Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.485
Πόντοι
746
Τι συγκρίνεις τώρα ...σιγά το Τσάλεντζ με Μαρία Φίατ!
Φίλε την είδες καλά αυτή με το Chevrolet;εχθές μόνο μικρόφωνο δεν κρατούσε .
Η γυναίκα είναι 70 χρόνων ,άσε όλα τα άλλα μόνο από σεβασμό δεν πάω μαζί της .

Ποιος σε είπε κτηνοβατη ρε ;:cheesy::cheesy::cheesy:
Tην ειδα φιλος αρκετες φορες. Κ λεω....πως τα καταφερνουν τα κωλοπαιδα κ την πηδανε!!!!!

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
αυτή με το μπλε σεβρολετ, έβγαινε προ δεκαετίας με ένα κόκκινο σεντάν Ρενό μεγκανε, τότε αν και μιλφ κρατιοταν καλά, βόλευε και το Ρενό που ήταν γήπεδο μέσα, τελειώνες και είχε το ρόλο κουζίνας σε σκούπιζε και τα πετούσε στο πίσω κάθισμα.
Και το σεβρολετ τώρα μικρό, και αυτή σαβουρεψε, και το ρόλο κουζίνας έγινε κωλοχαρτο..
Θεος!

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Όσο χειμωνιαζει,τελικά τα κορίτσια όντως βγαίνουν πιο νωρίς ,μέχρι τις 00:00 είχαν μείνει ελάχιστες έξω .
Από κτηνιατρική μέχρι σελ ,όλα τα κροσακια στην φορά .
Όλα ίδιο καλούπι είναι λες και είναι αδέρφια .
Στο σελ ο άλλος ο μπράβος κρος και αμέσως μετά η Γιαννούλα με το καπελάκι της .
Η αλβανίδα στο πόστο της μέχρι αργά και αυτή και την πέτυχα σχεδόν σε όλες τις γυρες ,οπότε έπεσε αβαρία..δεν είχε δουλειά το κορίτσι.φορουσε ένα ροζ φόρεμα με στρας που κάπως την φούσκωνε την κοιλιά ..
Η Σία απέναντι με τζιν κοντό σορτσάκι και ροζ μαλλί να παίζει με το κινητό της ,επίσης και αυτή δεν είχε δουλειά από ότι φαίνεται.
Αμέσως μετά το 4all η Άννα η Βουλγάρα με τζίν παντελόνι και δίπλα της η μαύρη που κάνει πιάτσα εκεί συνήθως .
10 μέτρα πιο κάτω η Χρύσα που εξαφανίστηκε νωρίς ,σαν να πήρε λίγο τα πάνω της αλλά πλέον ούτε που το σκέφτομαι.
Μετά το τουντει η Μαρία Φίατ και απέναντι η Ιουλία με μαύρο φόρεμα που μου έριχνε κλεφτες ματιές ..ήμουν έτοιμος να την πάρω αλλά μου θυμισατε την Τζανικα σήμερα και ήθελα να κρατηθώ να χώσω εκεί .τελικά κουβά πήγε η φάση αφού μέχρι να βγω και η Τζανικα εξαφανίστηκε και μέχρι να κάνω την γύρα έφυγε και η Ιουλία .
Χλόης δεν είχε τίποτα νεκρά από τις 22:00 και μετά .απέναντι ήταν οι δύο χοντρές και ο ψηλός κρος .
Απέναντι από το ερείπιο ήταν η Σόνια με τα φιλαράκια της πάλι ,λες και άραζαν στο πάρκο .
Διχάλα τίποτα .
Απέναντι η Ντανιέλα με μια καινούρια ψιλό γεμάτη Βουλγάρα .σήμερα προτιμήθηκε η Ντανιέλα αφού θυμόμουν ότι όλοι λένε καλά λόγια και είπα ότι είναι ντροπή για τον εαυτό μου να μην τον έχω χώσει έστω μια φορά .
Όντως πολύ καλή ,ωραίο τσιμπούκι βαθύ χωρίς βιασύνες , στήσιμο στα όρθια όπου έχει κωλαρα που αδικείται από το φόρεμα .ευγενική με ορίτζιναλ βουλγαρικές υπηρεσίες,θα ξανά τιμηθεί και πλέον είναι στην λίστα ..
Η Νταίζη μιλφ δεν ηταν έξω σήμερα ,ήταν άλλη μια που είχα στο νου μου για χωσιμο.
Μοναστηριού η Σύλβια με την μάνα της Σόνιας παρεα κάποια στιγμή και μετα τα πλυντήρια η Έλενα απέναντι από το καινούριο της τσαρδι.
Επίσης στον ΟΠΑΠ αρκετή κίνηση από τρανς .

Κάποια στιγμή στις βόλτες εκεί στην Πειραιώς,βλέπω το μπλε Chevrolet,σκέφτομαι ότι πρέπει να κρατήσω την υπόσχεση μου και λέω ας κάνω μια προσπάθεια για να μην μου βγει ρετσινια.
Μπαίνω στο στενό σταματαω και πάει να σταματήσει η καρδιά μου...μλκ Alfie αν σε πετύχω στο φανάρι θα σε τρακαρω να ξέρεις .
Ρε σεις σοβαρά τώρα πως την γαμάτε την κυρία ;
Σαν την Μαριάνθη Κεφάλα είναι και έχει και βραχνή φωνή.οχι μαλακες πρέπει να πιω πολύ για να το κάνω αυτό!
Επίσης όταν βγαινετε κάποιοι στην πιάτσα δεν χρειάζεται να δημιουργείτε κυκλοφοριακό..δεν είστε μόνοι σας .το λέω για αυτόν με τα γυαλιά και τα γκρίζα μαλλιά που πήγαινε με 20 χλμ όλη την Γιαννιτσών και μόλις έβλεπε τραβελι ή πουτανα φρεναρε λες και ήτανε στην έρημο..ελπίζω να μην είσαι ενεργό μέλος είναι ντροπή αυτά που κάνεις ,λίγο διακριτικότητα και εμείς για να γαμησουμε πάμε δεν θα ανέβουμε και στο πεζοδρόμιο με το αυτοκίνητο.
Ντιου φιλαράκι τώρα που είναι έτσι Νοέμβριος, έχει κρύο, μια Πέμπτη βράδυ έτσι σε φάση έχει ομίχλη και σσσσς να μη μας δουν αλλά και μόνο για το παλμαρέ να ξες είναι μαστ!
Πίστεψε με δε θα περάσεις άσχημα…!

«Κάθε που θα 'ρθει δειλινό,
Νιώθω στο αίμα ανατριχίλα…»

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.933
Πόντοι
3.796
Ντιου φιλαράκι τώρα που είναι έτσι Νοέμβριος, έχει κρύο, μια Πέμπτη βράδυ έτσι σε φάση έχει ομίχλη και σσσσς να μη μας δουν αλλά και μόνο για το παλμαρέ να ξες είναι μαστ!
Πίστεψε με δε θα περάσεις άσχημα…!

«Κάθε που θα 'ρθει δειλινό,
Νιώθω στο αίμα ανατριχίλα…»
Θα παγώσει το αίμα ή θα το ρουφήξει!

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Κατέβηκε κανένας κάτω Γιαννιτσών? Βλέπω πολλούς κλειστούς δρόμους στον χάρτη. Υπάρχει εικόνα εάν μπορούμε να έρθουμε από ανατολικά? Η να το αφήσω για αύριο?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.933
Πόντοι
3.796
στο πόστο της είναι με το σεβρολετ, να της πω να σε περιμένει?
Με τίποτα φίλε!
Πάνε σταματα δίπλα της να την δεις και να μας πεις διάφορα από τελευταία που την είδες ..την φορτώνεις τωρα;
Είμαι σίγουρος ότι ένα σοκ θα το περάσεις!

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Μάγκες μια πέρασια έκανα κατά τις 19:30, μόνο κάτι τζανκια πριν την διχάλα είδα, με τόσο κρύο σήμερα προβλέπω ότι δεν κατέβουν για δουλίτσα κάποια κορίτσια. Για τον φίλο Dewarss να ξέρει ότι δεν ειδα το Chevrolet :cheesy:

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
τα χρόνια που κατεβαίνω πιάτσα οι πιο γερές στο κρύο είναι οι βουλγάρες...τον αντέχουν τον χειμώνα καλύτερα από ολες τις άλλες
Σέβομαι την εμπειρία σε κάθε περίπτωση. Απλά ήταν νωρίς και δεν είχαν βγει ακόμα για δουλειά, ίσως αδελφέ να τρώνε και μαπες οι Βουλγάρες εάν δεν φέρουν τα απαιτούμενα στους "προστάτες" τους ασχέτως εάν κανει κρύο η χιονίζει έξω. Ξέρω ήδη για μια κοπέλα που δεν θα βγεί σήμερα λόγω κρύου .

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Σέβομαι την εμπειρία σε κάθε περίπτωση. Απλά ήταν νωρίς και δεν είχαν βγει ακόμα για δουλειά, ίσως αδελφέ να τρώνε και μαπες οι Βουλγάρες εάν δεν φέρουν τα απαιτούμενα στους "προστάτες" τους ασχέτως εάν κανει κρύο η χιονίζει έξω. Ξέρω ήδη για μια κοπέλα που δεν θα βγεί σήμερα λόγω κρύου .
απλά ισως κάνω κ εγώ φόκους σε αυτές για αυτό ισως τις θυμάμαι καλύτερα,επδ συνήθως μόνο σε τέτοιες πάω,τρανς μαύρες τζάνκια κλπ δεν παίρνω ποτέ.

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
απλά ισως κάνω κ εγώ φόκους σε αυτές για αυτό ισως τις θυμάμαι καλύτερα,επδ συνήθως μόνο σε τέτοιες πάω,τρανς μαύρες τζάνκια κλπ δεν παίρνω ποτέ.
Ο καθένας έχει τις αδυναμίες του φίλος, εγώ πχ εάν δω το δικό μου τρωτό σημείο εκεί, ξεχνάω άμεσα ότι έχω δει προηγούμενος.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
  • Like
Αντιδράσεις: Dimis

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.915
Πόντοι
4.766
τα χρόνια που κατεβαίνω πιάτσα οι πιο γερές στο κρύο είναι οι βουλγάρες...τον αντέχουν τον χειμώνα καλύτερα από ολες τις άλλες
Δηλαδή εκτός από Βουλγάρες και Αλβανίδες τι άλλες εθνικότητες έχει η πιάτσα? Τις μαύρες μόνο και Ελληνίδες μόνο πρεζουδες...Άρα...

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.014
Πόντοι
1.056
Μια χαρα περνάνε οι βουλγαρες, μάπες δεν τρώνε. Το σίγουρο είναι ότι τα τρώνε τα βραδάκια στο Regency με τις ώρες. Επιβεβαιώμενω 100%......

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Μια χαρα περνάνε οι βουλγαρες, μάπες δεν τρώνε. Το σίγουρο είναι ότι τα τρώνε τα βραδάκια στο Regency με τις ώρες. Επιβεβαιώμενω 100%......
Οκ δέχομαι τα λεγόμενα σου για regency από την στιγμή που λες ότι το έχεις επιβεβαιωμένο, απλά μην ξεχνάς ότι κανένας δεν γνωρίζει τι γίνεται σε γειτονικά μας σπίτια όταν κλείνει η πόρτα τους και μετά λέμε "φαινόταν καλός άνθρωπος", έτσι δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε τι τραβάνε αυτές όταν μάλιστα υπάρχει η μαρμιτα στην μέση. Για αυτόν τον λόγο είχα γράψει " ίσως αδελφέ να τρώνε και μαπες". Για τα λεφτά σκοτώνονται κυριολεκτικά και αδέλφια, θα νοιαστουν προαγωγοί για το εμπόρευμα τους εάν είναι άνετα και περνάν καλά? Και σίγουρα όσο υπάρχουμε εμείς που είμαστε η πηγή των χρημάτων που παίρνουν το μεροκάματο τους αυτοί με καλό η κακό τρόπο από τα κορίτσια που ματώνουν πραγματικά, η γνώμη μου ότι κακοπερνουν στην πιάτσα με τον κάθε τυχάρπαστο ( μαζί και εγώ στους τυχάρπαστους) θα συνεχίσει να ισχύει. Πάντα φιλικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom