Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Έχουν γραφτεί πολλές φορές για τα ακαποτα και ο καθένας ας προσέχει τον εαυτό του ,μαλακες πάντα θα υπάρχουν.
Αλήθεια μετά από την τρέλα εκείνης της νύχτας που κυκλοφορούσε η Χρύσα και ήθελε να το μοιράσει παντού ακαποτα είχαμε νέα της ;
Το έγραψαν δύο συναγωνιστές ότι έγινε την ίδια νύχτα .εγώ πάντως από τότε δεν την ξανά πέτυχα στην πιάτσα ούτε νωρις ούτε αργά ,ποιος να ξέρει τι παίχτηκε.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Έχουν γραφτεί πολλές φορές για τα ακαποτα και ο καθένας ας προσέχει τον εαυτό του ,μαλακες πάντα θα υπάρχουν.
Αλήθεια μετά από την τρέλα εκείνης της νύχτας που κυκλοφορούσε η Χρύσα και ήθελε να το μοιράσει παντού ακαποτα είχαμε νέα της ;
Το έγραψαν δύο συναγωνιστές ότι έγινε την ίδια νύχτα .εγώ πάντως από τότε δεν την ξανά πέτυχα στην πιάτσα ούτε νωρις ούτε αργά ,ποιος να ξέρει τι παίχτηκε.
Συμφωνω απόλυτα φίλε Dewarss, όπως είπες ο καθένας να προσέχει τον εαυτό του. Θεωρώ ότι όλοι έχουμε ανθρώπους κοντινούς που μας νοιάζονται, όπως οικογένεια, συγκατοίκους, φίλους κτλ. Είναι κρίμα εάν κάποιος δεν προσέχει η δεν νοιάζεται για τον εαυτό του να φέρει πρόβλημα στους δικούς του. Τα κορίτσια σαφώς και δεν θα δείξουν ενδιαφέρον για κανένα μας. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το ζεστό χρήμα, θέλουν ένα καλό μεροκάματο και τίποτα άλλο για τον νταβα τους, για τα παιδιά τους κτλ. Σε συζήτηση που είχα με ένα από τα δυνατά κορίτσια, μου είπε ότι κάθε μήνα κάνει εξετάσεις, και την πίστεψα επειδή έχει παιδιά. Να παρακαλέσω για προσοχή από όλους , και ο εθισμός μας να είναι μόνο για ικανοποίηση και όχι λόγος για δυσάρεστες εκπλήξεις. Επίσης να ρωτήσω τους πιο παλιούς εάν ακούστηκε ποτέ τίποτα για ψείρες, κονδυλώματα χλαμύδια κτλ. Επειδή όλοι οι συνάδελφοι κάνουμε κύκλους και κοριτσι πουπήρατε πιο νωρίς αργότερα το πήραμε και εμείς, η το αντίθετο.

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Απλά τα πράγματα

ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΧΑΛΑ

Ντανιελα καθαρή
Βασια καθαρή
Αλβα καθαρή
Σια αιλουροειδές καθαρή
Άννα περούκα (pink τραγουδίστρια) καθαρή
Μαρία τσιγγανομορφη δίπλα στο σελ που εμφανίζεται ανα διαστήματα καθαρή
Έλενα και ντεση καθαρες
Νταιζη μιλφα καθαρη
Εγώ πάνω κάτω με αυτές συναναστρέφομαι και δείχνουν κυριλέ εμφανισιακά

Μαύρες υποθέτω καθαρές
Βέβαια για καμία δε βάζεις χέρι φωτιά
Πάντα με καποτα σε όλες ακόμα και μπιπα!

Προφανώς δεν αναφέρω τρανς γιατί προσωπικά μια δυο φορές τον χρονο θα πάρω και θα τον παίξω απλά χυνοντας τα. Αλλά προφανώς επίσης το πρωκτικό είναι το πιο επικίνδυνο για όσους παίζουν αυτό το σπορ!

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
Απλά τα πράγματα

ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΧΑΛΑ

Ντανιελα καθαρή
Βασια καθαρή
Αλβα καθαρή
Σια αιλουροειδές καθαρή
Άννα περούκα (pink τραγουδίστρια) καθαρή
Μαρία τσιγγανομορφη δίπλα στο σελ που εμφανίζεται ανα διαστήματα καθαρή
Έλενα και ντεση καθαρες
Νταιζη μιλφα καθαρη
Εγώ πάνω κάτω με αυτές συναναστρέφομαι και δείχνουν κυριλέ εμφανισιακά

Μαύρες υποθέτω καθαρές
Βέβαια για καμία δε βάζεις χέρι φωτιά
Πάντα με καποτα σε όλες ακόμα και μπιπα!

Προφανώς δεν αναφέρω τρανς γιατί προσωπικά μια δυο φορές τον χρονο θα πάρω και θα τον παίξω απλά χυνοντας τα. Αλλά προφανώς επίσης το πρωκτικό είναι το πιο επικίνδυνο για όσους παίζουν αυτό το σπορ!
Το καθαρή ρε Άλφι το λες ως προς την εμφάνιση.
Κι ο Μάτζικ Τζόνσον καθαρός ήταν, αλλά από πουτάνα και πιθανότατα καθαρή κόλλησε.
Αν δεν δω εξετάσεις, ούτε για εμένα τον ίδιο δε θα έλεγα καθαρός.

Μεγάλα παιδιά είστε (εγώ γέροντας σύμφωνα με κάποιον σε κάποιο θρεντ στα 40+) , ο καθένας παίρνει τα ρίσκα του.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Το καθαρή ρε Άλφι το λες ως προς την εμφάνιση.
Κι ο Μάτζικ Τζόνσον καθαρός ήταν, αλλά από πουτάνα και πιθανότατα καθαρή κόλλησε.
Αν δεν δω εξετάσεις, ούτε για εμένα τον ίδιο δε θα έλεγα καθαρός.

Μεγάλα παιδιά είστε (εγώ γέροντας σύμφωνα με κάποιον σε κάποιο θρεντ στα 40+) , ο καθένας παίρνει τα ρίσκα του.
Δεν χρειάζεται ρίσκο φίλε.
Για μένα είναι χαζός οποίος τσιμπάει και δίνει ένα 10ρικο παραπάνω για την αεροπιπα στην πιάτσα ειδικά ακαποτη.
Έχω βαρεθεί να τα λέω γιατι γίνομαι κουραστικός.
Ο κύκλος μας είναι μικρός ,αυτοί που πάνε πιάτσα ,πάνε και στούντιο και εσκορτ ..όπως και κάποιοι που είναι σε όλα μέσα ,από την μια τους γαμανε τρανς και στο καπάκι πάνε στούντιο για γλειφοκωλια.πλεον έχουν προστεθεί και οι Πακιστανοί που είναι μεγάλο ποσοστό που γαμαει παντού ..οπότε η καποτα σε όλα είναι μονόδρομος.
Είχα μαλώσει με έναν καραγκιόζη πέρυσι,τον ΖΟRRO ,ο οποίος ανέβασε εμπειρία στο στούντιο της Ρίτας που πήρε πρόγραμμα γυμνο τσιμπούκι και γλειφοκωλι μεταξύ τους ,κάτι σαν 69 αλλά μάλλον σε γκέι φάση ,ενώ 5 μέρες πριν έγραφε την εμπειρία του πως τον γαμουσε μια τρανς βραζιλοκολομβιανη ,κάτι τέτοιο και τον έχυσε μέσα στον κωλο ακαποτα.
Ο βλάκας μάλιστα θεώρησε εμάς βρωμιάρηδες που πάμε πιάτσα μετά από όλα τα παραπάνω και η απάντηση ήταν ότι θα πάει με όσο πιο πολλές πουτανες μπορεί ακαποτα ..
Καταλαβαίνεις επίπεδο.

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.988
Πόντοι
726
μαγκες εχει παρει κανεις ιουλια? απο υπηρεσιες τι λεει? αξιζει?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
μαγκες εχει παρει κανεις ιουλια? απο υπηρεσιες τι λεει? αξιζει?
Πολύ χαλαρά πραγματα απλά στήνεται και τον τρώει, ποτέ στο αμάξι μόνο στο ερείπιο.
Τώρα έβαλε και κιλά οπότε δεν ξέρω τι παίζει .
Η πίπα της μου είχε αρέσει ,αλλά δεν σου προτείνω βέβαια γιατι είναι λίγο περίεργη οπότε δεν μπορείς να προβλέψεις πως θα φερθεί στον καθένα και τι θα σου κάνει .

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.988
Πόντοι
726
Πολύ χαλαρά πραγματα απλά στήνεται και τον τρώει, ποτέ στο αμάξι μόνο στο ερείπιο.
Η πίπα της μου είχε αρέσει ,αλλά δεν σου προτείνω βέβαια γιατι είναι λίγο περίεργη οπότε δεν μπορείς να προβλέψεις πως θα φερθεί στον καθένα και τι θα σου κάνει .
εχει ειπωθει οτι ειναι γκαστρωμενη....οποτε δικαιολογημενα τα κιλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αυτο το ερειπιο που λες τι φαση?

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Τις προαλλες που βγηκα κ εκανα τις τελευταιες βολτες πριν παρω την Γερμανοβουλ. λεω θα σταματησω σ αυτην. Μολις φτανω εχει αρχισει να κατεβαινει την οδο προς τα κατω απ τις λαμαρινες. Στριβω. Της λεω....δουλευεις; Με κοιταει ετσι περιεργα κ συνεχιζει. Φευγω κ αφου εκανα οτι εκανα την βλεπω ξανα στο ποστο της. Ειχε βαλει παντελονι...μια πρασινη μπλουζα κ ειχε βαψει εντονα τα χειλια της. Να σημειωσω εδω οτι αυτοκινητο με Βουλ. πινακιδες ειχε σταματησει πιο κατω οταν κατεβαινε κι αυτη. Ενας μαγκακος μεσα ο οποιος οταν ημουν με Στεφανια κ σκουπιζομασταν ηρθε κ παρκαρε Χλοης καμια 20αρια μετρα πιο πανω.

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.988
Πόντοι
726
Τις προαλλες που βγηκα κ εκανα τις τελευταιες βολτες πριν παρω την Γερμανοβουλ. λεω θα σταματησω σ αυτην. Μολις φτανω εχει αρχισει να κατεβαινει την οδο προς τα κατω απ τις λαμαρινες. Στριβω. Της λεω....δουλευεις; Με κοιταει ετσι περιεργα κ συνεχιζει. Φευγω κ αφου εκανα οτι εκανα την βλεπω ξανα στο ποστο της. Ειχε βαλει παντελονι...μια πρασινη μπλουζα κ ειχε βαψει εντονα τα χειλια της. Να σημειωσω εδω οτι αυτοκινητο με Βουλ. πινακιδες ειχε σταματησει πιο κατω οταν κατεβαινε κι αυτη. Ενας μαγκακος μεσα ο οποιος οταν ημουν με Στεφανια κ σκουπιζομασταν ηρθε κ παρκαρε Χλοης καμια 20αρια μετρα πιο πανω.
για την ιουλια λες ?" τοσο περιεργο ατομο ειναι ?

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
για την ιουλια λες ?" τοσο περιεργο ατομο ειναι ?
Μια φορα την πηρα φιλος οταν πρωτοβγηκε. Εγω με το που ειχα σταματησει μπηκε ομορφα κι ωραια με το 20αρικο.. οταν την πηδουσα κ πηγα να τελειωσω τραβηχτηκε κ χαλασε ολη την φαση. Περισσοτερα ομως θα σου πει ο Ντιου!!!!!!!!!

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.988
Πόντοι
726
Μια φορα την πηρα φιλος οταν πρωτοβγηκε. Εγω με το που ειχα σταματησει μπηκε ομορφα κι ωραια με το 20αρικο.. οταν την πηδουσα κ πηγα να τελειωσω τραβηχτηκε κ χαλασε ολη την φαση. Περισσοτερα ομως θα σου πει ο Ντιου!!!!!!!!!
Ντιου; @DEWARSS ;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
εχει ειπωθει οτι ειναι γκαστρωμενη....οποτε δικαιολογημενα τα κιλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αυτο το ερειπιο που λες τι φαση?
Μπα πρέπει να ήταν όντως αλλά μάλλον γέννησε τον καιρό που είχε χαθεί.
Το ερείπιο είναι στην χλόης ,το γνωστό κωλοχανιο .

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.988
Πόντοι
726
Μπα πρέπει να ήταν όντως αλλά μάλλον γέννησε τον καιρό που είχε χαθεί.
Το ερείπιο είναι στην χλόης ,το γνωστό κωλοχανιο .
προηγουμενη βδομαδα που περασα οντως ειχε κοιλια τουρλα...οποτε πιστευω οτι ισχυει...ειναι ακομη ...στα τελευταια μαλλον

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
προηγουμενη βδομαδα που περασα οντως ειχε κοιλια τουρλα...οποτε πιστευω οτι ισχυει...ειναι ακομη ...στα τελευταια μαλλον
Εγώ που την είδα και σήμερα το μεσημέρι,φορούσε μπουφάν αλλά η κοιλιά δεν είναι τόσο πρησμένη ,ούτε προχθές που ήταν με φόρεμα ,άρα μάλλον γέννησε πρόσφατα .
Επίσης το μεσημέρι εθεάθη και η Χρύσα 13:00 η ώρα εκεί απέναντι από τις λαμαρίνες ..μάλλον αποφεύγει τις άλλες γιατί σίγουρα θα την κυνήγησαν.

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.988
Πόντοι
726
Εγώ που την είδα και σήμερα το μεσημέρι,φορούσε μπουφάν αλλά η κοιλιά δεν είναι τόσο πρησμένη ,ούτε προχθές που ήταν με φόρεμα ,άρα μάλλον γέννησε πρόσφατα .
Επίσης το μεσημέρι εθεάθη και η Χρύσα 13:00 η ώρα εκεί απέναντι από τις λαμαρίνες ..μάλλον αποφεύγει τις άλλες γιατί σίγουρα θα την κυνήγησαν.
θα περασω σημερα μια βολτα να δω, και θα ενημερωσω

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Εγω απ οσο την ειδα παντως δεν μου φανηκε για πολυ φουσκωμενη...

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.988
Πόντοι
726
Εγω απ οσο την ειδα παντως δεν μου φανηκε για πολυ φουσκωμενη...
Την προηγούμενη εβδομάδα φορούσε ένα κολλάν...η κοιλιά στο στόμα χωρίς υπερβολές...σε λίγο θα πάω και θα ενημερώσω... γνωρίζει κανείς από υπηρεσίες το γυφτοβουλγαρακι με τα τσιμπουκοχειλα τι λέει;

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Αυτη που ανεφερα προχθες που καθοταν στην γωνια πριν το περιπερο μετα το Σελ...ντυμενη στα μαυρα με μακρια μαυρα μαλλια...την ειδε καποιος την γνωριζει; Δεν ξερω αλλα μου μπηκε στο μυαλο οτι φερνει λιγο σε μια Μαρια που καθοταν γωνια ακριβως απεναντι απ το Σελ κ ελεγε ειναι απο Αθηνα. Βεβαια εκεινη πιο κοντη κ αδυνατη η αν πηρε κιλα κ με τα παπουτσια φαινοταν προχθες πιο ψηλη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom