Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
ρε χουβαρντα που εχεις να γαμησεις απο την εποχη του νωε στο λεω ξανα εφοσον εισαι ασχετος με την πιατσα καλητερα βουλωστο μετα ρε τρομπα αμα εσυ θες να δινεις χιλιαρικα δικο σου προβλημα κουμαντο με την τσεπη μας θα κανεις.Τελος μαλακα κοιταξε το η αγαμια σε εχει χτυπησει στο κεφαλι και μπαινεις σε νηματα τα οποια δεν εχεις ιδεα οχι οτι εχεις και σε κανενα και λες οτι βλακεια σου κατεβει στο κεφαλι
Το να λειτουργείς σαν γύφτος μάλλον θεωρείται προσόν στον κύκλο σου.
Μάντεψε...δεν είναι όλοι σαν εσάς.
Καληνύχτα.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
μαλακα μου εχεις σοβαρο προβλημα κοιταξε το
Άλλο η οικονομία που το κάνουμε όλοι και άλλο να κάνεις παζάρια με την κάθε τελειωμένη λες και βγήκες να πάρεις κάλτσες.
Δεν μπορείς να το καταλάβεις από ότι βλέπω.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Άλλο η οικονομία που το κάνουμε όλοι και άλλο να κάνεις παζάρια με την κάθε τελειωμένη λες και βγήκες να πάρεις κάλτσες.
Δεν μπορείς να το καταλάβεις από ότι βλέπω.
εσυ εισαι απλας ποια οικονομια απλας και οικονομια δε πανε μαζι

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
εσυ εισαι απλας ποια οικονομια απλας και οικονομια δε πανε μαζι
Δεν διστάζω να δώσω κάτι παραπάνω αν θέλω να κάνω κάτι παραπάνω από το απλό πρόγραμμα γιατί δεν μου αρέσει να βουλωνω απλά μια τρύπα και να λέω ότι έκανα κάτι.
Έχω απαιτήσεις και ξερω ότι αυτό θα κοστίσει κάτι παραπάνω.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Το άθλημα μας ειναι πολυτελειας.
Τα παζάρια είναι μόνο για τις λα'ι'κες .
Όποιος δεν έχει λεφτά ας μην ξεφτιλιζεται ...ας κάτσει σπίτι διαφυλάσσοντας την αξιοπρέπεια του αν μη τι άλλο.
Δεν εχω μπει σε αντιπαραθεση ποτε με κανεναν φιλε μου. Ποτε δεν εχω γραψει κατι σε κανεναν...με χαρακτηρισμους...για κατι που εχει ρωτησει η πει. Τον αν εγω δεν εχω λεφτα...ξεφτιλιζομαι...δεν εχω αξιοπρεπεια...ειναι δικο μου θεμα απ την στιγμη που δεν κανω κατι σε βαρος καποιου. Γι αυτο λοιπον κανε τις επιλογες σου...δωσε οτι θελεις..βγαλε οτι γουστο εχεις κ κρατα τα υπολοιπα για σενα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
Δεν εχω μπει σε αντιπαραθεση ποτε με κανεναν φιλε μου. Ποτε δεν εχω γραψει κατι σε κανεναν...με χαρακτηρισμους...για κατι που εχει ρωτησει η πει. Τον αν εγω δεν εχω λεφτα...ξεφτιλιζομαι...δεν εχω αξιοπρεπεια...ειναι δικο μου θεμα απ την στιγμη που δεν κανω κατι σε βαρος καποιου. Γι αυτο λοιπον κανε τις επιλογες σου...δωσε οτι θελεις..βγαλε οτι γουστο εχεις κ κρατα τα υπολοιπα για σενα.
Δεκτόν.

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.728
Πόντοι
201
Πραγματικα τι διαβαζουμε....διαλυθηκε η ενημερωση των τεκτενομενων της πιατσας..η πιατσα ειναι τροπος ζωης και ζωντανο παζαρι...δηλαδη εσυ ρε φιλε στο σουπερ αγοραζεις προιοντα εκτος προσφορας και με 50% πανω απο ολα τα αλλα επειδη απλα τοσο ειναι η τιμη που εθεσαν?στη πιατσα ολες θελουν το παζαρι τους και το γουσταρουν.δεν ειναι σουπερ μαρκετ.λενε πολλα φραγκα στα τα χαιβανια που πανε πρωτη φορα και κρινουν οτι ειναι ενταξει να χωσεις στα ορθια διπλα απο χαλασματα με 50€...εγω και με 10€ σε παζαρι εχω δωσει πιπα επειδη απλα η αλλη ηθελε και αρχικα ελεγε 20€...οι πιο πολλοι εδω που εχουν χτισει για εμας τους νεους τον τρεχοντα τιμοκαταλογο πρεπει να τους βγαζεις το καπελο παρα να τους αμφισβητεις.κανονικα επρεπε να ευχαριστεις που μονο εκκαθαριστικο της καθεμιας δεν αου χουν ανεβασει για να γλιτωνεις καψοβενζινιασμα και επιπροσθετες κουβεντες..λιγο σεβας..Η πιατσα ειναι για να φυγουν τα χοντραδια αλλιως γνωριζουν και εκεινες οτι με δεκα ευρω παραπανω πας σε σπιτακι στο οποιο ενδεχομενως να εχουν εργαστει και αυτες....

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.212
Πόντοι
201

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Αρκετά πιστεύω σαβουρεψατε το νήμα της πιάτσας .
Εντάξει Σαββατοκύριακο ειναι ,κάνατε την πλάκα σας ,τώρα γυρίστε στα νήματα σας ,εσκορτ ,σόου μπιζ και τλπ..
Αφήστε να γράφουν και να έχουν γνώμη αυτοί που ξέρουν την πιάτσα και τι παίζει και απλά παρακολουθήστε αφού δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθείτε ποτέ εκεί .

Όσο για τον βλαμμένο που ήρθε από χθες να σπαμαρει το νήμα μας ,βάζω στοίχημα ότι αν τον κάνω μια γύρα με το αμάξι και μετά απλά τον ξεφορτωσω κοντά στην διχάλα και τον αφήσω εκεί θα κατουρήσει πάνω του .

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Πήγα σε ένα μπουρδέλο σήμερα και μετά έκανα και δύο γυρες στη Γιαννιτσών ... και θέλω να σταθώ σε κάτι που με τρόμαξε..
Και μιλάω για τη Σβετα που μπορεί να είναι καλή, δοτική, ευγενική κλπ αλλά η εικόνα της πλέον είναι τρομακτική.
Καμιά σχέση όπως την είχα δει τον περασμένο χειμώνα, κατάμαυρη και αδύνατη σχεδόν ανορεξικη.
Η πλάκα είναι ότι λίγα μέτρα παραπάνω ακριβώς απέναντι από το ερείπιο καθόταν κάτω στο πεζοδρόμιο η κλασσική πρεζου γύφτισσα που τις νύχτες στήνεται απέναντι από τη Χλόης...ε η εικόνα των δύο κοριτσιών δεν είχε καμιά διαφορά.
Η Σβετα ήταν στημένη σχεδόν απέναντι από την παιδική χαρά μαζί με τη μαμά της Σόνιας.
Απέναντι τους και λίγο παραπάνω άλλη μια γύφτισσα πιο γεμάτη και σχετικά όμορφη με τατού στο μπράτσο... και κάνα δυο πρεζουδες στη διχάλα.
Γύρω στις 5 παρά αυτά

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Πήγα σε ένα μπουρδέλο σήμερα και μετά έκανα και δύο γυρες στη Γιαννιτσών ... και θέλω να σταθώ σε κάτι που με τρόμαξε..
Και μιλάω για τη Σβετα που μπορεί να είναι καλή, δοτική, ευγενική κλπ αλλά η εικόνα της πλέον είναι τρομακτική.
Καμιά σχέση όπως την είχα δει τον περασμένο χειμώνα, κατάμαυρη και αδύνατη σχεδόν ανορεξικη.
Η πλάκα είναι ότι λίγα μέτρα παραπάνω ακριβώς απέναντι από το ερείπιο καθόταν κάτω στο πεζοδρόμιο η κλασσική πρεζου γύφτισσα που τις νύχτες στήνεται απέναντι από τη Χλόης...ε η εικόνα των δύο κοριτσιών δεν είχε καμιά διαφορά.
Η Σβετα ήταν στημένη σχεδόν απέναντι από την παιδική χαρά μαζί με τη μαμά της Σόνιας.
Απέναντι τους και λίγο παραπάνω άλλη μια γύφτισσα πιο γεμάτη και σχετικά όμορφη με τατού στο μπράτσο... και κάνα δυο πρεζουδες στη διχάλα.
Γύρω στις 5 παρά αυτά
Για την Σβεντα το λέω συνέχεια όταν την βλέπω ..μόνο εμένα δεν μου κάθεται καλά στο μάτι;

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
756
Πόντοι
81
Γαμησα μια βουλγαρα νεαρη προχθες για να μου φυγουν απλα οι καβλες.γιαννιτσων που καθονται μαζι με αλλες βουλγαρες,δεξια σε ενα κατηγορικο στενο.

Πιπα πολυ μπαμ μπαμ με χερι,την εβαλα στα 4 πανω στο καπο και ξεκινησε το σφυροκοπημα.δεν ενιωθε τιποτα κυριολεκτικα και συνεχιζε να βλεπει βουλγαρικη εκπομπη στο κινητο. Τον εβγαλα επαιξα μια μαλακια για να τελειωνω και να φυγω.
Απαραδεκτη

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Γαμησα μια βουλγαρα νεαρη προχθες για να μου φυγουν απλα οι καβλες.γιαννιτσων που καθονται μαζι με αλλες βουλγαρες,δεξια σε ενα κατηγορικο στενο.

Πιπα πολυ μπαμ μπαμ με χερι,την εβαλα στα 4 πανω στο καπο και ξεκινησε το σφυροκοπημα.δεν ενιωθε τιποτα κυριολεκτικα και συνεχιζε να βλεπει βουλγαρικη εκπομπη στο κινητο. Τον εβγαλα επαιξα μια μαλακια για να τελειωνω και να φυγω.
Απαραδεκτη
Χλόης στην Βουλγάρα την μικρή έπεσες .

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Την γνωστη μικρη ηθελα μαλλον αυτην λες,πηρα μι αλλη μικρη ομως με εντονα κοκκινα χειλη

Η μικρη που λες τι λεει;τα ιδια;
Με έντονα κόκκινα χείλια;
Ποια ήταν ,δώσε λίγο ακόμα περιγραφή.
Η άλλη η Στεφανία,Μαρία πως την λένε μια φορά την έχω πάρει δεν λέει πολλά ..τέτοια φάση .
Η τσιμπουκοχειλου μόνο ξέρει να γαμιεται εκεί

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
756
Πόντοι
81
Με έντονα κόκκινα χείλια;
Ποια ήταν ,δώσε λίγο ακόμα περιγραφή.
Η άλλη η Στεφανία,Μαρία πως την λένε μια φορά την έχω πάρει δεν λέει πολλά ..τέτοια φάση .
Η τσιμπουκοχειλου μόνο ξέρει να γαμιεται εκεί
Ναι εψαχνα την μικρη που λες και δεν την προλαβα ,εφευγε καπου,ξαναγυρησα και μαζι με μια γυρο στα 50 ,ξανθια με μεγαλα βυζια,ηταν και μια ακομα μικρη .

Σκυλοφατσα,κοκκινο κραγιον ,μαυρο μαλλι και κολαν.κωλαρακι ωραιο.

Εβλεπε κατι βουλγαρικα στο κινητο ακομα και οταν τη γαμουσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom