Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Ε μαλακες ποιο είναι αυτό το μουνι που τουλάχιστον πριν μια ώρα ήταν μπροστά απ το 4all με πράσινο φόρεμα μελαχρινή με καμπύλες;
Γιατί η Αλβα φορούσε σορτς και η Σια μαύρο παντελόνι
Ήμουν με τη δικιά μου και δεν μπορούσα να καρφωθώ
Δώστε φωτα
Νομίζω πως είναι η Μαρίνα ή Μανια που δούλευε κ στα μπουρδελα!:grin:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
Και εμένα πήγε το μυαλό μου εκεί ! Αλλά αλλάζει κατευθύνσεις συνέχεια ..έχεις δίκιο μάλλον αυτή πρέπει να είναι σε αυτό το σημείο .
Αλλά και αυτή όταν έβγαινε πιάτσα 30ρια ζητούσε .

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.742
Πόντοι
1.336
Την είδα από μακρυά ρε μλκ όντως παίζει να ναι αυτή!
Της πάει πιο πολύ η πιάτσα!
Νομίζω απ ότι κατλαβαινω βγαίνω μόνο καλοκαίρι πιάτσα!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
Τον χειμώνα έχει κρύο ,ψάχνει φωλιά

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Και εμένα πήγε το μυαλό μου εκεί ! Αλλά αλλάζει κατευθύνσεις συνέχεια ..έχεις δίκιο μάλλον αυτή πρέπει να είναι σε αυτό το σημείο .
Αλλά και αυτή όταν έβγαινε πιάτσα 30ρια ζητούσ

Στην αρχή νόμιζα πως ήταν καινούργιο φρούτο! Αλλά είδα μετά που μιλούσε με την ΣΙΑ του tiger!:P:P

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.742
Πόντοι
1.336
Μλκες πότε θα μαζευτούμε ενα απόγευμα να πιούμε τπτ στο γυφτοtodaylicius!???:happy::grin:
Εγώ μέσα
Και μετά στο ΟΝΕ
Γίνονται και εκεί ωραία σκηνικά αν σε κόβει κ είσαι τολμηρός ….

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
Μλκες πότε θα μαζευτούμε ενα απόγευμα να πιούμε τπτ στο γυφτοtodaylicius!???:happy::grin:
Θα καρτοθουμε 3αδα αν μας δουν εμάς τους τρεις να πίνουμε καφέ χαχαχαχα..θα μας σταμπαρει όλη η πιάτσα

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Με προλάβατε.. Αν και περαστικός ήμουν κ τώρα γύρισα. Δεν ηταν η Μαρινα (Μανία) καινούργια είναι. Περπατούσε στην καβαντζα φιβερ μπροστά ένας τύπος να περπατάει αργά, την ώρα που έμπαινε σταματησα κ μου λέει σε λιγο, λέω πόσο;;; 40 μου λέει!!! Μπράβο στον μαλακα που γαμησε στα χορτάρια κ στα όρθια με 40. Ευγε βλακα,!!
Παντος αποκλείεται να έκανα λάθος την Μαρίνα την ξέρω φατσικα πολύ καλά

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.891
Πόντοι
4.766
Την Παρασκευή μετά τις 9 μπροστά από το One Salonika όταν έρχονται και οι Αλβανίδες να κάνουμε χαβαλε :grin:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
Την Παρασκευή μετά τις 9 μπροστά από το One Salonika όταν έρχονται και οι Αλβανίδες να κάνουμε χαβαλε :grin:
Σιγά μην βγάλουμε και αναμνηστική φωτογραφία με τις αλβανίδες ρε crusifix :cheesy::cheesy::cheesy:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

το θεωρειτε καλη ιδεα να του παρω συνεντευξη και να την ανεβασω εδω;
Όχι... έτσι κι αλλιώς υπάρχουν πολλά βίντεο στο YouTube που τον πειράζουν διάφοροι και δείχνει αντιδραστικός οπότε δεν ξέρεις τι σε περιμένει.
Το ότι μιλάμε βεβαίως για ένα άτομο μειωμένης αντίληψης δεν σημαίνει ότι του επιτρέπεται να στήνεται 7,30 το πρωί στην οδό Λαγκαδά και να τον παίζει φορά παρτίδα για να τον βλέπουν οι οδηγοί και όποιος άλλος βρεθεί κοντά του.
Φαντάζομαι με την ίδια ευκολία θα το κάνει και έξω από ένα σχολείο...
Για μένα θα έπρεπε να τον έχουν μαζέψει και να του βάλουν και μια σφήνα στον κώλο για να ηρεμήσει

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
Με προλάβατε.. Αν και περαστικός ήμουν κ τώρα γύρισα. Δεν ηταν η Μαρινα (Μανία) καινούργια είναι. Περπατούσε στην καβαντζα φιβερ μπροστά ένας τύπος να περπατάει αργά, την ώρα που έμπαινε σταματησα κ μου λέει σε λιγο, λέω πόσο;;; 40 μου λέει!!! Μπράβο στον μαλακα που γαμησε στα χορτάρια κ στα όρθια με 40. Ευγε βλακα,!!
Παντος αποκλείεται να έκανα λάθος την Μαρίνα την ξέρω φατσικα πολύ καλά
Πραγματικά 40 ευρώ ποιος μαλακας πήγε και τα έδωσε ;
Ρε μπας και είναι η γκαστρωμενη ;αυτή τώρα σίγουρα σαραντησε κιόλας .άρα έτοιμη για δουλειά είναι .

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
Όχι... έτσι κι αλλιώς υπάρχουν πολλά βίντεο στο YouTube που τον πειράζουν διάφοροι και δείχνει αντιδραστικός οπότε δεν ξέρεις τι σε περιμένει.
Το ότι μιλάμε βεβαίως για ένα άτομο μειωμένης αντίληψης δεν σημαίνει ότι του επιτρέπεται να στήνεται 7,30 το πρωί στην οδό Λαγκαδά και να τον παίζει φορά παρτίδα για να τον βλέπουν οι οδηγοί και όποιος άλλος βρεθεί κοντά του.
Για μένα θα έπρεπε να τον έχουν μαζέψει και να του βάλουν και μια σφήνα στον κώλο για να ηρεμήσει
Καλά Αλ μην ακούς πολλά ..να χαμε να λέγαμε ,παίζει να τους δεις μαζί με τον Ισίδωρο 7:30 το πρωί να τον παίζουν δίπλα δίπλα έξω από την Πειραιώς μοναστηριου :cheesy::cheesy:και ο άλλος οπότε έρχεται εδώ στο νήμα μόνο για τρολαρισμα μπαίνει .

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
Με 1 σφηνα στον κωλο αλλοι ζοριζονται και αλλοι δροσιζονται

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Όντως μλκες δεν είναι η Μαρίνα! Είχε δίκιο ο @Illuzion ...πήγα κ σταμάτησα μπροστά της κ το μαλακισμενο μιλούσε στο κινητό της και μου έκανε νόημα να φύγω!:confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom