Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.742
Πόντοι
1.336
Ξέχασες την πιο βασική
Σία tiger
Μαλακες θέλω credits και πνευματικά δικαιώματα (σαν εγωκεντρικό που με έβγαλαν κάποιοι οφείλω να υπερασπιστώ τον τίτλο μου)
Κάτι Αλβα, Σια Τιγερ, βασια ερπης κτλ είναι δικές μου ονομασίες!!!

Το «καδισιο» είναι του Ντιου
Κτλ κτλ….!

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Χτες εκανα ενα πέρασμα απο την πιατσα! Απο οτι διαβάζω εδω μεσα πρέπει να ειμαι ο μονος που γουσταρει τα πρεζονια στην διχάλα! Φυσικά δεν πήρε και δεν σκοπευω καμια τους επειδη δεν θελω να βαλω παρασημα.. παρολα αυτα ειναι δυνατα!

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.742
Πόντοι
1.336
Χτες εκανα ενα πέρασμα απο την πιατσα! Απο οτι διαβάζω εδω μεσα πρέπει να ειμαι ο μονος που γουσταρει τα πρεζονια στην διχάλα! Φυσικά δεν πήρε και δεν σκοπευω καμια τους επειδη δεν θελω να βαλω παρασημα.. παρολα αυτα ειναι δυνατα!
Φίλε εχεις θέμα
Τύπου τι κανεις ρε μλκ

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
φιλε εχεις δικιο! Δεν εχω παρει τιποτα ποτε απο την πιατσα, αλλα το γουσταρω! χαχαχ εδω το ειπα σαν εξομολογηση :P
Δωσε πιπα με προφυλακτικό να σου φύγει η περιέργια.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
φιλε εχεις δικιο! Δεν εχω παρει τιποτα ποτε απο την πιατσα, αλλα το γουσταρω! χαχαχ εδω το ειπα σαν εξομολογηση :P
Όλοι λίγο πολύ έχουμε πάρει και πρεζόνια από την πιάτσα ,άλλοι εν γνώση και άλλοι χωρίς καν να το καταλάβουν .
Στην πιάτσα απλά φίλε ότι και να φορτώσεις μην δίνεις τίποτα ακαποτο ..
Το ίδιο βέβαια ισχύει παντού πλέον στούντιο κτλ ..τα έχουμε πει τόσες φορές αφού οι ίδιοι και οι ίδιοι κάνουν τον κύκλο σε όλες τις κατηγορίες.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
Μαλακες θέλω credits και πνευματικά δικαιώματα (σαν εγωκεντρικό που με έβγαλαν κάποιοι οφείλω να υπερασπιστώ τον τίτλο μου)
Κάτι Αλβα, Σια Τιγερ, βασια ερπης κτλ είναι δικές μου ονομασίες!!!

Το «καδισιο» είναι του Ντιου
Κτλ κτλ….!
Το καδισιο τελικά βγήκε παλτό,δεν πέρασε η μαγκιά της και μάλλον την έκανε για τα πάτρια εδάφη .
1,50 ύψος και επειδή ήταν πιτσιρικα νόμιζε οτι είναι το υπερμουνο και μας έκανε και χάρη...
Έτσι είναι τώρα η άλλη Βουλγάρα που στέκεται μετά την Ιουλία συνήθως,μια με λίγα πιασηματα ..Μαρία μου είχε πει αν θυμάμαι καλά ,30 ευρώ λέει ή 50 σπίτι ..θα κονομισει πολλά και αυτή

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.742
Πόντοι
1.336
Nigger χαμός στην Γιαννιτσων με Κωλέττη
Η μαύρη κοντή με τα ράστα έξαλλη με αυτή με τα το υπέρ κοντό άσπρο σορτς που έβριζε όλους τους περαστικούς

Η νταρντανα ξανθιά με την κωλαρα και η όμορφη που στέκεται συνήθως κοντά στη χλοης απέναντι από το σολ πήγαν να την ηρεμήσουν, ένα οι υπόλοιπες ήταν μαζί με την άλλη.

Στο τέλος οι δεύτερες διασκορπίστηκαν στα πόστα τους με το πρώτο τρίο στουτζες αχώριστο. Η ράστα να ουρλιάζει, οι άλλες να προσπαθούν να την ηρεμήσουν και αυτή μαζί με τα αφρικανικά της έλεγε και «I don’t care” ενώ οι άλλες δυο την κράτουσαν αγκαλιά και με το ζόρι μην τους φύγει. Κρίμα ήθελα να πάρω την ωραία έναντι σολ αλλά μ κανε νόημα να φύγω!

Μόνο ντανιελα στη χλοης με μπούτια έξω σε πράσινο φορεμα

Όλες οι υπόλοιπες τρανς

Βούλγαρο κρος Γιαννιτσων προς κέντρο κλασικά μαζί με τη Γιαννούλα
Και οι άλλες οι ώριμες μαζί με τις στραβές περουκες από Κωλέττη μέχρι Δαφνης

Άοσμη βόλτα, θα μου πείτε ήταν 2-2:30

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.073
Πόντοι
2.356
Κ εγώ μία βόλτα π έκανα προχθες από το κακό στο χειρότερό
Μόνο η Αλβανίδα με την Σία απέναντί στην αρχή ένα μπάσιμο στην Χαλκίδος με επί τόπου αναστροφή είχα βάλει πλώρη για ρία π εμφανίστηκε από ότι είπε φίλος αλλά ούτε ρια ούτε πάππους ούτε Nissan
Στη συνέχεια Ιουλία απούσα στην χλόης η βάσια με μία άλλη χοντρή κ πιο κάτω η Ντάνιελα μόνη κ έρημη
στο γυρισμό από μοναστηριού ένα περιπολικό σταματημένο απέναντί από το στενό π είναι οι συμπεθέρες οπότε αφαντες πήρα κ εγώ το δρόμο για την επιστροφή

Πού είναι οι ασταμάτητες βόλτες π κάναμε κάποτε δε μας έκανε η καρδιά να φύγουμε

Τελευταία τροποποίηση:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
Nigger χαμός στην Γιαννιτσων με Κωλέττη
Η μαύρη κοντή με τα ράστα έξαλλη με αυτή με τα το υπέρ κοντό άσπρο σορτς που έβριζε όλους τους περαστικούς

Η νταρντανα ξανθιά με την κωλαρα και η όμορφη που στέκεται συνήθως κοντά στη χλοης απέναντι από το σολ πήγαν να την ηρεμήσουν, ένα οι υπόλοιπες ήταν μαζί με την άλλη.

Στο τέλος οι δεύτερες διασκορπίστηκαν στα πόστα τους με το πρώτο τρίο στουτζες αχώριστο. Η ράστα να ουρλιάζει, οι άλλες να προσπαθούν να την ηρεμήσουν και αυτή μαζί με τα αφρικανικά της έλεγε και «I don’t care” ενώ οι άλλες δυο την κράτουσαν αγκαλιά και με το ζόρι μην τους φύγει. Κρίμα ήθελα να πάρω την ωραία έναντι σολ αλλά μ κανε νόημα να φύγω!

Μόνο ντανιελα στη χλοης με μπούτια έξω σε πράσινο φορεμα

Όλες οι υπόλοιπες τρανς

Βούλγαρο κρος Γιαννιτσων προς κέντρο κλασικά μαζί με τη Γιαννούλα
Και οι άλλες οι ώριμες μαζί με τις στραβές περουκες από Κωλέττη μέχρι Δαφνης

Άοσμη βόλτα, θα μου πείτε ήταν 2-2:30
Πάλι πλακωθηκαν μεταξύ τους οι μαύρες ;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
Κ εγώ μία βόλτα π έκανα προχθες από το κακό στο χειρότερό
Μόνο η Αλβανίδα με την Σία απέναντί στην αρχή ένα μπάσιμο στην Χαλκίδος με επί τόπου αναστροφή είχα βάλει πλώρη για ρία π εμφανίστηκε από ότι είπε φίλος αλλά ούτε ρια ούτε πάππους ούτε Nissan
Στη συνέχεια Ιουλία απούσα στην χλόης η βάσια με μία άλλη χοντρή κ πιο κάτω η Ντάνιελα μόνη κ έρημη
στο γυρισμό από μοναστηριού ένα περιπολικό σταματημένο απέναντί από το στενό π είναι οι συμπεθέρες οπότε αφαντες πήρα κ εγώ το δρόμο για την επιστροφή

Πού είναι οι ασταμάτητες βόλτες π κάναμε κάποτε δε μας έκανε η καρδιά να φύγουμε
Ακριβώς έτσι φίλε έχει γίνει πολύ χάλια τον τελευταίο καιρό .ίσως φταίει που καλοκαίριασε δεν ξέρω αλλά πολύ χάλια.παλι από Σεπτέμβρη βλέπω αφίξεις .

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Η μονη ελπιδα τωρα που μπηκε Βουλγαρια στο Ευρώ

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
Η μονη ελπιδα τωρα που μπηκε Βουλγαρια στο Ευρώ
Φίλε η Βουλγαρία είναι 10 χρόνια στην ευρωπαϊκή ένωση ,δεν χρειάζεται διαβατήριο για να έρθουν.τι σχέση έχει το νόμισμα ;
Απλα εδώ έρχονται για αρπαχτες ,συνήθως κάποιες παλιες Βουλγάρες της πιάτσας την έχουν κάνει για Ευρώπη πχ Γερμανία που έχουν περισσότερη κονομα και συν τα επιδόματα αφού αραδιαζουν αβερτα παιδιά

• Like
Αντιδράσεις: L3fos

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Φίλε η Βουλγαρία είναι 10 χρόνια στην ευρωπαϊκή ένωση ,δεν χρειάζεται διαβατήριο για να έρθουν.τι σχέση έχει το νόμισμα ;
Απλα εδώ έρχονται για αρπαχτες ,συνήθως κάποιες παλιες Βουλγάρες της πιάτσας την έχουν κάνει για Ευρώπη πχ Γερμανία που έχουν περισσότερη κονομα και συν τα επιδόματα αφού αραδιαζουν αβερτα παιδιά
Με το που μπουνε στο Ευρώ φιλε θα πεσει πινα σπανω...λογω ανατιμήσεις. Οπως ειχαμε και μεις τοτε στην αλαγη νομισματος... ανατιμήσεις....

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Με το που μπουνε στο Ευρώ φιλε θα πεσει πινα σπανω...λογω ανατιμήσεις. Οπως ειχαμε και μεις τοτε στην αλαγη νομισματος... ανατιμήσεις....
ποσο χειροτερα απο τωρα να γινει η βουλγαρια δηλαδη;

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
την θεια Βικυ την πηρε κανενας και αν ναι ποια η ταριφα της;

gimnistis44

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2023
Like
4
Πόντοι
0
Μια ερωτηση στους παλαιότερους,μοναστηρίου στον δαβανο που κανουν πιατσα 2 κοριτσια νεαρα λένε τίποτα και αν εχει ακουσει καποιος για ΣΜΝ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom