Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

giorgos2002

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2023
Like
6
Πόντοι
0
περιγράψατε μου αυτη την Άννα αν μπορείτε πως είναι και που κάθετε συνήθως πως θα την ξεχωρίσω

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.212
Πόντοι
201

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Αν ξαναβγεί η Βέσκα θα κάνουμε πάρτυ πιστεύω!!

Θυμάμαι φάση overdose καλτίλας να την πηδάω από τον κώλο στο σπίτι της και να μπαίνει ο τεράστιος σκύλος της στο δωμάτιο και να μας παίρνει μάτι. Μετά από αυτό έπαθα υπαρξιακή κρίση τύπου "ποιος είμαι, που πάω, τι κάνω, έτσι θες να πηδάς ρε μαλάκα στη ζωή σου, σοβαρέψου επιτέλους κλπ." και τέρμα η πιάτσα για μένα.

Και στο τηλέφωνο την έχω ακόμα ως Βέσπα, :2funny: ας όψεται ο yorkie που Βέσπα μου την ανέβαζε, Βέσπα την κατέβαζε.

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Θα συμφωνήσω αν κι η σούφρα έχει άλλη χάρη, καλύτερα όχι στην πιάτσα
Ένας από τους κύριους λόγους που πήγαινα πιάτσα ήταν ο φτηνός κώλος, δηλαδή με 20 και 30 ευρώ έβρισκες γούστα αν ήσουν τυχερός. Οι άλλοι λόγοι ήταν ότι ήμουν fan του υπαίθριου σεξ (ποτέ με αυτοκίνητο) και τα αλλεπάλληλα καλτ σκηνικά.

Τελευταία τροποποίηση:

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Ένας από τους κύριους λόγους που πήγαινα πιάτσα ήταν ο φτηνός κώλος, δηλαδή με 20 και 30 ευρώ έβρισκες γούστα αν ήσουν τυχερός. Οι άλλοι λόγοι ήταν ότι ήμουν fan του υπαίθριου σεξ (ποτέ με αυτοκίνητο) και τα αλλεπάλληλα καλτ σκηνικά.
Ξαναγυρνα!!!!

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Μία γύρα στην πιάτσα φτωχά πράγματά
Αλβα στο πόστο της Μαμα ξανθιά περπατούσε προς today μελαχρινή χοντρούλα με το Opel καθόταν κλασικά στην χλόης βασια με την αδερφή της σοφίας πιο κάτω δεξιά Ντάνιελα κ επιστροφή από μοναστηριού ησυχία παντού μπαίνω από Χαλκίδος κ βλέπω ρία
Τη κάνεις τα σχετικά πόσο ρία τώρα κ μ λέει 40 :headbang::headbang::headbang:

με ήρθε μία ζαβλακομαρα κ συνεχίζει όλα ανέβηκαν Εγώ να μη ανεβάσω άντε γεια
Ελπίζω να μη την παίρνει κανένας μπας κ βάλει μυαλό

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Μεσημέρι πέρασα κατά τις 16.00 μπας και δω τη Σβετα αλλά άδεια η πιάτσα... μόνο μια χοντρή γύφτισσα στη Χλόης καθόταν κάτω στο πεζοδρόμιο και στη διχάλα ένα ωραίο γκομενάκι μελαχρινό με σγουρά μαλλιά που έκανε και νάζια στα αυτοκίνητα που περνούσαν...δε το έχω ξαναδεί και δε μου φάνηκε για πρεζόνι... μέχρι να κάνω κύκλο είχε φορτωθεί

Moonwalker19

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2022
Like
88
Πόντοι
0
Παντως τη Σβετα και μεσημεριανες ωρες που εχω περασει 13:00-14:00, την εχω πετύχει και νωρις το απόγευμα 17:00-19:00.Ειναι ξρκωλιαρα συντονα θα της τον δωσω για πρωτη φορά. Κολλαω λίγο στο οτι εχει αναφερθεί οτι ισως κανει ακαπ. Αλλά ειναι γυφταριο για ξεφτιλισμα. Τις προάλλες μπηκα εκει στο στενό να κοψω κίνηση και ειχε στηθεί για να φαει πουτσο απο εναν συνάδελφο μερα μεσημέρι. Αυτή και η Ελενα στμπεθερα κωλαρες απο τις λίγες...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Μεσημέρι πέρασα κατά τις 16.00 μπας και δω τη Σβετα αλλά άδεια η πιάτσα... μόνο μια χοντρή γύφτισσα στη Χλόης καθόταν κάτω στο πεζοδρόμιο και στη διχάλα ένα ωραίο γκομενάκι μελαχρινό με σγουρά μαλλιά που έκανε και νάζια στα αυτοκίνητα που περνούσαν...δε το έχω ξαναδεί και δε μου φάνηκε για πρεζόνι... μέχρι να κάνω κύκλο είχε φορτωθεί
Το πρεζόνι είναι ,δεν φαίνεται αλλά άμα σταματήσεις να της μιλήσεις θα το καταλάβεις.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Καλησπέρα και απο εμένα! Νέος στην πιάτσα δεινόσαυρος στην ηλικία .. 50!!! :) Την προγηγούμενη Παρασκευή κατά τις 21:00 έκανα μία βόλτα και βλέπω ξανθό λευκό γαλανομάτικο με 4αρι στήθος παρέα με την Αλβανίδα. Συστήθηκε ώς Ελένη Ζήτησα τσιμ@@κι και να πιάνω βυζία και ζήτησε 30 χωρίς παζάρια, τα οποία τα έδωσα χαμογελαστά, επίσης μου πρότεινε σε παρτούζα με Αλβανίδα στο αμάξι στα 50 και σε χώρο 100. Επειδή κάνω βόλτες τους τελευταιους 5 μήνες εκεί , ήταν η πρώτη φορά που την είδα και ειλικρινά είναι το πιο ωραίο μο@νί. Εχουμε πληροφορίες για το μοντέλο? Ευχαριστώ

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Ετιμήθει η Χρύσα προ ημερών. Φορούσε μια φούστα μακριά με άνοιγμα μέχρι επάνω, σαν λεοπάρ και αντίστοιχου χρώματος μπλουζάκι. Πολύ καύλα φαινόταν. Δεν ήταν όπως φαινόταν όμως. Πολλά σημάδια θαρρώ στο σώμα και στο πρόσωπο πλέον, δεν είναι πράγματι όπως ήταν παλιότερα κι είναι κρίμα. Έπειτα δεν βολευόμουν και μέσα στο αμάξι, συνεχίσαμε έξω, δεν είπε όχι σε τίποτα, και ήταν καλόβολη γενικά, δεν ήταν για να τελειώσω η φάση αλλά έκατσε μου τον έπαιξε μέχρι να τα βγάλω όλα μέσα στο μπαλόνι και γεια σας. Δεν θα ξαναπροτιμηθεί, για πολλούς λόγους.
Υ.γ.1: Τόσα λεφτά βγάζετε κάρχιες, ΒΑΛΤΕ κάρτα
Υ.γ.2: Η παλιοσαύρα η Σία Αναστασία ακόμα 30 ακατέβατα, ουστ :headbang::headbang:
Αυτά τα ολίγα κύριοι από μένα
Έτσι ακριβώς επιβεβαιώνω και προχθές τα ίδια φορούσε.
Δεν πιστεύω πιάστηκες κορόιδο και την έδωσες το κινητό να πάρει τηλέφωνο;
Κάθε φορα το ίδιο κάνει.
Επίσης δεν την φορτώνω πολύ καιρό για τον ίδιο λόγο ,είναι όλο σημάδια σε όλο το σώμα και στο πρόσωπο και φαίνονται έντονα .η ίδια λέει ότι δεν κάνει τίποτα και τα αποδίδει φυσικά αίτια .
Άντε να χειμωνιασει να έρθει κανένα βουλγαρακι γιατί η πιάτσα έπεσε πολύ καλοκαίρι.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Καλησπέρα και απο εμένα! Νέος στην πιάτσα δεινόσαυρος στην ηλικία .. 50!!! :) Την προγηγούμενη Παρασκευή κατά τις 21:00 έκανα μία βόλτα και βλέπω ξανθό λευκό γαλανομάτικο με 4αρι στήθος παρέα με την Αλβανίδα. Συστήθηκε ώς Ελένη Ζήτησα τσιμ@@κι και να πιάνω βυζία και ζήτησε 30 χωρίς παζάρια, τα οποία τα έδωσα χαμογελαστά, επίσης μου πρότεινε σε παρτούζα με Αλβανίδα στο αμάξι στα 50 και σε χώρο 100. Επειδή κάνω βόλτες τους τελευταιους 5 μήνες εκεί , ήταν η πρώτη φορά που την είδα και ειλικρινά είναι το πιο ωραίο μο@νί. Εχουμε πληροφορίες για το μοντέλο? Ευχαριστώ
Τελικα η αγαπημενη μου οτι κ να κανει 30 ζηταει; Τα βγαλε τα βυζια εξω η απο πανω τα πιανες φιλος;

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
θυμάται κανείς μια μαύρη πριν πολλά χρόνια (σιγουρα 5 και παραπανω, ίσως 6-7) που έκανε καμιά φορά πιάτσα στη μοναστηρίου στις αρχές με τα βυζιά απο εξω;αποκλείεται να βγαινει τώρα αλλά θα ηταν τελειο κάποιες που έχουν βυζάρες να τις είχαν ήδη έξω μετά από κάποια ώρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom