Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
λέω για μια κοπέλα που είχε εδώ νήμα ευα16 . στις ανεξάρτητες. ανακοίνωσε πριν κανένα μήνα ότι κόβει και έγινε και ένας ψιλοχαμος με μέλη που είχαν κάτι αντιπαραθεσεις
Λέω και εγώ ..έτσι που το πέταξες νόμιζα λες για αυτήν που έχει γεμίσει κάποιος όλη την Γιαννιτσών με σπρέι ότι έχει ηπατίτιδα.

gofretas

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
199
Πόντοι
20
Λέω και εγώ ..έτσι που το πέταξες νόμιζα λες για αυτήν που έχει γεμίσει κάποιος όλη την Γιαννιτσών με σπρέι ότι έχει ηπατίτιδα.
οχι ,για μια μελαχρινή Ρωσίδα με πράσινα μάτια.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
παρεπιπτόντως ποια ειναι αυτή ρε μάγκες πράγματι.κατεβαίνει στη πιάτσα τα τελευταία 10 χρόνια?δεν την έχω πετύχει ποτέ ή αν την πέτυχα δεν την αναγνώρισα καθώς δεν ξέρω καν φατσικά ποιά είναι .

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
παρεπιπτόντως ποια ειναι αυτή ρε μάγκες πράγματι.κατεβαίνει στη πιάτσα τα τελευταία 10 χρόνια?δεν την έχω πετύχει ποτέ ή αν την πέτυχα δεν την αναγνώρισα καθώς δεν ξέρω καν φατσικά ποιά είναι .
Πρεζου είναι φίλε .
Δεν μπορώ να σου δώσω ακριβείς περιγραφή .
Αν μπορεί ας γράψει κάποιος που την ξέρει.
Είναι ξανθιά από όσα μας λέει ο ποιητής.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.602
Πόντοι
7.095
Αφού στο νήμα με τις πιάτσες γράφουμε για τις ανεξάρτητες εσκορτ και για τις μασατζουδες, να γράψουμε και για καμία κωλομπαρου έτσι για να τα κάνουμε πουτανα όλα?

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.895
Πόντοι
4.766
Γράψε στην αναζήτηση για το εδώ Topic Μαριάννα και θα σου βγάλει πολλές αναφορές ποια είναι....

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
θυμηθηκα μια ρσιδα πριν 5-6 χρονια που ενα φεγγαρι ειχε χτυπησει το ποδι της και ηταν με πατεριτσα!Την θυμαστε;

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.895
Πόντοι
4.766
θυμηθηκα μια ρσιδα πριν 5-6 χρονια που ενα φεγγαρι ειχε χτυπησει το ποδι της και ηταν με πατεριτσα!Την θυμαστε;
Η Αννούλα του χιονιά... είχε και αγγελία έναν καιρό... τώρα εξαφανίστηκε

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Βεβαιως...νομιζω Μαριανα την λεγανε.
Ξερει κανενας φιλος που βρισκετε τωρα;;

Τελευταία τροποποίηση:

Pepegio

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2022
Like
0
Πόντοι
0
Πέμπτη βράδυ μετά το πεδογη, έμπλεξα ακούσια με την αποστολή των οπαδών της Αμπερντιν η οποία από την τουμπα μέχρι τη Γιαννιτσων πήγαινε κομβοι με εμένα

Στο μέρος η Αλβα και απέναντι η Σια επιτέλους!! Ροζ μαλλί και μπούτια πειρασμός
Φόρτωμα με εικοσάρικο προφανώς.
Παιδιά πολύ τη φχαριστιεμαι την πουτανα. Βλέμμα τύπου του ονείρου χυνω, καθαρή πάντα, τσιμπουκι της προκοπής, πάντα κάνει αυτό που της λέω και με καβλωνει, βυζαρες σαν κεφάλια με Τελεια αίσθηση…
Τελειώσαμε και την πήγα στο σπίτι της καθώς είχε πάει 11 πια.
Είπε πως βγαίνει 7μιση με 10 μισή

Προχθές τώρα Παρασκευή,
Στο σημείο της Σιας, ήταν κατά τις 9 και η Βασια με τη συμμορία της. Εκ των οποίων ξεχώρισα ένα ζουμερό μελαχρινό πουτανακι με δερμάτινο κολάν και ψηλοτάκουνα εν ονόματι Ζέτα η κάτι τέτοιο. Ζήτησε 30 και της είπα να κάνει ένα λεπτο ΥΠΟΝΟΝΗ να πάω να βγάλω απ το ΑΤΜ (εννοείται 20) αλλά μέχρι μα γυρίσω μέσα σε πέντε λεπτά εξαφανίστηκε η παρέα ολόκληρη! Έκανα γύρους μέχρι τις 10:20 αλλά τίποτα! Δε ξέρω αν είναι κάποια από αυτές που αναφέρετε αλλά έχω πεισμώσει να τη βρω!
Αυτήν με το ροζ μαλλί ξέρουμε τηλ φίλε μου να την φέρω στο δωμάτιο μου πέρασα χθες και την ειδα η κάνα ινστα κάπως να την βρω!!

Τελευταία τροποποίηση:

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
21
Βιαστικό πέρασμα μόλις με βανάκι εργασίας από την Λεωφόρο ….Μέτωπο προς ΚΤΕΛ από την δεξιά μεριά,από το Σελ ως το εμπορικό είχε 3 στη σειρά,1 ξανθό 2 μελαχρινές,λόγω θέσης εικάζω τρανς αλλά αν δεν είναι γαμευσιμες…Παρακάτω ως τη διχάλα ψόφια πράγματα ….Βιαστική μάτια ως είπα

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.716
Πόντοι
201
Νεκρα μαγκες..επιασαν τα κρυα και το ριξαμε στα ουισκακια..εκανα περασμα αλλα περα απο γυφταλβανιδες μαυρες και τραβελοειδη δεν ειχε τιποτα αλλο

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
640
Πόντοι
81
Βολτα σημερα κατα της 9 στην πιατσα. Πετυχα αστυνομια με 4 μηχανες να κανει ελεγχο κοντα στο ερειπιο οποτε πολλες κοπελες υποθετω κρυφτηκαν γιαυτο δεν τις ειδα. Βλεπω μαρια αλβανιδα στο ποστο της με καυλιαρικο φορεμα και δεν αντεξα μιας και ειχα καιρο να την παρω. Με θυμωταν και τα ειπαμε λιγο. Εγω της ξηγηθηκα απο την αρχη οτι δεν θα κανω πολυ ωρα να φυγουν τα χοντρα θελω και ηταν μια χαρα στηθηκε ειδα κωλαρα και ολα πηγαν κατευχειν. Για μια στο τοσο καλη ειναι. Σονια μαζι με κρητικια στο ποστο τους καθισμενες στο πεζοδρομιο σαν ζακια ηταν. Μοναστηριου ειδα την ελενα κοντα στο ροτοντα το ξενοδοχειο και η συλβια εξω απο eurobank

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.742
Πόντοι
1.336
Πήρα προχθές Σια κλασικά καβλα όπως πάντα με λαχανί κολάν και πολύ μούρλια βυζια!

Αλβα καβλα με φούστα σορτς λευκη και σεξι pantyhose έτοιμος ήμουν να ενδώσω

Μοναστηριου Έλενα έπαιρνε κόσμο στο ερείπιο. Κολάν μαύρο και κωλαρα κουρμπα όνειρο αλλά βαριόμουν να περιμένω και φοβόμουν την τσιγάρομασχαλιλα της που αναφέρθηκε/θυμήθηκα πρόσφατα.

Πιο κει Άννα περουκαless στη γωνία έναντι ΟΝΕ. Στιλο, χοντρές στη στάση έναντι χλοης και μαυροφορεμένη Ντανιελα ακομα πιο κει, τα κλασικά δλδ! Όπως και είμαι αλβανιδα και το παίζω Ρουμάνα στη eurobank, με νικνειμ χομπιτ βρωμομουνα!

Βασια μετά συμμορίας άφαντες και μαζί τους το υπερκαβλο που είδα τις προαλες το μελαχρινό!

Τα ίδια κ τα ίδια ρε μαλακες ρε μπουστη και βασικά και δε με ενδιαφερει και πολύ κιόλας
:grin::grin::grin:

Socrates009

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2023
Like
4.157
Πόντοι
441
Πήρα προχθές Σια κλασικά καβλα όπως πάντα με λαχανί κολάν και πολύ μούρλια βυζια!

Αλβα καβλα με φούστα σορτς λευκη και σεξι pantyhose έτοιμος ήμουν να ενδώσω

Μοναστηριου Έλενα έπαιρνε κόσμο στο ερείπιο. Κολάν μαύρο και κωλαρα κουρμπα όνειρο αλλά βαριόμουν να περιμένω και φοβόμουν την τσιγάρομασχαλιλα της που αναφέρθηκε/θυμήθηκα πρόσφατα.

Πιο κει Άννα περουκαless στη γωνία έναντι ΟΝΕ. Στιλο, χοντρές στη στάση έναντι χλοης και μαυροφορεμένη Ντανιελα ακομα πιο κει, τα κλασικά δλδ! Όπως και είμαι αλβανιδα και το παίζω Ρουμάνα στη eurobank, με νικνειμ χομπιτ βρωμομουνα!

Βασια μετά συμμορίας άφαντες και μαζί τους το υπερκαβλο που είδα τις προαλες το μελαχρινό!

Τα ίδια κ τα ίδια ρε μαλακες ρε μπουστη και βασικά και δε με ενδιαφερει και πολύ κιόλας
:grin::grin::grin:
Σταμάτησε η Βουλγάρα που έκανε πιάτσα Γιαννιτσών και έμενε προς Αγίων Πάντων;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Μάλλον το γερμανογυφτακι
Καλά ρε μαλακες ,από πίσω τα παίρνετε μέχρι τα σπίτια τους ;
Σιγά μην σταμάτησε ,όπως είχα πει ήρθε για αρπαχτη μάζεψε χρήμα και τώρα θα είναι στο ονειρικό Σαντάνσκι μέχρι να τελειώσουν τα φράγκα ,μετά πιθανόν να ξανά πάρει πτήση για Ντούισμπουργκ ή ΚΤΕΛ για Θεσσαλονίκη να βγάλει τα Χριστούγεννα.
Η Βουλγάρες έτσι δουλεύουν και τώρα πιθανόν αν βρίσκεται στην Βουλγαρία πάλι γαμιεται με τα μισά λεφτά από εδώ .
Εδώ ενώ μπορούσε να κάτσει κανένα 2μηνο να έχουμε έξτρα επιλογές,κάτι μαλακες τις φούσκωσαν τις τσέπες με 40ρια νωρίτερα,οπότε ο σκοπός επιτευχθεί γρηγορότερα.

Socrates009

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2023
Like
4.157
Πόντοι
441
Καλά ρε μαλακες ,από πίσω τα παίρνετε μέχρι τα σπίτια τους ;
Σιγά μην σταμάτησε ,όπως είχα πει ήρθε για αρπαχτη μάζεψε χρήμα και τώρα θα είναι στο ονειρικό Σαντάνσκι μέχρι να τελειώσουν τα φράγκα ,μετά πιθανόν να ξανά πάρει πτήση για Ντούισμπουργκ ή ΚΤΕΛ για Θεσσαλονίκη να βγάλει τα Χριστούγεννα.
Η Βουλγάρες έτσι δουλεύουν και τώρα πιθανόν αν βρίσκεται στην Βουλγαρία πάλι γαμιεται με τα μισά λεφτά από εδώ .
Εδώ ενώ μπορούσε να κάτσει κανένα 2μηνο να έχουμε έξτρα επιλογές,κάτι μαλακες τις φούσκωσαν τις τσέπες με 40ρια νωρίτερα,οπότε ο σκοπός επιτευχθεί γρηγορότερα.
Έτυχε να την δω αρκετές φορές από μια οικοδομή που έμενε ντερβισι, εκεί κοντά μένω και εγώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom