giorgos2002
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2023
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
περιγράψατε μου αυτη την Άννα αν μπορείτε πως είναι και που κάθετε συνήθως πως θα την ξεχωρίσω
Όταν λέω χύσιμο στα μούτρα, εννοώ… χύσιμο στα μούτρα. Τι άλλο να εννοώ; Χύσιμο στα πόδια;;; ΧαχααααΟΤΑΝ λες υσιμο στα μουτρα,εννοεις χυσιμο στα μουτρα;;;
Που κυκλοφορει αυτη η Σβετα αρχηγε μου;Όταν λέω χύσιμο στα μούτρα, εννοώ… χύσιμο στα μούτρα. Τι άλλο να εννοώ; Χύσιμο στα πόδια;;; Χαχαααα
Nutella?Ρε σεις μολις φαγαμε!!!!
Ισίδωρε έλα ξανά τον Σεπτέμβρη βιβλίο θα γράφαμε τόσες φορές π μιλήσαμε για την σβενταΠου κυκλοφορει αυτη η Σβετα αρχηγε μου;
Γιαννιτσών με Χαλκίδος γωνίαΗ Άννα η βουλγαρα που κυκλοφορεί ;
Αν ξαναβγεί η Βέσκα θα κάνουμε πάρτυ πιστεύω!!
Ένας από τους κύριους λόγους που πήγαινα πιάτσα ήταν ο φτηνός κώλος, δηλαδή με 20 και 30 ευρώ έβρισκες γούστα αν ήσουν τυχερός. Οι άλλοι λόγοι ήταν ότι ήμουν fan του υπαίθριου σεξ (ποτέ με αυτοκίνητο) και τα αλλεπάλληλα καλτ σκηνικά.Θα συμφωνήσω αν κι η σούφρα έχει άλλη χάρη, καλύτερα όχι στην πιάτσα
Ξαναγυρνα!!!!Ένας από τους κύριους λόγους που πήγαινα πιάτσα ήταν ο φτηνός κώλος, δηλαδή με 20 και 30 ευρώ έβρισκες γούστα αν ήσουν τυχερός. Οι άλλοι λόγοι ήταν ότι ήμουν fan του υπαίθριου σεξ (ποτέ με αυτοκίνητο) και τα αλλεπάλληλα καλτ σκηνικά.
Ίσως με περπατούρα.Ξαναγυρνα!!!!
Το πρεζόνι είναι ,δεν φαίνεται αλλά άμα σταματήσεις να της μιλήσεις θα το καταλάβεις.Μεσημέρι πέρασα κατά τις 16.00 μπας και δω τη Σβετα αλλά άδεια η πιάτσα... μόνο μια χοντρή γύφτισσα στη Χλόης καθόταν κάτω στο πεζοδρόμιο και στη διχάλα ένα ωραίο γκομενάκι μελαχρινό με σγουρά μαλλιά που έκανε και νάζια στα αυτοκίνητα που περνούσαν...δε το έχω ξαναδεί και δε μου φάνηκε για πρεζόνι... μέχρι να κάνω κύκλο είχε φορτωθεί
Έτσι ακριβώς επιβεβαιώνω και προχθές τα ίδια φορούσε.Ετιμήθει η Χρύσα προ ημερών. Φορούσε μια φούστα μακριά με άνοιγμα μέχρι επάνω, σαν λεοπάρ και αντίστοιχου χρώματος μπλουζάκι. Πολύ καύλα φαινόταν. Δεν ήταν όπως φαινόταν όμως. Πολλά σημάδια θαρρώ στο σώμα και στο πρόσωπο πλέον, δεν είναι πράγματι όπως ήταν παλιότερα κι είναι κρίμα. Έπειτα δεν βολευόμουν και μέσα στο αμάξι, συνεχίσαμε έξω, δεν είπε όχι σε τίποτα, και ήταν καλόβολη γενικά, δεν ήταν για να τελειώσω η φάση αλλά έκατσε μου τον έπαιξε μέχρι να τα βγάλω όλα μέσα στο μπαλόνι και γεια σας. Δεν θα ξαναπροτιμηθεί, για πολλούς λόγους.
Υ.γ.1: Τόσα λεφτά βγάζετε κάρχιες, ΒΑΛΤΕ κάρτα
Υ.γ.2: Η παλιοσαύρα η Σία Αναστασία ακόμα 30 ακατέβατα, ουστ
Αυτά τα ολίγα κύριοι από μένα
Τελικα η αγαπημενη μου οτι κ να κανει 30 ζηταει; Τα βγαλε τα βυζια εξω η απο πανω τα πιανες φιλος;Καλησπέρα και απο εμένα! Νέος στην πιάτσα δεινόσαυρος στην ηλικία .. 50!!! Την προγηγούμενη Παρασκευή κατά τις 21:00 έκανα μία βόλτα και βλέπω ξανθό λευκό γαλανομάτικο με 4αρι στήθος παρέα με την Αλβανίδα. Συστήθηκε ώς Ελένη Ζήτησα τσιμ@@κι και να πιάνω βυζία και ζήτησε 30 χωρίς παζάρια, τα οποία τα έδωσα χαμογελαστά, επίσης μου πρότεινε σε παρτούζα με Αλβανίδα στο αμάξι στα 50 και σε χώρο 100. Επειδή κάνω βόλτες τους τελευταιους 5 μήνες εκεί , ήταν η πρώτη φορά που την είδα και ειλικρινά είναι το πιο ωραίο μο@νί. Εχουμε πληροφορίες για το μοντέλο? Ευχαριστώ