονια και κρητικά ήταν σήμερα για λίγο εχθες όχι.
Ντεζη συμπεθέρα σήμερα μόνο νωρίς και έφυγε 9.30 ώρα. Λογικα βγαίνει κατά της 7 με 8 για καμιά ώρα.Οταν έρχεται η Συλβια εξαφανίζετε. Έλενα συμπεθέρα απών και χθες κ σημερα. Εχθες Μαυρουλες κατά της 11.30 κατηφοριζαν κάτω. 5 στο σύνολο. Τραβελια ομοίως με αλαρμ γιαννιτσων. Φιονα παρών επισης. Και οι γνωστές στο στενό μέσα πίσω από οπαπ.
Βόλτα εχθες 9.15 με 11.30 σχεδόν 12. Σημερα 8 με 10.30.
Τσιμπουκοχειλου πουθενά εδώ και μέρες αρκετές. Δεν πιστεύω να είναι ο Κασπερ το φαντάσματακι. Επισης τραβελος με την στραβή περούκα στο πάρκο άλλο στο στενο απεναντι μέσα στο αμαξι του. Διχάλα. Amy whinehouse και μια μουρλή με φούντοτο μαλλί. Επισης μια ακόμα πρεζου στο στενό που σε βγάζει μοναστηριου ξανα αλλα με το φανάρι για να περασεις Μενεμένη.
Καλησπέρα illusion, λάθη θα κάνω σίγουρα όχι ηθελημένα, παραπληροφόρηση δεν θα δώσω και δεν έχω δώσει ποτέ. Την ώρα που βγηκα 21:30-22:00 ότι είδα αυτο ακριβώς έγραψα , με υποσημειώσεις κάποιες που δεν είδα τι πιθανώς και έκαναν. Όλοι προσπαθούνε να δώσουμε μια ενημέρωση όσο πιο κοντά στην πραγματικότητα για τους συναδέλφους που δεν μπορεσαν να κατέβουν στην οδό της ευχαρίστησης. Φιλικά πάντα.

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Δοκιμάστηκε και το καδησιο. Στα ίδια επίπεδα με λαζοβουλγαρακι. Οχι τόσο αδύνατο. Άλλο νορμαλ πετιτ σώμα κ κοντούλα. Χαμογελαστή και καλή. Ίδιο έργο με λαζοβουλγαρακι. Πιπα λίγο καλύτερη με γλώσσα και βαθιά μπουκοματα. Πόκετ σαϊζ και αυτό άνετα σεξ στο αμαξι μέσα. 20 ευρώ κανονικά ζηταει

Τελευταία τροποποίηση:

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
594
Πόντοι
311
Τι σκατα και κάνω να μη βρίσκω τίποτα εδώ κι ώρα

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Καλησπέρα illusion, λάθη θα κάνω σίγουρα όχι ηθελημένα, παραπληροφόρηση δεν θα δώσω και δεν έχω δώσει ποτέ. Την ώρα που βγηκα 21:30-22:00 ότι είδα αυτο ακριβώς έγραψα , με υποσημειώσεις κάποιες που δεν είδα τι πιθανώς και έκαναν. Όλοι προσπαθούνε να δώσουμε μια ενημέρωση όσο πιο κοντά στην πραγματικότητα για τους συναδέλφους που δεν μπορεσαν να κατέβουν στην οδό της ευχαρίστησης. Φιλικά πάντα.
Φιλε μου υπάρχουν μέρες που βγαίνω και δεν γράφω επίτηδες.... Και βλέπω αυτά που γράφονται που τα περισσότερα είναι άστοχα εντελώς. Το εχω κανει πάρα πολλές φορές και βλέπω τι παιζει κ τι γράφεται. Σε έχω ξαναπεί και παλιότερα. Δεν με μοιάζουν οι τίτλοι ούτε αν κάτω από το ονομα μου γραφτεί σπουδαίος, ανώτερος, μυστης κτλπ. Δεν χρειάζομαι credentials η να αποδείξω κάτι. Αλλα νομιζω απέχεις να έχεις τιτλο καλύτερου ρεπόρτερ τουλάχιστον ακόμα αυτή την στιγμή. . Πχ τσιμπουκοχειλα δλδη η Τζενα δεν είναι Σαλονικα εδώ και ένα μήνα σχεδόν.

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Φιλικά πάντα. Δεν εχω κάτι μαζί σου. Αλλα μην προσπαθείς τόσο πολύ να είσαι αρεστός. Μια χαρα τα πας. Δεν ξέρω αν με πιάνεις αλλά καμία φορά φαίνεται κάποιος που προσπαθεί από τον τρόπο έκφρασης να φανει παραπάνω από αυτό που είναι. Μια χαρα τα πας το ξανα λεω. Οπως πχ για να μην νομιζεις ότι τα έχω μαζί σου αποκλειστικά. Ισα ισα σε παω. Υπάρχουν μέλοι που απλά λένε για να λένε η να στέλνουν πμ και να ρωτάνε ότι μαλακια η χαζομάρα μπορείς να φανταστείς. Το κορυφαιο... Να λέμε ψέματα. Είσαι ωραίος συγχώρα με αν είναι απότομος. Οσο μεγαλώνεις είσαι και πιο strait to the point.

Τελευταία τροποποίηση:

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Φιλικά πάντα. Δεν εχω κάτι μαζί σου. Αλλα μην προσπαθείς τόσο πολύ να είσαι αρεστός. Μια χαρα τα πας.
Μπερδεύεις το καλοπροαίρετο με την προσπάθεια λήψης αρεσκείας η αλλιώς γλυψιμο. Στο φόρουμ δεν μπήκα για να πάρω likes, μου άρεσε η προσπάθεια που γίνεται και είπα να συνεισφέρω όπως μπορώ. Τώρα εάν νομίζεις ότι κάνω κάτι άλλο είναι η γνώμη σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom