Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (7 μέλη και 36 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Μ αρεσει ομως ρε μπαγασα Dew που χρησιμοποιεις ομορφα κοσμητικα επιθετα. Μαλακες αρχιδια καφροι!!!! Δωσε κυριε καθηγητα....
Μπορώ και καλύτερα αλλά κρατιέμαι :cheesy:..
Μου βγήκε η ψυχή χθες ,ούτε να οδηγαν δεν ξέρουν ..αλλά έπρεπε να δεις χθες την διχάλα σαν καντίνα ήταν .
Μέχρι και οι πρεζουδες δεν ήταν εκεί ..σου λέει κάτι γίνεται θα μας μαζέψουν!

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.716
Πόντοι
201
Μπορώ και καλύτερα αλλά κρατιέμαι :cheesy:..
Μου βγήκε η ψυχή χθες ,ούτε να οδηγαν δεν ξέρουν ..αλλά έπρεπε να δεις χθες την διχάλα σαν καντίνα ήταν .
Μέχρι και οι πρεζουδες δεν ήταν εκεί ..σου λέει κάτι γίνεται θα μας μαζέψουν!
Αμα θα εχει κινηση κεντρο οταν κατεβαινω θα σου στελνω πμ ν δωσεις συρμα οτι βγηκε πιατσα η αλλη για να βρισκω ευκολα και παρκινγκ.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.895
Πόντοι
4.766
Μου θυμισες τωρα τον φιλο Σταλονε που οταν εγραψα για πρωτη φορα μου την ειχε πει...παντα καλοπροαιρετα...γιατι ειχα γραψει πολλα. Κ ο φιλος Humax τον διορθωσε. Ερωτηση: Που ειναι το φιλαρακι ο Σταλονε;;;
O Stalone μια χαρά είναι και συνεχίζει το άθλημα απλά δεν πολύ μπαίνει στο σάιτ λόγω δουλειάς κλπ..Αν μας διαβάσει ελπίζω να μην τον πείραξε που απάντησα εκ μέρους του απλά έτυχε να τον γνωρίσω και προσωπικά και απάντησα γιατί όντως ήταν ένα τιμημένο μέλος στο νήμα με τις πιάτσες που είναι πάντα ο βασικος μας προορισμός

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
3 πρώτες βόλτες άδεια η Γιαννιτσών, Tiger και Ιουλία μόνο. Μοναστήριου Συλβια. Έπεται ενημέρωση αργότερα

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Δεν κάνει βαθύ λαρύγγι αυτή. Χτυπάει το εργαλείο στη γλώσσα και γλύφει μπάλες. Μάλλον πρέπει να τις πάρεις και τις δύο και να τις εναλλάσσεις :)
Κάνει κάνει και καλό μάλιστα και αφήνει να της βάζεις δάχτυλο στο μουνακι.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
O Stalone μια χαρά είναι και συνεχίζει το άθλημα απλά δεν πολύ μπαίνει στο σάιτ λόγω δουλειάς κλπ..Αν μας διαβάσει ελπίζω να μην τον πείραξε που απάντησα εκ μέρους του απλά έτυχε να τον γνωρίσω και προσωπικά και απάντησα γιατί όντως ήταν ένα τιμημένο μέλος στο νήμα με τις πιάτσες που είναι πάντα ο βασικος μας προορισμός
Δεν το συζηταμε φιλος. Κ γω χωρις να τον ξερω τον ανθρωπο κ αν μας παρακολουθει....τα σεβη μου....

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.206
Πόντοι
201

Κάνει κάνει και καλό μάλιστα και αφήνει να της βάζεις δάχτυλο στο μουνακι.
Εμένα μου έκανε (πολλές φορές-έχω χάσει τον αριθμό) πολλά και εξαιρετικά τσιμπούκια αλλά ποτέ βαθύ λαρύγγι. Και δεν με άφησε ποτέ να της βάλω δάχτυλο.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Λοιπόν βραδινή ενημέρωση, με αρκετές βόλτες . Άλβα ρεπό!!! Δεν την είδα ούτε μια φορά, Tiger πριν το 4all και μετά απέναντι από 4all, Σόνια με μακρυ μαλλί ριχτο , η ξανθιά στην πεσόντων, Ιουλία στις λαμαρίνες στις ομορφιές της μπορώ να πω περιποιημένη αρκετά. Το Stilo δεν το είδα η δεν το πρόσεξα, στις 21:00 τζανικα και ένα όμορφο βουλγαρακι στην χλόης, η Έιμι και μια ακόμα μελαχρινή καθιστές στο στενό της Πειραιώς, και το τζενακι , στην μοναστήριου μόνο η Σύλβια, την Έλενα συμπεθέρα έχω καιρό να την δω. Στην επόμενη βόλτα η τζανικα και η φίλη της πήγαν απέναντι στο μαγαζί με τα μεταλλικά ρολά και χοντρή που ήταν εκεί πήγε απέναντι και πιο κάτω στην παιδική χαρά. Σήμερα μπορώ να πω ήταν πολύ ποιοτική με καλά κορίτσια διαθέσιμα. Μου άρεσε η φίλη της τζανικας αρκετά, ψιλοεκφυλο, όμορφο και περιποιημένο,κάποιος ο οποίος γνωρίζει παραπάνω εάν μπορεί να δώσει τα φώτα του παρακαλώ.

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.716
Πόντοι
201
Λοιπόν βραδινή ενημέρωση, με αρκετές βόλτες . Άλβα ρεπό!!! Δεν την είδα ούτε μια φορά, Tiger πριν το 4all και μετά απέναντι από 4all, Σόνια με μακρυ μαλλί ριχτο , η ξανθιά στην πεσόντων, Ιουλία στις λαμαρίνες στις ομορφιές της μπορώ να πω περιποιημένη αρκετά. Το Stilo δεν το είδα η δεν το πρόσεξα, στις 21:00 τζανικα και ένα όμορφο βουλγαρακι στην χλόης, η Έιμι και μια ακόμα μελαχρινή καθιστές στο στενό της Πειραιώς, και το τζενακι , στην μοναστήριου μόνο η Σύλβια, την Έλενα συμπεθέρα έχω καιρό να την δω. Στην επόμενη βόλτα η τζανικα και η φίλη της πήγαν απέναντι στο μαγαζί με τα μεταλλικά ρολά και χοντρή που ήταν εκεί πήγε απέναντι και πιο κάτω στην παιδική χαρά. Σήμερα μπορώ να πω ήταν πολύ ποιοτική με καλά κορίτσια διαθέσιμα. Μου άρεσε η φίλη της τζανικας αρκετά, ψιλοεκφυλο, όμορφο και περιποιημένο,κάποιος ο οποίος γνωρίζει παραπάνω εάν μπορεί να δώσει τα φώτα του παρακαλώ.
Μολις περασα η Αλβα εκει ηταν με κοκκινο μινι..τα μπερδευω?αλλα γενικα αδεια ηταν...μονο τρανς ειχε Ιουλια και τη χοντρη πιο κατω...

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Μολις περασα η Αλβα εκει ηταν με κοκκινο μινι..τα μπερδευω?αλλα γενικα αδεια ηταν...μονο τρανς ειχε Ιουλια και τη χοντρη πιο κατω...
Τότε είχε πολύ δουλειά η Αλβα, και δεν την πέτυχα σε καμμία γύρα, μάλλον φίλος πηγές αργά και είδες μόνο 3 κορίτσια . Εντύπωση μου έκανε επίσης ότι σε όλες τις βόλτες μου είδα Ιουλία, τζανικα και την φίλη της δίχως να έχουν φορτωθεί. Την ψηλή αδύνατη ( Έιμι γουαινχαουζ) με την φίλη της πριν την διχάλα δεν τις βρήκες?

Zantor6

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω για μια μαύρη που έχει πολύ μεγάλα βυζια μελαχρινή συνηθως κάθεται στο erza γιανιτσων 106. Γνωρίζει κάποιος για αυτήν κάτι γιατί σκέφτομαι πολύ να την πάρω και θα ήθελα να ξέρω πριν πάω . Ευχαριστώ πολύ

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Τότε είχε πολύ δουλειά η Αλβα, και δεν την πέτυχα σε καμμία γύρα, μάλλον φίλος πηγές αργά και είδες μόνο 3 κορίτσια . Εντύπωση μου έκανε επίσης ότι σε όλες τις βόλτες μου είδα Ιουλία, τζανικα και την φίλη της δίχως να έχουν φορτωθεί. Την ψηλή αδύνατη ( Έιμι γουαινχαουζ) με την φίλη της πριν την διχάλα δεν τις βρήκες?
Σονια είναι στην Πειραιώς μαζί με Σουλα (γυφτοκρητικιά). Η Amy whinehouse δενδροποταμο είναι τζανκι στην διχαλα, ξανθιά πεσόντων είναι η μάνα της Σονιας. Ψηλή ξανθιά 55αρα με μύτη γαμψη. Τζενακι στην Πειραιώς;;; Σονια μακριά μαλλι;;; Δεν σε πιάνω.
Χλοης Τζανικα κ η Τέμη λογικα (μοιάζει την Σοφία, το ταίρι της Τζανικας παλιά)
Δεν έχω βγει καθόλου για βόλτα, γτ δεν χρειάζεται πλέον για να ξέρω πια δουλεύει κ που στήνεται.
Σε πιάνω αδιάβαστο κ με λάθος περιγραφές. Μενεις μεταεξεταστεως για Φεβρουάριο, απο μένα εχεις ένα όχι

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.716
Πόντοι
201
Οχι οχι διχαλα δεν ειχε τιποτα.Η Αλβα δεν ηταν που ειπε θα κατεβαινε για λιγη ωρα?Η αναγκη την εκανε να παρει παραταση ωρας μαλλον.Μου εκανε εντυπωση οτι δεν ειδα ουτε μια μαυρη.Ισως υπηρξαν πολλα φορτωματα χτες?

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Σονια είναι στην Πειραιώς μαζί με Σουλα (γυφτοκρητικιά). Η Amy whinehouse δενδροποταμο είναι τζανκι στην διχαλα, ξανθιά πεσόντων είναι η μάνα της Σονιας. Ψηλή ξανθιά 55αρα με μύτη γαμψη. Τζενακι στην Πειραιώς;;; Σονια μακριά μαλλι;;; Δεν σε πιάνω.
Χλοης Τζανικα κ η Τέμη λογικα (μοιάζει την Σοφία, το ταίρι της Τζανικας παλιά)
Δεν έχω βγει καθόλου για βόλτα, γτ δεν χρειάζεται πλέον για να ξέρω πια δουλεύει κ που στήνεται.
Σε πιάνω αδιάβαστο κ με λάθος περιγραφές. Μενεις μεταεξεταστεως για Φεβρουάριο, απο μένα εχεις ένα όχι
Καλημέρα illusion, κάπου χαθήκαμε αλλά με καλή διάθεση όπως πάντα , θα ξαναμπούν στην θέση τους οποίες παρασπονδίες μου :D:. Η Σόνια που έγραψα ήταν μετά την Tiger από την πλευρά των 4allείναι η μαύρη η 30αρα ( έτσι μου συστήθηκε 3-4 φορές που την πήρα) και αναφερα το μακρύ μαλλί επειδή μάλλον έβαλε extensions, Amy ονομαζω την ψηλή αδύνατη junkie που το έχω δει πολλές φορές να τραγουδάει μόνο του και να είναι στον κόσμο του πριν την διχάλα ρεύμα προς ΚΤΕΛ, σίγουρο λάθος μου ήταν που έγραψα Τζένη και όχι νταιζη πριν την στροφή μου σε μοναστήριου. Σίγουρα θα επανορθώσω με εντατικά μαθήματα και ελπίζω σε ένα ναι σου , στις επόμενες εξορμήσεις μου φίλος. :cheesy:

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Οχι οχι διχαλα δεν ειχε τιποτα.Η Αλβα δεν ηταν που ειπε θα κατεβαινε για λιγη ωρα?Η αναγκη την εκανε να παρει παραταση ωρας μαλλον.Μου εκανε εντυπωση οτι δεν ειδα ουτε μια μαυρη.Ισως υπηρξαν πολλα φορτωματα χτες?
Η Αλβα πριν κανένα μήνα που την πήρα μου είχε πει με τα κρύα ότι αλλάζουν και τα ωράρια της, θα έβγαινε 19:30-20:00 και θα έφευγε κατά τις 22:30-23:00, πέρασα 5-6 βόλτες και δεν την είδα, θεωρώ ότι είχε συνεχή φορτωματα και πιθανολογω ότι εφόσον είχε δουλειά είπε να το τράβηξει λίγο ακόμα. Σχετικά με το ωράριο το ίδιο πιστεύω ότι ισχύει και για την Tiger περίπου στις 20:30 την είδα στημένη στο πόστο της για δουλειά ενώ καλοκαίρι την έβλεπα μετά τις 21:00.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω για μια μαύρη που έχει πολύ μεγάλα βυζια μελαχρινή συνηθως κάθεται στο erza γιανιτσων 106. Γνωρίζει κάποιος για αυτήν κάτι γιατί σκέφτομαι πολύ να την πάρω και θα ήθελα να ξέρω πριν πάω . Ευχαριστώ πολύ
ειναι ψηλη;τα έχει ράστα;τι ώρα την πετυχαινεις;θα βοηθησουν αυτες οι απαντησεις

Zantor6

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Το βράδυ την πετυχαίνω μετά τις 11
Λίγο γεματουλα είναι

lanoche21

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Like
716
Πόντοι
81
Παιδια λιγο προσοχη περασα προχθες για βολτα μετα απο σινεμα και ειχε ακριβως στο φαναρι του 4all στη διασταυρωση μπλοκο. ΟΚ αυτο. Λεω ας κανω μια γυρα. Μετα τη διαχαλα προς ΚΤΕΛ εκει που ειναι μια μεγαλη πυλωτη η τι ειναι τελος παντων ηταν μες τη μεση του δρομου ενα κοριτσακι δε πρεπει να ηταν πανω απο 15 ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΦΩΝΑΖΕ το ιδιο ¨ελατε να παρετε μουνακι 15 χρονων¨. Ακριβως στο πεζοδρομιο ηταν δυο πενηνταρες μαλλον τσατσαδες του. Το κακο ειναι οτι πισω μου ακριβως σταματησαν δυο αυτοκινητα αλλα δε ξερω αν φορτωσαν γιατι οντως φαινεται οτι ειναι παιδι. Προσεκτικα παιδια.... κυριολεκτικα στα 300 μετρα ηταν μπλοκο! Ηταν αργα οταν εγινε αυτο πρεπει να ηταν μεταξυ 1 και 2

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Παιδια λιγο προσοχη περασα προχθες για βολτα μετα απο σινεμα και ειχε ακριβως στο φαναρι του 4all στη διασταυρωση μπλοκο. ΟΚ αυτο. Λεω ας κανω μια γυρα. Μετα τη διαχαλα προς ΚΤΕΛ εκει που ειναι μια μεγαλη πυλωτη η τι ειναι τελος παντων ηταν μες τη μεση του δρομου ενα κοριτσακι δε πρεπει να ηταν πανω απο 15 ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΦΩΝΑΖΕ το ιδιο ¨ελατε να παρετε μουνακι 15 χρονων¨. Ακριβως στο πεζοδρομιο ηταν δυο πενηνταρες μαλλον τσατσαδες του. Το κακο ειναι οτι πισω μου ακριβως σταματησαν δυο αυτοκινητα αλλα δε ξερω αν φορτωσαν γιατι οντως φαινεται οτι ειναι παιδι. Προσεκτικα παιδια.... κυριολεκτικα στα 300 μετρα ηταν μπλοκο! Ηταν αργα οταν εγινε αυτο πρεπει να ηταν μεταξυ 1 και 2
Φίλε η κοντή η πρεζου η ανορεξικια που πετάγεται μέσα στον δρόμο και επιδεικνύει τον κώλο της όλο ναζι θα ήταν .
Στην μαστουρα δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Δεν υπάρχει περίπτωση να βγήκε ανήλικο στην Γιαννιτσών ειδικά σε ώρα που έχει και μπλόκα,οι αστυνομία τα ξέρει όλα τα πρεζόνια εννοείται ότι δεν θα δώσει σημασία.
Οι δύο που λες σαν τσατσαδες είναι πάλι πρεζουδες που βγαίνουν τώρα τελευταία και αργά κοντά στο σημείο της Ντανιελας.
Εγώ περνούσα μια Κυριακή απόγευμα μπροστά από την χλόης και η άλλη η γυφτοπρεζου η μαυριδερη σχεδόν πήδηξε πάνω στο αυτοκίνητο,δεν έχουν αίσθηση από την μαστουρα.

Τώρα που ξανά είδα και το σημείο που την πέτυχες ,εκεί στέκεται και μια νεοπρεζου,με σγουρό λίγο μαλλι κοντουλα που όντως μοιάζει πολύ μικρή αλλά αν σταματήσεις και της μιλήσεις θα καταλάβεις ότι δεν είναι.ειναι αυτή η Σάρα που ανέφερε πριν λίγες μέρες ένας συναγωνιστής ότι την φόρτωσε εκεί ..

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.716
Πόντοι
201
Φίλε η κοντή η πρεζου η ανορεξικια που πετάγεται μέσα στον δρόμο και επιδεικνύει τον κώλο της όλο ναζι θα ήταν .
Στην μαστουρα δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Δεν υπάρχει περίπτωση να βγήκε ανήλικο στην Γιαννιτσών ειδικά σε ώρα που έχει και μπλόκα,οι αστυνομία τα ξέρει όλα τα πρεζόνια εννοείται ότι δεν θα δώσει σημασία.
Οι δύο που λες σαν τσατσαδες είναι πάλι πρεζουδες που βγαίνουν τώρα τελευταία και αργά κοντά στο σημείο της Ντανιελας.
Εγώ περνούσα μια Κυριακή απόγευμα μπροστά από την χλόης και η άλλη η γυφτοπρεζου η μαυριδερη σχεδόν πήδηξε πάνω στο αυτοκίνητο,δεν έχουν αίσθηση από την μαστουρα
Ποιος ειχε πει παλιοτερα οτι μεσα στη μαστουρα και ταλιρο ν πεταξεις θα ορμηξουν σαν ζομπι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom