Ποια εβαλες μεσα φιλος;Νταίζη μοναστηριού εκεί που αράζει στο μαγαζί με κάτι μηχανάκια !!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)
Dimis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 4.337
- Πόντοι
- 446
Συνάδελφοι ναι είχα αντιμετώπισει το ίδιο με Έλενα συμπεθέρα, επίσης την πήρα μια φορά ξενοδοχείο και στο φως τα μαλλιά της ήταν βρώμικα που σημαίνει μπάνιο γιοκ, για αυτόν τον λόγο μόνο πίπα στην συγκεκριμένη.Την συμπεθέρα εννοείς μάλλον π πριν στεκόταν με την Έλενα
Εχω ακούσει κ άλλη φορά για την συγκεκριμένη
Μιλάμε για μπόχα σου έρχεται να ξεράσειςΣυνάδελφοι ναι είχα αντιμετώπισει το ίδιο με Έλενα συμπεθέρα, επίσης την πήρα μια φορά ξενοδοχείο και στο φως τα μαλλιά της ήταν βρώμικα που σημαίνει μπάνιο γιοκ, για αυτόν τον λόγο μόνο πίπα στην συγκεκριμένη.
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 746
Κ πανω που ειπα να φαω ενα σαντουιτς στη δουλεια......ανω κατω!!!
Σύλβια λογικάΣτη Μοναστηριου η αδυνατη Ξανθια ποια ειναι στη γωνια σε ενα στενακι?Εγω αυτην ειδα και την πρωτη αριστερα Αλβα.
Isidoro$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.536
- Πόντοι
- 456
Εδω οι αλλες στα στουντιο φορανε το ιδιο βρακι συνεχεια οι καριολεςΤόσα 20ρικα ρε πουστη γαμω τη γυφτιά τους γαμω...
Κάντε ένα μπάνιο και αλλάξτε ένα βρακί ρε πατσαβούρια.
περασμα 2ορο σημερα στοχο την ξανθια σιλβια νομιζω λεγεται αν κανω λαθος διορθοστε η γνωστες, μεγαλη σε ηλικια κοντομαλλα αδυνατη και αυτη βρομουσε φορτοθηκε μοναστιριου στο στενο με τα μηχανακια! με πηγε στην καβατζα της η πιπα δοθηκε για κανα 5λεπτο οταν βγηκε το αμαξι βρομουσε ασχημα!
η αληθεια ειναι πως η πιπα τησ ειναι αξιολογη!αλλα βρομαει κριμα!
η αληθεια ειναι πως η πιπα τησ ειναι αξιολογη!αλλα βρομαει κριμα!
Νταξει ρε Καναβαρο ηρέμησε …Επειδή είμαστε ολ αραουντ στο νήμα για αυτό ερωτησα…ΥΠΆΡΧΕΙ ΟΛΌΚΛΗΡΟ ΝΗΜΑ ΜΕ ΜΑΣΑΖ...ΑΝ ΚΆΠΟΙΟ ΑΜΕΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ ...ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΥΤΟ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ....
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.083
- Πόντοι
- 2.356
Κανε ένα ντου σε λίγο σταματάει η βροχήΚάνω απόπειρα για πιάτσα, λέτε να βρω τπτ με την βροχή?
Dimis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 4.337
- Πόντοι
- 446
Λοιπόν, πρώτη βόλτα Άλβα με ομπρέλα η χοντρή και 3 βουλγαρακια στην χλόης, νομίζω η μία ήταν η τζανικα. Break για μισή ώρα καφέ και ξαναπάω.
Κανε ένα ντου σε λίγο σταματάει η βροχή
Dimis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 4.337
- Πόντοι
- 446
Πέρασε το μισάωρο με το καφεδάκι, και ξαναβγήκα βόλτα. Βλέπω Άλβα, και 3 κοπέλες απέναντι, η μία ήταν η αδυναμία μου , όπως καταλάβατε δεν συνέχισα παρακάτω!!! Sorry guys που σας άφησα χωρίς περαιτέρω αφήγηση αλλά παίχτηκε στραβή για εσάς λόγω ότι είμαι άνθρωπος των παθών και ενέδωσα πολύ εύκολα βλέποντας το μωρό.Λοιπόν, πρώτη βόλτα Άλβα με ομπρέλα η χοντρή και 3 βουλγαρακια στην χλόης, νομίζω η μία ήταν η τζανικα. Break για μισή ώρα καφέ και ξαναπάω.
black adder
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2012
- Like
- 614
- Πόντοι
- 86
Δεν ήταν η κατσαριδα αυτή φίλε, η Μαρία είναι γεμάτη τατου στα χέρια.Ήταν με παρέα, δεν γινόταν τύπε! Λογικά θα έχουμε επανεμφάνιση κάποια στιγμή, κόβει η ταναπού το γαμήσι?
Συνημμένα
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.424
- Πόντοι
- 34.538
Τι επανεμφανιση ηταν αυτη κυριε Περιφερειαρχη?Δεν ήταν η κατσαριδα αυτή φίλε, η Μαρία είναι γεμάτη τατου στα χέρια.
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.895
- Πόντοι
- 4.766
Εντάξει ρε φίλε πως κανείς έτσι...ο τύπος είδε κάποια μελαχρινή με γυαλιά πιθανότητα και μικροκαμωμένη, θα ήπιε και κάνα δύο ποτά σου λέει αυτή θα είναι.. Κάποιοι τουλάχιστον θα προλάβανε να τον παίξουνε με τις εικόνεςΔεν ήταν η κατσαριδα αυτή φίλε, η Μαρία είναι γεμάτη τατου στα χέρια.
Isidoro$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.536
- Πόντοι
- 456
εγω τον επαιξα και με τις 2 γκομενεςΕντάξει ρε φίλε πως κανείς έτσι...ο τύπος είδε κάποια μελαχρινή με γυαλιά πιθανότητα και μικροκαμωμένη, θα ήπιε και κάνα δύο ποτά σου λέει αυτή θα είναι.. Κάποιοι τουλάχιστον θα προλάβανε να τον παίξουνε με τις εικόνες