Λοιπόν, τις βλέπω και τις 2 μαζί και μου έρχεται η ιδέα για παρτούζα, λόγω της ημέρας να κάνω ένα δωράκι στον εαυτό μου. Σταματάω , λέμε τις ευχές μας και ρωτάω ποτέ βγήκαν, μου λένε τώρα και ότι τις κάνω σεφτε στην δουλειά. Ζηταει η Σία 120€ , δεν αντιπρότεινα πιο λίγα λόγω ότι ποτέ δεν κάνω παζάρι στην Σία . Πάμε Ρεξ και μέχρι να πάρω το κλειδί βλέπω μόνο την Σία στο ασανσέρ να περιμένει , λέω που είναι η Αλβα? Μου απαντά ανέβηκε με τα πόδια για μην δουν τριτο άτομο και ζητήσουν παραπάνω για το δωμάτιο. Υπηρεσίες καβατζας απλά και τα δύο κορίτσια γυμνά με πιο καλή διάθεση χώρις βιασύνη και σύνολο περίπου 1 ώρα. Φεύγοντας η ρεσεψιόν είδε τα δύο κορίτσια, και όταν άφηνα το κλειδί με ενημερωσε ότι την επόμενη φορά το έξτρα άτομο χρεώνεται +10€. Γενική εντύπωση ψιλοαδιαφορη φάση, δεν ήταν η παρτούζα " Ω ρε φίλε μου τι γούστα έβγαλα,να το ξανακάνω" Η αλήθεια είναι όπως έχω γράψει και σε παλαιότερο ποστ για καλυτερες υπηρεσίες πας σε cg η στούντιο, απλά ποτέ δεν είχα πάρει ποτέ και τις δύο μαζί και το είχα απωθημένο.