Το πολύ μέχρι 11:30 μένει εκεί πέρα η Άννα..Ας μας πει ο φίλος που ακριβώς ήταν για να καταλάβουμε
Έτσι ακριβώς γιατί η Άννα είναι πάντα στην γωνία της Χαλκίδος και πότε δεν φοράει με σγουρά μαλλιά περούκα
Άρα εγώ την Τρίτη τη νύχτα που την έβλεπα μέχρι 1 η ώρα καθισμένη στην είσοδο του κτιρίου δίπλα στο today , μπορώ να γράψω τώρα ότι μας παραπληροφεις αυτή τη στιγμή ...
Όχι δεν είναι αυτός ο σκοπός μου ούτε νιώθω καμιά ανάγκη να αμφισβητήσω αυτό που γράφεις όπως κάνεις εσύ συνήθως.
Αλλά από χρόνια έχω την απορία για ορισμένους που γράφουν πάντα με απόλυτο και ενίοτε εξυπναδίστικο τρόπο εδώ μέσα και στο νήμα με τα μπουρδέλα...πως γίνεται ρε παιδιά και τα ξέρετε όλα με τόση ακρίβεια? Έχετε καμιά κάμερα που παρακολουθεί την πουτανα 24 ώρες τη μέρα?
2-3 ώρες βγαίνει στην πιάτσα η άλλη..πως ξέρεις τι κάνει τις υπόλοιπες 22 ώρες?..αν κάνει γυμνό τσιμπούκι,αν πάει με μαύρους,αν παίρνει ναρκωτικά... που πίνει καφέ, πόσο καιρό τα έχει με τον γκόμενα... ποτέ φεύγει η τάδε για Ουκρανία, ποτέ γυρνάει και ποια μέρα ακριβώς θα δουλέψει.... για να ξέρει κάποιος όλα αυτά ή έχει μια κάμερα που παρακολουθεί την κοπέλα όλη μέρα ή έχει επαγγελματική σχέση μαζί της.Εγω άλλη εξήγηση δεν έχω...
Για να καταλήξω λοιπόν,το να είμαστε τόσο απόλυτοι όταν μιλάμε για πουτανες, μπορεί να οδηγήσει σε παραπληροφόρηση και εμάς τους ίδιους υπό αμφισβήτηση.
15 χρόνια είμαι εδώ μέσα κάθε μέρα... όλοι οι εξυπνακηδες αργά ή γρήγορα κατέληξαν στην απομόνωση