Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
13
Like
4.138
Πόντοι
746
Να αναφερω πως το ξημερωμα της Δευτερας εκανε την βολτα του ο θρυλικος Γαμαθ,κρατουσε μαλλον λεφτα στα χερια και τα εδειχνε στους διερχομενους

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.385
Πόντοι
3.796
Να αναφερω πως το ξημερωμα της Δευτερας εκανε την βολτα του ο θρυλικος Γαμαθ,κρατουσε μαλλον λεφτα στα χερια και τα εδειχνε στους διερχομενους
Κάνα δυο τάλιρα θα ήταν ..ο μαλακας βρίσκεται παντού ,δεν ξέρω πως .
Τουλάχιστον προς το παρόν δεν ενοχλεί στις καβατζες .

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.827
Πόντοι
1.336
Ρε μάγκα τώρα μου ήρθε η επιφοιτηση...Η Στέλλα δεν είναι η κόρη της Βάσως επίσης πιατσοβιας και επίσης πρεζου? Πριν κάνα δύο μήνες ένας τύπος έγραψε όταν ήταν στο hot lady του είπε ότι είναι dead πλέον η Στέλλα από υπερβολική δόση άρα αδίκως την ψάχνεις...Για κατσαρίδα δεν ξέρω ίσως και να γυρισε και στην Βουλγαρία όλα πιθανά είναι
Εγώ ήμουν ο τύπος :grin::grin:

Όπου Σοφία-Βάσω
Όπου Άννα-Στέλλα

Καλό παράδεισο :woldman::priest:

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.018
Πόντοι
4.766
Εγώ ήμουν ο τύπος :grin::grin:

Όπου Σοφία-Βάσω
Όπου Άννα-Στέλλα

Καλό παράδεισο :woldman::priest:
Μήπως παιδιά είναι αλλά πρόσωπα και την φάγαμε τζάμπα την Στέλλα εγώ το είπα με αυτό που θυμόμουν αυτό που είχες γράψει και επίσης μοιάζουν πολύ φυσιογνωμικα... Πρέπει να μας πει κανένας παλιός από πιάτσα με σιγουριά γιατί εγώ το πέταξα αυτό μην έγινε κανένα μπέρδεμα

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.364
Πόντοι
446
Πριν καιρο ενα διαστημα ηταν για λιγο εκει παλι. Κ της λεω αν θελει θα παμε στην καβαντζα στο παρκινγκ. Εκει μεσα δεν μπαινω. Κ ηρθε με τα ποδια κ γω την περιμενα. Μια φορα μπηκα εκει μεσα με την Σονια την μαυρουλα στις αρχες. Ουτε απ εξ

Πριν καιρο ενα διαστημα ηταν για λιγο εκει παλι. Κ της λεω αν θελει θα παμε στην καβαντζα στο παρκινγκ. Εκει μεσα δεν μπαινω. Κ ηρθε με τα ποδια κ γω την περιμενα. Μια φορα μπηκα εκει μεσα με την Σονια την μαυρουλα στις αρχες. Ουτε απ εξω ξανα!
Συνάδελφοι καλησπέρα και από εμένα, χθες πήρα πρώτη φορά την Ελένη, μέσα στο ερειπωμένο σπιτάκι, πολύ βρώμα και αηδία, το μόνο καλό ήταν ότι η Ελένη ήταν χαμογελαστή.Σφιχτο μουνακι και ήρθε σε μια στιγμή μια ψηλή ξανθιά, είδε ότι στο σπίτι εινασταν εμείς, και έφυγε, καπάκι δύο τύποι περνούσαν από το απέναντι πεζοδρόμιο και μας κοιτούσαν απροκάλυπτα. Δεν μου άρεσε καθόλου το ερείπιο, παρά μόνο το Ελενάκι που κλαιγοταν ότι δεν είχε δουλειά χθες. Σε ερώτηση πόσα θέλει στο να πάμε στο Ρεξ, ζήτησε 70 για μισή ώρα, και 120 για μια ώρα συν 25 το ξενοδοχείο.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.385
Πόντοι
3.796
Συνάδελφοι καλησπέρα και από εμένα, χθες πήρα πρώτη φορά την Ελένη, μέσα στο ερειπωμένο σπιτάκι, πολύ βρώμα και αηδία, το μόνο καλό ήταν ότι η Ελένη ήταν χαμογελαστή.Σφιχτο μουνακι και ήρθε σε μια στιγμή μια ψηλή ξανθιά, είδε ότι στο σπίτι εινασταν εμείς, και έφυγε, καπάκι δύο τύποι περνούσαν από το απέναντι πεζοδρόμιο και μας κοιτούσαν απροκάλυπτα. Δεν μου άρεσε καθόλου το ερείπιο, παρά μόνο το Ελενάκι που κλαιγοταν ότι δεν είχε δουλειά χθες. Σε ερώτηση πόσα θέλει στο να πάμε στο Ρεξ, ζήτησε 70 για μισή ώρα, και 120 για μια ώρα συν 25 το ξενοδοχείο.
Σε ποιο ερείπιο πήγες φίλε μου ,ο μεσίτης πέρασε από κει;

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.018
Πόντοι
4.766
Αφού είπαμε στην πάνω πλευρά της Μοναστηρίου εκεί βγαίνει τώρα πάει το συμπεθεριο με την Ντεζη... Ψηλή ξανθιά μάλλον θα είπε τον Φιόνα :tooth:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.385
Πόντοι
3.796
Αφού είπαμε στην πάνω πλευρά της Μοναστηρίου εκεί βγαίνει τώρα πάει το συμπεθεριο με την Ντεζη... Ψηλή ξανθιά μάλλον θα είπε τον Φιόνα :tooth:
Εκτός αν είδε ψιλή την Σύλβια και αυτή συμπεθέρα είναι

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.018
Πόντοι
4.766
Εκτός αν είδε ψιλή την Σύλβια και αυτή συμπεθέρα είναι
Πάνε αυτά φίλε μόνη βγαίνει πλέον στο στενάκι μετά το 4 all στην πάνω πλευρά και πηγαίνει στο σπιτάκι απέναντι που είναι ερείπιο

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.385
Πόντοι
3.796
Πάνε αυτά φίλε μόνη βγαίνει πλέον στο στενάκι μετά το 4 all στην πάνω πλευρά και πηγαίνει στο σπιτάκι απέναντι που είναι ερείπιο
Ποιος ξέρει τι παίχτηκε .. οικογενειακές ιστορίες.
Καιρό έχω να την δω γιατί τελευταία δεν περνάω τέτοιες ώρες ,όπως επίσης καιρό έχω να περάσω νωρίς για Ντεσυ μιλφ .
Αργά που περνάω η αναφορά είναι κόπι πειστ κάθε μέρα για αυτό δεν γράφω .

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.018
Πόντοι
4.766
Ποιος ξέρει τι παίχτηκε .. οικογενειακές ιστορίες.
Καιρό έχω να την δω γιατί τελευταία δεν περνάω τέτοιες ώρες ,όπως επίσης καιρό έχω να περάσω νωρίς για Ντεσυ μιλφ .
Αργά που περνάω η αναφορά είναι κόπι πειστ κάθε μέρα για αυτό δεν γράφω .
Έχεις δίκιο καμία ανανέωση στις πιάτσες μόνο οι ίδιες και οι ίδιες...

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.585
Πόντοι
746
Να φανταστουμε συναδελφε οτι κ εδω πηγες με 30;;;

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.364
Πόντοι
446
Ήταν γωνία τσορλινη και μοναστήριου η πεσόντων και μοναστήριου, 2 δωμάτια παράθυρα χωρίς κουφώματα. Πολύ βρώμα, σιχαθηκα να σου πω την αλήθεια.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.364
Πόντοι
446
Να φανταστουμε συναδελφε οτι κ εδω πηγες με 30;;;
Ναι φίλε μου δεν έκανα παζάρι καθόλου. Ήμουν κολλημένος για γρήγορο άδειασμα, και επειδή ήταν το πιο καλό διαθέσιμο στην περιοχή, δεν ήθελα να το ρισκάρω. Αντιλαμβάνομαι ότι χαλάω την πιατσα έτσι και θα κοιτάξω να το διορθώσω.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.585
Πόντοι
746
Ναι φίλε μου δεν έκανα παζάρι καθόλου. Ήμουν κολλημένος για γρήγορο άδειασμα, και επειδή ήταν το πιο καλό διαθέσιμο στην περιοχή, δεν ήθελα να το ρισκάρω. Αντιλαμβάνομαι ότι χαλάω την πιατσα έτσι και θα κοιτάξω να το διορθώσω.
Ανετα μπορεις να κανεις μαζι της...με 20ρικο.

• Like
Αντιδράσεις: Humax

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.585
Πόντοι
746
Ήταν γωνία τσορλινη και μοναστήριου η πεσόντων και μοναστήριου, 2 δωμάτια παράθυρα χωρίς κουφώματα. Πολύ βρώμα, σιχαθηκα να σου πω την αλήθεια.
Εκει μεσα εχει οτι μπορεις να φανταστεις. Αν την ξαναπαρεις πες της να πατε σε αλλη καβαντζα

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
269
Πόντοι
21
πηρα με 20 μαυρη μπερυ.
δεν τα εκλαψα σε καμια περίπτωση αλλα δεν ξετρελαθηκα κιόλας...πιπαρα εκανε, ολο μέσα, πιεζα και λιγο το κεφάλι αλλα ρε τύποι μου φόρεσε μια καπότα σαν μπαλονι με το ζόρι καταλαβαινα οτι έχω πουτσο.
στα ορθια γρηογορο ξεσκισμα , εχυσα και τέλος.
νταξ ουτε κρυο ουτε ζεστη. έριξε και ενα κατουρημα μπροστά μου, μια ώρα εβγαζε καταράκτες λες και είχε να κατουρήσει μέρες.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.585
Πόντοι
746
Λογω καποιας υποχρεωσης στην πολη σας...βρηκα την ευκαιρια να βολταρω στην αγαπημενη πιατσα. Απο τις 21:30 εως τις 23:00 περιπου. Πολυ λιγα πραγματα. Ελενα στην Μοναστ. την ειδα μια φορα κ τιποτα μετα. Μαρια Αλβ. στο ποστο της. Μαμα της Σονιας βαμμενη χτενισμενη με ασπρο τσαντακι. Χλοης τρεις...κ λεω θα παρω την μελαμψη την αδυνατη....γυρες γυρες την εχασα δεν την ξαναειδα. Καποια στιγμη στην Μοναστηριου ρευμα προς κτελ ακριβως απεναντι απο την Δαφνης...αδυνατο μακρυ μαλλι τσαντακι στην πλατη. Λεω κατι περιμενει. Περασε η ωρα εκει αυτη. Λεω λες; Καποια στιγμη λειπει. Ειπα κ γω λεω. Μετα απο ωρα την πετυχαινω να κατεβαινει απο αυτοκινητο. Οποτε αλλο κατι δεν υπηρχε λεω παω να δω. Συνεχεια με το κινητο στο χερι. Σταματαω....της λεω γεια μου μιλαει Γερμανικα....Φικεν φικεν. Λεω οκ. Της λεω ποσο; Μου κανει...πιπα με νοημα κ φικεν φικεν κ μου δειχνει 30 γραμμενο στο κινητο. Της λεω 20. Μου το δειχνει παλι...της λεω ναι αυτο. Στα Αγγλικα εγω. Μπαινει πηγαινουμε αμεσως δεξια πισω σ ενα στενακι. Κατεβαζω. Περναει καποτα. Μισοσηκωμενος. Σηκωνει το κοντο ολοσωμο που φορουσε. Χωρις κυλοτακι. Γυριζει κ στηνεται. Της λεω πιπα; Μου λεει αλλα δεκα. Της λεω λιγο. Σκυβει τον παιρνει...καλουτσικη πιπα χωρις δοντι. Γυριζει μπαινω. Σχετικα καλη αισθηση. Εβγαζε βογγητα σε νορμαλ ενταση. Τελειωσα χαιρετηθηκαμε. Υ.Γ. Βουλγαρα αλλα μιλαει Γερμανικα. Ντεζη νομιζω μου ειπε η καπως ετσι. Σωματοτυπος περιπου σαν της Ιουλιας. Χωρις κοιλια. Αυτα παιδες.

Τελευταία τροποποίηση:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.385
Πόντοι
3.796
Νέες βουλγαροαφηξεις βλέπω;