Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.728
Πόντοι
201
Οντως. Τους καταλαβαινω. Πρωι εχουν τα δικα τους στην δουλεια τους. Βραδυ τον καθε μαλακα που παει να γαμησει την δικια τους στην πιατσα. Ποσο ν αντεξουν κι αυτοι; Ανθρωποι ειναι!
Δακρυσα..ο ορισμος του οικογενειακες ιστοριες

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
πόσο καιρό είναι το ρεκόρ αποχής σας απο πιάτσα;δεν εννοώ μόνο γαμήσια τσιμπούκια κλπ αλλά και τσάρκα ακόμα
υπάρχουν πουτάνες που σας αναγνωρίζουν πλέον φατσικά και σας θυμούνται όπου συναντηθείτε;δεν μιλάω για τακτικούς αλλά για όσους πάνε πχ 1-2 φορές τον μήνα γιαννιτσών κ μοναστηριού ..

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
πόσο καιρό είναι το ρεκόρ αποχής σας απο πιάτσα;δεν εννοώ μόνο γαμήσια τσιμπούκια κλπ αλλά και τσάρκα ακόμα
υπάρχουν πουτάνες που σας αναγνωρίζουν πλέον φατσικά και σας θυμούνται όπου συναντηθείτε;δεν μιλάω για τακτικούς αλλά για όσους πάνε πχ 1-2 φορές τον μήνα γιαννιτσών κ μοναστηριού ..
Αυτό φίλε μου τι είναι γκάλοπ;
Όλοι έχουμε κάνει και τα διαλείμματα μας κάποιες φορές είτε λόγο δουλειάς,είτε για να ξεφύγουμε.
Όπως και με τα στούντιο πλέον το βράδυ είναι πολύ κουραστικό μετά από τόσα χρόνια να πηγαινοέρχομαι και όλο να έχει γεμάτο σαλόνι από πιτσιρικάδες ή να πέφτεις όλο σε προγράμματα.
Αν είσαι της πιάτσας ,όπως τις αναγνωρίζουμε εμείς έτσι και αυτές και δύο μήνες να έχεις να περάσεις σε γνωρίζουν φατσικα.
Άλλο άμα έχεις περάσει μια τώρα και μια το 2019 ..

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Αυτό φίλε μου τι είναι γκάλοπ;
Όλοι έχουμε κάνει και τα διαλείμματα μας κάποιες φορές είτε λόγο δουλειάς,είτε για να ξεφύγουμε.
Όπως και με τα στούντιο πλέον το βράδυ είναι πολύ κουραστικό μετά από τόσα χρόνια να πηγαινοέρχομαι και όλο να έχει γεμάτο σαλόνι από πιτσιρικάδες ή να πέφτεις όλο σε προγράμματα.
Αν είσαι της πιάτσας ,όπως τις αναγνωρίζουμε εμείς έτσι και αυτές και δύο μήνες να έχεις να περάσεις σε γνωρίζουν φατσικα.
Άλλο άμα έχεις περάσει μια τώρα και μια το 2019 ..
είχα κάνει μια αρκετά μεγάλη παύση (όχι περισσότερο από ένα χρόνο) παλιότερα και αντιλήφθηκα ότι κάποιες που τις είχα πάρει πρόσφατα μόνο 2 ή 3 φορες με θυμούνταν
μάλλον έχουν τόσο λίγη πελατεία σε σχέση με τα στούντιο που εκεί σε ξεχνάνε στο λεπτό έτσι εξηγείται

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
είχα κάνει μια αρκετά μεγάλη παύση (όχι περισσότερο από ένα χρόνο) παλιότερα και αντιλήφθηκα ότι κάποιες που τις είχα πάρει πρόσφατα μόνο 2 ή 3 φορες με θυμούνταν
μάλλον έχουν τόσο λίγη πελατεία σε σχέση με τα στούντιο που εκεί σε ξεχνάνε στο λεπτό έτσι εξηγείται
Καμία σχέση ,ακόμα και στα στούντιο ίσως κάποιες σε θυμούνται.πολλες φορές για θετικούς λόγους και άλλες φορές κάποιους για αρνητικούς

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Σιγά βρε που σε επρηξα δύο ερωτήσεις έκανα
Πλάκα κάνουμε ρε μην πιανεσαι.... Πάντως από το να παίρνεις τραβελους με σωλήνες καλύτερα να παίρνεις αυτή την χοντρούλα να σου κάνει και ισπανικά :grin:

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Βόλτα στα λημέρια,αν και νωρίς ..
Πριν το 4all ,η μάνα της Σόνιας με την χοντρή..άμα αυτή είναι έγκυος τότε σίγουρα θα κάνει τετράδυμα.
Απέναντι από τις λαμαρίνες Μαρία Φίατ και στην στροφή ΟΠΑΠ μια τρανς με την άλλη χοντρή που στέκεται συνήθως με την Φίατ .
Στην χλόης η τσιμπουκοχειλου μόνη της με μαύρο σκισμένο τζιν ..
Ακριβώς απέναντι μια αδύνατη ,την είδα δύο φορές για να διαπιστώσω ,δεν μπόρεσα να σταματήσω πολύ κίνηση αυτή την ώρα,δεν φαίνεται πρεζου ..καλή εντύπωση τουλάχιστον χωρίς να της μιλήσω .αδύνατη με τζιν παντελόνι,κότσο μαύρο μαλλί ,γυαλιά με μαύρο σκελετό..οποιος το προλάβει περιμένουμε πληροφορίες.
Μετά στο στενό της Πειραιώς Σόνια με κρητικια.
Πριν την διχάλα η Ντανιέλα με την ξανθιά φίλη της και οι δύο με τις μπουταρες έξω.
Μετά την διχάλα η Νταίζη μιλφ .
Μοναστηρίου αυτή την ώρα είδα μόνο την Σύλβια μετά την Πειραιώς στο μέρος της απέναντι από την καβατζα.
Μετά τις 22:00 λογικά θα βγουν και οι υπόλοιπες.

Λοιπόν μόλις γύρισα από το καθήκον της Δευτέρας , κλασσική μεγάλη μελαχρινή πριν την Αλβα, απέναντι το τρανς με το καρέ, είδα την νέα Μαρία στο περίπτερο μια φορά σε 5 βόλτες που έκανα, Άλβα Σία άφαντες ( μαλλον δεν βγήκαν) πεσόντων η ξανθιά σαραντάρα, λαμαρίνες άδειες , το κόκκινο stilo, η ψιλή αδύνατη που ήταν στον κόσμο της, την ρώτησα ποσό μου λέει πίπα σεξ με καποτα, την ρώταω είσαι τρανς? Κάτι λέει και φεύγει, εντελώς γιουχου ,και στο στενό της Πειραιώς μια Ελληνίδα κοντή αδύνατη με μικρό βυζί. Στην 5η βόλτα στην χλόης ένα νέο!!! Τζένα το όνομα της. Πόσο ρωτάω 20 πίπα σεξ απαντα μπες λέω, 23 χρόνων από Βουλγαρία έχει 3 μέρες εδώ και πηγαινο έρχεται. Μέσα στην χλόης μου λέει σταματα να μπούμε μέσα στο ακατοίκητο, και από πίσω ο νταβας της. Λέω μπα δεν μπαινωυ εκει μέσα, πάμε κάτω στο σκοτάδι. Όχι μου λέει εδώ είσαι πολύ καλα, καπάκι ο νταβας κάθεται στα 2 μέτρα πίσω από το αμάξι. Λέω πλάκα μου κάνεις? Πετάγεται ο νταβας λέει όλα καλά παντε πιο κάτω. Πίπα καλουτσικη, όταν κατεβάζει το παντελόνι έπαθα πλακα με το σφιχτό κωλαρακι της, απλά τέλειο. Βυζί 2-3 σφιχτό με ωραία ρώγα. Συννενόηση μόνο στα αγγλικά τα οποία μιλάει καλουτσικα. Απλά στην αρχή κάτι μου είπε για την ώρα και ξενέρωσα, λέω δεν ξεκινάμε καλά, και μου λέει στον δρόμο είσαι μπαμ-μπαμ γίνονται οι δουλειές. Μου ζήτησε 150 για ξενοδοχείο :cheesy::cheesy::cheesy:, ο δρόμος έκλαψε από τα γέλια και μετά μου είπε 100, ξανά κλάμα μεγάλο....Λέω στα 20 είσαι καλά. Ωραίο το μωρό με γκαβλωτικες φωνουλες στο σπρώξιμο.
Η τζενα στη χλοης είναι μάλλον η τζανικα, η γνωστή χειλου. Ναι έχει μεγάλα βυζια και μικρό σκληρό κωλαράκι και μιλάει μόνο αγγλικά και μπαινει μόνο στο ερείπιο για πηδημα. Εκτός άμα την ξέρεις την χειλου οπότε αυτή που λες, μπορεί να είναι πράγματι καινούργια

o germanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2023
Like
34
Πόντοι
0
Παιδιά μια ερώτηση υπάρχει τέτοιο Forum και για studio έτσι να λένε εμπειριες με τα κορίτσια για να ξέρουμε τι κάνουμε ;;; Και να διαφημίζουνε τα κορίτσια με όνομα και Studio ?

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Βλεπω εκει στους οικους εχει ιστοριες με διαφορα νοσηματα....Τελικα μου φαινεται ολα καλα στην πιατσα που ξερεις τι κ πως. Θα τα κοψω ολα τα υπολοιπα μου φαινεται!!!!!!!!!

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Η τζενα στη χλοης είναι μάλλον η τζανικα, η γνωστή χειλου. Ναι έχει μεγάλα βυζια και μικρό σκληρό κωλαράκι και μιλάει μόνο αγγλικά και μπαινει μόνο στο ερείπιο για πηδημα. Εκτός άμα την ξέρεις την χειλου οπότε αυτή που λες, μπορεί να είναι πράγματι καινούργια
Δεν την ήξερα την χειλου, όπως είπε ο φίλος Dewarss είναι η τζανικα αυτή. Μου είπε ότι έρχεται μάζευει χρηματα και φευγει πίσω Βουλγαρία

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
23 ειναι η καινουρια....

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Βλεπω εκει στους οικους εχει ιστοριες με διαφορα νοσηματα....Τελικα μου φαινεται ολα καλα στην πιατσα που ξερεις τι κ πως. Θα τα κοψω ολα τα υπολοιπα μου φαινεται!!!!!!!!!
Μόνο πιάτσα πλέον ρε μονιά :dancing::2funny:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Αυτός ο άνθρωπος πάντα στην επικαιρότητα! Μασκότ της πόλης έχει γίνει
andras-leoforeio-thess-768x512.jpg

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Σήμερα μου είπαν για κονδυλώματα σε ένα studio η μασατζιδικο δεν θυμάμαι ποιο.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Χρόνια πολλά σε όλους τους συναδέλφους!!! :D: Έχουμε 2-3 ημέρες να δούμε κανένα report από την πιάτσα, κάνα καλός να ενημερώσει εάν έπαιξε τίποτα καινούργιο η καμμία καλή φάση?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom