Λοιπόν αδελφακια, μόλις γύρισα, σχετικά χωρίς κίνηση σε 20' ήμουν στο μέρος. Στην πρώτη βόλτα η 40αρα ξανθιά στην πεσόντων , η Ιουλία στις λαμαρίνες που μου είπε ότι την λένε Σιμονα η κάτι τέτοιο, η μεγάλη μελαχρινή μετά την Μαζαράκη στα δεξιά με κατεύθυνση ΚΤΕΛ , πριν την χλόης μια μαύρη χοντρούλα, χλόης Στεφανία με μια 40αρα γυφτάκι , στο στενό της Πειραιώς μια ακόμα μαύρη, και ανεβαίνω μοναστήριου, το γερμανοβουλγαρακι έλειπε, μια μελαχρινή καλουτσικο στα σκαλοπάτια των μπαταριών πριν την Μαζαράκη επί τής μοναστήριου και η Σύλβια στην Eurobank. Συμπεθέρα δεν ήταν εκεί, Δεύτερη βόλτα βλέπω την Αλβα και την Σόνια. Πάω στην Ιουλία πρώτη μου φορά, έχει δουλίτσα? Ρωτάω ναι μου λέει χαμογελαστή, χαμογελάω και εγώ και λέω δεν το βλέπω
.... Πώς σε λένε? μου λέει Σιμονα η κάτι κοντινό, δεν το άκουσα καλά ξαναρωτάω, μου απαντα τι θες? Πίπα σεξ λέω , 20 μου λέει. Λέω καλά είμαστε μπες. Με πάει σε ένα οικόπεδο με δένδρα πιο πάνω από την γέφυρα, λέω χαζεψες? Πίπα στο αμάξι και σεξ έξω από το αμάξι, με τα πολλά με τραβά στο οικόπεδο και πρόσεξα ότι δεν είχε κλείσει καλά την πόρτα του συνοδηγού για να κλειδώσει το αμάξι. Τις λέω προσοχή.... Κοιτάω μην είναι κάνα νταβας παραδίπλα, ελεύθερο το πεδίο και προχωράμε. Δεν είχε υγρά πονούσε και με τελείωσε με πίπα. Η πλάκα ότι απαντούσε σε messenger στο κινητό και με είχε 1-2 λεπτά με την τσαπου έξω για να απαντήσει γραπτώς, την βάλω ένα χέρι και τις λέω τις μαλακίες κάνεις? Μου λέει συγνώμη και ξεκινά πίπα, σε κάποια φάση την βλέπω να κάνει πίπα και να διαβάζει τα μνμ της. Γέλαω λέω είσαι τρελή . Καλή πίπα αλλά όλο το σκηνικό το είδα ως απλά αρπαχτη εικοσαρικου. Anyway τα φλοκια έφυγαν όλα καλά.