Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 746
Ωραιοτατα.30 σου λέει στην αρχή αλλά και με 20 μια χαρά έρχεται...
Ωραιοτατα.30 σου λέει στην αρχή αλλά και με 20 μια χαρά έρχεται...
Ετσι στην ψυχρα; Μην μας ακουσει η μιση Γιαννιτσων....Εγγύηση η Άννα τα χούμε ξαναπεί
Να τις λέτε μπες μέσα και να τις δίνετε απλά το εικοσάρικο
Δε θέλει διαπραγματεύσεις
Φίλε είναι μεγάλη ηλικία κοντά στα 40 πολύ ήρεμη...Δεν είναι όπως τις Βουλγάρες τις γυφτισσες που έχουμε συνηθίσει που ακούγονται σε δύο τετράγωνα...Το θέμα είναι να την πετύχεις γιατί δεν βγαίνει κάθε μέραΕτσι στην ψυχρα; Μην μας ακουσει η μιση Γιαννιτσων....
Βαλτη silver alertΈχει κανείς πληροφορίες για κάποια νομίζω λέει Λίζα τη λένε είναι μάλλον γύφτισσα γεμάτη μαύρο μακρύ μαλλί κάνει πιάτσα στη μοναστηριού μετά την κοπέλα με το κόκκινο αυτοκίνητο προς τη διχάλα και αν δεν κάνω λάθος κάνει παρέα με τη Βάσια. Αν ξέρει κανείς οτιδήποτε ας μου πει. Ευχαριστώ
Δεν έχω θέμα στο να τη βρω κατεβαίνει συχνά αν και όχι κάθε μέρα. Ρώτησα αν κάποιος ξέρει κάτι περισσότερο γιαυτην τη γυναίκα. ΕυχαριστώΒαλτη silver alert
έχει κανένα χρόνο π την ψάχνεις θα την είχες βρει
ΟΤΑΝ λες υσιμο στα μουτρα,εννοεις χυσιμο στα μουτρα;;;Σήμερα κατά τις 16.30-18.00 πέρασμα ελπίζοντας να βρω την Σβέτα για ξεκώλιασμα και χύσιμο στα μούτρα. Τζίφος.
Ήταν η Σόνια με ένα μίνι φόρεμα κόκκινο-πορτοκαλί, σαν σημαδούρα, αρκετά καλή. Καθόταν στο γνωστό στενό με μια άλλη. Τις ρωτάω, και οι δύο λένε 30 για πίπα σεξ με προφυλακτικό. Της λέω Σόνια μου, εσύ με 20 πήγαινες, το ανέβασα μου λέει. Μάλλον γιατί άκουγε η άλλη. Μετά από 2-3 γύρες έφυγα.
Που ακριβώς κάθεται και περιέγραψε την για να μπορέσω να την βρω αν μπορείςΣήμερα είχα πολλές καύλες και δεν άντεξα ξαναπήρα την Άννα την Βουλγάρα... Εγγύηση να σε καυλώσει κι άλλο με γαματο σώμα κοντραρει άνετα την Αλβανίδα.. Φορούσε ένα τζιν κοντό σορτσάκι και φαινόταν από πίσω ωραίο θέαμα να σε προϊδεάσει να την πάρεις και έτσι έγινε
Κωλο και πιάτσα φιλε λίγο δύσκολο, αλλα καλύτερα απέφευγε το. Εκτος αν αρέσει η νουτελαξέρουμε κάποια αν δίνει κωλο ; Αν ναι που την βρίσκουμε
Ναι η Άννα η Βουλγάρα δίνει. Αν θυμάμαι καλά 50 ευρώ.ξέρουμε κάποια αν δίνει κωλο ; Αν ναι που την βρίσκουμε
που καθετε αυτηH Άννα το προτείνει από μόνη της σχεδόν πάντα
Από εκεί μέσα αδερφέ θα βγει όχι μόνο Nutella που είπε ο προηγούμενος φίλος αλλά ολόκληρο λασπολουτρο... Καλύτερα μην το ρισκάρει κάποιοςΗ Μαρία με το κόκκινο τον έχει και ... πλούσιο, χορταστικό ρε παιδί μου!