Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Παιδιά για να μην παρεξηγηθω όταν έγραψα χθές για τους πιατσοβιους ότι είναι μαστ να έχει κάνει σεξ χωρίς προφυλακτικό με κοπέλα της πιάτσας..δεν παρότρυνα κανέναν προς θεού να το κάνει ίσα ίσα πρέπει να αποφεύγονται τέτοιες περιπτώσεις...Στην ουσία εννοώ ότι όλοι τόσα χρόνια με δεκάδες των δεκάδων φορές που έχουμε πάρει από πιάτσα κάποια στιγμή θα έτυχε να γίνει τέτοια φάση έστω μία φορά ή και περισσότερες.. Εγώ προσωπικά όσες φορές μου έτυχε δεν φοβήθηκα για αρρώστιες το μόνο που έκανα είναι να πλύνω καλά το όργανο μετά με σαπούνι κλπ... αλλά σε γενικές γραμμές πρέπει να αποφεύγουμε τέτοιες καταστάσεις δεν ξέρεις τι γίνεται
Δλδ ειχες σαπουνι και ζεστο νερο μαζι σου στη καβαντζα και
πλυθηκες αμεσως?

Geko2

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2023
Like
228
Πόντοι
21
Περατζαδα στις 16:40 ως 19:10,πρωτη γύρα ως το 4all τίποτα! Μετά μια η δύο γεμάτου λες, στην χλοης πάλι το μελαχρινό με ένα ξανθό!
Πριν την διχάλα μια μαυρομαλα και ένα τρανς λογικά! Δεύτερη γύρα τα ίδια, στην τρίτη σκάει μύτη η Ιουλία λαμαρίνες, στην χλοης πάλι το μελαχρινό, πριν την διχάλα τα ίδια! Ήμουν ανάμεσα στο μελαχρινό στην χλοης και στην μαυρομαλλα πριν την διχάλα! Τελικά αποφάσισα και σταμάτησα χλοης!
ΥΓ. Είναι η μοναδική ως τώρα που βγάζει και κραυγουλες! Πιπα όχι καλή αλλά στο υπόλοιπο είχε έστω και μια μικρή συμμετοχή!

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
πλυθηκες αμεσως?
Σπίτι πήγαινα μέσα σε 5 λεπτά.. Γιατί όπως είχα ξαναγράψει εμενα στην Γιαννιτσών για τρία χρόνια

Geko2

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2023
Like
228
Πόντοι
21
πλυθηκες αμεσως?
Γιατί τον πειράζεις φίλος, λογικά το έκανε όταν πήγε σπίτι που κατά άποψη μου θα ήταν πλέον αργά αν γινόταν η στραβή!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Γιατί τον πειράζεις φίλος, λογικά το έκανε όταν πήγε σπίτι που κατά άποψη μου θα ήταν πλέον αργά αν γινόταν η στραβή!
Αυτο λεω και γω..
Αν ειναι να κολλησεις δεν νομιζω οτι το πλυσιμο σε σωζει.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Περατζαδα στις 16:40 ως 19:10,πρωτη γύρα ως το 4all τίποτα! Μετά μια η δύο γεμάτου λες, στην χλοης πάλι το μελαχρινό με ένα ξανθό!
Πριν την διχάλα μια μαυρομαλα και ένα τρανς λογικά! Δεύτερη γύρα τα ίδια, στην τρίτη σκάει μύτη η Ιουλία λαμαρίνες, στην χλοης πάλι το μελαχρινό, πριν την διχάλα τα ίδια! Ήμουν ανάμεσα στο μελαχρινό στην χλοης και στην μαυρομαλλα πριν την διχάλα! Τελικά αποφάσισα και σταμάτησα χλοης!
ΥΓ. Είναι η μοναδική ως τώρα που βγάζει και κραυγουλες! Πιπα όχι καλή αλλά στο υπόλοιπο είχε έστω και μια μικρή συμμετοχή!
εννοεις το αδυνατο;
Η φιλη της τζανικας;

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.539
Πόντοι
1.056
Παιδιά συγνώμη που επεμβαίνω αλλά πιάτσα, μπουρδέλα, να κάνετε πάντα με προφύλαξη. Άντε ντέφι να γίνει κάνα ακα στοματικό σε μπουρδέλο σε τανα που την έχεις εμπιστοσύνη και θεωρείς ότι κάνει τις εξετάσεις τις. Μια φορά θα γίνει η μαλακιά και για ποιο λόγο να τρέχει κάποιος μετά. Και δεν μιλάμε μόνο για hiv αλλά για ποσά σμν. Το hiv πράγματι είναι δύσκολο να κολλήσει ακόμα και σε σεξουαλική πράξη χωρίς προφύλαξη αλλά αυτό δεν σημαίνει τπτ. Ο κωλος είναι άκρως μολυσματική περιοχή για αυτό και κάθε φορά που ακούς για νέα κρούσματα hiv αφορούν την γκέι κοινότητα. Και προσέξτε το λίγο αυτό με ποια έννοια. Στον ανδρολογο που επισκέπτομαι για τσεκ απ μου λέει πως προφανώς πολλοί πελάτες του είναι γκέι οι οποίοι έρχονται με πόσα παράσημα. Όταν τους ρωτάει με πόσους πήγαν του απαντανε 2ψιφια νούμερα τη βδομάδα χωρίς προφύλαξη. Και μάλιστα πολλοί πάνε όποτε τους καβλωσει και με γυναίκες. Προσέξτε τώρα. Σε μια δουλειά που ήμουν είχαμε μια συνάδελφο (κλάμα άμα βλέπατε τον πάτο της, κλασική ινσταγκραμ γκόμενα) η οποία την έβλεπε και λίγο προχω φεμινίστρια και είχε σχέση με έναν by. Μετά αφού μας έλεγε για ρατσισμό που δέχονται οι γκέι και λοιπές πίπες μας είπε Ε εντάξει μωρέ, καλού κακού έκανα και ένα τεστ για hiv γιατί ο πρώην μου πήγαινε και με άντρες. Καταλαβαινετε τι θέλω να πω;;; Μην το βάζετε ΠΟΥΘΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΎΛΑΞΗ.Εχουν αγριεψει οι εποχές. Από τη μια οι τόσοι λαθρομετανάστες, αυτή η απελευθέρωση των γκέι δεν είναι καλό σημάδι. Δεν είναι όπως παλιά. Παλιά θα άκουγες για μια κακή περίπτωση. Τώρα ακούγονται πολλά και δεν είναι ούτε τυχαίο ούτε περίεργο. Αυτά και να περνάτε όμορφα
Δεν φταίει η LGBT κοινότητα τυπε για την αύξηση των ΣΜΝ ....η σεξουαλική απελευθέρωση φταίει που δεν συνοδεύεται απο ενημέρωση από ειδικούς .....τα παιδιά στα σχολεία διδάσκονται ένα σωρό θρησκευτικά και αντιεπιστημονικα παραμύθια αντί να διδάσκονται πως διάολο λειτουργούν τα ρημαδια τα προφυλακτικά τι κινδύνους ενεχουν το στοματικό κολπικό πρωκτικό σεξ και η κατάποση σπέρματος κολπικών υγρών κλπ ....από προσωπική εμπειρία όταν εγώ πήγαινα σχολείο γινόταν μια θεωρητική συζήτηση όλων αυτών στα γρήγορα και με ένα αίσθημα ενοχής από ασχετους συνήθως εκπαιδευτικούς ......βάλε και την " Αγία οικογένεια" όπου οι σεξουαλικές σχέσεις είναι θέμα ταμπού και δεν συζητώνται μεταξύ γονέων και παιδιών .......είναι πολυπαραγοντική η κατάντια μας όχι αποκλειστικά των γκέι λεσβιών κλπ...

Geko2

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2023
Like
228
Πόντοι
21
εννοεις το αδυνατο;
Η φιλη της τζανικας;
Δεν γνωρίζω θα σε γελάσω!
Κατά πάσα πιθανότητα Βουλγάρακι ή τσιγκανακι αν κρίνω από την παρέα που έχει μετα(γυναικεία)

sokman88

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2018
Like
42
Πόντοι
0
Δεν φταίει η LGBT κοινότητα τυπε για την αύξηση των ΣΜΝ ....η σεξουαλική απελευθέρωση φταίει που δεν συνοδεύεται απο ενημέρωση από ειδικούς .....τα παιδιά στα σχολεία διδάσκονται ένα σωρό θρησκευτικά και αντιεπιστημονικα παραμύθια αντί να διδάσκονται πως διάολο λειτουργούν τα ρημαδια τα προφυλακτικά τι κινδύνους ενεχουν το στοματικό κολπικό πρωκτικό σεξ και η κατάποση σπέρματος κολπικών υγρών κλπ ....από προσωπική εμπειρία όταν εγώ πήγαινα σχολείο γινόταν μια θεωρητική συζήτηση όλων αυτών στα γρήγορα και με ένα αίσθημα ενοχής από ασχετους συνήθως εκπαιδευτικούς ......βάλε και την " Αγία οικογένεια" όπου οι σεξουαλικές σχέσεις είναι θέμα ταμπού και δεν συζητώνται μεταξύ γονέων και παιδιών .......είναι πολυπαραγοντική η κατάντια μας όχι αποκλειστικά των γκέι λεσβιών κλπ...
Το θρησκευτικά και "αντιεπιστημονικα" "παραμύθια" τι σχέση έχουν; Μην πετάς προσωπικές πεποιθήσεις σε μια συζήτηση για το αν στη LGBTQ κοινότητα παρταλιαζονται όλοι μεταξυ τους και κολλάνε του κόσμου τις αρρώστιες. Που η Gen Z σημειώνει αυξηση στα αφροδίσια και οι φεμινίστριες μοιραζουν κονδυλώματα από δω και από κει. Και δηλαδή που το δύσκολο να φοράει κάποιος Καποτά; Η συζήτηση εκεί ήταν, τώρα εσύ που το πας σε σχολεία και δασκάλους; Τα δεδομένα είναι αυτά φίλε. Η άλλη πηδιοταν με τον γκέι γιατί δεν ήταν ρατσιστρια αλλά έκανε και τεστ μη κόλλησε τπτ. Φταίει πάνω από όλα ότι πάνω στη καύλα του ο άλλος δε σκέφτεται, όλοι κάναμε τις ταρζανιες μας, αλλά δεν είναι τυχαίο που στα μπουρδέλα τελευταία ακούγονται τόσα ενώ αφήνουν πακια να μπαίνουν μέσα. Είναι πολύ απλά τα πράγματα.

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.539
Πόντοι
1.056
Το θρησκευτικά και "αντιεπιστημονικα" "παραμύθια" τι σχέση έχουν; Μην πετάς προσωπικές πεποιθήσεις σε μια συζήτηση για το αν στη LGBTQ κοινότητα παρταλιαζονται όλοι μεταξυ τους και κολλάνε του κόσμου τις αρρώστιες. Που η Gen Z σημειώνει αυξηση στα αφροδίσια και οι φεμινίστριες μοιραζουν κονδυλώματα από δω και από κει. Και δηλαδή που το δύσκολο να φοράει κάποιος Καποτά; Η συζήτηση εκεί ήταν, τώρα εσύ που το πας σε σχολεία και δασκάλους; Τα δεδομένα είναι αυτά φίλε. Η άλλη πηδιοταν με τον γκέι γιατί δεν ήταν ρατσιστρια αλλά έκανε και τεστ μη κόλλησε τπτ. Φταίει πάνω από όλα ότι πάνω στη καύλα του ο άλλος δε σκέφτεται, όλοι κάναμε τις ταρζανιες μας, αλλά δεν είναι τυχαίο που στα μπουρδέλα τελευταία ακούγονται τόσα ενώ αφήνουν πακια να μπαίνουν μέσα. Είναι πολύ απλά τα πράγματα.
Τα παραμύθια της Χαλιμάς ( θρησκευτικά) που διδάσκονται στα σχολεία το αναφέρω ως αντίστιξη.... διδάσκονται μαθήματα εντελώς άχρηστα όπως τα θρησκευτικά με καμιά πρακτική αξία στον έξω κόσμο αντί για ουσιαστική διδασκαλία σεξουαλικής αγωγής ......τα θρησκευτικά που δεν έχουν καμιά πρακτική αξία είναι για τα σκουπίδια ....η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση που αγγίζει την δημόσια υγεία είναι σοβαρό ζήτημα

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.212
Πόντοι
201

Αυτο λεω και γω..
Αν ειναι να κολλησεις δεν νομιζω οτι το πλυσιμο σε σωζει.
Το πλύσιμο βελτιώνει τις πιθανότητες μόλυνσης σε κάποιες περιπτώσεις γιατί μειώνεται το μικροβιακό φορτίο. Για παράδειγμα, αν έχεις πλυμένα χέρια πριν βάλεις δάχτυλο, μειώνονται οι πιθανότητες να μεταφέρεις στην τρύπα που δαχτυλιάζεις όλα τα μικρόβια που είχαν πάνω τα αντικείμενα που έπιανες νωρίτερα με τα χέρια σου. ή αν γαμάς κώλο και χωρίς να τον πλύνεις τον βάλεις σε μουνί, θα μεταφέρεις όλη τη βρωμιά και τα μικρόβια του κώλου.

Εννοείται ότι το πλύσιμο είτε πριν είτε μετά δε βοηθά σε καμία περίπτωση στην μετάδοση ΣΜΝ. Μόνο ψυχολογικά, για να πλύνεις την μαλακία που έκανες.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.867
Πόντοι
3.796
Τα παραμύθια της Χαλιμάς ( θρησκευτικά) που διδάσκονται στα σχολεία το αναφέρω ως αντίστιξη.... διδάσκονται μαθήματα εντελώς άχρηστα όπως τα θρησκευτικά με καμιά πρακτική αξία στον έξω κόσμο αντί για ουσιαστική διδασκαλία σεξουαλικής αγωγής ......τα θρησκευτικά που δεν έχουν καμιά πρακτική αξία είναι για τα σκουπίδια ....η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση που αγγίζει την δημόσια υγεία είναι σοβαρό ζήτημα
Θα σας παρακαλέσω όλους τους εκτός θέματος πιάτσας ,τις επιστημονικές μαλακίες σας να τις κρατήσετε για εσάς ή να μεταφερθείτε σε αντίστοιχα θέματα .
Επειδή πέταξε ένας την παπάρια του για να πείσει τον εαυτό του ότι επειδή ρουφάει παλούκια δεν φταίει αυτός ,αλλά η διδασκαλική καθοδήγηση δεν θα μας γαμησετε το νήμα .
Μαζευτείτε άλλου να αναλύσετε τις θρησκευτικές και σεξουαλικές σας προτιμήσεις.
Δεν έχετε ιερό και όσιο.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.867
Πόντοι
3.796
Την φίλη της τσιμπουκοχειλους λες ,
Συστήνεται ως Σοφία, Μαρία και κάτι τέτοια .
Ωραίο βουλγαρακι πιο μελαμψό από την φίλη της .
Εμφανίστηκε πάλι από προχθές ,την είδα μαζί με την Βάσια να φεύγουν από την χλόης .

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

Geko2

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2023
Like
228
Πόντοι
21
Την φίλη της τσιμπουκοχειλους λες ,
Συστήνεται ως Σοφία, Μαρία και κάτι τέτοια .
Ωραίο βουλγαρακι πιο μελαμψό από την φίλη της .
Εμφανίστηκε πάλι από προχθές ,την είδα μαζί με την Βάσια να φεύγουν από την χλόης .
Πιτσιρίκι ήταν,όταν την ρώτησα πως την λένε με είπε Στεφανη ή Στεφάνια, πάντως τα βογκιτουλια που εβγαζε το έκανε να δείχνει σαν αληθινό!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.867
Πόντοι
3.796
Πιτσιρίκι ήταν,όταν την ρώτησα πως την λένε με είπε Στεφανη ή Στεφάνια, πάντως τα βογκιτουλια που εβγαζε το έκανε να δείχνει σαν αληθινό!
Αυτή είναι που λέω ..
Στεφανία το παρέλειψα δεν θυμόμουν ,δίνει πολλά ονόματα .εμένα μου συστήθηκε Σοφια .

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.736
Πόντοι
201
Εγω βλεπω οτι ανεβασαν ολες τις τιμες...μαλλον ζητανε και δωρο εορτων....ακομα και στη διχαλα

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.736
Πόντοι
201
Η Σβεντα με τα φανταχτερα που πλεον στεκει πριν τη διχαλα στα δεξια σημερα δηλαδη πλεον 10€ πανω αρχικη σε σχεση με προ εορτων τιμες..αυτην που σε πηγε στο αδιεξοδο στο στενακι προ μηνων...και αποκορυφωμα στη χλοης που σημερα βγηκαν ολο το σοι για πιατσα και ομοφωνα διναν ταριφες ακατεβατες.η Ιουλια με τις καυλες της αναλογα ποσο της ερχεται η ΔΕΗ καθε μηνα.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Dimis

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Λέω να κάνω σε λίγο μια βόλτα να δούμε τι παίζει. Οι Βουλγάρες επαναστάτησαν δηλαδή :D:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom