Όσο χειμωνιαζει,τελικά τα κορίτσια όντως βγαίνουν πιο νωρίς ,μέχρι τις 00:00 είχαν μείνει ελάχιστες έξω .
Από κτηνιατρική μέχρι σελ ,όλα τα κροσακια στην φορά .
Όλα ίδιο καλούπι είναι λες και είναι αδέρφια .
Στο σελ ο άλλος ο μπράβος κρος και αμέσως μετά η Γιαννούλα με το καπελάκι της .
Η αλβανίδα στο πόστο της μέχρι αργά και αυτή και την πέτυχα σχεδόν σε όλες τις γυρες ,οπότε έπεσε αβαρία..δεν είχε δουλειά το κορίτσι.φορουσε ένα ροζ φόρεμα με στρας που κάπως την φούσκωνε την κοιλιά ..
Η Σία απέναντι με τζιν κοντό σορτσάκι και ροζ μαλλί να παίζει με το κινητό της ,επίσης και αυτή δεν είχε δουλειά από ότι φαίνεται.
Αμέσως μετά το 4all η Άννα η Βουλγάρα με τζίν παντελόνι και δίπλα της η μαύρη που κάνει πιάτσα εκεί συνήθως .
10 μέτρα πιο κάτω η Χρύσα που εξαφανίστηκε νωρίς ,σαν να πήρε λίγο τα πάνω της αλλά πλέον ούτε που το σκέφτομαι.
Μετά το τουντει η Μαρία Φίατ και απέναντι η Ιουλία με μαύρο φόρεμα που μου έριχνε κλεφτες ματιές ..ήμουν έτοιμος να την πάρω αλλά μου θυμισατε την Τζανικα σήμερα και ήθελα να κρατηθώ να χώσω εκεί .τελικά κουβά πήγε η φάση αφού μέχρι να βγω και η Τζανικα εξαφανίστηκε και μέχρι να κάνω την γύρα έφυγε και η Ιουλία .
Χλόης δεν είχε τίποτα νεκρά από τις 22:00 και μετά .απέναντι ήταν οι δύο χοντρές και ο ψηλός κρος .
Απέναντι από το ερείπιο ήταν η Σόνια με τα φιλαράκια της πάλι ,λες και άραζαν στο πάρκο .
Διχάλα τίποτα .
Απέναντι η Ντανιέλα με μια καινούρια ψιλό γεμάτη Βουλγάρα .σήμερα προτιμήθηκε η Ντανιέλα αφού θυμόμουν ότι όλοι λένε καλά λόγια και είπα ότι είναι ντροπή για τον εαυτό μου να μην τον έχω χώσει έστω μια φορά .
Όντως πολύ καλή ,ωραίο τσιμπούκι βαθύ χωρίς βιασύνες , στήσιμο στα όρθια όπου έχει κωλαρα που αδικείται από το φόρεμα .ευγενική με ορίτζιναλ βουλγαρικές υπηρεσίες,θα ξανά τιμηθεί και πλέον είναι στην λίστα ..
Η Νταίζη μιλφ δεν ηταν έξω σήμερα ,ήταν άλλη μια που είχα στο νου μου για χωσιμο.
Μοναστηριού η Σύλβια με την μάνα της Σόνιας παρεα κάποια στιγμή και μετα τα πλυντήρια η Έλενα απέναντι από το καινούριο της τσαρδι.
Επίσης στον ΟΠΑΠ αρκετή κίνηση από τρανς .
Κάποια στιγμή στις βόλτες εκεί στην Πειραιώς,βλέπω το μπλε Chevrolet,σκέφτομαι ότι πρέπει να κρατήσω την υπόσχεση μου και λέω ας κάνω μια προσπάθεια για να μην μου βγει ρετσινια.
Μπαίνω στο στενό σταματαω και πάει να σταματήσει η καρδιά μου...μλκ Alfie αν σε πετύχω στο φανάρι θα σε τρακαρω να ξέρεις .
Ρε σεις σοβαρά τώρα πως την γαμάτε την κυρία ;
Σαν την Μαριάνθη Κεφάλα είναι και έχει και βραχνή φωνή.οχι μαλακες πρέπει να πιω πολύ για να το κάνω αυτό!
Επίσης όταν βγαινετε κάποιοι στην πιάτσα δεν χρειάζεται να δημιουργείτε κυκλοφοριακό..δεν είστε μόνοι σας .το λέω για αυτόν με τα γυαλιά και τα γκρίζα μαλλιά που πήγαινε με 20 χλμ όλη την Γιαννιτσών και μόλις έβλεπε τραβελι ή πουτανα φρεναρε λες και ήτανε στην έρημο..ελπίζω να μην είσαι ενεργό μέλος είναι ντροπή αυτά που κάνεις ,λίγο διακριτικότητα και εμείς για να γαμησουμε πάμε δεν θα ανέβουμε και στο πεζοδρόμιο με το αυτοκίνητο.