You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (4 μέλη και 13 επισκέπτες)
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
Γενικά πολύ υποτονική κίνηση την τελευταία ώρα που ήμουν έξω εδώ προς δυτικά... ούτε κόσμος ούτε αυτοκίνηταΒόλτα πριν λίγο ,τίποτα σπουδαίο έξω....
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.851
- Πόντοι
- 3.796
Εγω τι είπα προχθές ;...μια μέρα άντεξε πάλι στο στούντιο.Μέχρι στιγμής μια Ντάνι; κάπως έτσι , μια άσχημη μαζί της με ξανθό μαλλί ,και μια με ροζ ανταύγειες απέναντι από 4all
Με είδε μικρό η Αλβα, και λέει χαζό θα είναι ας τον κοροϊδέψω....Της λέω..
- Για να μου τον παίξεις πόσο θες μωρό μου;
-25€
-Τι 25€ ρε συ ;
- Ε τι τι 25 ; Με 2€ θες να στον παίξω ;
Παρεμπιπτόντως παρέλαση των Γυφτο-Τρανς-Κρος κτλπ σήμερα στο 4all....
- Για να μου τον παίξεις πόσο θες μωρό μου;
-25€
-Τι 25€ ρε συ ;
- Ε τι τι 25 ; Με 2€ θες να στον παίξω ;
Παρεμπιπτόντως παρέλαση των Γυφτο-Τρανς-Κρος κτλπ σήμερα στο 4all....
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
Βόλτα γύρω στις 1 που λεν και οι μορφωμένοι...
Αλβανίδα στα μαύρα στο πόστο της... ακριβώς απέναντι της έχω μπερδευτεί τώρα... ήταν η Σία ή ήταν το πολύ αδύνατο κρος που στήνεται εκεί? Γιατί για Σία δε τη θυμάμαι, ανοιχτόχρωμο παλτό σαν γούνινο φορούσε,αν την είδε κάποιος ας μου λύσει την απορία
Στο 4αλλ η ξανθιά μιλφ Βουλγάρα Βάσια και μαζί της πρέπει να ήταν η Ιουλία αν δεν κάνω λάθος...
Λίγο παραπάνω η πάντα λαμπερή τρανς Φιόνα και στις δύο πλευρές του δρόμου.
Λίγο παραπάνω και πριν το today η Σόνια η οποία σε επόμενο πέρασμα που έκανα έφευγε με έναν κοντό γυφτοπακι με καπέλο πεζή.
Φανάρια και λίγο παραπάνω 3-4 μαύρες και πριν το Σολ κλασσικά η μιλφ με το κόκκινο stilo...η όποια με κοιτάει με πολύ λάγνο βλέμμα κάθε φορά που περνάω και αρχίζω και ψήνομαι
Στον οπαπ Μαζαράκη τέρμα κάτω μόνο η τρανς Νανά στο αμάξι της.
Από την παιδική χαρά και πάνω δεν είχαν και φως οι κολόνες οπότε δεν υπήρχε τίποτα αλλά στη διχάλα απέναντι από το βενζινάδικο ακριβώς ένα μελαχρινό αδύνατο κορίτσι που φαινόταν νορμάλ και φορούσε μακρύ γκρι παλτό
Και κλασσικά στη shell κρος Γιαννούλα με το καπελάκι και κρος με τη μαύρη καρέ περούκα..
Και στο ίδιο ύψος περίπου τα δύο Peugeot με τα γυφτοκρος Εμυ και Ζωη.
Αρκετή προσφορά θα έλεγα αν και λίγο περασμένη ώρα αλλά από την άλλη Σάββατο, Χριστούγεννα και γλυκιά βραδιά από θερμοκρασία.
Ζήτηση δεν είδα να πω την αλήθεια όσες φορές ανεβοκατεβαινα η Γιαννιτσών ήταν άδεια
Αλβανίδα στα μαύρα στο πόστο της... ακριβώς απέναντι της έχω μπερδευτεί τώρα... ήταν η Σία ή ήταν το πολύ αδύνατο κρος που στήνεται εκεί? Γιατί για Σία δε τη θυμάμαι, ανοιχτόχρωμο παλτό σαν γούνινο φορούσε,αν την είδε κάποιος ας μου λύσει την απορία
Στο 4αλλ η ξανθιά μιλφ Βουλγάρα Βάσια και μαζί της πρέπει να ήταν η Ιουλία αν δεν κάνω λάθος...
Λίγο παραπάνω και πριν το today η Σόνια η οποία σε επόμενο πέρασμα που έκανα έφευγε με έναν κοντό γυφτοπακι με καπέλο πεζή.
Φανάρια και λίγο παραπάνω 3-4 μαύρες και πριν το Σολ κλασσικά η μιλφ με το κόκκινο stilo...η όποια με κοιτάει με πολύ λάγνο βλέμμα κάθε φορά που περνάω και αρχίζω και ψήνομαι
Από την παιδική χαρά και πάνω δεν είχαν και φως οι κολόνες οπότε δεν υπήρχε τίποτα αλλά στη διχάλα απέναντι από το βενζινάδικο ακριβώς ένα μελαχρινό αδύνατο κορίτσι που φαινόταν νορμάλ και φορούσε μακρύ γκρι παλτό
Και κλασσικά στη shell κρος Γιαννούλα με το καπελάκι και κρος με τη μαύρη καρέ περούκα..
Αρκετή προσφορά θα έλεγα αν και λίγο περασμένη ώρα αλλά από την άλλη Σάββατο, Χριστούγεννα και γλυκιά βραδιά από θερμοκρασία.
Ζήτηση δεν είδα να πω την αλήθεια όσες φορές ανεβοκατεβαινα η Γιαννιτσών ήταν άδεια
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
Το κροσακι ήταν με το παλτό χθες η Σία φορούσε το λαχανι κολάν με τα σκισιματα ότι πρέπει για σκισιμο ήτανΒόλτα γύρω στις 1 που λεν και οι μορφωμένοι...
Κ το νέο καδισιο ήταν για σκισιμο χθες φορούσε καρο μίνι φούστα Αλλά ήμουν βιαστικός
Οι Τρανς συνήθως παίρνουν ορμόνες για να αποκτήσουν θηλυκά χαρακτηριστικά. Νομίζω και προεγχειρητικά παίρνουν, όσες αποφασίσουν να ξεφορτωθούν το έξτρα μέλος. Dew, νομίζω παίζει από ορμόνες να έχουν και κάτι βυζιά, χωρίς σιλικόνη.Οι τρανς είναι πιο θηλυπρεπείς,έχουν βυζιά (σιλικόνη βέβαια) ,μοιάζουν κανονικά με γυναίκες αλλά έχουν χερούλι κάτω από την φούστα ..τα κροσακια απλά είναι γκέι που ντύνονται γυναίκες με περούκες και γυναικεία ρούχα
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 746
Εσυ παλι τι βιαζεσαι;Το κροσακι ήταν με το παλτό χθες η Σία φορούσε το λαχανι κολάν με τα σκισιματα ότι πρέπει για σκισιμο ήταν
Κ το νέο καδισιο ήταν για σκισιμο χθες φορούσε καρο μίνι φούστα Αλλά ήμουν βιαστικός
maver fucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 776
- Πόντοι
- 81
χρονια πολλα σε ολους..λοιπον καλετσα πωβλε λαςμι στην Αναποδη ναμε καλιαρτα..Χρόνια πολλά σε όλα τα αλάνια, ακόμα και στους επισκέπτες !!!
Καλά νιαμου στην τσαπου μας!
Dimis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 4.337
- Πόντοι
- 446
Μια γρήγορη βόλτα στις 19:20 λόγω δουλειάς. Στο πόστο της Σιας, μια σιτεμενη γυφτισσα, απέναντι η Χρύσα μετά το 4all που φορτώνονταν, μάνα Σόνιας, η χοντρή απέναντι από χλόης και η ντανιελα πολύ περιποιημένη στα μαύρα με μίνι. Κατάθεση δεν έγινε λόγω έλλειψης απαρτίας και σήμερα είχα κακό σκοπό εάν την έβρισκα.
Leoasslover
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 209
- Πόντοι
- 0
Φίλε η Ευριδίκη τι λέει; έχεις άποψη;Βόλτα γύρω στα μεσάνυχτα απόψε...
Γωνία Χαλκίδος η μάνα της Σόνιας και λίγο παραπάνω η Άννα περούκα...
Στο φανάρι στο today μια μαύρη και λίγο παραπάνω και απέναντι στις λαμαρίνες η Ιουλία.
Στη Χλόης άλλη μια μαύρη και μια χοντρή γύφτισσα με άσχημο μπουφάν.
Από κει και πάνω απολύτως τίποτα όσες φορές και αν πέρασα.
Στον οπαπ οι τρανς Νανά τέρμα κάτω στη Μαζαράκη και η Ευριδίκη στην Καβάλας και οι δύο στα αυτοκίνητα τους.
Απέναντι από το 4αλλ στη γωνία το Peugeot με τα γυφτοκρος Ζωή και μια ακόμα που δεν αναγνώρισα... και στη shell το όχημα Malevi με τα αυτοκόλλητα και επίσης δύο γυφτοκρος μέσα.
Αυτή ήταν η εικόνα επί μία ώρα που ανεβοκατεβαινα με πολύ υποτονική κίνηση .
Αντιθέτως πολύ κίνηση είδα στα μπουρδέλα, θεωρητικά ήθελα να κάνω και μια γύρα εκεί αλλά με 2,5 βαθμούς που είχε εκεί κάτω λέω δε γαμιεται... άλλη φορά
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.616
- Πόντοι
- 7.095
Εγώ παίχτη σε πιστευω.Καλισπερα μάγκες δεν είμαι στην φάση αλλά θα σας πω μια ιστορία πάρτε το σαν φωτιά τις κριτικές που προσφέρετε.Δεν ίμαι της πιάτσας αλλά πριν 2 χρόνια καθώς γυρνούσα σπίτι από της 40 εκκλησίες με ακολουθήσει ένα Honda δεν δεινω σημασία αυτό συνεχίζει δυστατικά και σταματούσε μπροστά Μ εγώ το προσπερνούσα σε κάποια φάση ενώ με ακολουθεί και είχα δει ότι το οδηγεί μια τύπισσα γυμνή βγάζω αρχιδια και λέω δεν γαμιεται πάω να μιλήσω, της λέω δεν έχω λεφτά με ρωτάει αν υπάρχει κάποιο μέρος υσηχα της λέω δεν ξέρω και μου πεθάνει τον πουτσο και αρχίζει με προπονεί στην μέση του δρόμου πάλι καλα δεν πέρασε κάνεις τεσπά τελειώνω σε ένα λεπτό πιθανώς λίγο βυζο και φεύγω ανάλαφρος.Λεω την ιστορία στους φίλους μου οι οποιη με κορόιδευαν ότι γάμησα τραβελι και η αλήθεια είναι ότι δεν δίνουν 100% σίγουρος αν και είχα δει ότι έχει μουνι Έλα λοιπόν όμως που πριν μερικές ώρες έκανα το ίδιο πράγμα αυτήν την φορά στο δρόμο πάνω από το Αριστοτέλειο 3:30 η ώρα το βράδυ πήγαινα περίπτερο και γίνετε το ίδιο πράγμα ίδια τύπισσα ίδιο αμάξι πλέον βέβαια είμαι καλύτερος άνθρωπος και δεν δεινο το σπέρμα μου όπου νάνε αυτή βέβαια έκανα την ίδια τακτική και εγώ. Την έγραφα μέχρι που σταματάει δίπλα μου και με φοβίζει πάω και με ρωτάει που είναι οι 40 εκκλησίες λες και δενηξερε τεσπά την ρωτάει Άμμα είναι τραβελι την τσεκαρο κιολολασ γυμνη ήτανε μουνι είχε και την ρωτάω αν είναι τραβελι μου λέει όχι την λέω να στρίψει δεξιά στα νεκροταφεία στρίβει και με περιμένει μπροστά στη στάση την ξαναγράφω και φεύγω τεσπά ηλικία 40-50 για τύπισσα τέτοιας φάσης δεν είχαν άσχημη φουσκωμένα χίλια αυτό.Αμαξι Honda jazz πινακίδες δεν δεινών άι και γαμηθητε δεν θα τα δείτε όλα έτοιμα αλλά ναι οποίος θέλει να το ρίξει ας κόψει τέτοιες ώρες μια βόλτα στην ανηφόρα πάνω από το Αριστοτέλειο θετικής η τύπισσα ψάχνετε good luck
Μου τυχαίνουν καθημερινά τουλάχιστον 2-3 τέτοιες φάσεις.
Μια φορά να φανταστείς μου έτυχαν 13 μετρημένες τέτοιες φάσεις πηγαίνοντας από τριανδρία Τούμπα.
Στο τέλος δε μου σηκώνονταν.
Είχα γαμησει ότι μπορείς να φανταστείς.
Φυσικά τζάμπα.
Ούτε εγώ δίνω πινακίδες.
Πολύ φοβάμαι ότι εσύ ο ίδιος είσαι με το Honda jazzΚαλισπερα μάγκες δεν είμαι στην φάση αλλά θα σας πω μια ιστορία πάρτε το σαν φωτιά τις κριτικές που προσφέρετε.Δεν ίμαι της πιάτσας αλλά πριν 2 χρόνια καθώς γυρνούσα σπίτι από της 40 εκκλησίες με ακολουθήσει ένα Honda δεν δεινω σημασία αυτό συνεχίζει δυστατικά και σταματούσε μπροστά Μ εγώ το προσπερνούσα σε κάποια φάση ενώ με ακολουθεί και είχα δει ότι το οδηγεί μια τύπισσα γυμνή βγάζω αρχιδια και λέω δεν γαμιεται πάω να μιλήσω, της λέω δεν έχω λεφτά με ρωτάει αν υπάρχει κάποιο μέρος υσηχα της λέω δεν ξέρω και μου πεθάνει τον πουτσο και αρχίζει με προπονεί στην μέση του δρόμου πάλι καλα δεν πέρασε κάνεις τεσπά τελειώνω σε ένα λεπτό πιθανώς λίγο βυζο και φεύγω ανάλαφρος.Λεω την ιστορία στους φίλους μου οι οποιη με κορόιδευαν ότι γάμησα τραβελι και η αλήθεια είναι ότι δεν δίνουν 100% σίγουρος αν και είχα δει ότι έχει μουνι Έλα λοιπόν όμως που πριν μερικές ώρες έκανα το ίδιο πράγμα αυτήν την φορά στο δρόμο πάνω από το Αριστοτέλειο 3:30 η ώρα το βράδυ πήγαινα περίπτερο και γίνετε το ίδιο πράγμα ίδια τύπισσα ίδιο αμάξι πλέον βέβαια είμαι καλύτερος άνθρωπος και δεν δεινο το σπέρμα μου όπου νάνε αυτή βέβαια έκανα την ίδια τακτική και εγώ. Την έγραφα μέχρι που σταματάει δίπλα μου και με φοβίζει πάω και με ρωτάει που είναι οι 40 εκκλησίες λες και δενηξερε τεσπά την ρωτάει Άμμα είναι τραβελι την τσεκαρο κιολολασ γυμνη ήτανε μουνι είχε και την ρωτάω αν είναι τραβελι μου λέει όχι την λέω να στρίψει δεξιά στα νεκροταφεία στρίβει και με περιμένει μπροστά στη στάση την ξαναγράφω και φεύγω τεσπά ηλικία 40-50 για τύπισσα τέτοιας φάσης δεν είχαν άσχημη φουσκωμένα χίλια αυτό.Αμαξι Honda jazz πινακίδες δεν δεινών άι και γαμηθητε δεν θα τα δείτε όλα έτοιμα αλλά ναι οποίος θέλει να το ρίξει ας κόψει τέτοιες ώρες μια βόλτα στην ανηφόρα πάνω από το Αριστοτέλειο θετικής η τύπισσα ψάχνετε good luck
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 746
Φιλος ενταξει ολα αυτα κ μπραβο σου. Αλλα τι σου φταιμε κ μας ριχνεις κ το μπινελικι; Ακου αντε γαμηθειτε!!!!Καλισπερα μάγκες δεν είμαι στην φάση αλλά θα σας πω μια ιστορία πάρτε το σαν φωτιά τις κριτικές που προσφέρετε.Δεν ίμαι της πιάτσας αλλά πριν 2 χρόνια καθώς γυρνούσα σπίτι από της 40 εκκλησίες με ακολουθήσει ένα Honda δεν δεινω σημασία αυτό συνεχίζει δυστατικά και σταματούσε μπροστά Μ εγώ το προσπερνούσα σε κάποια φάση ενώ με ακολουθεί και είχα δει ότι το οδηγεί μια τύπισσα γυμνή βγάζω αρχιδια και λέω δεν γαμιεται πάω να μιλήσω, της λέω δεν έχω λεφτά με ρωτάει αν υπάρχει κάποιο μέρος υσηχα της λέω δεν ξέρω και μου πεθάνει τον πουτσο και αρχίζει με προπονεί στην μέση του δρόμου πάλι καλα δεν πέρασε κάνεις τεσπά τελειώνω σε ένα λεπτό πιθανώς λίγο βυζο και φεύγω ανάλαφρος.Λεω την ιστορία στους φίλους μου οι οποιη με κορόιδευαν ότι γάμησα τραβελι και η αλήθεια είναι ότι δεν δίνουν 100% σίγουρος αν και είχα δει ότι έχει μουνι Έλα λοιπόν όμως που πριν μερικές ώρες έκανα το ίδιο πράγμα αυτήν την φορά στο δρόμο πάνω από το Αριστοτέλειο 3:30 η ώρα το βράδυ πήγαινα περίπτερο και γίνετε το ίδιο πράγμα ίδια τύπισσα ίδιο αμάξι πλέον βέβαια είμαι καλύτερος άνθρωπος και δεν δεινο το σπέρμα μου όπου νάνε αυτή βέβαια έκανα την ίδια τακτική και εγώ. Την έγραφα μέχρι που σταματάει δίπλα μου και με φοβίζει πάω και με ρωτάει που είναι οι 40 εκκλησίες λες και δενηξερε τεσπά την ρωτάει Άμμα είναι τραβελι την τσεκαρο κιολολασ γυμνη ήτανε μουνι είχε και την ρωτάω αν είναι τραβελι μου λέει όχι την λέω να στρίψει δεξιά στα νεκροταφεία στρίβει και με περιμένει μπροστά στη στάση την ξαναγράφω και φεύγω τεσπά ηλικία 40-50 για τύπισσα τέτοιας φάσης δεν είχαν άσχημη φουσκωμένα χίλια αυτό.Αμαξι Honda jazz πινακίδες δεν δεινών άι και γαμηθητε δεν θα τα δείτε όλα έτοιμα αλλά ναι οποίος θέλει να το ρίξει ας κόψει τέτοιες ώρες μια βόλτα στην ανηφόρα πάνω από το Αριστοτέλειο θετικής η τύπισσα ψάχνετε good luck
Θα μας πεις και την συνέχεια ή θα την κρατήσεις για την πάρτη σου!Σύντομη βόλτα σε Γιαννιτσών στις 19:30 , με το καλημέρα Σία και Άλβα κάνουν χουλιαμα, σταμάτησα κιόλας. Δεν κρατήθηκα, λέω ελάτε και οι δύο εάν θέλετε. Δεν προχώρησα παρακάτω....
Βασικά τι πλήρωσες και τι υπηρεσίες σου προσέφεραν?
Τι να πληρώσει ο τυπακος βρε ... απλά πιάστηκε λερώθηκε μετά την ονείρωξη και άλλαξε πλευρό... Γελάμε κάνουμε χαβαλε αλλά η κατάσταση τρέλας πλέον είναι σε οριακό σημείο...έχουν jazzτζ εψει πολλοί και αυτό δεν είναι καλό...Θα μας πεις και την συνέχεια ή θα την κρατήσεις για την πάρτη σου!
Βασικά τι πλήρωσες και τι υπηρεσίες σου προσέφεραν?