Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
Καλησπέρα και απο εμένα! Νέος στην πιάτσα δεινόσαυρος στην ηλικία .. 50!!! :) Την προγηγούμενη Παρασκευή κατά τις 21:00 έκανα μία βόλτα και βλέπω ξανθό λευκό γαλανομάτικο με 4αρι στήθος παρέα με την Αλβανίδα. Συστήθηκε ώς Ελένη Ζήτησα τσιμ@@κι και να πιάνω βυζία και ζήτησε 30 χωρίς παζάρια, τα οποία τα έδωσα χαμογελαστά, επίσης μου πρότεινε σε παρτούζα με Αλβανίδα στο αμάξι στα 50 και σε χώρο 100. Επειδή κάνω βόλτες τους τελευταιους 5 μήνες εκεί , ήταν η πρώτη φορά που την είδα και ειλικρινά είναι το πιο ωραίο μο@νί. Εχουμε πληροφορίες για το μοντέλο? Ευχαριστώ
κυριε Γιαννη,γραφετε κανονικα παρακαλω.Μουνι,οι μο@νι!Εδω μεσα δεν ειμαστε της Παντειου! :headbang2:

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
Καλημέρα αλάνια :) Δοκιμάστηκε η Berry 2 φορες ( Μαύρη με περούκα πότε κόκκινη , πότε ξανθιά) τσιμπ@κι και βυζιά πεταγμένα έξω. 20€ το πακέτο, λοιπόν πραγματικά βαθυ λαρύγγι, δούλεμα στόματος φουλ, χαμογελαστή όλη την ώρα , συννενόηση μόνο στα αγγλικά. Αρκετά ευχάριστη εμπειρία. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση ότι την δεύτερη φορά με θυμήθηκε κ αφού με τελείωσε αντιλήφθηκα ότι δεν την πλήρωσα στην αρχή. Ζήτησα συγνώμη και την πλήρωσα άμεσα. Μου απάντησε, δεν υπάρχει πρόβλημα σε ξέρω πλέον , όλα καλά κτλ
Ω μπερυ μπερυ..

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
Η Κατσαρίδα? η Στελίτσα ?Ζούν αυτές ρε παιδιά?
Η Κατσαριδα επι κορονας ειχε αγγελια,συστηνοταν ως Πολινα και δεχοταν σε σπιτι.Την Στελλιτσα κι εγω την σκεφτομουν πριν λιγο καιρο..καποτε ειχε προφιλ στο φβ.Δεν ξερω αν επαιρνε ουσιες,,ελπιζω πως οχι

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Ρε μάγκα τώρα μου ήρθε η επιφοιτηση...Η Στέλλα δεν είναι η κόρη της Βάσως επίσης πιατσοβιας και επίσης πρεζου? Πριν κάνα δύο μήνες ένας τύπος έγραψε όταν ήταν στο hot lady του είπε ότι είναι dead πλέον η Στέλλα από υπερβολική δόση άρα αδίκως την ψάχνεις...Για κατσαρίδα δεν ξέρω ίσως και να γυρισε και στην Βουλγαρία όλα πιθανά είναι

Stadarh

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
82
Πόντοι
0
Μάγκες σήμερα πριν από λίγο πήγα με μια Βουλγαρα αλλά δεν θέλω να σταθώ εκεί τεσπα γίνετε το νταλαβέρι και πάμε στην καβάτζα της που δεν την λες και φουλ κριφη και κοντά στο 7 λεπτό στήθηκε κοίταξα πίσω μου και στα 10 μέτρα είδα έναν άντρα να κοιτάει πραγματικα κρίμα πραγματικά οποίος και αν το έκανε αυτό είναι άξιος της μηρας του δεν έχω λόγια είμαι και 20 χρονών θα καθένα και καμία ανακοπή από τον φόβο μου

Stadarh

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
82
Πόντοι
0
Ο τύπος πρέπει να ήταν λίγο μελαμψός με μακριά μαλλιά δεν τον είδα καλά γιατί ήταν στα σκοτάδια προσοχή

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Μάγκες σήμερα πριν από λίγο πήγα με μια Βουλγαρα αλλά δεν θέλω να σταθώ εκεί τεσπα γίνετε το νταλαβέρι και πάμε στην καβάτζα της που δεν την λες και φουλ κριφη και κοντά στο 7 λεπτό στήθηκε κοίταξα πίσω μου και στα 10 μέτρα είδα έναν άντρα να κοιτάει πραγματικα κρίμα πραγματικά οποίος και αν το έκανε αυτό είναι άξιος της μηρας του δεν έχω λόγια είμαι και 20 χρονών θα καθένα και καμία ανακοπή από τον φόβο μου
σε ποια πιάτσα σε πηγε;

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
Ρε μάγκα τώρα μου ήρθε η επιφοιτηση...Η Στέλλα δεν είναι η κόρη της Βάσως επίσης πιατσοβιας και επίσης πρεζου? Πριν κάνα δύο μήνες ένας τύπος έγραψε όταν ήταν στο hot lady του είπε ότι είναι dead πλέον η Στέλλα από υπερβολική δόση άρα αδίκως την ψάχνεις...Για κατσαρίδα δεν ξέρω ίσως και να γυρισε και στην Βουλγαρία όλα πιθανά είναι
δηλαδη στο χοτ λειντι δουλευει η μανα της Στελλιτσας;;

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Φαινόταν λίγο γύφτισσα προς τα εκεί μου πήγε μαύρο μαλλί Κοντούλα στο 20€ στην αρχή 30 και μόλις πήγα να φύγουν λέει πάμε με 20
Φιλε δεν ειναι οτι καλυτερο. Αλλα το χουμε πει ξανα....παντα υπαρχουν καποιοι που παιρνουν ματι. Τωρα βεβαια ετσι χυμα....

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Την Ιουλία λέει σίγουρα αυτή είναι κοντά στο One.....

Τόσο καιρό κανείς δεν έχει πει ότι η Έλενα πλέον βγαίνει μόνη της στην γωνία των Πεσόντων πυροσβεστών απο την πανω πλευρά στην Μοναστηρίου και πάει με τους πελάτες στο διαλυμένο σπιτάκι που είναι στην γωνία...Με την Βουλγάρα την Ντεζη μαλωσανε δηλαδή?

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.212
Πόντοι
201
Η Κατσαριδα επι κορονας ειχε αγγελια,συστηνοταν ως Πολινα και δεχοταν σε σπιτι.Την Στελλιτσα κι εγω την σκεφτομουν πριν λιγο καιρο..καποτε ειχε προφιλ στο φβ.Δεν ξερω αν επαιρνε ουσιες,,ελπιζω πως οχι
Η Στελλίτσα σίγουρα έπαιρνε. Τελευταία φορά που την είχα πάρει μιλούσε στο τηλ με κάποιον για να δώσει ο ένας στον άλλον μεθαμφεταμίνη. Φρίκαρα και την κατέβασα χωρίς να γαμήσω, δεν μου τα σκάει καθόλου κάτι τέτοιο

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796

Τόσο καιρό κανείς δεν έχει πει ότι η Έλενα πλέον βγαίνει μόνη της στην γωνία των Πεσόντων πυροσβεστών απο την πανω πλευρά στην Μοναστηρίου και πάει με τους πελάτες στο διαλυμένο σπιτάκι που είναι στην γωνία...Με την Βουλγάρα την Ντεζη μαλωσανε δηλαδή?
Αν τον πήγε στο ερείπιο στην χλόης ήταν η Ιουλία ,αλλιώς πήρε κάποια άλλη .
Ο άντρας στα σκοτάδια μπορεί και να μην έπαιρνε μάτι αλλά να ήταν ο νταβας που επέβλεπε.
Μου έχει τύχει πολλές φορές να πετάγονται μαλακες από το πουθενά και με θράσος .
Εκεί που γαμιουνταν οι συμπεθερες συνέχεια πεταγοντουσαν κάτι παπάρες και καλά περαστικοί..η Έλενα ίσως άλλαξε σημείο γιατί η καβατζα τους πλέον φωταγωγήθηκε για να τις διώξουν από κει.
Επίσης στο άκυρο σημείο που γαμιεται η Μαρία η αλβανίδα,μόλις ξεκινάς να γαμησεις σκάνε γύρω πουστηδες και σε παίρνουν μάτι φάτσα φόρα .

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746

Πριν καιρο ενα διαστημα ηταν για λιγο εκει παλι. Κ της λεω αν θελει θα παμε στην καβαντζα στο παρκινγκ. Εκει μεσα δεν μπαινω. Κ ηρθε με τα ποδια κ γω την περιμενα. Μια φορα μπηκα εκει μεσα με την Σονια την μαυρουλα στις αρχες. Ουτε απ εξω ξανα!

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Καλημέρα συναδέλφοι :) Να ρωτήσω, τι χρεώνουν τα ξενοδοχεία για επίσκεψη με τα κορίτσια? Έχει κανείς γνώση? Επίσης και σε ποια ξενοδοχεία πάνε εκεί κοντά?
Ευχαριστώ

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Πότε την είδες εκεί π λες γιατί πέρασα κάνα 2 φορές από μοναστηριού κ είδα μόνη την ντεζη στο στέκι τους

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Πότε την είδες εκεί π λες γιατί πέρασα κάνα 2 φορές από μοναστηριού κ είδα μόνη την ντεζη στο στέκι τους
Μια βδομάδα σίγουρα είναι συνέχεια εκεί πέρα...Και οι άλλες δύο συνεχίζουν ακόμα εκεί στην Eurobank...Δεν είναι θέμα φωταγώγησης που είπε ο προηγούμενος φίλος κάτι άλλο παίχτηκε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom