Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Μπαίνω και γώ βραδιάτικο με ορεξη να γράψω τι έζησα πριν μια ώρα και βλέπω ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΟΥΛ ΟΜΩΣ, να αναφέρει αυτά που θέλω να πω, ο tiger.
Όλα είναι όπως τα είπε.
Πήγα κατά τις 12 παρά.

Αλβα στο πόστο της καβλα πολύ σήμερα.
Χρυσα εμφανώς πρεζε στο 4all με μαύρο outfit.
Σια που έψαχνα πουθενά, μάλλον τραβάει νταλκά με τον αλβανο φίλο της που έφαγαν στον Εύοσμο προ δίμηνιας. Τουλάχιστον αυτό μ έλεγε και έκλαιγε συχνά, όπως κ στο ινστα της αυτόν ανεβαζει συχνά.
Μάνα Σονιας ντυμενη στα γαλάζια, είχε ένα μπρίο σήμερα, και φορτώθηκε δις από κάτι μερακλήδες.
Πιο κει στης Βασιας-gang- ένα καβλωτικο με γκρι κολάν πεταχτό κωλαρακι.
Ακόμα πιο κει εκ δεξιών, ένα τρανς ανα στενό.

Στροφή για πίσω απ μοναστηριου, δεν έβρισκα πουθενά την Έλενα κωλαρα.
Κλασικά χομπιτ στη euro bank.
Παίρνω απόφαση να φύγω και βλέπω ένα κάτι στα αριστερά μου πριν το φανάρι των Αγίων πάντων. Κάνω αναστρα και πάω εκεί πιστεύοντας πως Είναι η Έλενα στο νέο της μποστο.
Άκυρο γιατί ήταν μια πρεζου σκινι ατα μαύρα. Λίγο πιο πίσω στο σελ της μοναστηριου έναντι ξενοδοχείου μια τροφαντη τσιγγάνα με φούστα.

Να σημειωθεί πως προχθές εκεί στην alpha bank εθεάθη η Μαρία Τσιγγάνα η ομορφούλα με την κωλαρα Που ζητούσε 30, που έκανε πιάτσα εκεί στη γωνία του απροόπτου κ είχε πάει Αθήνα. Το αναφέρω γιατί θυμάμαι από παλιά είναι καλή περίπτωση.

Επιστροφή στο θεμα μας, παίρνω απόφαση πως πάλι θα τη βγάλω με παχιά όποτε λεω πάνε ντουγρού και στριψε αριστερα εκεί στο γιαννιρη. Π καθώς περνάω όμως την πυροσβεστική και βλέπω από μακρυά ένα πλάσμα που έβλεπα πρώτη φορά εβερ. Μπεζ φορεματακι, μακρύ μαλλί, ωραία ποδαράκια πεταχτό κωλαρακι και ομορφούλα! Όντως όπως είπε ο τίγρης, μιλούσε μόνο γερμανικά, το όνομα της Είναι νταιζη και είναι απ Βουλγαρία. Μου λέει funfzig (50) και το γράφει στο κινητό, γελάω. Μου λέει dreizig (30) λεω όχι.
Με τα πολλά πάμε εκεί στο στενό δεξιά που είχα πάει μ μια μιλφ που έκανε πιάτσα στα σκαλιά απέναντι από συμπεθέρες.
Πετάω πουτσα έξω χαϊδεύει, όντως χωρίς βρακι, όπως κ γώ το βλέπει, γελάει φοραει καποτα γλύφει ωραία αλλά ανώριμα , καπό, κάρφωμα με αγκωμαχητα λέγοντας gross gross έτσι πετιτ που είναι θα φαίνεται η πουτσα σας διπλάσια. Χυσιμο έξω με βγαλσιμο καποτας ενώ αυτή γελούσε που έκανα εγώ τώρα αγκωμαχητα σαν άλογο με τρεμάμενα απ την καβλα πόδια. 23 χρόνων είναι είπε, και είναι καινουρια στην πιάτσα. Μέχρι εκεί Είναι τα γερμανικά μου. Αξιόλογη περίπτωση αλλά κοριτσάκι μην περιμένετε ρεσιτάλ.
Πάντως ενθαρρυντικό το ότι ήρθε έστω μια νέα άφιξη.

Καλό χειμώνα! Ελα να γράφουν όλοι οι παλιοί!!!!

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Μπαίνω και γώ βραδιάτικο με ορεξη να γράψω τι έζησα πριν μια ώρα και βλέπω ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΟΥΛ ΟΜΩΣ, να αναφέρει αυτά που θέλω να πω, ο tiger.
Όλα είναι όπως τα είπε.
Πήγα κατά τις 12 παρά.

Σια που έψαχνα πουθενά, μάλλον τραβάει νταλκά με τον αλβανο φίλο της που έφαγαν στον Εύοσμο προ δίμηνιας. Τουλάχιστον αυτό μ έλεγε και έκλαιγε συχνά, όπως κ στο ινστα της αυτόν ανεβαζει συχνά.
Μάνα Σονιας ντυμενη στα γαλάζια, είχε ένα μπρίο σήμερα, και φορτώθηκε δις από κάτι μερακλήδες.

Παίρνω απόφαση να φύγω και βλέπω ένα κάτι στα αριστερά μου πριν το φανάρι των Αγίων πάντων. Κάνω αναστρα και πάω εκεί πιστεύοντας πως Είναι η Έλενα στο νέο της μποστο.
Άκυρο γιατί ήταν μια πρεζου σκινι ατα μαύρα. Λίγο πιο πίσω στο σελ της μοναστηριου έναντι ξενοδοχείου μια τροφαντη τσιγγάνα με φούστα.

Να σημειωθεί πως προχθές εκεί στην alpha bank εθεάθη η Μαρία Τσιγγάνα η ομορφούλα με την κωλαρα Που ζητούσε 30, που έκανε πιάτσα εκεί στη γωνία του απροόπτου κ είχε πάει Αθήνα. Το αναφέρω γιατί θυμάμαι από παλιά είναι καλή περίπτωση.

Επιστροφή στο θεμα μας, παίρνω απόφαση πως πάλι θα τη βγάλω με παχιά όποτε λεω πάνε ντουγρού και στριψε αριστερα εκεί στο γιαννιρη. Π καθώς περνάω όμως την πυροσβεστική και βλέπω από μακρυά ένα πλάσμα που έβλεπα πρώτη φορά εβερ. Μπεζ φορεματακι, μακρύ μαλλί, ωραία ποδαράκια πεταχτό κωλαρακι και ομορφούλα! Όντως όπως είπε ο τίγρης, μιλούσε μόνο γερμανικά, το όνομα της Είναι νταιζη και είναι απ Βουλγαρία. Μου λέει funfzig (50) και το γράφει στο κινητό, γελάω. Μου λέει dreizig (30) λεω όχι.
Με τα πολλά πάμε εκεί στο στενό δεξιά που είχα πάει μ μια μιλφ που έκανε πιάτσα στα σκαλιά απέναντι από συμπεθέρες.
Πετάω πουτσα έξω χαϊδεύει, όντως χωρίς βρακι, όπως κ γώ το βλέπει, γελάει φοραει καποτα γλύφει ωραία αλλά ανώριμα , καπό, κάρφωμα με αγκωμαχητα λέγοντας gross gross έτσι πετιτ που είναι θα φαίνεται η πουτσα σας διπλάσια. Χυσιμο έξω με βγαλσιμο καποτας ενώ αυτή γελούσε που έκανα εγώ τώρα αγκωμαχητα σαν άλογο με τρεμάμενα απ την καβλα πόδια. 23 χρόνων είναι είπε, και είναι καινουρια στην πιάτσα. Μέχρι εκεί Είναι τα γερμανικά μου. Αξιόλογη περίπτωση αλλά κοριτσάκι μην περιμένετε ρεσιτάλ.

Αυτη ειναι η Χρυσα που λετε τοσο καιρο; Δεν ανεφερα γιατι δεν την ηξερα. Φαινεται οτι δεν παταει καλα κ δεν σταματησα...

Chrys74

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2022
Like
134
Πόντοι
1
Όλα είναι όπως τα είπε.
Πήγα κατά τις 12 παρά.

Αυτή σίγουρα ήταν Γερμανία.Εδώ στην πιάτσα στο δρόμο ζητάνε 50 ευρώ.

asd22

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2023
Like
49
Πόντοι
0
Αυτή η Κατερίνα που ήταν στην διχάλα που χάθηκε;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Αυτή σίγουρα ήταν Γερμανία.Εδώ στην πιάτσα στο δρόμο ζητάνε 50 ευρώ.
Αυτό θα κάτσει σίγουρα λίγο .αφού ήταν Γερμανία άρα θα ξανά πάει ,εκτός άμα προκύπτουν αλλά θέματα και εγκαταστάθηκε εδώ..
Γενικά παίζει κίνηση από βουλγαρακια,ίσως μοιριστηκαν την έκθεση αλλά ελπίζω να ριζοσουν να ανέβει λίγο η πιάτσα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Αυτη ειναι η Χρυσα που λετε τοσο καιρο; Δεν ανεφερα γιατι δεν την ηξερα. Φαινεται οτι δεν παταει καλα κ δεν σταματησα...
Από τα πολύ δυνατά κορμιά μεχρι πέρυσι,τώρα δεν την φορτώνω πλέον ούτε για πίπα ,είναι μέσα στα σημάδια ,επιμένει ότι δεν κάνει τίποτα .
Μέχρι πέρυσι την έβλεπες με μια μπύρα στο χέρι αλλά όλα καλά ..πλέον κάθε φορά έχει όλο και περισσότερα σημάδια και είναι στα χαμένα

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Εκει χλοης αναφέρθηκε για ένα αδύνατο καλό. Μήπως είναι η τζανικα απο τον Μάιο που είχε εμφανισθεί και ήταν ουρά τα αυτοκίνητα;

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Εκει χλοης αναφέρθηκε για ένα αδύνατο καλό. Μήπως είναι η τζανικα απο τον Μάιο που είχε εμφανισθεί και ήταν ουρά τα αυτοκίνητα;
Αυτην που ειπα κ ειδα τις προαλλες δεν ηταν αυτη φιλος. Αλλα κι αυτη κορμακι πολυυυ καλο. Κ στο προσωπο οσο μπορουσα να δω περνωντας με το αυτοκινητο.

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Στο πρόσωπο κάτι μου θύμιζε αυτή που κάποτε πριν μήνες φορουσε ένα φόρεμα μπλε εκεί στη χλοης .
Κωλαρα πάντως

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Στο πρόσωπο κάτι μου θύμιζε αυτή που κάποτε πριν μήνες φορουσε ένα φόρεμα μπλε εκεί στη χλοης .
Κωλαρα πάντως
Λες να ηταν κ αυτη μαζι; Που ξεχωριζαν τα δυο τους;

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Κωλαρα πάντως
Ειχε μια με μπλε φορμα...
Η φιλη της φορουσε σορτσάκι και παντελονι

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Αυτη που ειπωθηκε παραπάνω ειχε χειλια μποτοκς αν θυμαμαι καλα και πηγαινε συνηθως στο ερειπιο

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Αυτη που ειπωθηκε παραπάνω ειχε χειλια μποτοκς αν θυμαμαι καλα και πηγαινε συνηθως στο ερειπιο
Nαι η Τζανικα ήταν η βουλγαρογυφτε. Την είχα πάρει τον Μάϊο 2 φορές στο ερείπιο, καλή πίπα όλον μέσα και στα όρθια δυνατό σπρώξιμο

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Ο φιλος μας ο tiger μιλάει για άλλη. Θα την ειχε γνωρισει εαν ηταν η τζανικα σπο τον Μάϊο...
Μια επισης καλη γράφουνε για μια Βουλγαρογερμανίδα στην Μοναστηρίου....

• Like
Αντιδράσεις: Larson

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Η Έλενα μάλωσε με την συμπεθέρα για έναν πελάτη φραγκατο ο οποίος λέει της τα σκάει γερά και την παίρνει πολλές ώρες σπίτι του τύπου 9-3
Ήθελε κ άλλη λέει και βγάλαμε νύχια
Έτσι για το γκοσιπ του θρεντ

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Η Έλενα μάλωσε με την συμπεθέρα για έναν πελάτη φραγκατο ο οποίος λέει της τα σκάει γερά και την παίρνει πολλές ώρες σπίτι του τύπου 9-3
Ήθελε κ άλλη λέει και βγάλαμε νύχια
Έτσι για το γκοσιπ του θρεντ
Οι μαλακες που τις πληρώνουν για ώρες και τις κάνουν ντίβες φταίνε.
Και άλλες κοπέλες έχουν πει για πελάτες που τις παίρνουν σπίτι για 1-2 ώρες από την πιάτσα.
Δώσε 20 ευρώ και γάμα .
Γυναίκα της πιάτσας σε κρεβάτι δεν μπορεί να γαμηθει! Είναι ικανή να σου στηθεί όρθια στον τοίχο δίπλα στο κρεβάτι!
Βρείτε ρε μαλακες τον προσανατολισμό σας και πάτε στο ανάλογο ,έχετε ανακατέψει τα πάντα .
Άλλος πληρώνει για εσκορτ κοπέλα της πιάτσας ,
Άλλος πάει στο μπουρδέλο να τον στραποναρουν ,
Άλλος πάει στην εσκορτ για καφέ,
Άλλος πάει στους πουστηδες να τον γαμησουν ..
Έχετε ανακατέψει όλη την τράπουλα και δεν ξέρουμε από πού να φυλαγομαστε.

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Συμφωνώ απολυτα
Μάλιστα επισήμανε πως δίνει για αυτές τος ώρες 1 και 2 Κ (!) ενώ στην ερώτηση τι κάνετε τόσες ώρες, απάντησε «αυτός πινει κκ και δε μπορεί να χύσει και εγώ κάθομαι εκεί παρέα χωρίς να πονώ ντουμάνια κτλ»
Δηλώνει πολύ φαν του πουτσου γενικά
«Μου αρέσει ο μπουτσος και έβγαινα από πολύ μικρή γιατί γουστάρω τα φράγκα»
That’s all folks

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom