Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Γιατί τον κοροϊδεύετε ρε σεις ;
Έχει μια βάση που το ανέβασε εδώ ,άσχετα αν έγινε κατά λάθος .
Τεράστια ομοιότητα με την ξανθιά γεματουλα που βγαίνει μετά το 4 all ,εκεί που στέκεται και η μάνα της Σόνιας .
Μια που είναι συνήθως αρκετά περιποιημένη,βαμμένη και νύχι αλλά δεν είναι στα γούστα μου λόγο κιλών .

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.984
Πόντοι
726
Γιατί τον κοροϊδεύετε ρε σεις ;
Έχει μια βάση που το ανέβασε εδώ ,άσχετα αν έγινε κατά λάθος .
Τεράστια ομοιότητα με την ξανθιά γεματουλα που βγαίνει μετά το 4 all ,εκεί που στέκεται και η μάνα της Σόνιας .
Μια που είναι συνήθως αρκετά περιποιημένη,βαμμένη και νύχι αλλά δεν είναι στα γούστα μου λόγο κιλών .
Μόνο γκόμενες με κιλά ρε!
Τάνκερ να είναι και μπαίνω χωρίς να βγω

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Λοιπόν μόνο μια βόλτα έκανα σήμερα επειδή πήγαινα στοχευμένα, Μπαίνοντας 20:00 Γιαννιτσών από Αναγεννήσεως 4 μηχανές που έκαναν ελεγχο. Πρώτη Πρώτη η Αλβα με ροζ μίνι και ψηλοτάκουνες μπότες, τσολιάς η άτιμη. Ψηλή ξανθιά στην πεσόντων, χλόης τζανικα με την φίλη της η όποια είναι όντως αρκετά εμφανίσιμη και ψιλοεκφυλο. Γουαινχαουζ πιο κάτω στο πεζούλι καθισμένη, και ντανιελα που ήταν ο στόχος μου. Στο γύρνα γουαινχαουζ και μια μελαχρινή μαζί της, απέναντι από ερειπιο η χοντρή και μια ξανθιά 50βαλε ( μάλλον η μαμά της Σόνιας που λέτε?) Χλοης Τζανικα, το έκφυλο και μια ξανθιά μεγαλουτσικη μαζί τους, και στο 4all έχει πλέον μεταφερθεί το μπλόκο των 4 μηχανών και δεν υπάρχει καμμία σε κοινή θέα. Τα της ντανιελας για πίπα και ασχολία με βυζιά ζήτησε μόνη της 15€ χωρίς παζάρι, καλουτσικη πίπα, κοινωνική, ευχάριστη έκπληξη ότι δεν κατάλαβα ποτέ μου έβαλε σκούφο, όταν την ρώτησα καποτα έβαλες; μου απάντησε ναι με το στόμα :D:. Τίμια εμπειρία.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Λοιπόν μόνο μια βόλτα έκανα σήμερα επειδή πήγαινα στοχευμένα, Μπαίνοντας 20:00 Γιαννιτσών από Αναγεννήσεως 4 μηχανές που έκαναν ελεγχο. Πρώτη Πρώτη η Αλβα με ροζ μίνι και ψηλοτάκουνες μπότες, τσολιάς η άτιμη. Ψηλή ξανθιά στην πεσόντων, χλόης τζανικα με την φίλη της η όποια είναι όντως αρκετά εμφανίσιμη και ψιλοεκφυλο. Γουαινχαουζ πιο κάτω στο πεζούλι καθισμένη, και ντανιελα που ήταν ο στόχος μου. Στο γύρνα γουαινχαουζ και μια μελαχρινή μαζί της, απέναντι από ερειπιο η χοντρή και μια ξανθιά 50βαλε ( μάλλον η μαμά της Σόνιας που λέτε?) Χλοης Τζανικα, το έκφυλο και μια ξανθιά μεγαλουτσικη μαζί τους, και στο 4all έχει πλέον μεταφερθεί το μπλόκο των 4 μηχανών και δεν υπάρχει καμμία σε κοινή θέα. Τα της ντανιελας για πίπα και ασχολία με βυζιά ζήτησε μόνη της 15€ χωρίς παζάρι, καλουτσικη πίπα, κοινωνική, ευχάριστη έκπληξη ότι δεν κατάλαβα ποτέ μου έβαλε σκούφο, όταν την ρώτησα καποτα έβαλες; μου απάντησε ναι με το στόμα :D:. Τίμια εμπειρία.
Φίλε μου η καθισμένη είναι η γυφτοκρητικια και η φίλη της η γνωστή Σόνια .
Μην την λες Γουάινχαουζ μπερδεύεται ο κόσμος ,άλλη είναι εκείνη ,πρεζου στη διχάλα.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
το κακό με τν καυλιάρα τελευταία είναι οτι δεν αφήνει να γλύψεις κ να ρουφήξεις τις βυζάρες της,μόνο χούφτωμα αφήνει πια.

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Μην την λες Γουάινχαουζ μπερδεύεται ο κόσμος ,άλλη είναι εκείνη ,πρεζου στη διχάλα.
Γουαινχαουζ νόμιζα ότι είναι η ψηλή αδύνατη το τζανκι που είναι στο κόσμο της, πριν την διχάλα.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Η Γουάινχαουζ είναι κάθε μέρα στη διχαλα ,λίγο κοντή και πιασμένο συνήθως το μαλλί

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Οκ αντιληπτός 100% , λυπάμαι για οποία παρεξήγηση δημιούργησα.
Δεν υπάρχει παρεξήγηση απλά να μην ξανά μπερδεύουν όλοι τα ονόματα και μετά θα μας πάρει πάλι 10 σελίδες να τα ξεμπερδεψουμε

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.083
Πόντοι
2.356

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
21
Πέρασμα από πιάτσα πριν κάνα μισάωρο …Νταίζη δεν είδα αλλά είδα σταματημένους αρκετούς στο σημείο μάλλον την περιμένανε Χλοης τζανικα που λέτε και μια ξανθιά φακλανιτσα…Ξανθός-Ξανθιά λίγο μετά τα 4all,γύφτο κρητικιά όπως λέτε με άλλη μια καθισμένες,στιλό δεν είδα …Και στην Τρίτη βόλτα πέτυχα επιτέλους τον στόχο μου Αλβα,τίμια κατάθεση στο πάρκινγκ και επιστροφή…

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
21
Επίσης ξέρω ότι είναι άσχετο με το νήμα αλλά θα κατέβω χαβούζα ενόψει εορτών …Έχω δει ότι έχει αρκετές πιάτσες …Έχετε να προτείνετε κάποια ?Εννοω Ομόνοια πχ έχω ακούσει και για Ποσειδωνος κτλ…Επίσης έχω σταμπάρει να πάρω Σανι από Σιρινα σε στούντιο γιατί είναι πουλεν…

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Ούτε τον Φεβρουάριο δε σε βλέπω να περνάς καλό Σεπτέμβριο τώρα:coffee::coffee:
Αιώνιος φοιτητής :grin: Να πω την αλήθεια μου αρέσει πολύ το παρεάκι εδώ μέσα. Είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα της κανονικότητας και των υποχρεώσεων. Τους τελευταίους μήνες βλέποντας ότι υπάρχει κόσμος που φέρεται με σεβασμό στους ανώνυμους συναθλητές και όμορφο χιούμορ υπάρχει πραγματική ενημέρωση με ουσιαστικες συμβουλές.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Επίσης ξέρω ότι είναι άσχετο με το νήμα αλλά θα κατέβω χαβούζα ενόψει εορτών …Έχω δει ότι έχει αρκετές πιάτσες …Έχετε να προτείνετε κάποια ?Εννοω Ομόνοια πχ έχω ακούσει και για Ποσειδωνος κτλ…Επίσης έχω σταμπάρει να πάρω Σανι από Σιρινα σε στούντιο γιατί είναι πουλεν…
Φιλος στο γνωστο τριγωνο που λενε κ οι φιλοι απο την πρωτευουσα....κ αν πας στο νημα με τις πιατσες κατω θα δεις. Αλλα να εισαι αρκετα προσεκτικος αν κατεβεις κ πας.

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.206
Πόντοι
201
DEW είσαι ΘΕΟΣ φίλε. Ενημερώνεις με συνέπεια, συντονίζεις, διορθώνεις. Προτείνω να σε κάνουμε Πρόεδρο της ομάδας!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
DEW είσαι ΘΕΟΣ φίλε. Ενημερώνεις με συνέπεια, συντονίζεις, διορθώνεις. Προτείνω να σε κάνουμε Πρόεδρο της ομάδας!
Ευχαριστώ αλλά δεν χρειάζεται να έχουμε πρόεδρο εδώ !
Βοηθάμε ο ένας τον άλλον ομαδικά .
Επίσης έχει πολλά μέλη , άσχετα ο καθένας για προσωπικούς του λόγους πλέον δεν ενημερώνει,που γνωρίζουν πολύ περισσότερα πράγματα και με ακρίβεια από μένα ,εγώ απλά μεταφέρω την εικόνα που έχουμε τώρα και ότι μπορώ να μάθω .

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.206
Πόντοι
201
Ευχαριστώ αλλά δεν χρειάζεται να έχουμε πρόεδρο εδώ !
Βοηθάμε ο ένας τον άλλον ομαδικά .
Επίσης έχει πολλά μέλη , άσχετα ο καθένας για προσωπικούς του λόγους πλέον δεν ενημερώνει,που γνωρίζουν πολύ περισσότερα πράγματα και με ακρίβεια από μένα ,εγώ απλά μεταφέρω την εικόνα που έχουμε τώρα και ότι μπορώ να μάθω .
Η κομμούνα της πιάτσας λοιπόν!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom