Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Επιτόπου σας γράφω ότι χειλου παρέα με μια χοντρή είναι στο μέρος της, Αλβα επίσης 2 τραβελια, μια γύφτισσα στις λαμαρίνες και μια καινούργια φάτσα για μένα πεσοντων με Γιαννιτσών, ξανθιά κοντά μαλλιά περίπου 30-35, 2 νούμερο βυζί.

Skg99

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2023
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες ξέρετε αν υπάρχει καμία που να δέχεται να την πάρουν μαζί 2 άτομα ή να πας και να φέρει και μια ακόμη για τρίο ; Υπάρχει τέτοια περίπτωση ;

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
Μαγκες ξέρετε αν υπάρχει καμία που να δέχεται να την πάρουν μαζί 2 άτομα ή να πας και να φέρει και μια ακόμη για τρίο ; Υπάρχει τέτοια περίπτωση ;
Υπάρχει είναι η απάντηση και στα 2.

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
861
Πόντοι
371
Το ότι τα δύο γυφτοβουλγαρακια ζητάνε 40-50 και εάν τις πάρεις με 30 χαιρόμαστε τελικά είμαι ότι να ναι,δηλαδή αντί να δίνουμε κάνα 20αρικο δίνουμε 40 για καβατζα στα όρθια η μέσα στο αμάξι ενώ πάμε μπουρδελα και πιάνουμε βαζάκι κάνουμε παραπάνω,μάγκες πρέπει να αλλάξει αυτές να πηγαίνουν με τα δικά μας χρήματα και όχι εμείς με αυτές,αλλά από την άλλη είναι τα Μπάρμπαδια είναι και τα πιτσιρίκια που πηγαίνουν..

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Το ότι τα δύο γυφτοβουλγαρακια ζητάνε 40-50 και εάν τις πάρεις με 30 χαιρόμαστε τελικά είμαι ότι να ναι,δηλαδή αντί να δίνουμε κάνα 20αρικο δίνουμε 40 για καβατζα στα όρθια η μέσα στο αμάξι ενώ πάμε μπουρδελα και πιάνουμε βαζάκι κάνουμε παραπάνω,μάγκες πρέπει να αλλάξει αυτές να πηγαίνουν με τα δικά μας χρήματα και όχι εμείς με αυτές,αλλά από την άλλη είναι τα Μπάρμπαδια είναι και τα πιτσιρίκια που πηγαίνουν..
Σειρα αυτο το βαζακι που πιανουμε στους οικους τι ειναι;;;;

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
776
Πόντοι
81
αυτα τα γουστα που ζητας φιλε πανε σε studio η παρε call girl σπιτι..στην πιατσα δεν γινονται αυτα δεν υπαρχει σωστος χωρος..τσαμπα λεφτα θα σε φανε οι πιατσοβιες..αυτες οι καρχιες ιδιος οι βουλγαρες για γρηγοραδα ειναι ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε μεχρι 20 ευρω για ξαλαφρωμα..δλδ και να τις πληρωσεις για τριο και μλκιες τιποτα παραπανω δεν θα κανουν να το ξες..

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Χθες βράδυ έριξα όλα τα φλόκια στην Έλενα τη συμπεθέρα. Η συνάντηση έγινε στο ερείπιο στην μοναστηριου. Οφείλω να πω ότι πρόκειται για ξεπερασμένο πουτανάκι σε σχέση με πριν 3 χρόνια που την είχα πάρει. Την προτείνω χωρίς ενδοιασμούς.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Χθες βράδυ έριξα όλα τα φλόκια στην Έλενα τη συμπεθέρα. Η συνάντηση έγινε στο ερείπιο στην μοναστηριου. Οφείλω να πω ότι πρόκειται για ξεπερασμένο πουτανάκι σε σχέση με πριν 3 χρόνια που την είχα πάρει. Την προτείνω χωρίς ενδοιασμούς.
Καλημέρα και από εμένα, θεωρώ. Ότι η Έλενα της μοναστήριου είναι πραγματικά το πιο πουτανακι από όλα της περιοχής, πάντως φίλε Larsson μέσα στο χαμόσπιτο που εχει καβατζα δεν ξαναμπαινω με την καμμία, πραγματικά ότι πιο αηδιαστικό μέρος έχω δει. Επίσης λέει ότι είναι 21 χρόνων, μήπως κολλησε η βελόνα της ηλικίας εκεί? βασικό χαρακτηριστικό ότι σε κάθε κουβέντα λέει και "μωρό μου" και ότι βγάζει hard work για να τελειώσω. Τελευταία φορά την πήρα την Πέμπτη που μας πέρασε στο πάρκινγκ και επειδή ήμουν δύσκολος να τελειώσω χτυπιοταν κάνα 20λεπτο σε πίπα και handjob για να με τελειώσει. Την θεωρώ τίμια.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Καλημέρα και από εμένα, θεωρώ. Ότι η Έλενα της μοναστήριου είναι πραγματικά το πιο πουτανακι από όλα της περιοχής, πάντως φίλε Larsson μέσα στο χαμόσπιτο που εχει καβατζα δεν ξαναμπαινω με την καμμία, πραγματικά ότι πιο αηδιαστικό μέρος έχω δει. Επίσης λέει ότι είναι 21 χρόνων, μήπως κολλησε η βελόνα της ηλικίας εκεί? βασικό χαρακτηριστικό ότι σε κάθε κουβέντα λέει και "μωρό μου" και ότι βγάζει hard work για να τελειώσω. Τελευταία φορά την πήρα την Πέμπτη που μας πέρασε στο πάρκινγκ και επειδή ήμουν δύσκολος να τελειώσω χτυπιοταν κάνα 20λεπτο σε πίπα και handjob για να με τελειώσει. Την θεωρώ τίμια.
Ναι, το "μωρο μου" υποδηλώνει αλβανικης καταγωγής όπως και η σπασμένη προφορά της. Αυτό όμως δεν παίζει κανέναν ρόλο αφού οι αλβανιδες γαμιουνται σκληρά αν γουσταρουν. Η αλήθεια είναι ότι στο βρωμοερειπιο δεν μπορείς να την γαμισεις άνετα και λειτουργεί πολλή χέρι. Όλα είναι μελετημένα για την ξεπετα στα όρθια. Ωστόσο θεωρώ ότι σε ξενοδοχείο μάλλον θα είναι καλύτερη με περισσότερες υπηρεσίες

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Ναι, το "μωρο μου" υποδηλώνει αλβανικης καταγωγής όπως και η σπασμένη προφορά της. Αυτό όμως δεν παίζει κανέναν ρόλο αφού οι αλβανιδες γαμιουνται σκληρά αν γουσταρουν. Η αλήθεια είναι ότι στο βρωμοερειπιο δεν μπορείς να την γαμισεις άνετα και λειτουργεί πολλή χέρι. Όλα είναι μελετημένα για την ξεπετα στα όρθια. Ωστόσο θεωρώ ότι σε ξενοδοχείο μάλλον θα είναι καλύτερη με περισσότερες υπηρεσίες
Ναι την πήρα στο Ρεξ μια φορά με 60€ για μισή ώρα, βάση της εμπειρίας με τα υπόλοιπα κορίτσια θεωρώ ότι κάνει τίμιο γαμησι. Μισόαλβα μου είπε ότι είναι και μεγάλωσε Κοζάνη. Σχετικά με την ηλικία της έχουμε κανένα feedback? Το 21 χρόνων που λέει δεν το πιστεύω να σου πω την αλήθεια. Αλλά σίγουρα έχει πολύ ωραίο κωλαρακι :) Επίσης δεν μπορώ να την χαρακτηρίσω και την πιο καθαρή, σίγουρα όχι ότι βρωμάει αλλά λίγο τα μαλλιά της ψιλό άπλυτα και εκεί ξενερώνω λίγο.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Ναι την πήρα στο Ρεξ μια φορά με 60€ για μισή ώρα, βάση της εμπειρίας με τα υπόλοιπα κορίτσια θεωρώ ότι κάνει τίμιο γαμησι. Μισόαλβα μου είπε ότι είναι και μεγάλωσε Κοζάνη. Σχετικά με την ηλικία της έχουμε κανένα feedback? Το 21 χρόνων που λέει δεν το πιστεύω να σου πω την αλήθεια. Αλλά σίγουρα έχει πολύ ωραίο κωλαρακι :) Επίσης δεν μπορώ να την χαρακτηρίσω και την πιο καθαρή, σίγουρα όχι ότι βρωμάει αλλά λίγο τα μαλλιά της ψιλό άπλυτα και εκεί ξενερώνω λίγο.
Mην περιμένεις αφρολουτρα και τέτοια , και το βουλγαρογυφτακι λίγο πιο πάνω ψιλομυριζει στο μαλλί. Στο πεζοδρόμιο συνέχεια, τι περιμένεις!!!!!. 21 δεν είναι, καμιά 25αρια τη κάνω. Πάντως αυτή είναι για rotonda ή rex

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Το μαλλακι λες αντε δεν βαριεσαι....Οταν κατεβαζουν το βρακι κ σου ρχεται η μποχα τι γινεται!!!!
Αδελφέ ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν μου έχει τύχει :) Εάν μου τύχει δεν γνωρίζω πως θα αντιδράσω. Μιας και είμαι κάπως υποχόνδριος, μπορεί και να φύγω η να πω μόνο πίπα, για να καταλάβεις πάντα έχω αντισηπτικό στο αμάξι και προτού πιάσουν το μου τις δίνω να βάλουν στα χέρια, και καμμία ποτέ δεν είπε τίποτα η στραβοκοιταξε.

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.988
Πόντοι
726
Σε καμιά ώρα θα κάνω βόλτα στην πιάτσα... πέρασε κάνεις τώρα να δει τι παίζει;

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Η Έλενα είναι βρωμιαρα, λίγο το μαλλι λίγο το κατουρο από το μουνι λίγο η πλάτη με την πυτιριαση που το βραδυ δεν φαίνεται βάλε και τον βρωμογυφτο άντρα της δεν θέλει και πολλά για να το καταλάβεις. Πολύ σπάνια την παίρνω μπορεί κ μήνες το χρονικό διάστημα ανάμεσα στο φόρτωμα.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Με την Έλενα ενώ έχω μιλήσει κάποιες φορές δεν την έχω πάρει ποτέ.. Ενώ είναι εμφανίσιμη και νεαρή και με κωλαρα και βυζάρες δεν μου βγάζει αυτή την καύλα που ζητάω να την πάρω...Πχ όπως είναι η Αλβανίδα και η Ζβεζντα με καυλωναν πολύ και τις έπαιρνα ανελλιπώς συν κάποιες ακόμα λιγότερες φορές

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.988
Πόντοι
726
Εμφανίστηκε μια γκαστρωμενη δίπλα στο 4all με λίγο κατσαρό μαλλί , ξέρει κανείς τίποτα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom