Λοιπόν μόλις γύρισα από το καθήκον της Δευτέρας , κλασσική μεγάλη μελαχρινή πριν την Αλβα, απέναντι το τρανς με το καρέ, είδα την νέα Μαρία στο περίπτερο μια φορά σε 5 βόλτες που έκανα, Άλβα Σία άφαντες ( μαλλον δεν βγήκαν) πεσόντων η ξανθιά σαραντάρα, λαμαρίνες άδειες , το κόκκινο stilo, η ψιλή αδύνατη που ήταν στον κόσμο της, την ρώτησα ποσό μου λέει πίπα σεξ με καποτα, την ρώταω είσαι τρανς? Κάτι λέει και φεύγει, εντελώς γιουχου ,και στο στενό της Πειραιώς μια Ελληνίδα κοντή αδύνατη με μικρό βυζί. Στην 5η βόλτα στην χλόης ένα νέο!!! Τζένα το όνομα της. Πόσο ρωτάω 20 πίπα σεξ απαντα μπες λέω, 23 χρόνων από Βουλγαρία έχει 3 μέρες εδώ και πηγαινο έρχεται. Μέσα στην χλόης μου λέει σταματα να μπούμε μέσα στο ακατοίκητο, και από πίσω ο νταβας της. Λέω μπα δεν μπαινωυ εκει μέσα, πάμε κάτω στο σκοτάδι. Όχι μου λέει εδώ είσαι πολύ καλα, καπάκι ο νταβας κάθεται στα 2 μέτρα πίσω από το αμάξι. Λέω πλάκα μου κάνεις? Πετάγεται ο νταβας λέει όλα καλά παντε πιο κάτω. Πίπα καλουτσικη, όταν κατεβάζει το παντελόνι έπαθα πλακα με το σφιχτό κωλαρακι της, απλά τέλειο. Βυζί 2-3 σφιχτό με ωραία ρώγα. Συννενόηση μόνο στα αγγλικά τα οποία μιλάει καλουτσικα. Απλά στην αρχή κάτι μου είπε για την ώρα και ξενέρωσα, λέω δεν ξεκινάμε καλά, και μου λέει στον δρόμο είσαι μπαμ-μπαμ γίνονται οι δουλειές. Μου ζήτησε 150 για ξενοδοχείο
, ο δρόμος έκλαψε από τα γέλια και μετά μου είπε 100, ξανά κλάμα μεγάλο....Λέω στα 20 είσαι καλά. Ωραίο το μωρό με γκαβλωτικες φωνουλες στο σπρώξιμο.