Καλησπέρα αλάνια, ευχαριστώ για τον ευφημισμό,αλλά πιστεύω ότι οι Dewarss, Pacino δικαιούνται τον τίτλο ρεπόρτερ επάξια , έρχομαι δεύτερος με διαφορά
. Εκανα 5-6 βόλτες όλες και όλες 21:30-22:00 για να πιάσω σφυγμο. Πρώτη βόλτα η πρώτη που είδα ήταν το stilo , μια ξανθιά στην χλόης και στο στενό πριν το στενό της Πειραιώς μια "νοικοκυρά " χοντρούλα πραγματικά μια μαμά της διπλανής πόρτας που έχω δει και άλλες φορές όχι όμως σε καθημερινή βαση. Στις επόμενες βόλτες βγήκαν και κάποιες άλλες. Κλασσικά στο shell ο νταβας τρανς , Ιουλία, Άλβα , Σία δεν τις πετυχα σε καμμία βόλτα. Stilo κλασσικά στο πόστο της , στην χλόης χειλου , ξανθιά και ακόμα μια που δεν είδα καλά, Daniella που ετοιμαζόταν να φύγει επειδή δεν έχει κίνηση, το Petit το καδισιο στην θέση του, γερμανοβουλγαρακι άφαντο, Σύλβια στον δαβανοπουλο. Υποτονική κίνηση η οι καλές είχαν πολλή δουλειά και ήταν όλη την ώρα σε καβατζα. Φεύγοντας για σπίτι πήρα το δρόμο της κτηνιατρικής για λιμάνι , είδα 3 τρανς ( λόγω μη γούστου μου σε τρανς δεν γνωρίζω ονόματα) ένα όμορφο μακρύ μαλλί στην γωνία με Γιαννιτσών, πιο κάτω ένα παχουλουτσικο, και ένα ψηλό αδύνατο. Ήσυχα πράγματα, δεν υπήρχε κάτι να μου κάνει κλικ και δεν σταμάτησα σε καμμία να δω τι παίζει με τις τιμές που είπε ο monadikoss, παρά μόνο στην Daniella που έπαιζε ακόμα στα 15 και φύγει για Βουλγαρία αυτές τις μέρες.