Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Larsson σε πιστεύω πάντως 100%, ιδιαίτερα απο κάτι παρταλακια σαν την Έλενα , απλά δεν μου έτυχε να μου το προτείνει που την πήρα 3-4 φορές . Όπως είπε και Dewarss είναι extreme sport εάν δεχθεί κάποιος από τις συμπεθέρες ακα κόλπο.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Επίσης το γερμανοβουλγαρακι στην μοναστηρίου, το πρώτο γαμισι με ένα 20ρικο που έκανα μαζί της τον Οκτώβριο, έγινε με σπασμένη καποτα και την εχυσα μέσα. Στην συνέχεια κάθισε μπροστά μου και κατουρισε στην ψύχρα. Κουβέντα δεν είπε. Σας τα διηγουμε για να έχετε γνώση ότι γίνεται χαμός εκεί

Geko2

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2023
Like
228
Πόντοι
21
Για την συμπεθέρα να ξέρετε οτι τρελαίνεται για κωλοδαχτυλο και ρουφηγμα πουτσας άνευ και μπαλακια
Ρε μάγκες δεν είπα ότι ήταν η Έλενα, αλλά με συστήθηκε σαν Έλενα!
Προσπάθησα να την ψαρέψω και ανέφερα το Rex και καρφώθηκε μόνη της!
Η Σία ήταν!

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Σε λιγο θα κάνει εγγραφεί κ ο Αισωπος......
Είστε κουτοπονηροι κάποιοι η πάρα πολύ χαϊβάνια. Για να μην πω τίποτα αλλο

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Ρε μάγκες δεν είπα ότι ήταν η Έλενα, αλλά με συστήθηκε σαν Έλενα!
Προσπάθησα να την ψαρέψω και ανέφερα το Rex και καρφώθηκε μόνη της!
Η Σία ήταν!
Οκ για να ξεκαθαρίσει το τοπίο, από που την πήρες και πως ήταν εμφανισιακά?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.863
Πόντοι
3.796
Επίσης το γερμανοβουλγαρακι στην μοναστηρίου, το πρώτο γαμισι με ένα 20ρικο που έκανα μαζί της τον Οκτώβριο, έγινε με σπασμένη καποτα και την εχυσα μέσα. Στην συνέχεια κάθισε μπροστά μου και κατουρισε στην ψύχρα. Κουβέντα δεν είπε. Σας τα διηγουμε για να έχετε γνώση ότι γίνεται χαμός εκεί
Τώρα γράφεις μαλακίες .
Γάμησες ,εχυσες μέσα και τα κατούρησε..
Πόσο χρονών είσαι ;
Δεν ξέρεις ότι οι γυναίκες έχουν κλειτορίδα και ουρήθρα ξεχωριστά ;
Ρε μαλακες δεν παίζεστε ώρες ώρες ,δεν είστε για πολύ συζήτηση πραγματικά .
Εμείς τρέχουμε σαν τους μαλακες να σας φέρουμε ενημέρωση τι παίζει στην πιάτσα και ο καθένας γράφει τις χίλιες και μία νύχτες εδώ μέσα .

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Αισωπε περιμένω το πρώτο ποστ σου!

Geko2

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2023
Like
228
Πόντοι
21

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.863
Πόντοι
3.796
Φίλος η Σία ήταν, απέναντι από το 4all!Οταν ανέφερα το Rex με ανέφερε το όνομα σου!
Καλά έχετε ξεφύγει όλοι Ε;
Σε λίγο θα κυκλοφορείτε και με κάρτα μέλους

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.988
Πόντοι
726
Τιι ωραία που περνάτε εδώ...

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Οποίος τύπος δεν έχει πάρει στην πιάτσα κοπέλα χωρίς προφυλακτικό δεν θεωρείται πιατσοβιος... είναι για εξτρεμιστές τύπους αυτό το σπορ..Δεν πέφτω από τα σύννεφα αν ζητάνε χωρίς προφυλακτικό οι ίδιες οι κοπέλες ούτε αν το κάνουν και με πελάτες..Για Αίσωπο δεν ξέρω για reality σίγουρα :wink:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.863
Πόντοι
3.796
Οποίος τύπος δεν έχει πάρει στην πιάτσα κοπέλα χωρίς προφυλακτικό δεν θεωρείται πιατσοβιος... είναι για εξτρεμιστές τύπους αυτό το σπορ..Δεν πέφτω από τα σύννεφα αν ζητάνε χωρίς προφυλακτικό οι ίδιες οι κοπέλες ούτε αν το κάνουν και με πελάτες..Για Αίσωπο δεν ξέρω για reality σίγουρα :wink:
Εγώ δεν έχω γαμησει ποτέ στην πιάτσα χωρίς προφυλακτικό..
Δηλαδή δεν θεωρούμαι πιατσοβιος .
Δεν έχει να κάνει με κατόρθωμα,παίζονται πολλά,πάνω από όλα η υγεία μας .
Δεν σημαίνει ότι άμα έχεις ανάπτυξη μια άλφα σχέση η φιλία με μια πουτανα ότι είναι καθαρή

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Ασε να ξερω τι λέω περί Αισωπου.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Εγώ δεν έχω γαμησει ποτέ στην πιάτσα χωρίς προφυλακτικό..
Δηλαδή δεν θεωρούμαι πιατσοβιος .
Δεν έχει να κάνει με κατόρθωμα,παίζονται πολλά,πάνω από όλα η υγεία μας .
Δεν σημαίνει ότι άμα έχεις ανάπτυξη μια άλφα σχέση η φιλία με μια πουτανα ότι είναι καθαρή
Ναι ΟΚ ρίχνεις μπηχτη τώρα χαχα... αλλά θέλω να πω ότι όλες οι βρωμοαρρωστιες ξεκινάνε σχεδόν πάντα όταν κάνουν από κ#λω για αυτό το Aids ξεκίνησε από τους Gay γιατί κάνανε μόνο από εκεί..να κολλήσεις κάτι από απλή πράξη σε νιμου είναι σχεδόν 1% ... εκτός αν ο άλλος ή άλλη κοντεύει πριν τον χάρο και σε πάρει μαζί της αλλιώς δεν υπάρχει φόβος

• Like
Αντιδράσεις: Larson

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.863
Πόντοι
3.796
Ναι ΟΚ ρίχνεις μπηχτη τώρα χαχα... αλλά θέλω να πω ότι όλες οι βρωμοαρρωστιες ξεκινάνε σχεδόν πάντα όταν κάνουν από κ#λω για αυτό το Aids ξεκίνησε από τους Gay γιατί κάνανε μόνο από εκεί..να κολλήσεις κάτι από απλή πράξη σε νιμου είναι σχεδόν 1% ... εκτός αν ο άλλος ή άλλη κοντεύει πριν τον χάρο και σε πάρει μαζί της αλλιώς δεν υπάρχει φόβος
Αλήθεια δεν ρίχνω καμία μπηχτη .ξέρω τι σκέφτηκες αλλά δεν το είπα για αυτό .
Απλά να ξέρεις δεν είναι έτσι τα πράγματα ..από πληγές ,υγρά από οτιδήποτε και δεν είναι μόνο το aids

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

Geko2

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2023
Like
228
Πόντοι
21
Θα σου πρότεινα να ενημερωθείς καλύτερα, τα αφροδοσιακα νοσήματα μεταδίδονται με τα υγρά, αίμα κτλπ!

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Θα σου πρότεινα να ενημερωθείς καλύτερα, τα αφροδοσιακα νοσήματα μεταδίδονται με τα υγρά, αίμα κτλπ!
Θα σου πρότεινα να μην φοβάσαι κάτι που έφτιαξε η φύση..και όχι κάτι που επινόησαν οι Gay πουστηδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom