Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (5 μέλη και 42 επισκέπτες)

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Το καδισιο που ανεφερε κάποιος πριν δεν είναι η ίδια κοπέλα που ήταν πριν κάτι μηνες άλλη ειναι καινουργιο τεμάχιο. 20 ζητάει όχι 30... Τπτα ιδιαίτερο από εμφάνιση απλά είναι κοντούλα κ μικρόσωμη, ο νταβας ακριβώς από πίσω στα σκοτάδια σαν υπεύθυνος γραφείου κινήσεις.
9κ30 με 11
Ντανιελα
Ντεζη (σπάνια στο πόστο της μπορεί κ 2 φορες)
Καινούργιο καδους
Τζένη
Μαμά σονιας
Άννα περουκα
Τζίνα μαύρη στην χλοης
Φιατ
2 μαύρες 4αλλ
2 τρανς στο πάρκο
Μια παλιά πρεζου αδυνατη ντυμένη στα μαύρα κ με γυαλιά μυοπιας και άσπρα αρβιλακια
Ιουλία καδους
Δλδη το απόλυτο 0

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Ναι ρίξε λίγο λάδι στην φωτιά ακόμα ! :cheesy:τωρα που έγραψες και για ακαποτα σήμερα θα έχει σειρά μέχρι το δεντροποταμο με αλαρμ .
Φίλε μου δεν αντιλέγω έχει καλές υπηρεσίες για πιάτσα ,κλασικές υπηρεσίες Βουλγάρας απλά δεν πιέζει με τον χρόνο .
Όλος ο ντόρος δεν γίνεται γιατί είναι μουναρα ,όσοι την ξέρουν γνωρίζουν ότι μιλάμε για μια 40-45 χρόνων μέτριας εμφάνισης με καλές υπηρεσίες..όλοι αυτοί που στήνονται εκεί ,όπως έκαναν και στην χλόης όταν πρωτοεμφανίστηκε η Τζένη-τζανικα και όπως έκαναν και με το γερμανοβουλγαρακι,είναι απλά ψυχικά άρρωστοι ή διανοητικά καθηστερημενοι.
Πιάτσα κάνουν οι κοπέλες ,όχι οι πελάτες ! Ήδη τους ψωνίζουν οι κοπέλες σε λίγο θα θέλουν και να τους πληρώνουν .
Είχαμε τους πουστηδες να μας ακολουθανε σε όλη την πιάτσα από πίσω και να κάνουν νοήματα ,τώρα έχουμε και τις ύαινες.
είμαι ο πρώτος που αναφέρθηκε για την Ντεζη πριν πολύ καιρό σε ποστ ( ενώ είναι χρονιά εδώ στην πιατσα) και αναφέρθηκα γτ με έκανε εντύπωση που δεν έγραφε κάνεις κάτι. Εκτος αν γράφτηκε κάτι πριν έναν αιώνα κ δεν το παρατήρησα. Και όλοι κάναν ότι δεν ξέρανε εκτός από κάνα 2 μελοι
Το ίδιο έγινε και με άλλες που βρέθηκαν στην πιατσα παλιοτερα (εστω και για λίγο) και ηταν μυστικό.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
είμαι ο πρώτος που αναφέρθηκε για την Ντεζη πριν πολύ καιρό σε ποστ ( ενώ είναι χρονιά εδώ στην πιατσα) και αναφέρθηκα γτ με έκανε εντύπωση που δεν έγραφε κάνεις κάτι. Εκτος αν γράφτηκε κάτι πριν έναν αιώνα κ δεν το παρατήρησα. Και όλοι κάναν ότι δεν ξέρανε εκτός από κάνα 2 μελοι
Το ίδιο έγινε και με άλλες που βρέθηκαν στην πιατσα παλιοτερα (εστω και για λίγο) και ηταν μυστικό.
Τώρα μάθαμε γιατί ! :cheesy:
Καλή η βόλτα στην πιάτσα ,αλλά οι περισσότεροι που είναι άσχετοι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι δεν είναι μπουρδέλοτσαρκα ,ούτε ότι το σημείο που στέκεται η κοπέλα δεν είναι σαλόνι .
Έτσι φέρνουν μόνο προβλήματα ,αύξηση τιμής ,μείωση απόδοσης και χρόνου και εννοείται ότι με αυξημένη κίνηση ηλίθιων έχουμε και αυξημένους ελέγχους τροχαίας.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Στην Γιαννιτσών...

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Δεν ξέρω ας πει κάποιος που βολταρε εχθες αν παρατήρησε κάτι. Εκτος αν βρέθηκε πρωϊ. Ε πρώτη φορά δεν είναι. Εξάλλου θα το καταλάβει κάποιος αν λείπει πολύ καιρό κάποια φάτσα γνωστή. Η καμια πουτανα αν δωσει πληροφορία σε κάποιον.
Πάντως εάν αποδειχθεί τελικά ότι είναι έγκλημα τότε θα δυσκολέψουν πολύ τα πράγματα για όλους μας

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Στην Γιαννιτσών...

Ήταν του επαγγέλματος γιατί δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Στην Γιαννιτσών...

Περιμένουμε τον crucifix να μας δώσει αναφορά από το παρατηρητήριο αν ήταν της πιάτσας .

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Ήταν του επαγγέλματος γιατί δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο?
Δεν έχουν πει ότι σχετίζεται με τις κοπέλες της Γιαννιτσών,απλα το μέρος που αναφέρουν είναι ο δρόμος που περνάν ή κάνουν πιάτσα οι πρεζουδες συνήθως .

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.895
Πόντοι
4.766
Περιμένουμε τον crucifix να μας δώσει αναφορά από το παρατηρητήριο αν ήταν της πιάτσας .
Έχω φύγει από Γιαννιτσών έναν χρόνο τώρα μένω Εύοσμο :D: ..αλλά για να λέει ξυπόλητη δεν θα είναι καμιά από τις γνωστές πρεζουδες που βγαίνουν εκεί πέρα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φίλε μου mpouxo ,εσύ μόνο οπότε γίνεται κακό στην πιάτσα εμφανίζεσαι στο νήμα :cheesy:τι φάση;
Θυμάμαι και για ένα τρακάρισμα είχε ανεβάσει πέρσι

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Έχω φύγει από Γιαννιτσών έναν χρόνο τώρα μένω Εύοσμο :D: ..αλλά για να λέει ξυπόλητη δεν θα είναι καμιά από τις γνωστές πρεζουδες που βγαίνουν εκεί πέρα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θυμάμαι και για ένα τρακάρισμα είχε ανεβάσει πέρσι
Δεν πιστεύω να πετουσες εσύ το ντροουν στην καβατζα;:cheesy:

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.895
Πόντοι
4.766
Δεν πιστεύω να πετουσες εσύ το ντροουν στην καβατζα;:cheesy:
Το Drone είναι από το σιδηροδρομικό σταθμό για να ελέγχουν τυχών συμβατά για αυτό έφτανε μέχρι στην καβατζα στον Δαβανο...Αν υπήρχε και άλλο drone εκεί στην διχάλα δεν το ξέρω

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Το Drone είναι από το σιδηροδρομικό σταθμό για να ελέγχουν τυχών συμβατά για αυτό έφτανε και στην καβατζα εκεί στον Δαβανο...Αν υπήρχε και άλλο drone εκεί στην διχάλα δεν το ξέρω
Καλά ρε τους μαλακες,για αυτό τους έχουν σηκώσει οι γύφτοι όλες τις ράγες και τα βαγόνια .αντί να ελέγχουν τις εγκαταστάσεις έπαιρναν μάτι πως γαμουσαμε εμείς

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Drone και από το Μέγαρο πετάει
Δεν έχει νόημα ,η πορνεία πλέον είναι πταίσμα,ούτε καν πλημμέλημα..εκτός άμα και αυτοί διαχειρίζονται τον κρατικό εξοπλισμό για να παίρνουν μάτι

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Δεν έχει νόημα ,η πορνεία πλέον είναι πταίσμα,ούτε καν πλημμέλημα..εκτός άμα και αυτοί διαχειρίζονται τον κρατικό εξοπλισμό για να παίρνουν μάτι
Εδω διαχειρίζονται τα ταμεία τον εξοπλισμό δεν θα διαχειρίζονται

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
μπορούν και το φτάνουν τόσο μακριά;από μέγαρο μέχρι γιαννιτσών;νόμιζα ότι κανένας ματάκιας κάτοικος της περιοχής το πετάει
Μα κι εγώ το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν διάβασα για drone στην περιοχή ήταν η αστυνομία...τι πιο λογικό να υπάρχει ένα μάτι στην περιοχή ανά πάσα στιγμή?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom