Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Τι έγινε ρε μορτες πήγε 22 του μηνός δεν έχει κανένας φράγκα για γ@μησια και τρωγεστε μεταξύ σας.... Ειρήνη ημίν!!! Τον Νοέμβριο πάλι όλοι θα είμαστε έτσι :zfuck:
Δεν τον βλέπεις τον καραγκιόζη;
Δεν έχει τι να κάνει και ήρθε εδώ να μας πει και ταληροφονιαδες .
Οι μεγαλογαμιαδες ...
Όλη μέρα μόνο θεωρία είναι στα θρεντ με τα κουτσομπολιστικα .

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Μην μας το παίζεις και μπρουκλης ρε γελοίε ταληροφονια που πας και ασχολείσαι με την κάθε τελειωμένη .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γούστο έχει και το να τρως από τον σκουπιδοτενεκέ...καλοφαγά!

Καημένε..πάρε απάντηση από τον Βασίλη.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Δεν τον βλέπεις τον καραγκιόζη;
Δεν έχει τι να κάνει και ήρθε εδώ να μας πει και ταληροφονιαδες .
Οι μεγαλογαμιαδες ...
Όλη μέρα μόνο θεωρία είναι στα θρεντ με τα κουτσομπολιστικα .
Κάθεσαι και απαντάς στον ζαβο του σάιτ ρε φίλε... Αυτός ότι και να του απαντήσεις δεν νικιέται... Κατάλαβες τι εννοώ...Για να τον κρατάνε οι admins, κάποιος λόγος θα υπάρχει...δεν τον ξέρω βέβαια...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Κάθεσαι και απαντάς στον ζαβο του σάιτ ρε φίλε... Αυτός ότι και να του απαντήσεις δεν νικιέται... Κατάλαβες τι εννοώ...Για να τον κρατάνε οι admins, κάποιος λόγος θα υπάρχει...δεν τον ξέρω βέβαια...
Έχεις δίκιο ,απλά μου ανέβασε το αίμα στο κεφάλι που μας την λέει κιόλας .
Δεν τον γαμας τον μαλακα..κακώς του έγραψα και τόσα.

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.988
Πόντοι
726
Μετά τη Μαρία με το κόκκινο μια μάλλον γύφτισσα αλλά προσεγμένη εκεί στις λαμαρίνες μακρια μαύρα μαλλιά σχετικά κοντή και λίγο γεμάτη
εγκυος ειναι μεγαλε...οχι χοντρη:buck2::buck2::buck2::buck2::buck2:

medimpan

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
34
Πόντοι
0
Είσαι σίγουρος δε το νομίζω αλλά οκ μπορεί να κάνω λάθος δε βγάζεις κι εύκολα άκρη μ αυτες

medimpan

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
34
Πόντοι
0
Και το λέω γιατί μια μέρα μου είπε μόνο πίπα γιατί είχε περίοδο εκτός αν λέμε για διαφορετικές

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Είσαι σίγουρος δε το νομίζω αλλά οκ μπορεί να κάνω λάθος δε βγάζεις κι εύκολα άκρη μ αυτες
Δύο χρόνια κόλλημα με αυτή την χοντρή έχεις φίλε...Τι καλό έκανε για να ξέρουμε κι εμείς ,γιατί μόνο για αυτήν την ερώτηση γράφεις

medimpan

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
34
Πόντοι
0
Κάνεις λάθος έγραφα πιο πριν και για τη Μαριάννα... Ο καθένας και το κόλλημα του ή αλλιώς τα γούστα του

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Λοιπόν αδελφακια, μόλις γύρισα, σχετικά χωρίς κίνηση σε 20' ήμουν στο μέρος. Στην πρώτη βόλτα η 40αρα ξανθιά στην πεσόντων , η Ιουλία στις λαμαρίνες που μου είπε ότι την λένε Σιμονα η κάτι τέτοιο, η μεγάλη μελαχρινή μετά την Μαζαράκη στα δεξιά με κατεύθυνση ΚΤΕΛ , πριν την χλόης μια μαύρη χοντρούλα, χλόης Στεφανία με μια 40αρα γυφτάκι , στο στενό της Πειραιώς μια ακόμα μαύρη, και ανεβαίνω μοναστήριου, το γερμανοβουλγαρακι έλειπε, μια μελαχρινή καλουτσικο στα σκαλοπάτια των μπαταριών πριν την Μαζαράκη επί τής μοναστήριου και η Σύλβια στην Eurobank. Συμπεθέρα δεν ήταν εκεί, Δεύτερη βόλτα βλέπω την Αλβα και την Σόνια. Πάω στην Ιουλία πρώτη μου φορά, έχει δουλίτσα? Ρωτάω ναι μου λέει χαμογελαστή, χαμογελάω και εγώ και λέω δεν το βλέπω :grin:.... Πώς σε λένε? μου λέει Σιμονα η κάτι κοντινό, δεν το άκουσα καλά ξαναρωτάω, μου απαντα τι θες? Πίπα σεξ λέω , 20 μου λέει. Λέω καλά είμαστε μπες. Με πάει σε ένα οικόπεδο με δένδρα πιο πάνω από την γέφυρα, λέω χαζεψες? Πίπα στο αμάξι και σεξ έξω από το αμάξι, με τα πολλά με τραβά στο οικόπεδο και πρόσεξα ότι δεν είχε κλείσει καλά την πόρτα του συνοδηγού για να κλειδώσει το αμάξι. Τις λέω προσοχή.... Κοιτάω μην είναι κάνα νταβας παραδίπλα, ελεύθερο το πεδίο και προχωράμε. Δεν είχε υγρά πονούσε και με τελείωσε με πίπα. Η πλάκα ότι απαντούσε σε messenger στο κινητό και με είχε 1-2 λεπτά με την τσαπου έξω για να απαντήσει γραπτώς, την βάλω ένα χέρι και τις λέω τις μαλακίες κάνεις? Μου λέει συγνώμη και ξεκινά πίπα, σε κάποια φάση την βλέπω να κάνει πίπα και να διαβάζει τα μνμ της. Γέλαω λέω είσαι τρελή . Καλή πίπα αλλά όλο το σκηνικό το είδα ως απλά αρπαχτη εικοσαρικου. Anyway τα φλοκια έφυγαν όλα καλά.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Κάνεις λάθος έγραφα πιο πριν και για τη Μαριάννα... Ο καθένας και το κόλλημα του ή αλλιώς τα γούστα του
Την Μαριάνα εννοείς την ξανθιά την πρεζου που έβγαινε στην διχάλα, που γράφουνε στους τοίχους ότι έχει ηπατίτιδα κλπ? Καλά και σε αυτό ήρωας είσαι μία μέρα πριν καμιά 3 χρόνια με είχε δει να είμαι εκεί κοντά επειδή πηγαίνω πεζός και άρχισε να με βρίζει και να πετάει πέτρες νόμιζε ήμουν ασφαλιτης... Κομμάτια ήταν.. Μεγάλο ναυάγιο κι αυτή...

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Μπέρδεψε τις πόλεις ο φτωχομπινες και τον βγάζεις και από πάνω;Στην Αθήνα θα εζμπρωχνε...ας έλεγε τα κάλαντα στην γειτονιά του και ας κατέβαινε με το τραίνο.
Τόσο απλας είσαι και πας να ζμπρωχνεις στα όρθια;Εσεις μπορεί να τον κάνατε και τράκα κάνα τσιγάρο ρε...
καλα ρε απο την αγαμια σου μπηκες να τρολαρεις και τις πιατσες τωρα κι εκτος αυτου εμ εισαι ασχετος απο την πιατσα εμ λες και μαλακιες

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.988
Πόντοι
726
Ώντας νέος στην πιάτσα...να αναθεωρήσω μετά από πολύ ψάξιμο και έρευνα στις προηγούμενες σελίδες...ότι η γκαστρωμενη δεν πρέπει να είναι η Ιουλία ...αλλά μια Βουλγάρα που συστήνεται ως Χριστίνα...κοντή , κατσαρό μακρύ μαλλί και ελιά στο πρόσωπο....δεν ξέρω πλέον ποια είναι αυτή η γκαστρωμενη....
Εκεί δίπλα στο 4all στήνεται συνήθως

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Απλά τράβα γαμησου,όσο πιο ευγενικά μπορώ στο λέω .
Μαλακα που θα μας πεις και φτωχομπινεδες..
Καραγκιοζηδες έχετε να δείτε μουνι ,εκτός πουτανας στα μπουρδέλα,από το μαιευτήριο και γράφετε ότι μαλακια σας κατέβει.
Η πιάτσα έχει άλλο γούστο δεν είναι για φλώρους που πάνε με ταξί στα στούντιο.
τρολ ειναι ρε μη ψαρωνεις αυτος δε γαμαει καν κι αμα γαμησει μονο κατι γιαγιαδες σαν τη βουλγαρα τη νικολ γαμαει τετοιες του αρεσουν οταν ειναι αγαμητος μπαινει σε νηματα και τρολαρει

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
776
Πόντοι
81

φιλαρακι dewarss μην ασχολεισαι..δεν βλεπεις τι γραφει..

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Λοιπόν αδελφακια, μόλις γύρισα, σχετικά χωρίς κίνηση σε 20' ήμουν στο μέρος. Στην πρώτη βόλτα η 40αρα ξανθιά στην πεσόντων , η Ιουλία στις λαμαρίνες που μου είπε ότι την λένε Σιμονα η κάτι τέτοιο, η μεγάλη μελαχρινή μετά την Μαζαράκη στα δεξιά με κατεύθυνση ΚΤΕΛ , πριν την χλόης μια μαύρη χοντρούλα, χλόης Στεφανία με μια 40αρα γυφτάκι , στο στενό της Πειραιώς μια ακόμα μαύρη, και ανεβαίνω μοναστήριου, το γερμανοβουλγαρακι έλειπε, μια μελαχρινή καλουτσικο στα σκαλοπάτια των μπαταριών πριν την Μαζαράκη επί τής μοναστήριου και η Σύλβια στην Eurobank. Συμπεθέρα δεν ήταν εκεί, Δεύτερη βόλτα βλέπω την Αλβα και την Σόνια. Πάω στην Ιουλία πρώτη μου φορά, έχει δουλίτσα? Ρωτάω ναι μου λέει χαμογελαστή, χαμογελάω και εγώ και λέω δεν το βλέπω :grin:.... Πώς σε λένε? μου λέει Σιμονα η κάτι κοντινό, δεν το άκουσα καλά ξαναρωτάω, μου απαντα τι θες? Πίπα σεξ λέω , 20 μου λέει. Λέω καλά είμαστε μπες. Με πάει σε ένα οικόπεδο με δένδρα πιο πάνω από την γέφυρα, λέω χαζεψες? Πίπα στο αμάξι και σεξ έξω από το αμάξι, με τα πολλά με τραβά στο οικόπεδο και πρόσεξα ότι δεν είχε κλείσει καλά την πόρτα του συνοδηγού για να κλειδώσει το αμάξι. Τις λέω προσοχή.... Κοιτάω μην είναι κάνα νταβας παραδίπλα, ελεύθερο το πεδίο και προχωράμε. Δεν είχε υγρά πονούσε και με τελείωσε με πίπα. Η πλάκα ότι απαντούσε σε messenger στο κινητό και με είχε 1-2 λεπτά με την τσαπου έξω για να απαντήσει γραπτώς, την βάλω ένα χέρι και τις λέω τις μαλακίες κάνεις? Μου λέει συγνώμη και ξεκινά πίπα, σε κάποια φάση την βλέπω να κάνει πίπα και να διαβάζει τα μνμ της. Γέλαω λέω είσαι τρελή . Καλή πίπα αλλά όλο το σκηνικό το είδα ως απλά αρπαχτη εικοσαρικου. Anyway τα φλοκια έφυγαν όλα καλά.
Κάτι μου λέει ότι δεν πήρες την Ιουλία .
Δεν κολλάει ούτε η συμπεριφορά ούτε η καβατζα ούτε η πίπα στο αμάξι.μαλλον κάποια άλλη φορτωσες φίλε μου

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.988
Πόντοι
726
Κάτι μου λέει ότι δεν πήρες την Ιουλία .
Δεν κολλάει ούτε η συμπεριφορά ούτε η καβατζα ούτε η πίπα στο αμάξι.μαλλον κάποια άλλη φορτωσες φίλε μου
Πρέπει να πήρε αυτή που αναφέρω εγώ ... συγκεκριμένο χαρακτηριστικό είναι η ελιά στο κούτελο... γνωρίζεις κάτι @DEWARSS ;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Πρέπει να πήρε αυτή που αναφέρω εγώ ... συγκεκριμένο χαρακτηριστικό είναι η ελιά στο κούτελο... γνωρίζεις κάτι @DEWARSS ;
Δεν μου έρχεται τώρα εικόνα ποια είναι .
Πάντως η Ιουλία δεν έχει ελιά στο κούτελο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom