You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)
Αίμα περιόδου σου κάνει;Παιδια εχουμε φρεσκο αίμα; ή νέκρα;
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.139
- Πόντοι
- 2.266
Τωρα λες λιγο οτι να ναι και θες οπωσδηποτε ενημερωση για τα ΣΜΝ και για να μαθαινεις 5 πραματα απο τον κωλο ειναι ποιο επικινδυνο λογο οτι οταν το βαζεις κανεις μικρα σκισιματα στο εντερο που αιμοραγουν αλλα εινα ι τοσο μικρα που με το ματι δε θα φαινονταν οποτε οπως καταλαβαινεις το αιμα ειναι ελαχιστο εως μηδαμινο αλλα και παλι αρκει γα να κολλησεις μιας και ο ιος μπαινει απο το ανοιγμα στο κεφαλακι.Αυτο δε σημαινει ομως οτι απο το μουνι δε κολλας μιας και ο ιος ειναι και στα υγρα απλα τα υγρα εχουν μικροτερες πιθανοτητες απ οτι το αιμα.Τελος το aids δε ξεκινησε απο τους gay απλα αυτοι στοχοποιηθηκαν λογο οτι δε χρησιμοποιουσαν ποτε καποτα δεν ειχαν το θεμα της εγκυμοσυνης οπως τα κανονικα ζευγαριαΝαι ΟΚ ρίχνεις μπηχτη τώρα χαχα... αλλά θέλω να πω ότι όλες οι βρωμοαρρωστιες ξεκινάνε σχεδόν πάντα όταν κάνουν από κ#λω για αυτό το Aids ξεκίνησε από τους Gay γιατί κάνανε μόνο από εκεί..να κολλήσεις κάτι από απλή πράξη σε νιμου είναι σχεδόν 1% ... εκτός αν ο άλλος ή άλλη κοντεύει πριν τον χάρο και σε πάρει μαζί της αλλιώς δεν υπάρχει φόβος
plutarxos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 659
- Πόντοι
- 366
Μονο παρθενιάς....Αίμα περιόδου σου κάνει;
Dimis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 4.343
- Πόντοι
- 446
Οπότε για τη. Σία μιλούσες και όχι την Έλενα Συμπεθέρα από μοναστήριου. Οκ νόμιζα μιλούσες για την συμπεθέρα.Φίλος η Σία ήταν, απέναντι από το 4all!Οταν ανέφερα το Rex με ανέφερε το όνομα σου!
Από την στιγμή που μπενουν και αυτές στο φόρουμ ή κάποιοι τις δίνουν ραπορτο εκεί θα καταλήξουμε!Καλά έχετε ξεφύγει όλοι Ε;
Σε λίγο θα κυκλοφορείτε και με κάρτα μέλους
Dimis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 4.343
- Πόντοι
- 446
Μάγκες έχω αναφέρει και παλαιότερα ότι τα κορίτσια ενημερώνονται εδώ. Έχω αναφέρει κάποιες φορές σε κορίτσια τι λέγεται για την πάρτη τους, αλλά κάποιοι δείχνουν και πμ όπως έμαθα.Από την στιγμή που μπενουν και αυτές στο φόρουμ ή κάποιοι τις δίνουν ραπορτο εκεί θα καταλήξουμε!
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.867
- Πόντοι
- 3.796
Εγώ ξέρω ότι τα λεφτά σας-μας ( όπως θες πες το ) τέτοια ώρα τα πίνουν καφεδάκι με τους αγαπητικους τους και μετά θα πάνε να λαδωσουν και το εντερακι πριν την πιάτσα .Μάγκες έχω αναφέρει και παλαιότερα ότι τα κορίτσια ενημερώνονται εδώ. Έχω αναφέρει κάποιες φορές σε κορίτσια τι λέγεται για την πάρτη τους, αλλά κάποιοι δείχνουν και πμ όπως έμαθα.
Μερικοί απλά νομίζετε ότι πιάσατε τον παπά από τα αρχιδια , ή ότι θα βγάλετε γκόμενα στην πιάτσα ..δεν ξέρω .
Μεταξύ τους πάντως όταν μιλάνε όλοι το ίδιο όνομα έχουμε (μαλακας) ,τα χαρακτηριστικά αλλάζουν ,οπότε προσγειωθείτε λίγο.
Παιδιά ξεκαθαρίστε παρακαλώ: η Σία δεν είναι η ξανθιά Αλβανίδα με το μεγάλο τατουάζ στο μπούτι που παλιά συστηνόταν και ως Έλενα;
Επίσης, φίλος με το κωλοδάχτυλο, δεν μας ξεκαθάρισες για τι κωλοδάχτυλο τρελένεται η ´Έλενα (Σία;;). Να το τρώει ή να το ρίχνει;;
Τέλος, περί ΣΜΝ, τα ποσοστά φυσικά διαφέρουν δραματικά ανάλογα με το ΣΜΝ. Το HIV (και όχι το AIDS, καθότι αυτό είναι η νόσος και όχι ο ιός-ο ιός μεταδίδεται και όχι η νόσος) κολλάει πάρα πολύ δύσκολα και θέλει απαραιτήτως αίμα. Η ηπατίτιδα Β όπως και η C θέλει επίσης οπωσδήποτε αίμα αλλά κολλάει πολύ πιο εύκολα. Μια μυκητίαση ή μια βλεννόροια κολλάει και με υγρά, και πάρα πολύ εύκολα! Το 1% που αναφέρθηκε από τον φίλο crucifix είναι γενίκευση και καλό είναι να μην αναφέρονται τέτοια πράγματα γιατί ωθούν κάποιους να κάνουν τα ακα. Από κώλο όλα κολλάνε ευκολότερα περίπου για τον λόγο που εξήγησε ο φίλος Velociraptoras παραπάνω. Γι αυτό το AIDS αφορούσε περισσότερο gay και χρήστες ενδοφλέβιων, λόγω του πρωκτικού και της χρήσης ίδιας σύριγγας (αίμα με αίμα). Με πίπα δύσκολα κολλάς κάτι αλλά φυσικά δεν αποκλείεται. Θεωρητικά θα μπορούσες να κολλήσεις ακόμη και HIV αλλά παγκοσμίως δεν έχει αναφερθεί ούτε ένα τέτοιο περιστατικό.
Γνώμη μου είναι πως το ακα γαμήσι στην πιάτσα δεν σε κάνει πιατσόβιο, αλλά ΤΡΕΛΟ ή ΑΝΟΗΤΟ. Η ακα πίπα είναι ένα μικρό ρίσκο που ίσως για κάποιον τολμηρό να είναι αποδεκτό.
Επίσης, φίλος με το κωλοδάχτυλο, δεν μας ξεκαθάρισες για τι κωλοδάχτυλο τρελένεται η ´Έλενα (Σία;;). Να το τρώει ή να το ρίχνει;;
Τέλος, περί ΣΜΝ, τα ποσοστά φυσικά διαφέρουν δραματικά ανάλογα με το ΣΜΝ. Το HIV (και όχι το AIDS, καθότι αυτό είναι η νόσος και όχι ο ιός-ο ιός μεταδίδεται και όχι η νόσος) κολλάει πάρα πολύ δύσκολα και θέλει απαραιτήτως αίμα. Η ηπατίτιδα Β όπως και η C θέλει επίσης οπωσδήποτε αίμα αλλά κολλάει πολύ πιο εύκολα. Μια μυκητίαση ή μια βλεννόροια κολλάει και με υγρά, και πάρα πολύ εύκολα! Το 1% που αναφέρθηκε από τον φίλο crucifix είναι γενίκευση και καλό είναι να μην αναφέρονται τέτοια πράγματα γιατί ωθούν κάποιους να κάνουν τα ακα. Από κώλο όλα κολλάνε ευκολότερα περίπου για τον λόγο που εξήγησε ο φίλος Velociraptoras παραπάνω. Γι αυτό το AIDS αφορούσε περισσότερο gay και χρήστες ενδοφλέβιων, λόγω του πρωκτικού και της χρήσης ίδιας σύριγγας (αίμα με αίμα). Με πίπα δύσκολα κολλάς κάτι αλλά φυσικά δεν αποκλείεται. Θεωρητικά θα μπορούσες να κολλήσεις ακόμη και HIV αλλά παγκοσμίως δεν έχει αναφερθεί ούτε ένα τέτοιο περιστατικό.
Γνώμη μου είναι πως το ακα γαμήσι στην πιάτσα δεν σε κάνει πιατσόβιο, αλλά ΤΡΕΛΟ ή ΑΝΟΗΤΟ. Η ακα πίπα είναι ένα μικρό ρίσκο που ίσως για κάποιον τολμηρό να είναι αποδεκτό.
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.867
- Πόντοι
- 3.796
Η Σία είναι αυτή που λες που συστηνόταν και Έλενα .Παιδιά ξεκαθαρίστε παρακαλώ: η Σία δεν είναι η ξανθιά Αλβανίδα με το μεγάλο τατουάζ στο μπούτι που παλιά συστηνόταν και ως Έλενα;
Για κωλοδάχτυλο έλεγε για την Έλενα συμπεθέρα ο άλλος ο παραμυθάς.
Γενικά αυτές όλες είναι αλβανίδες ,άσε τι λένε
Παιδιά συγνώμη που επεμβαίνω αλλά πιάτσα, μπουρδέλα, να κάνετε πάντα με προφύλαξη. Άντε ντέφι να γίνει κάνα ακα στοματικό σε μπουρδέλο σε τανα που την έχεις εμπιστοσύνη και θεωρείς ότι κάνει τις εξετάσεις τις. Μια φορά θα γίνει η μαλακιά και για ποιο λόγο να τρέχει κάποιος μετά. Και δεν μιλάμε μόνο για hiv αλλά για ποσά σμν. Το hiv πράγματι είναι δύσκολο να κολλήσει ακόμα και σε σεξουαλική πράξη χωρίς προφύλαξη αλλά αυτό δεν σημαίνει τπτ. Ο κωλος είναι άκρως μολυσματική περιοχή για αυτό και κάθε φορά που ακούς για νέα κρούσματα hiv αφορούν την γκέι κοινότητα. Και προσέξτε το λίγο αυτό με ποια έννοια. Στον ανδρολογο που επισκέπτομαι για τσεκ απ μου λέει πως προφανώς πολλοί πελάτες του είναι γκέι οι οποίοι έρχονται με πόσα παράσημα. Όταν τους ρωτάει με πόσους πήγαν του απαντανε 2ψιφια νούμερα τη βδομάδα χωρίς προφύλαξη. Και μάλιστα πολλοί πάνε όποτε τους καβλωσει και με γυναίκες. Προσέξτε τώρα. Σε μια δουλειά που ήμουν είχαμε μια συνάδελφο (κλάμα άμα βλέπατε τον πάτο της, κλασική ινσταγκραμ γκόμενα) η οποία την έβλεπε και λίγο προχω φεμινίστρια και είχε σχέση με έναν by. Μετά αφού μας έλεγε για ρατσισμό που δέχονται οι γκέι και λοιπές πίπες μας είπε Ε εντάξει μωρέ, καλού κακού έκανα και ένα τεστ για hiv γιατί ο πρώην μου πήγαινε και με άντρες. Καταλαβαινετε τι θέλω να πω;;; Μην το βάζετε ΠΟΥΘΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΎΛΑΞΗ.Εχουν αγριεψει οι εποχές. Από τη μια οι τόσοι λαθρομετανάστες, αυτή η απελευθέρωση των γκέι δεν είναι καλό σημάδι. Δεν είναι όπως παλιά. Παλιά θα άκουγες για μια κακή περίπτωση. Τώρα ακούγονται πολλά και δεν είναι ούτε τυχαίο ούτε περίεργο. Αυτά και να περνάτε όμορφα
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Αν είμαι παραμυθάς, πήγαινε και δοκίμασε την. Το θέμα είναι αν θα σου κάτσει. Εγώ δεν έχω πρόβλημα να τα βγάλω όλα στον αέρα με τις πουτανες της γιαννιτσων. Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι περισσότεροι εδώ κρυφό καμάρι. Και το γυφτοβουλγαρακι μοναστηριου μία από τα ίδια, κλείνει μάτια και πάρε κόσμεΗ Σία είναι αυτή που λες που συστηνόταν και Έλενα .
Για κωλοδάχτυλο έλεγε για την Έλενα συμπεθέρα ο άλλος ο παραμυθάς.
Γενικά αυτές όλες είναι αλβανίδες ,άσε τι λένε
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.867
- Πόντοι
- 3.796
Δεν θα κάτσω να ψάξω ,αλλά αυτά που λες δεν γίνονται και πως γίνεται να τυχαίνουν όλα σε εσένα .Αν είμαι παραμυθάς, πήγαινε και δοκίμασε την. Το θέμα είναι αν θα σου κάτσει. Εγώ δεν έχω πρόβλημα να τα βγάλω όλα στον αέρα με τις πουτανες της γιαννιτσων. Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι περισσότεροι εδώ κρυφό καμάρι. Και το γυφτοβουλγαρακι μοναστηριου μία από τα ίδια, κλείνει μάτια και πάρε κόσμε
Το γερμανοβουλγαρακι το έχω πάρει 4-5 φορές και ποτέ δεν μίλησε για έξτρα .
Την Έλενα το ίδιο .
Την Νταίζη συμπεθέρα την έχω πάρει 2 φορές και ήταν μια χαρά χωρίς να λέει τίποτα τέτοια ,ούτε μύριζε όπως είχε αναφερθεί από κάποιους παλιά .
Μόνο για την Σβεζα,πως σκατα την λένε ,ήταν επιβεβαιωμένο από πολλούς .
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Δεν έχω κατι άλλο να προσθέσω, απλή ενημέρωση έκαναΔεν θα κάτσω να ψάξω ,αλλά αυτά που λες δεν γίνονται και πως γίνεται να τυχαίνουν όλα σε εσένα .
Το γερμανοβουλγαρακι το έχω πάρει 4-5 φορές και ποτέ δεν μίλησε για έξτρα .
Την Έλενα το ίδιο .
Την Νταίζη συμπεθέρα την έχω πάρει 2 φορές και ήταν μια χαρά χωρίς να λέει τίποτα τέτοια ,ούτε μύριζε όπως είχε αναφερθεί από κάποιους παλιά .
Μόνο για την Σβεζα,πως σκατα την λένε ,ήταν επιβεβαιωμένο από πολλούς .
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
Φιλέ larson Επειδή χάσαμε την Μπαλα λίγο δέχονται δάχτυλο η Έλενα συμπεθέρα κ το ΓερμανόΒουλγαράκι
Ρωτάω γιατί είπες γύφτο Βουλγαράκη προφανώς κ εννοούσες Γερμανόβουλγαρακι
Κ να πω επίσης ότι δε νομίζω να υπάρχει λόγος να μη μας λες αλήθεια το λέω γιαυτόυς π δε πιστεύουν
Τα ψέματα τα λένε μεταξύ τους τα τανακια δήθεν η άλλη κάνει ακα είτε πίπα μόνο είτε φουλ για να διαρευσει κ να πέσει η Δουλειά της
Κ να πω επίσης ότι δε νομίζω να υπάρχει λόγος να μη μας λες αλήθεια το λέω γιαυτόυς π δε πιστεύουν
Τα ψέματα τα λένε μεταξύ τους τα τανακια δήθεν η άλλη κάνει ακα είτε πίπα μόνο είτε φουλ για να διαρευσει κ να πέσει η Δουλειά της
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.867
- Πόντοι
- 3.796
Δεν θα γυρίσω το θέμα πάλι στην χθεσινή συζήτηση .Φιλέ larson Επειδή χάσαμε την Μπαλα λίγο δέχονται δάχτυλο η Έλενα συμπεθέρα κ το ΓερμανόΒουλγαράκι
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Σωστός, δεν έχω λόγο να πω ανακρίβειες !!!!. Η γυφτοβουλγαρα είναι το γερμαμοβουλγαρακι στο 4all Mοναστηριου. Την Έλενα την συμπεθέρα την παίρνω εδώ και 3 χρόνια όταν και πρωτοεμφσνηστικε με μια άλλη χοντρή τότε έξω από το ροτόντα.Φιλέ larson Επειδή χάσαμε την Μπαλα λίγο δέχονται δάχτυλο η Έλενα συμπεθέρα κ το ΓερμανόΒουλγαράκι
bizakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Like
- 108
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα στην ομαδα είμαι νέος στην δράση και επειδή δεν είμαι από Θεσσαλονίκη δεν έχω την δυνατότητα να κατεβαίνω κάθε μερα. Το καλοκαίρι συχνά λόγω δουλειάς έβλεπα μια στις λαμαρίνες εάν δεν κάνω λάθος που σίγουρα φορούσε περούκες είχε λίγα κιλά παραπάνω με μεγάλο στήθος. Πέρασα χτες πάλι λόγω δουλειάς και έλειπε. Έχεις φύγει η δεν την έτυχα; Επίσης πως συστήνεται; Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία θα μου ήταν χρήσιμη για λογαριασμό γενικά της πιάτσας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.897
- Πόντοι
- 4.766
Παιδιά για να μην παρεξηγηθω όταν έγραψα χθές για τους πιατσοβιους ότι είναι μαστ να έχει κάνει σεξ χωρίς προφυλακτικό με κοπέλα της πιάτσας..δεν παρότρυνα κανέναν προς θεού να το κάνει ίσα ίσα πρέπει να αποφεύγονται τέτοιες περιπτώσεις...Στην ουσία εννοώ ότι όλοι τόσα χρόνια με δεκάδες των δεκάδων φορές που έχουμε πάρει από πιάτσα κάποια στιγμή θα έτυχε να γίνει τέτοια φάση έστω μία φορά ή και περισσότερες.. Εγώ προσωπικά όσες φορές μου έτυχε δεν φοβήθηκα για αρρώστιες το μόνο που έκανα είναι να πλύνω καλά το όργανο μετά με σαπούνι κλπ... αλλά σε γενικές γραμμές πρέπει να αποφεύγουμε τέτοιες καταστάσεις δεν ξέρεις τι γίνεταιΠαιδιά ξεκαθαρίστε παρακαλώ: η Σία δεν είναι η ξανθιά Αλβανίδα με το μεγάλο τατουάζ στο μπούτι που παλιά συστηνόταν και ως Έλενα;