al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
Έχει πάντα μικρό τσαντάκι Nike στην πλάτη και ακούει μουσική?Δεν μου έρχεται τώρα εικόνα ποια είναι .
Πάντως η Ιουλία δεν έχει ελιά στο κούτελο
Έχει πάντα μικρό τσαντάκι Nike στην πλάτη και ακούει μουσική?Δεν μου έρχεται τώρα εικόνα ποια είναι .
Πάντως η Ιουλία δεν έχει ελιά στο κούτελο
Όχι Αλ ,αυτή είναι η Στεφανία - Μαρία ( μου είχε συστηθεί) που λένε στην χλόηςΈχει πάντα μικρό τσαντάκι Nike στην πλάτη και ακούει μουσική?
Μπράβο ναι στη Χλόης... ίδιο καλούπι με την άλλη είναι αλλά πολύ γυφτάκι μιλάμεΌχι Αλ ,αυτή είναι η Στεφανία - Μαρία ( μου είχε συστηθεί) που λένε στην χλόης
Ακριβως ..αυτές τις μέρες κόβει βόλτες με την Βάσια.Μπράβο ναι στη Χλόης... ίδιο καλούπι με την άλλη είναι αλλά πολύ γυφτάκι μιλάμε
Ναι ρε τη θυμάμαι πέρυσι όλο στις λαμαρίνες που ήταν στημένη και κοιτούσε σαν μουλωχτο... αλλά αυτή μου φάνηκε πολύ ίδια δύο νύχτες που την είδα ακριβώς πάνω στη Χλόης... και είχε και τα ακουστικά και κουνιόταν σαν γυφτάκι..τι να άκουγε άραγε?Ακριβως ..αυτές τις μέρες κόβει βόλτες με την Βάσια.
Η Ιουλία σίγουρα την ξέρουν όλοι οι παλιοί ,είναι πολύ κοντή συνήθως φοράει μαύρο τσαντάκι πλάτης ,νύχτα πάντα είναι στις λαμαρίνες και μερα όταν βγαίνει είναι μετά την χλόης πριν την παιδική χαρά ,πάντα καπνίζει σαν αράπης οπότε περνάω .
Γύφτικα... Αζίζ τι άλλο ..Ναι ρε τη θυμάμαι πέρυσι όλο στις λαμαρίνες που ήταν στημένη και κοιτούσε σαν μουλωχτο... αλλά αυτή μου φάνηκε πολύ ίδια δύο νύχτες που την είδα ακριβώς πάνω στη Χλόης... και είχε και τα ακουστικά και κουνιόταν σαν γυφτάκι..τι να άκουγε άραγε?
Μπορεί και Θοδωρή ΒερλήΓύφτικα... Αζίζ τι άλλο ..
Δεν παίζει..αυτοί είναι νεογυφτοι ,από Αζίζ μέχρι Τραπ ακούνεΜπορεί και Θοδωρή Βερλή
Σκέψου αν θα ήθελες στην δουλειά σου να σου κάνει παζάρια ο πελάτης.καλα ρε απο την αγαμια σου μπηκες να τρολαρεις και τις πιατσες τωρα κι εκτος αυτου εμ εισαι ασχετος απο την πιατσα εμ λες και μαλακιες
Μπορεί φίλε μου, δεν αντιλέγω. Απλά ήταν στις λαμαρίνες, μελαχρινή, κοντουλα, μου είπε ότι είναι 20 χρόνων, και ότι είναι από Βουλγαρία,μιλάει από απόσταση μου συστήθηκε ως Σιμονα η κάτι παρόμοιο.Πιπα μου έκανε στο οικόπεδο όχι στο αμάξι . Μέσα στο αμάξι δεν καθόταν με τπτ. Και επίσης μου έκανε εντύπωση ότι κατευθείαν 20, δουλειά σήμερα τίποτα, έπεσε φτώχια και ότι αρπάξουν.Κάτι μου λέει ότι δεν πήρες την Ιουλία .
Δεν κολλάει ούτε η συμπεριφορά ούτε η καβατζα ούτε η πίπα στο αμάξι.μαλλον κάποια άλλη φορτωσες φίλε μου
Οκ, αφου σέβεσαι τον εαυτό σου. Στο νημα όμως γτ απαντάς; Αφού δεν πετάς λεφτά και δεν γαμας στην πιατσαΣιγά μην πάω να πετάξω εγώ τριανταρια σε πιάτσες για να τον χώσω σε άσχημες συνθήκες...σέβομαι αρκετά τον εαυτό μου για να το κάνω αυτό.
Με τα ίδια λεφτά κάνω καλή δουλειά σε καλές συνθήκες στα υπέροχα στούντιο μας.
Αν δεν έχει δουλειά , εννοείται ότι το μαλακισμενο ζητάει κατευθείαν 20.μπορει και όντως να πήρες αυτή .Μπορεί φίλε μου, δεν αντιλέγω. Απλά ήταν στις λαμαρίνες, μελαχρινή, κοντουλα, μου είπε ότι είναι 20 χρόνων, και ότι είναι από Βουλγαρία,μιλάει από απόσταση μου συστήθηκε ως Σιμονα η κάτι παρόμοιο.Πιπα μου έκανε στο οικόπεδο όχι στο αμάξι . Μέσα στο αμάξι δεν καθόταν με τπτ. Και επίσης μου έκανε εντύπωση ότι κατευθείαν 20, δουλειά σήμερα τίποτα, έπεσε φτώχια και ότι αρπάξουν.
Γιατί πιστεύω ότι οι τύποι που κάνουν παζάρια στην κάθε τελειωμένη μήπως και γλυτώσουν κανα ταληρο θα κάνουν τα ίδια σε κάθε μαγαζί που πάνε...εκτός και αν κάνουν χαβαλε μόνο με τις κοπέλες αυτές γιατί εκεί τους παίρνει ...αυτό λέγεται "τζάμπα μαγκιά" για να το πω όσο πιο κομψά γίνεται ...και ο τζάμπα μάγκας δεν είναι μάγκας αλλά δαγκας.Οκ, αφου σέβεσαι τον εαυτό σου. Στο νημα όμως γτ απαντάς; Αφού δεν πετάς λεφτά και δεν γαμας στην πιατσα
Γάμησε τον ,φίλε,τον μαλακα .Οκ, αφου σέβεσαι τον εαυτό σου. Στο νημα όμως γτ απαντάς; Αφού δεν πετάς λεφτά και δεν γαμας στην πιατσα
Αφού δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται τι απαντάς και γράφεις ανοησίες...Η πιάτσα βάση των υπηρεσιών και συνθηκών είναι για αντίτιμο 20 ευρο δεν είναι θέμα τσιγγουνιας... Πολλές φορές όλοι μας έχουμε δώσει και παραπάνω αλλά το βασικό πόσο είναι 20 ευρο ότι και να κάνουμε... Δηλαδή εσύ αν πας στο σούπερ μάρκετ και αντί για 1 ευρο το γάλα το έχει 3 θα το πάρεις μόνο και μόνο επειδή είσαι απλας και λες ότι δεν σε νοιάζουν τα λεφτά....δεν γίνεται αυτό... κάθε πράγμα έχει το αντίτιμο του..για αυτό κάτσε στην οθόνη σου παιξτον με την Νικολούλη και άσε τις πιάτσες αφού δεν το γνωρίζεις το θέμα .Γιατί πιστεύω ότι οι τύποι που κάνουν παζάρια στην κάθε τελειωμένη μήπως και γλυτώσουν κανα ταληρο θα κάνουν τα ίδια σε κάθε μαγαζί που πάνε...εκτός και αν κάνουν χαβαλε μόνο με τις κοπέλες αυτές γιατί εκεί τους παίρνει ...αυτό λέγεται "τζάμπα μαγκιά" για να το πω όσο πιο κομψά γίνεται ...και ο τζάμπα μάγκας δεν είναι μάγκας αλλά δαγκας.
Αν κάτι σου φαίνεται ακριβό ,μην το παίρνεις...όλοι πρέπει να προσέχουμε τα λεφτά μας.Αλλα Δεν έχει χρειάζεται να το ξεφτιλιζουμε.
Γιατί πιστεύω ότι οι τύποι που κάνουν παζάρια στην κάθε τελειωμένη μήπως και γλυτώσουν κανα ταληρο θα κάνουν τα ίδια σε κάθε μαγαζί που πάνε...εκτός και αν κάνουν χαβαλε μόνο με τις κοπέλες αυτές γιατί εκεί τους παίρνει ...αυτό λέγεται "τζάμπα μαγκιά" για να το πω όσο πιο κομψά γίνεται ...και ο τζάμπα μάγκας δεν είναι μάγκας αλλά δαγκας.
Αν κάτι σου φαίνεται ακριβό ,μην το παίρνεις...όλοι πρέπει να προσέχουμε τα λεφτά μας.Αλλα δεν χρειάζεται να το ξεφτιλιζουμε.
Παραπάνω παραθέτω το μήνυμα μου της προηγούμενης Τετάρτης, πιστεύω θα βρεις τις απαντήσεις σου σχετικά με την αμοιβή των κοριτσιών της πιάτσας.Σημερινές σκέψεις.... Δευτέρα πήγα σε ένα studio αντί για τον αγαπημένο μας δρόμο, και σήμερα είχα σκοπό να επισκεφτώ τα κορίτσια μας. Έλα όμως που η περιποίηση της δευτερας ήταν σπέσιαλ και το αμάξι λοξοδρομησε και με οδήγησε πάλι στο studio. Το θέμα μου είναι ότι ατυχώς προσπάθησα να συγκρίνω τις υπηρεσίες που λαμβάνουμε στις καβατζες και στα studios. Οι διαφορές και η διάθεση αλλήλων κοριτσιών απέχουν παρασάγγας όπως και η αμοιβές αντίστοιχα. Έχω πάρει 2 κοπέλες από την πιάτσα σε ξενοδοχείο και μάλιστα ο φίλος ο Tiger πολύ σωστά επισήμανε " βαλθηκες να τις κάνεις call girls" κατέληξα παρότι έδινα 70αρια και 60αρια στην πιάτσα για ξενοδοχείο συν το δωματιο οι υπηρεσίες που λαμβανα ήταν σοβαρά υπολειπόμενες. Οπότε καταλήγοντας αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο λύκος μένει πάντα λυκος και δίνω δίκιο σε έναν ακόμα συνάδελφο ( δεν θυμάμαι ποιος ήταν) που είχε γράψει ότι εάν πας πιατσοβια σε δωμάτιο θα σου στηθεί στον τοίχο από συνήθεια να τελειώνει γρήγορα, να ντυθεί και να ξαναπάει στην πιάτσα. Τον αγάπησα τον δρόμο τον τελευταίο χρόνο που μου έδωσε ωραίες στιγμές, και θα συνεχίσω να έρχομαι απλά οι σκέψεις μου δεν θα είναι τόσο αγνές όπως " έλα μωρέ ας δώσω και 10€ παραπάνω" η " καλό κορίτσι τραβάει τον δικό της σταυρό" η "ας πάρω αυτή που δεν έχει πολύ δουλειά". Ευχαριστώ και για την καθοδήγηση που πολλοί συνάδελφοι καλοπιστα μου έδωσαν αλλά η δια βίου μάθηση είναι ένα από τα κουσούρια μου.
Χουβαρντα αντε στις γιαγιαδες σου εσυ και δωσε και 1000 ευρω αν θες δικο σου θεμα αλλα ασε τις πιατσες σε αυτους που ξερουν ασχετοι σαν εσενα δεν εχουν δουλεια εκει οπως δε μπορουν να εκφερουν και γνωμη μονο ζημια κανουνΣκέψου αν θα ήθελες στην δουλειά σου να σου κάνει παζάρια ο πελάτης.
Αν βρίσκεις ακριβό αυτό που πουλάει ο οποιοσδήποτε απλώς φύγε.
Τα παζάρια είναι για την λα'ι'κη.
Ο τζαμπας πέθανε.
Άσε το πνεύμα ρε ...ειδικέ της οικονομίας.Χουβαρντα αντε στις γιαγιαδες σου εσυ και δωσε και 1000 ευρω αν θες δικο σου θεμα αλλα ασε τις πιατσες σε αυτους που ξερουν ασχετοι σαν εσενα δεν εχουν δουλεια εκει οπως δε μπορουν να εκφερουν και γνωμη μονο ζημια κανουν
Δεν με κατάλαβες.Αφού δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται τι απαντάς και γράφεις ανοησίες...Η πιάτσα βάση των υπηρεσιών και συνθηκών είναι για αντίτιμο 20 ευρο δεν είναι θέμα τσιγγουνιας... Πολλές φορές όλοι μας έχουμε δώσει και παραπάνω αλλά το βασικό πόσο είναι 20 ευρο ότι και να κάνουμε... Δηλαδή εσύ αν πας στο σούπερ μάρκετ και αντί για 1 ευρο το γάλα το έχει 3 θα το πάρεις μόνο και μόνο επειδή είσαι απλας και λες ότι δεν σε νοιάζουν τα λεφτά....δεν γίνεται αυτό... κάθε πράγμα έχει το αντίτιμο του..για αυτό κάτσε στην οθόνη σου παιξτον με την Νικολούλη και άσε τις πιάτσες αφού δεν το γνωρίζεις το θέμα .
ρε χουβαρντα που εχεις να γαμησεις απο την εποχη του νωε στο λεω ξανα εφοσον εισαι ασχετος με την πιατσα καλητερα βουλωστο μετα ρε τρομπα αμα εσυ θες να δινεις χιλιαρικα δικο σου προβλημα κουμαντο με την τσεπη μας θα κανεις.Τελος μαλακα κοιταξε το η αγαμια σε εχει χτυπησει στο κεφαλι και μπαινεις σε νηματα τα οποια δεν εχεις ιδεα οχι οτι εχεις και σε κανενα και λες οτι βλακεια σου κατεβει στο κεφαλιΆσε το πνεύμα ρε ...ειδικέ της οικονομίας.
Όταν σου σηκώνεται βγαίνεις και περιμένεις να βγάλεις από την μύγα ξυγγι,ενώ δεν έχεις λεφτά.
Εσύ μάλλον παίρνεις χαρτζηλικι για αυτό πας να την βγάλεις "οικονομικά".
Αν δουλεύεις σκέψου αν θα ήθελες να σου κάνεις κάποιος παζάρια για τον μισθό σου.