Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.742
Πόντοι
1.336
Παιδιά εννοείται πως πήγα σήμερα να τη βρω!
Τη λένε Ανιέλλα
Είναι 23 από Ρουμανία
Έχει δυο δόντια καστορα μπροστά αραιά και μεγαλα
Έχει κωλαρα και ζητάει ακατέβατα 40
Τη ρώτησα ποσο για πιπα μαλακια και με το ζόρι είπε 30
Τη ρώτησα για μαλακια μόνο (κλασικός Αλφι) και πάλι 30!
Ξενέρωσα και όλο γυρνούσα
Οι ίδιοι κ οι ίδιοι ήμασταν απόψε καμία ωρα γυρνούσαμε όλοι πάνω κάτω
Έλειπε η tiger
Αλβα πράσινο φόρεμα απόχρωση ακρίδας

Μπαιρνω απόφαση να πάω με 30 για να δω πως είναι. Πάντα μα τρώει η περιέργεια στις καινούριες.
Αλλά είχε φύγει στις 2 παρά
Είχε μείνει μόνο η θρυλική Φιονα

Εν τελει πήρα παλιά καλή καραβάνα Άννα περούκες που σήμερα δε φορούσε αλλά πάντα με καβλωνει με τα μπούτια και το δέρμα της
Το στενό μουνι της και πάντα μου τον παίζει με το που μπαίνει

Αυτα

Βαριέμαι να αναφέρω τις ίδιες πάνω κάτω
Πάντως είχε κίνηση και ευχάριστο καιρο

Το απόγευμα είδα και την @TRANS_NINA κάπου στην επταλοφο να παραγγέλνει καφεδάκι! Σκέτη γλυκα! Φωνούλα και ευγενική! Αλλά έλειπε από το γνωστό απόψε

Ωραιες νύχτες…. Καλοκαιρινές

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Τη λένε Ανιέλλα
Είναι 23 από Ρουμανία
Έλειπε η tiger

Μπαιρνω απόφαση να πάω με 30 για να δω πως είναι. Πάντα μα τρώει η περιέργεια στις καινούριες.

Εν τελει πήρα παλιά καλή καραβάνα Άννα περούκες που σήμερα δε φορούσε αλλά πάντα με καβλωνει με τα μπούτια και το δέρμα της

Αυτα

Το απόγευμα είδα και την @TRANS_NINA κάπου στην επταλοφο να παραγγέλνει καφεδάκι! Σκέτη γλυκα! Φωνούλα και ευγενική! Αλλά έλειπε από το γνωστό απόψε

Έλα μλκ μου μαζί κάναμε βόλτα!:grin:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
Τη λένε Ανιέλλα
Είναι 23 από Ρουμανία
Έλειπε η tiger

Αυτα

Ωραίος φίλε! Κρίμα που δεν ήμουν και εγώ στη γύρα να κοιτιομαστε όλοι σαν μαλακές!

Θα ξεφουσκώσει γρήγορα η Ρουμάνα..ακου 40 ,που σίγουρα και αυτή κανένα αλβανακι θα είναι .σιγά μην βγήκε Ρουμάνα στην πιάτσα εν έτη 2023 .
Η Άννα είναι αυτή που ρωτούσε ο Αλ προχθές που του άρεσε .

Αυτό με τα κινητά που μιλάνε συνέχεια με τους νταβαδες ενώ είναι στο απέναντι πεζοδρόμιο ότι νάνε .

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Ωραίος φίλε! Κρίμα που δεν ήμουν και εγώ στη γύρα να κοιτιομαστε όλοι σαν μαλακές!

Θα ξεφουσκώσει γρήγορα η Ρουμάνα..ακου 40 ,που σίγουρα και αυτή κανένα αλβανακι θα είναι .σιγά μην βγήκε Ρουμάνα στην πιάτσα εν έτη 2023 .
Η Άννα είναι αυτή που ρωτούσε ο Αλ προχθές που του άρεσε .

Αυτό με τα κινητά που μιλάνε συνέχεια με τους νταβαδες ενώ είναι στο απέναντι πεζοδρόμιο ότι νάνε .
Κάποτε κάποιες άφηναν κ τα κινητά ανοιχτά την ώρα που γαμουσες κ άκουγαν οι νταβαδες

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.891
Πόντοι
4.766
Πλάκα πλάκα σήμερα η καινούργια η χοντρή πιο πολλούς πήρε από τις Αλβανίδες... Φοράει ένα τζιν σορτσάκι με όλα τα μπούτια έξω :confused:

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Πέρασμα νωρίτερα... Άλβα άκρως καυλωτική κλασσικά, απέναντι η σκατοκαριόλα Σία Tigger(να με συγχωρούν κάποιοι :2funny:), η παλιοσαύρα συνέχεια 30€ ακατέβατα με λέει, λίγο παρακάτω από μεριά Άλβα η καινούρια με τα πιασίματα που έχει ειπωθεί, ανοιχτό ντεκολτέ με πιθανόν βυζάρες, και σκαφτό σορτς τζιν, 40 είπε η μουρλοκαμπέρο, το κατέβασε στα 30 αλλά πάλι δεν τα δίνεις (εγώ προσωπικά!). Μετά το χάος, λείπανε οι συμπεθέρες, στο πόστο της κι η θεία με το κόκκινο αμάξι, αυτά κυρίως, έφυγα μήπως γυρνούσα αργότερα αλλά δεν πρόλαβα, ίσως ξανά αύριο!
ποιοι μαλακες δίνουν 30αρια και 40 στην πιάτσα...
είναι μαλάκες;θα κόψουμε την πιάτσα εξαιτίας τέτοιων μαλάκων

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Συμφωνώ μύστη μου. Παρεμπιπτόντως, η καινούρια αυτή η "ζουμερή" με είπε Μαρία από Μπουλγκάρια. Και δεν είναι η Μαρίνα η παλιά με την καμία
δεν το συζητώ ότι οι ρομαβουλγάρες είναι η πιο καλη επιλογή στη πιάτσα.ειδικά κάτι ντανιέλες κλπ πολυ προτιμότερες απο τα τρανς και τις άλλες

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Συμφωνώ και για Νταλιέλα 100%, κι ας ήμουν επιφυλακτικός στην αρχή λόγω σωματοδομής! Πολύ καυλιάρα, με βυζόμπαλες και τίμια, την ιδρώνει την φανέλα! Η Αννίλια που έχω καιρό να την δω, μου είχε πει πως έφυγε Βουλγαρία, καλούτσικη, ωραίο δέρμα, ωραίος πάτος, λίγα ελληνικά, προσπαθεί κι αυτή να σε "τελειώσει" (προσοχή τα σακούλια απ' τις καπότες με τούτη, μου το άφησε μες στο αμάξι) :headbang:
κατεβαίνει και πάρα πολλα χρονια αυτή,την θυμάμαι καμιά 8 χρόνια σχεδον και βάλε την ντανιελα.αννιλια δεν έχω πάρει ποτέ
γενικά αυτές οι βουλγάρες έχουν σταθερους πελάτες μαλλον ή μεγάλο κοινό,είναι αυτές που θυμάμαι περισσότερα χρόνια στη πιάτσα όσο κατεβαίνω

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.073
Πόντοι
2.356
Αυτή η καινούργια Βουλγάρα μήπως είναι η γκάστρωμενη η ψηλή νομίζω Μαρία με τις κυτταρίτιδες π πήδιοταν με την κοιλία ως το γονάτο
Αλλά κ πάλι αυτή ζητούσε 20 αυτό δε κολλάει

Η ρία με τον πάππου κ το Nissan στην Χαλκίδος δε φάνηκε ξανά???

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.891
Πόντοι
4.766
Αυτή η καινούργια Βουλγάρα μήπως είναι η γκάστρωμενη η ψηλή νομίζω Μαρία με τις κυτταρίτιδες π πήδιοταν με την κοιλία ως το γονάτο
Αλλά κ πάλι αυτή ζητούσε 20 αυτό δε κολλάει

Η ρία με τον πάππου κ το Nissan στην Χαλκίδος δε φάνηκε ξανά???
Μπα όχι δεν είναι αυτή είναι ακόμα πιο χοντρή η καινούργια αλλά την παίρνανε συνέχεια... Μάλλον και αυτή Αλμπαν θα είναι γιατί πήγαινε συνέχεια απέναντι και μιλούσε με την Έλενα/Αναστασία.....

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
Μπα όχι δεν είναι αυτή είναι ακόμα πιο χοντρή η καινούργια αλλά την παίρνανε συνέχεια... Μάλλον και αυτή Αλμπαν θα είναι γιατί πήγαινε συνέχεια απέναντι και μιλούσε με την Έλενα/Αναστασία.....
Για αυτήν τώρα σοβαρά μιλάνε ότι ζητάει 40;

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.891
Πόντοι
4.766
Για αυτήν τώρα σοβαρά μιλάνε ότι ζητάει 40;
Μπορεί να έριξε την ταρίφα αλλά και πάλι προσωπικά το θέαμα δεν μου αρέσει χοντρά μπούτια και κωλαρα από πίσω προτιμώ κάτι πιο νορμάλ.. αλλά το ξαναλέω οι άλλες δύο καθοντουσαν εκεί και αυτή συνέχεια την παίρνανε μάλλον θα το πήγε έστω στα 30

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
Μπορεί να έριξε την ταρίφα αλλά και πάλι προσωπικά το θέαμα δεν μου αρέσει χοντρά μπούτια και κωλαρα από πίσω προτιμώ κάτι πιο νορμάλ.. αλλά το ξαναλέω οι άλλες δύο καθοντουσαν εκεί και αυτή συνέχεια την παίρνανε μάλλον θα το πήγε έστω στα 30
Πάλι μαλακες πιάνονται .αυτά βλέπουν και μετά σηκώνουν όλες τουπε .αύριο μεθαύριο και οι άλλες θα λένε αυτή γιατί φορτώνεται θα πάρω και εγώ 30

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.073
Πόντοι
2.356
Χοντρή κ την δίνουν οι μαλακές 30/40
:jerking2::jerking2::jerking2::jerking2::jerking2:

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.984
Πόντοι
726
Αλάνια μου καλησπέρα, θέλω την βοήθεια σας... Υπάρχει καμία γκαστρωμενη στην πιάτσα; γνωρίζει κανείς τίποτα;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
Αλάνια μου καλησπέρα, θέλω την βοήθεια σας... Υπάρχει καμία γκαστρωμενη στην πιάτσα; γνωρίζει κανείς τίποτα;
Ηρέμησε ρε τυπε ,δεν είναι γάτες .
Τυχαίνει να έχει μια γκαστρωμενη στα 3-5 χρόνια ,δεν γκαστρωμονται επίτηδες για να βγουν στην πιάτσα .
Τι φετίχ είναι και αυτό που έχεις ..πάρε την Ιουλία στις λαμαρίνες ,έτσι όπως πρήστηκε η κοιλιά της σαν γκαστρωμενη είναι και αυτή .

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Έπιασαν οι ζέστες και κρατάει μέχρι αργά το πανηγύρι πλέον... μέχρι πριν λίγο δηλαδή γύρω στις 2 παρά ήταν οι περισσότερες στην πιάτσα και η αλβανίδα με το καυτό σορτσάκι της,η Σία,η καινούργια μπροστά στο 4all εκφυλη φάτσα και με πλούσιες καμπύλες... λίγο μπουρδελοφατσα μου θύμισε...
Η Σόνια και η μαμά της...
Το κόκκινο Φίατ...
Στη Χλόης 4 χοντρές σαβουρες... πολλές μαύρες απόψε...
Σχεδόν όλες οι τρανς που έχουν απομείνει στην πιάτσα ήταν έξω...η Φιόνα φωτιά στα κόκκινα απόψε...
Και τα κροσακια στα πόστα τους...

Πολύ πράμα γενικά σχεδόν σε όλο το μήκος της Γιαννιτσών και μέχρι αργά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom