Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Η Φιόνα η τρανς δεν έχει μακρύ μαλλί.
Στο σημείο που λέει θα είδε την Άννα την Βουλγάρα που συνηθίζει να αλλάζει περούκες .
Την έχω δει και με μακρύ μαλλί καστανοξανθο
Το πολύ μέχρι 11:30 μένει εκεί πέρα η Άννα..Ας μας πει ο φίλος που ακριβώς ήταν για να καταλάβουμε

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Τόσο αργά μάλλον ο Φιονας θα ήταν :confused:
Από την απέναντι που περνούσα λέω πολύ ωραίο κομμάτι ρε γμτ. Αλλά είχα μόλις αδειάσει και λέω άστο για την άλλη φορά. Δεν μου μπήκε καν η ιδέα ότι μπορεί να είναι τρανς. Ωραίο μεν άκυρο δε.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Από την απέναντι που περνούσα λέω πολύ ωραίο κομμάτι ρε γμτ. Αλλά είχα μόλις αδειάσει και λέω άστο για την άλλη φορά. Δεν μου μπήκε καν η ιδέα ότι μπορεί να είναι τρανς. Ωραίο μεν άκυρο δε.
Έτσι ακριβώς γιατί η Άννα είναι πάντα στην γωνία της Χαλκίδος και πότε δεν φοράει με σγουρά μαλλιά περούκα

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Έτσι ακριβώς γιατί η Άννα είναι πάντα στην γωνία της Χαλκίδος και πότε δεν φοράει με σγουρά μαλλιά περούκα
Την είδα εγώ σου λέω ,πριν μια εβδομάδα.
Είχε μακρύ σγουρό μαλλί καστανοξανθο καθόταν στο πεζούλι της Χαλκίδος.
Την έχω δει και πιο αργά από 23:30 τελευταία αλλά όχι για πολύ ώρα .

• Like

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Την είδα εγώ σου λέω ,πριν μια εβδομάδα.
Είχε μακρύ σγουρό μαλλί καστανοξανθο καθόταν στο πεζούλι της Χαλκίδος.
Την έχω δει και πιο αργά από 23:30 τελευταία αλλά όχι για πολύ ώρα .
Δεν ξέρω ρε Dew ...δεν μας λέει και ακριβώς ο φίλος το σημείο να καταλάβουμε.. λέει γενικά στο 4all .. πάντως επειδή την παίρνω συχνά την Άννα δεν νομίζω να είδε αυτήν

• Like

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Δεν ξέρω ρε Dew ...δεν μας λέει και ακριβώς ο φίλος το σημείο να καταλάβουμε.. λέει γενικά στο 4all .. πάντως επειδή την παίρνω συχνά την Άννα δεν νομίζω να είδε αυτήν
Δεν επιμένω ,εκεί κοντά αν δεν είδε αυτή ,τότε είδε κανένα κροσακι με αυτή την περιγραφή.
Πάντως περούκα μακρύ σγουρό καστανοξανθο φορούσε περίπου πριν μια εβδομάδα

• Like

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Δεν επιμένω ,εκεί κοντά αν δεν είδε αυτή ,τότε είδε κανένα κροσακι με αυτή την περιγραφή.
Πάντως περούκα μακρύ σγουρό καστανοξανθο φορούσε περίπου πριν μια εβδομάδα
Είμαι σίγουρος ότι είδε τον Φιόνα γιατί εκεί στο 4all κάθεται τόσο αργά και φτάνει μέχρι το στενό που είναι η μαύρη η Σονια

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Το πολύ μέχρι 11:30 μένει εκεί πέρα η Άννα..Ας μας πει ο φίλος που ακριβώς ήταν για να καταλάβουμε
Άρα εγώ την Τρίτη τη νύχτα που την έβλεπα μέχρι 1 η ώρα καθισμένη στην είσοδο του κτιρίου δίπλα στο today , μπορώ να γράψω τώρα ότι μας παραπληροφεις αυτή τη στιγμή ...
Όχι δεν είναι αυτός ο σκοπός μου ούτε νιώθω καμιά ανάγκη να αμφισβητήσω αυτό που γράφεις όπως κάνεις εσύ συνήθως.

Αλλά από χρόνια έχω την απορία για ορισμένους που γράφουν πάντα με απόλυτο και ενίοτε εξυπναδίστικο τρόπο εδώ μέσα και στο νήμα με τα μπουρδέλα...πως γίνεται ρε παιδιά και τα ξέρετε όλα με τόση ακρίβεια? Έχετε καμιά κάμερα που παρακολουθεί την πουτανα 24 ώρες τη μέρα?
2-3 ώρες βγαίνει στην πιάτσα η άλλη..πως ξέρεις τι κάνει τις υπόλοιπες 22 ώρες?..αν κάνει γυμνό τσιμπούκι,αν πάει με μαύρους,αν παίρνει ναρκωτικά... που πίνει καφέ, πόσο καιρό τα έχει με τον γκόμενα... ποτέ φεύγει η τάδε για Ουκρανία, ποτέ γυρνάει και ποια μέρα ακριβώς θα δουλέψει.... για να ξέρει κάποιος όλα αυτά ή έχει μια κάμερα που παρακολουθεί την κοπέλα όλη μέρα ή έχει επαγγελματική σχέση μαζί της.Εγω άλλη εξήγηση δεν έχω...

Για να καταλήξω λοιπόν,το να είμαστε τόσο απόλυτοι όταν μιλάμε για πουτανες, μπορεί να οδηγήσει σε παραπληροφόρηση και εμάς τους ίδιους υπό αμφισβήτηση.
15 χρόνια είμαι εδώ μέσα κάθε μέρα... όλοι οι εξυπνακηδες αργά ή γρήγορα κατέληξαν στην απομόνωση

Τελευταία τροποποίηση:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Άρα εγώ την Τρίτη τη νύχτα που την έβλεπα μέχρι 1 η ώρα καθισμένη στην είσοδο του κτιρίου δίπλα στο today , μπορώ να γράψω τώρα ότι μας παραπληροφεις αυτή τη στιγμή ...
Όχι δεν είναι αυτός ο σκοπός μου ούτε νιώθω καμιά ανάγκη να αμφισβητήσω αυτό που γράφεις όπως κάνεις εσύ συνήθως.

Αλλά από χρόνια έχω την απορία για ορισμένους που γράφουν πάντα με απόλυτο και ενίοτε εξυπναδίστικο τρόπο εδώ μέσα και στο νήμα με τα μπουρδέλα...πως γίνεται ρε παιδιά και τα ξέρετε όλα με τόση ακρίβεια? Έχετε καμιά κάμερα που παρακολουθεί την πουτανα 24 ώρες τη μέρα?
2-3 ώρες βγαίνει στην πιάτσα η άλλη..πως ξέρεις τι κάνει τις υπόλοιπες 22 ώρες?..αν κάνει γυμνό τσιμπούκι,αν πάει με μαύρους,αν παίρνει ναρκωτικά... που πίνει καφέ, πόσο καιρό τα έχει με τον γκόμενα... ποτέ φεύγει η τάδε για Ουκρανία, ποτέ γυρνάει και ποια μέρα ακριβώς θα δουλέψει.... για να ξέρει κάποιος όλα αυτά ή έχει μια κάμερα που παρακολουθεί την κοπέλα όλη μέρα ή έχει επαγγελματική σχέση μαζί της.Εγω άλλη εξήγηση δεν έχω...

Για να καταλήξω λοιπόν,το να είμαστε τόσο απόλυτοι όταν μιλάμε για πουτανες, μπορεί να οδηγήσει σε παραπληροφόρηση και εμάς τους ίδιους υπό αμφισβήτηση.
15 χρόνια είμαι εδώ μέσα κάθε μέρα... όλοι οι εξυπνακηδες αργά ή γρήγορα κατέληξαν στην απομόνωση
Εγώ είπα τι είδα ..και πιο αργά την έχω δει έξω και με περούκα όπως έγραψα .
Επίσης είπα ότι δεν παίζει να είδε την Φιόνα γιατί και δεν έχει μακρύ μαλλί και είναι 1,90 κάνει μπαμ .

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766

Έπεσες πάνω στην περίπτωση φίλε Αλ γιατί τρία χρόνια εμένα στην Γιαννιτσών συγκεκριμένα κοντά στην διχάλα και όντως όπως είπες τα είχα μάθει όλα απέξω..βέβαια για όσες με ενδιαφέρουν όχι για κάτι ναυάγια που υπάρχουν εκεί πέρα... Κάθε μέρα σχεδόν που περνούσα από κει πέρα και έπαιρνα συγκεκριμένες κοπέλες πάντα..στανταρακια όπως τα λέμε...Δεν είναι το ίδιο αν περνάτε μία με δύο φορές από την Γιαννιτσών με το αυτοκίνητο σας και να τις χαζεύετε μόνο από το παράθυρο του αυτοκινήτου και τέλος... είναι διαφορετικά πεζός.. εδώ μερικοί δεν μπορούν να ξεχωρίσουν αν είναι γυναίκα ή τραβελος.. έχει τύχει πολλές φορές τέτοιο πράγμα μιας και είσαι παλιός και ξέρεις...άρα για να γράφω ούτε τον έξυπνο κάνω ούτε τρολαρω.. ξέρω πολλά πράγματα για την φάση στις πιάτσες

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Εγώ είπα τι είδα ..και πιο αργά την έχω δει έξω και με περούκα όπως έγραψα .
Επίσης είπα ότι δεν παίζει να είδε την Φιόνα γιατί και δεν έχει μακρύ μαλλί και είναι 1,90 κάνει μπαμ .
Μα δεν είπα για σένα τίποτα...η για ακόμη μία φορά απόλυτη τοποθέτηση του φίλου μας crucifix μου έδωσε την αφορμή να γράψω κάποιες σκέψεις και απορίες που έχω από καιρό γενικά... όχι μόνο για τις πιάτσες, γι'αυτό και αναφέρω τα μπουρδέλα όπου εκεί κατά καιρούς είχαμε τους απόλυτους μάνατζερς...κι εγώ απορούσα :dunno:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Μα δεν είπα για σένα τίποτα...η για ακόμη μία φορά απόλυτη τοποθέτηση του φίλου μας crucifix μου έδωσε την αφορμή να γράψω κάποιες σκέψεις και απορίες που έχω από καιρό γενικά... όχι μόνο για τις πιάτσες, γι'αυτό και αναφέρω τα μπουρδέλα όπου εκεί κατά καιρούς είχαμε τους απόλυτους μάνατζερς...κι εγώ απορούσα :dunno:
Για αυτό είπα και στον crucifix ότι δεν επιμένω .
Μπορεί να κάνουμε και όλοι λάθος ,αλλά σύμφωνα με την περιγραφή και το σημείο δεν υπάρχει κάτι άλλο εκεί .

Επίσης δεν συμφωνώ ότι αν γυρνάς με τα πόδια μπορείς να μάθεις καλύτερα την περιοχή .
Εγώ με το αυτοκίνητο μπορώ να οργωσω κάθε στενό και να βρίσκομαι σε όλα τα σημεία πολύ πιο γρήγορα από ότι θα κάνεις να πας από την κτηνιατρική μέχρι την διχάλα ή να κάνεις τον κύκλο και από μοναστηριού ποδαρατος..
Σεβαστές όλες οι τοποθετήσεις αλλά δεν μπορούμε να ήμαστε απόλυτοι αν δεν το είδαμε με τα μάτια μας .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γιάννη άσε τα λαϊκ και τις μαλακίες και ξανά εξηγήσου τι είδες και που .;..

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Καλησπέρα crucifix, την είδα χθες 00:15 ξανθια μακρύ μαλλί μπούκλες, ωραίο πρόσωπο ,στα δεξιά στο ρεύμα προς ΚΤΕΛ, 30 περίπου μέτρα μετά τα 4all Γιαννιτσών, περίπου εκεί κάθεται η μαύρη Σόνια.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Καλησπέρα crucifix, την είδα χθες 00:15 στα δεξιά στο ρεύμα προς ΚΤΕΛ, 30 περίπου μέτρα μετά τα 4all Γιαννιτσών, περίπου εκεί κάθεται η μαύρη Σόνια.
ΟΚ φίλε πάντως η Άννα δεν πάει ποτέ εκεί...Σας απάντησε λοιπόν ο εξυπνακιας του σάιτ, ξανααπαντηστε μου να με αμφισβητήσετε

• Like

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
ΟΚ φίλε πάντως η Άννα δεν πάει ποτέ εκεί...Σας απάντησε λοιπόν ο εξυπνακιας του σάιτ, ξανααπαντηστε μου να με αμφισβητήσετε
Γιατί τόσο θέμα ρε σεις ;
Πως δεν στέκεται η Άννα στο δρόμο;
Την έχω δει και πριν το τουντει στη στάση και ακριβώς μετά την Χαλκίδος που στέκονται οι μαύρες .
Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο κόλλημα ότι δεν ήταν η Άννα;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Έπεσες πάνω στην περίπτωση φίλε Αλ γιατί τρία χρόνια εμένα στην Γιαννιτσών συγκεκριμένα κοντά στην διχάλα και όντως όπως είπες τα είχα μάθει όλα απέξω...άρα για να γράφω ούτε τον έξυπνο κάνω ούτε τρολαρω.. ξέρω πολλά πράγματα για την φάση στις πιάτσες
Βρε δεν αμφιβάλλω ότι ξέρεις και αν είχες και μπαλκόνι εκεί λογικό να έβλεπες πράγματα... εγώ μπορεί να είχα βάλει και κάμερα...
Απλώς μου έδωσες την αφορμή να γράψω κάποιες σκέψεις μου και απορίες που είχα πάντα σχετικά με αυτούς που επιδεικνύουν τόσες γνώσεις για τις κοπέλες που ξεπερνούν τα όρια μιας ερωτικής συνεύρεσης και πιάνουν συνήθως όλο το 24ωρο της κοπέλας... πρόσφατα ας πούμε αναρωτήθηκα για ακόμη μία φορά με κάτι που διάβασα στο νήμα με τα μπουρδέλα αλλά δεν έγραψα εκεί τις απορίες μου γιατί απλά δεν άξιζε τον κόπο

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Γιατί τόσο θέμα ρε σεις ;
Πως δεν στέκεται η Άννα στο δρόμο;
Την έχω δει και πριν το τουντει στη στάση και ακριβώς μετά την Χαλκίδος που στέκονται οι μαύρες .
Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο κόλλημα ότι δεν ήταν η Άννα;
Δεν λέμε όμως για Χαλκίδος για το επόμενο στενό λέμε πριν το 4all που εκεί δεν πάει ποτέ η Άννα..δεν χρειάζεται περαιτέρω συζήτηση

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Εγώ έγραψα για ένα ωραίο νιμου που είδα, το ότι πήρε τόση έκταση και σαφώς λάθος τροπή με λυπει. Είδα ένα νιμου το είδε ακόμα ένας, δεν το είδε κάποιος άλλος. Όλα καλά φίλοι μου .

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.988
Πόντοι
726
Ποιος θα πάει σήμερα για προεόρτια καταδρομική;

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Έπεσες πάνω στην περίπτωση φίλε Αλ γιατί τρία χρόνια εμένα στην Γιαννιτσών συγκεκριμένα κοντά στην διχάλα και όντως όπως είπες τα είχα μάθει όλα απέξω..βέβαια για όσες με ενδιαφέρουν όχι για κάτι ναυάγια που υπάρχουν εκεί πέρα... Κάθε μέρα σχεδόν που περνούσα από κει πέρα και έπαιρνα συγκεκριμένες κοπέλες πάντα..στανταρακια όπως τα λέμε...Δεν είναι το ίδιο αν περνάτε μία με δύο φορές από την Γιαννιτσών με το αυτοκίνητο σας και να τις χαζεύετε μόνο από το παράθυρο του αυτοκινήτου και τέλος... είναι διαφορετικά πεζός.. εδώ μερικοί δεν μπορούν να ξεχωρίσουν αν είναι γυναίκα ή τραβελος.. έχει τύχει πολλές φορές τέτοιο πράγμα μιας και είσαι παλιός και ξέρεις...άρα για να γράφω ούτε τον έξυπνο κάνω ούτε τρολαρω.. ξέρω πολλά πράγματα για την φάση στις πιάτσες
pως ηταν τα τρια χρόνια που έμενες γιαννιτσών απο θεμα σπιτιου;έχει φτηνά νοικια εκεί ή οχι πια;απο πολυκατοικίες γειτονες κλπ ειναι τοσο έρημα όσο φαίνεται ή εχει κόσμο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom