Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (5 μέλη και 22 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
ακριβώς επειδή όλοι οι επισκέπτες χωρίς λογαριασμό εγωιστές πάνε κ γαμάνε την πιάτσα θα πάει το απλό στα 30 κ θα μας την κόψουν οριστικά...ήδη σταμάτησα κατά πολυ τις βολτρς ακκριβώς λογω αυτού που περιγράφεις.
Δεν τους γαμας..αυτά τα κάνουν μόλις διαβάσουν καμία καλή κριτική ,τις υπόλοιπες νύχτες οδηγάμε με κλειστά τα μάτια .μην κάψουν βενζίνη τα αρχιδια ..καλά τους κάνουν και τους παίρνουν 30-40 ,εμάς που ήμαστε κανονικοί πελατες μας παίρνουν 20 ! Αυτό είναι το πιο γαμάτο ,νομίζουν ότι γλιτώνουν τις βενζίνες και την πατάνε στις πουτανες !
Όσο σκέφτομαι τους μαλακες που τάισαν 40ρια το γερμανοβουλγαρακι και εγώ το είχα καθησμενο στην πουτσα μου με 20 :cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.089
Πόντοι
2.356
Δεν τους γαμας..αυτά τα κάνουν μόλις διαβάσουν καμία καλή κριτική ,τις υπόλοιπες νύχτες οδηγάμε με κλειστά τα μάτια .μην κάψουν βενζίνη τα αρχιδια ..καλά τους κάνουν και τους παίρνουν 30-40 ,εμάς που ήμαστε κανονικοί πελατες μας παίρνουν 20 ! Αυτό είναι το πιο γαμάτο ,νομίζουν ότι γλιτώνουν τις βενζίνες και την πατάνε στις πουτανες !
Όσο σκέφτομαι τους μαλακες που τάισαν 40ρια το γερμανοβουλγαρακι και εγώ το είχα καθησμενο στην πουτσα μου με 20 :cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:
ΤΑ γερμανοΒουλγαρακια :wink:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
ΤΑ γερμανοΒουλγαρακια :wink:
Φίλε όταν η άλλη δουλεύει χρόνια στην πιάτσα τον κόβει τον μαλακα από το παρμπρίζ.
Σου λέει αυτός δεν είναι της πιάτσας κάτσε να τον γαμησουμε .
Ο άλλος προχθές ρωτούσε να πάρει δύο γυφτακια παρτουζα στην πιάτσα ..πόσα νομίζεις τον χρέωσαν αν βρήκε ;
Θα του πήραν ένα 50ρικο ,η μία θα τον έκανε ψευτοπιπα και η άλλη θα του γαργαλουσε την πλάτη.

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Παίδες, μην τους τσουβαλιάζετε όλους, είμαστε κι εμείς που δεν ζούμε στην Θεσσαλονίκη, κάνουμε πολλά χιλιόμετρα για την φάση, και εννοείται, δεν γνωρίζουμε ονόματα και οδούς.
Παλιότερα έχω γράψει κι εγώ αναφορές, αλλά δεν νομίζω να βοηθήθηκε κανείς, επειδή δεν γνώριζα λεπτομέρειες, αλλά ούτε πως γίνεται το παιχνίδι.
Διαβάζω όλα τα πόστς, αλλά ακόμη και σήμερα δυσκολεύομαι να προσανατολιστω.
Πάντως, έστω κι έτσι, σέβομαι και ευχαριστώ όλους τους πράκτορες του bou.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Παίδες, μην τους τσουβαλιάζετε όλους, είμαστε κι εμείς που δεν ζούμε στην Θεσσαλονίκη, κάνουμε πολλά χιλιόμετρα για την φάση, και εννοείται, δεν γνωρίζουμε ονόματα και οδούς.
Παλιότερα έχω γράψει κι εγώ αναφορές, αλλά δεν νομίζω να βοηθήθηκε κανείς, επειδή δεν γνώριζα λεπτομέρειες, αλλά ούτε πως γίνεται το παιχνίδι.
Διαβάζω όλα τα πόστς, αλλά ακόμη και σήμερα δυσκολεύομαι να προσανατολιστω.
Πάντως, έστω κι έτσι, σέβομαι και ευχαριστώ όλους τους πράκτορες του bou.
Δεν έχει καμία σχέση αυτό με αυτό που λέμε .πολλοί έρχονται από εκτός και ο τίγρης παράδειγμα.
Είναι φυσικό να μην γνωρίζεις κάποια πράγματα.
Δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να γράφει .
Αλλά δεν πήρες εχθές να φανταστώ το αυτοκίνητο να κάνεις 200 χλμ να σταθείς με αλαρμ στη διχάλα..δεν είναι τσουβαλιασμα ,απλά είναι κάποιοι που μόνο και μόνο για την πάρτη τους χαλάνε τις ισορροπίες.

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Δεν έχει καμία σχέση αυτό με αυτό που λέμε .πολλοί έρχονται από εκτός και ο τίγρης παράδειγμα.
Είναι φυσικό να μην γνωρίζεις κάποια πράγματα.
Δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να γράφει .
Αλλά δεν πήρες εχθές να φανταστώ το αυτοκίνητο να κάνεις 200 χλμ να σταθείς με αλαρμ στη διχάλα..δεν είναι τσουβαλιασμα ,απλά είναι κάποιοι που μόνο και μόνο για την πάρτη τους χαλάνε τις ισορροπίες.
Αδερφέ το καταλαβαίνω αυτό που λες, απλά θέλησα να ξεκαθαρίσω την δική μου θέση.
Keep walking!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Αδερφέ το καταλαβαίνω αυτό που λες, απλά θέλησα να ξεκαθαρίσω την δική μου θέση.
Keep walking!
Η θέση σου όπως και πολλών άλλων δεν ανήκει στο χθεσινό θέμα .
Και δεν μιλάμε παράδειγμα για κάτι καινούριο όπως το γερμανοβουλγαρακι ,αλλά για κοπέλα ή κοπέλες που είναι 10 χρόνια στην πιάτσα .
Οι καφροι δεν έχουν τον Θεό τους ,θα μας αναγκάσουν να δίνουμε γενική εικόνα και οι λεπτομέρειες μόνο σε πμ μεταξύ μας .

Γράψε σε λίγες μέρες ότι πήγες με το πιο τελειωμένο πρεζόνι και σου έκανε φοβερή πίπα και αεροπλανικο γαμησι και θα δεις την άλλη μέρα τι σειρά θα έχει από βλάκες .
Θα σας το κάνω το χουνερι ρε λαμόγια μια μέρα από κει που δεν θα το περιμένετε..:cheesy:

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.214
Πόντοι
201
Δε ξερω πως να την αναγνωρισω με τις περιγραφες σας..μια φορα την εστησα εκει που λες και περιμενα σκεψου με κοιτουσαν περιεργα..απο οσες εχω δει εκει δεν ειδα καποια ωραια...

Δε ξερω πως να την αναγνωρισω με τις περιγραφες σας..μια φορα την εστησα εκει που λες και περιμενα σκεψου με κοιτουσαν περιεργα..απο οσες εχω δει εκει δεν ειδα καποια ωραια...
Το πιο βασικό χαρακτηριστικό της είναι ότι δεν φαίνεται πως κάνει πιάτσα. Καλοντυμένη και καλοβαμμένη όπως οι κυρίες που περπατάνε στην Τσιμισκή. Περίπου 40, σχετικά κοντή με μαλλί κάτω από τον ώμο.
Όπως είπε και ο συναγωνιστής DEWARSS , θα την πετύχεις απέναντι από το βενζινάδικο στην διχάλα και ανάμεσα στο grand hotel και το φανάρι του Γιαννίρη

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.214
Πόντοι
201
Θελω να δω το τσιμπουκι που διαφημιζετε...εγω εχω εθισμο στο λαρυγγι της Τζανικας βεβαια αλλα θα δοκιμασω και αυτην να δω στα του αγωνα και θα επανελθω.
Δεν κάνει βαθύ λαρύγγι αυτή. Χτυπάει το εργαλείο στη γλώσσα και γλύφει μπάλες. Μάλλον πρέπει να τις πάρεις και τις δύο και να τις εναλλάσσεις :)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Δεν κάνει βαθύ λαρύγγι αυτή. Χτυπάει το εργαλείο στη γλώσσα και γλύφει μπάλες. Μάλλον πρέπει να τις πάρεις και τις δύο και να τις εναλλάσσεις :)
Γιατί την λέτε Τζανικα την τσιμπουκοχειλου;

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.770
Πόντοι
201
Το πιο βασικό χαρακτηριστικό της είναι ότι δεν φαίνεται πως κάνει πιάτσα. Καλοντυμένη και καλοβαμμένη όπως οι κυρίες που περπατάνε στην Τσιμισκή. Περίπου 40, σχετικά κοντή με μαλλί κάτω από τον ώμο.
Όπως είπε και ο συναγωνιστής DEWARSS , θα την πετύχεις απέναντι από το βενζινάδικο στην διχάλα και ανάμεσα στο grand hotel και το φανάρι του Γιαννίρη
Μεγαλωσες το ευρος της περιοχης...εχουν να καουν αλαρμ...νεκροπομπη θα γινει τωρα χαχαχα..αν την πετυχω θα τη τιμησω οταν θα καταλαγιασει ο πολεμος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γιατί την λέτε Τζανικα την τσιμπουκοχειλου;
Ετσι μου πρωτοσυστηθηκε εμενα...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Μεγαλωσες το ευρος της περιοχης...εχουν να καουν αλαρμ...νεκροπομπη θα γινει τωρα χαχαχα..αν την πετυχω θα τη τιμησω οταν θα καταλαγιασει ο πολεμος

Ετσι μου πρωτοσυστηθηκε εμενα...
Η κοπέλα Τζένη λέει ότι την λένε ,αυτό το Τζανικα είναι πολύ αποκρουστικό .

Το πιο γελοιο που ξέχασα να δώσω στην περιγραφή εχθές με τόσα που είδαν τα μάτια μου ..είχε καμία 4-5 αμάξια με Ν πίσω στο τζάμι ..και τα 2 ήταν και παρέες ..που πατε ρε καημένοι στην πιάτσα με Ν ;θα σας πάρουν μέχρι και τις ζάντες!

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.770
Πόντοι
201
Η κοπέλα Τζένη λέει ότι την λένε ,αυτό το Τζανικα είναι πολύ αποκρουστικό .
Ε μαλλον θα της το ειπαν και αλλοι και το εκανε Τζενη....εμενα τελευταια Τζινα μου ειπε...ας το κανει τσιμπουκοχειλου καλυτερα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Ε μαλλον θα της το ειπαν και αλλοι και το εκανε Τζενη....εμενα τελευταια Τζινα μου ειπε...ας το κανει τσιμπουκοχειλου καλυτερα
Με το τσιμπουκοχειλου καλύτερα καταλαβαινομαστε δεν μπερδεύετε και ο κόσμος .

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.770
Πόντοι
201
Με το τσιμπουκοχειλου καλύτερα καταλαβαινομαστε δεν μπερδεύετε και ο κόσμος .
Θα φτερνιζεται η καημενη τοση ωρα...θα παω να την επισκεφτω το βραδυ με αυτα και εκεινα...ειχατε δεν ειχατε

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Θα φτερνιζεται η καημενη τοση ωρα...θα παω να την επισκεφτω το βραδυ με αυτα και εκεινα...ειχατε δεν ειχατε
Εγώ χθες το κάρφωσα ..είχαν κίνηση και τα δύο άλλα έκατσαν μέχρι αργά .

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.770
Πόντοι
201

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.485
Πόντοι
746
Έτσι πρέπει να γίνονται οι βόλτες .παλιότερα είχε συναγωνιστές που γράφανε πολύ αναλυτικότερα από μένα,διάβαζες και ήταν σαν να βρίσκεσαι εκεί.τωρα οι μισοί βαριουνται να γράψουν ..
( Ήμουν στην πιάτσα..χάλια ..αυτή με τα στρας ποια είναι; )
Αυτό κουράστηκα να διαβάζω.
Μου θυμισες τωρα τον φιλο Σταλονε που οταν εγραψα για πρωτη φορα μου την ειχε πει...παντα καλοπροαιρετα...γιατι ειχα γραψει πολλα. Κ ο φιλος Humax τον διορθωσε. Ερωτηση: Που ειναι το φιλαρακι ο Σταλονε;;;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Οσο προλαβεις γιατι θα ξαναανεβει πανω η αρπαχτη της στεφθηκε με επιτυχια
Δεν πειράζει,καλύτερα έτσι δεν τα βαριέσαι κιόλας.
Άμα την έχεις εδώ όλο τον χρόνο κάθε μέρα στις 5 φορές θα την έχεις βαρεθεί

Μου θυμισες τωρα τον φιλο Σταλονε που οταν εγραψα για πρωτη φορα μου την ειχε πει...παντα καλοπροαιρετα...γιατι ειχα γραψει πολλα. Κ ο φιλος Humax τον διορθωσε. Ερωτηση: Που ειναι το φιλαρακι ο Σταλονε;;;
Έχει πολύ καιρό να γράψει ,δεν ξέρω αν μας παρακολουθεί .

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.485
Πόντοι
746
Μ αρεσει ομως ρε μπαγασα Dew που χρησιμοποιεις ομορφα κοσμητικα επιθετα. Μαλακες αρχιδια καφροι!!!! Δωσε κυριε καθηγητα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom