Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.596
Πόντοι
7.095
Έπιασαν οι ζέστες και κρατάει μέχρι αργά το πανηγύρι πλέον... μέχρι πριν λίγο δηλαδή γύρω στις 2 παρά ήταν οι περισσότερες στην πιάτσα και η αλβανίδα με το καυτό σορτσάκι της,η Σία,η καινούργια μπροστά στο 4all εκφυλη φάτσα και με πλούσιες καμπύλες... λίγο μπουρδελοφατσα μου θύμισε...
Η Σόνια και η μαμά της...
Το κόκκινο Φίατ...
Στη Χλόης 4 χοντρές σαβουρες... πολλές μαύρες απόψε...
Σχεδόν όλες οι τρανς που έχουν απομείνει στην πιάτσα ήταν έξω...η Φιόνα φωτιά στα κόκκινα απόψε...
Και τα κροσακια στα πόστα τους...

Πολύ πράμα γενικά σχεδόν σε όλο το μήκος της Γιαννιτσών και μέχρι αργά
Ρε φύγε επιτέλους

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Τελικα μηπως καποιος ειδε την Σονια την μαυρουλα;

ironjz

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
0
Πέρασμα από τη πιάτσα. Πήρα μία από τη διχάλα. Μου συστήθηκε Νταίζη. Πολύ καλή για τα δεδομένα της πιάτσας. Πίπα βαθιά, γλύψιμο αρχιδιών. Δεν βιάζεται. Την πήρα στα όρθια, έξω από το αυτοκίνητο. Στήνεται καλά χωρίς να προσπαθεί να σε τελειώσει στα γρήγορα. Λίγο μετά το 4all υπήρχε μία ξανθιά, κοντό μαλλί. Milf μου φάνηκε. Ωραίο σώμα. Φορούσε κοντή φούστα. Θα τη δοκίμαζα αλλά όπως είπα πήρα τη Νταίζη και δεν το μετάνιωσα. Την έχει δοκιμάσει κάποιος τη ξανθιά ;

Leone7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2023
Like
87
Πόντοι
0
Πέρασμα από τη πιάτσα. Πήρα μία από τη διχάλα. Μου συστήθηκε Νταίζη. Πολύ καλή για τα δεδομένα της πιάτσας. Πίπα βαθιά, γλύψιμο αρχιδιών. Δεν βιάζεται. Την πήρα στα όρθια, έξω από το αυτοκίνητο. Στήνεται καλά χωρίς να προσπαθεί να σε τελειώσει στα γρήγορα. Λίγο μετά το 4all υπήρχε μία ξανθιά, κοντό μαλλί. Milf μου φάνηκε. Ωραίο σώμα. Φορούσε κοντή φούστα. Θα τη δοκίμαζα αλλά όπως είπα πήρα τη Νταίζη και δεν το μετάνιωσα. Την έχει δοκιμάσει κάποιος τη ξανθιά ;
Πόσα σου πήρε;

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
που εννοεις διχαλα φιλε ; Γιαννιτσων αριστερα προς τα ΚΤΕΛ ;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
Επιβεβαιώνω αυτή είναι η γνωστή μιλφ Νταίζη ,20 ευρώ παίρνει.
Μαλακια έκανες που δεν την γαμησες στο αμάξι τα βγάζει όλα και είναι η πιο καθαρή κοπέλα γιατί βγαίνει καθε μέρα μόνο 2-3 ώρες .επίσης δεν παίρνει ουσίες ,με καφέ στο χέρι είναι πάντα .
Η ξανθιά μιλφ στο 4all είναι η Άννα που κάποιες φορές βάζει και περούκες ,30 ευρώ μου είχε ζητήσει ,δεν την φόρτωσα ποτέ.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.891
Πόντοι
4.766
Περίπου ώρα

Την ρία μήπως την ξανάειδες
Για μια μαύρη λέμε Σόνια όχι την ψηλή την τζανκι...Για Ρία όχι δεν ξαναείδα πρέπει να ήταν γκεστ εμφάνιση τις προάλλες

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Κάθε βράδυ εκεί είναι πολύ σπάνια να λείπει κάποια μέρα...
Μου το ξαναπες κ κανα δυο φορες που ηρθα δεν την πετυχα. Ειδα σχεδον ολες τις υπολοιπες μαυρες. Λογικα θα βγαινει αργα...

ironjz

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
0
που εννοεις διχαλα φιλε ; Γιαννιτσων αριστερα προς τα ΚΤΕΛ ;
Ναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Επιβεβαιώνω αυτή είναι η γνωστή μιλφ Νταίζη ,20 ευρώ παίρνει.
Μαλακια έκανες που δεν την γαμησες στο αμάξι τα βγάζει όλα και είναι η πιο καθαρή κοπέλα γιατί βγαίνει καθε μέρα μόνο 2-3 ώρες .επίσης δεν παίρνει ουσίες ,με καφέ στο χέρι είναι πάντα .
Η ξανθιά μιλφ στο 4all είναι η Άννα που κάποιες φορές βάζει και περούκες ,30 ευρώ μου είχε ζητήσει ,δεν την φόρτωσα ποτέ.
Και έξω από το αμάξι όλα τα έβγαλε....και ναι είναι καθαρή. Συμφωνώ.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.073
Πόντοι
2.356
Για μια μαύρη λέμε Σόνια όχι την ψηλή την τζανκι...Για Ρία όχι δεν ξαναείδα πρέπει να ήταν γκεστ εμφάνιση τις προάλλες
Η ψηλή ξέρω κάθε μέρα εκεί είναι
για την μαύρη ρώτησα

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
Παιδιά εννοείται πως πήγα σήμερα να τη βρω!
Τη λένε Ανιέλλα
Είναι 23 από Ρουμανία
Έχει δυο δόντια καστορα μπροστά αραιά και μεγαλα
Έχει κωλαρα και ζητάει ακατέβατα 40
Τη ρώτησα ποσο για πιπα μαλακια και με το ζόρι είπε 30
Τη ρώτησα για μαλακια μόνο (κλασικός Αλφι) και πάλι 30!
Ξενέρωσα και όλο γυρνούσα
Οι ίδιοι κ οι ίδιοι ήμασταν απόψε καμία ωρα γυρνούσαμε όλοι πάνω κάτω
Έλειπε η tiger
Αλβα πράσινο φόρεμα απόχρωση ακρίδας

Μπαιρνω απόφαση να πάω με 30 για να δω πως είναι. Πάντα μα τρώει η περιέργεια στις καινούριες.
Αλλά είχε φύγει στις 2 παρά
Είχε μείνει μόνο η θρυλική Φιονα

Εν τελει πήρα παλιά καλή καραβάνα Άννα περούκες που σήμερα δε φορούσε αλλά πάντα με καβλωνει με τα μπούτια και το δέρμα της
Το στενό μουνι της και πάντα μου τον παίζει με το που μπαίνει

Αυτα

Βαριέμαι να αναφέρω τις ίδιες πάνω κάτω
Πάντως είχε κίνηση και ευχάριστο καιρο

Το απόγευμα είδα και την @TRANS_NINA κάπου στην επταλοφο να παραγγέλνει καφεδάκι! Σκέτη γλυκα! Φωνούλα και ευγενική! Αλλά έλειπε από το γνωστό απόψε

Ωραιες νύχτες…. Καλοκαιρινές
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

για δυνατες πιπες!

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Παιδιά εννοείται πως πήγα σήμερα να τη βρω!
Τη λένε Ανιέλλα
Είναι 23 από Ρουμανία
Έχει δυο δόντια καστορα μπροστά αραιά και μεγαλα
Έχει κωλαρα και ζητάει ακατέβατα 40
Τη ρώτησα ποσο για πιπα μαλακια και με το ζόρι είπε 30
Τη ρώτησα για μαλακια μόνο (κλασικός Αλφι) και πάλι 30!
Ξενέρωσα και όλο γυρνούσα
Οι ίδιοι κ οι ίδιοι ήμασταν απόψε καμία ωρα γυρνούσαμε όλοι πάνω κάτω
Έλειπε η tiger
Αλβα πράσινο φόρεμα απόχρωση ακρίδας

Μπαιρνω απόφαση να πάω με 30 για να δω πως είναι. Πάντα μα τρώει η περιέργεια στις καινούριες.
Αλλά είχε φύγει στις 2 παρά
Είχε μείνει μόνο η θρυλική Φιονα

Εν τελει πήρα παλιά καλή καραβάνα Άννα περούκες που σήμερα δε φορούσε αλλά πάντα με καβλωνει με τα μπούτια και το δέρμα της
Το στενό μουνι της και πάντα μου τον παίζει με το που μπαίνει

Αυτα

Βαριέμαι να αναφέρω τις ίδιες πάνω κάτω
Πάντως είχε κίνηση και ευχάριστο καιρο

Το απόγευμα είδα και την @TRANS_NINA κάπου στην επταλοφο να παραγγέλνει καφεδάκι! Σκέτη γλυκα! Φωνούλα και ευγενική! Αλλά έλειπε από το γνωστό απόψε

Ωραιες νύχτες…. Καλοκαιρινές
Γειά σου Ανιελα κάστορα και στα τσιμπούκι μάστορα χαχαχαχα

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
693
Πόντοι
301
περασμα σαββατου μηπως πετυχο μια μαυρη υπερτουμπανο που ελεγε ο dewars αλλα την εκανα με ελαφρα στο φαναρη κολετη με γεννιτσον ειχε μπατσο ποδαρατο που σημαδευε με φακο μεσα στον αμφιβληστροειδη οποτε πηγαμε στα σπιτακια!
τελικα υπαρχει ακομα αυτη η μαυρουλα?

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
περασμα σαββατου μηπως πετυχο μια μαυρη υπερτουμπανο που ελεγε ο dewars αλλα την εκανα με ελαφρα στο φαναρη κολετη με γεννιτσον ειχε μπατσο ποδαρατο που σημαδευε με φακο μεσα στον αμφιβληστροειδη οποτε πηγαμε στα σπιτακια!
τελικα υπαρχει ακομα αυτη η μαυρουλα?
πολύ περιεργο,εγω που κατεβαίνω πιάτσα τόσα χρόνια οι μπάτσοι με τα περιπολικά ειναι πολυ διακριτικοι σε μας,συνήθως ούτε καν τις πουτάνες δεν ενοχλούν πλέον

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
πολύ περιεργο,εγω που κατεβαίνω πιάτσα τόσα χρόνια οι μπάτσοι με τα περιπολικά ειναι πολυ διακριτικοι σε μας,συνήθως ούτε καν τις πουτάνες δεν ενοχλούν πλέον
Είναι ο γνωστός που στήνει μπλόκο πάντα εκεί και συνήθως ή είναι μαζί του η οπκε ή περιπολικό καβατζομενο ..δεν κυνηγάει πουτανες,ούτε σταματάει τα πάντα .έχω παρατηρήσει έχει συγκεκριμένο στόχο ,καγκουροαμαξα και περίεργες φάτσες σε δυάδες ,γύφτοι συνήθως ..ξέρει ότι θα βρει παράβαση η κάτι στο αυτοκίνητο.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
Πέρασμα σήμερα από πιάτσα ώρα 22:00 με 23:00 για τα μάτια του κόσμου που λέει και το άσμα..
Το λέω γιατί δεν φόρτωσα τίποτα .
Εκτός τον Αλ που έκανε ωραίες βόλτες και αναφορές και τους γνωστούς της πιάτσας που γράφουν όσο μπορούν ,όλοι οι άλλοι ή βαριεστε να βγείτε και να γράφετε ή απλά μας γράφεται στα αρχιδια σας και μόνο η πάρτη σας .

Μαρία αλβανίδα με ασημί φόρεμα άκρως καυλωτικο όπως πάντα και ψάχνοντας πελάτη .

Η καινούρια ,ο κάστορας που έχει και άνοιγμα Μαντόνα ανάμεσα στα δόντια δεν με εντυπωσίασε καθόλου..οκ περιποιημένη με τζιν κολλητό σορτσάκι και μαύρο μπλουζάκι τιραντα ,αλλά μπογος ,μπούτια φαρδιά και κοιλιά Μαλαματίνα ,οποίος μαλακας την πληρώνει 40 να την γαμησει απλά κάνει ζημιά και παραμένει μαλακας.

Ακριβώς μετα μάνα Σόνιας .

Η Χρύσα με πιασμένο κότσο το μαλλί και ηλεκτρικ μαύρο κολάν ,παραμένει σωματαρα αλλά κάπου μας τα χαλάει .

Οι δύο μαύρες αρκετά περιποιημένες σήμερα μάλλον λόγο ανταγωνισμού .

Άννα μιλφ πολύ καυλωντισιμο σήμερα παρόμοιο φόρεμα με Αλβανίδας ,κότσο ξανθό μαλλί ,δεν ξέρω άμα ήταν εκτενσιον,από μένα άκυρο αν και η πιο εμφανισημη σήμερα λόγο ότι πριν κανένα χρόνο μου είχε πει 30.αν την πήρε κάποιος με 20 ας το πει να ξέρουμε να δοκιμάσουμε την επόμενη.

Ακριβώς δίπλα ήταν και μια σκιννι με κότσο μαλλί καστανή ..είναι η Ρία;σαν χαμένη κοιτούσε .

Λαμαρίνες Ιουλία με μπλε σκούρο φόρεμα .

Στην χλόης η Βάσια με μακρύ ασπροπρασινο φόρεμα μέχρι τον αστράγαλο καλοκαιρινό.

Απέναντι Μαρία βυζαρου κόκκινο Φίατ.

Στο ερηπειο πάνω κάτω η Σόνια με ροζ μίνι και πιο σκιννι από ποτέ ..έχει κάψει φλατζα .

Διχάλα δεν είδα τίποτα ούτε Νταίζη αν και φορτώνεται συνέχεια .

Μοναστηριού στην καβατζα ,όλες μαζί οι συμπεθερες,Σύλβια, Νταίζη και ένα αμάξι που γαμουσε κάποιος ,μάλλον την Έλενα και οι άλλες κάθονταν στα πέντε μέτρα στο πεζούλι για παρηγοριά ..εγώ πάντως θα ξενέρωνα.

Από τρανς δίπλα στις λαμαρίνες μια ξανθια αδύνατη με πλάτη γυρισμένη,δεν την βλέπω συχνά .στο φανάρι τουντει η ψιλή κοκκινομάλλα με τις μπούκλες και πριν το ερηπειο αυτή με το μπλε πεζό.

Καλές βόλτες και δώστε και καμιά ενημέρωση, τουλάχιστον αν όταν δεν μπορούμε να γυρνάμε να έχουμε μια εικόνα .

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.742
Πόντοι
1.336
Πέρασμα σήμερα από πιάτσα ώρα 22:00 με 23:00 για τα μάτια του κόσμου που λέει και το άσμα..
Το λέω γιατί δεν φόρτωσα τίποτα .
Εκτός τον Αλ που έκανε ωραίες βόλτες και αναφορές και τους γνωστούς της πιάτσας που γράφουν όσο μπορούν ,όλοι οι άλλοι ή βαριεστε να βγείτε και να γράφετε ή απλά μας γράφεται στα αρχιδια σας και μόνο η πάρτη σας .

Μαρία αλβανίδα με ασημί φόρεμα άκρως καυλωτικο όπως πάντα και ψάχνοντας πελάτη .

Η καινούρια ,ο κάστορας που έχει και άνοιγμα Μαντόνα ανάμεσα στα δόντια δεν με εντυπωσίασε καθόλου..οκ περιποιημένη με τζιν κολλητό σορτσάκι και μαύρο μπλουζάκι τιραντα ,αλλά μπογος ,μπούτια φαρδιά και κοιλιά Μαλαματίνα ,οποίος μαλακας την πληρώνει 40 να την γαμησει απλά κάνει ζημιά και παραμένει μαλακας.

Ακριβώς μετα μάνα Σόνιας .

Η Χρύσα με πιασμένο κότσο το μαλλί και ηλεκτρικ μαύρο κολάν ,παραμένει σωματαρα αλλά κάπου μας τα χαλάει .

Οι δύο μαύρες αρκετά περιποιημένες σήμερα μάλλον λόγο ανταγωνισμού .

Άννα μιλφ πολύ καυλωντισιμο σήμερα παρόμοιο φόρεμα με Αλβανίδας ,κότσο ξανθό μαλλί ,δεν ξέρω άμα ήταν εκτενσιον,από μένα άκυρο αν και η πιο εμφανισημη σήμερα λόγο ότι πριν κανένα χρόνο μου είχε πει 30.αν την πήρε κάποιος με 20 ας το πει να ξέρουμε να δοκιμάσουμε την επόμενη.

Ακριβώς δίπλα ήταν και μια σκιννι με κότσο μαλλί καστανή ..είναι η Ρία;σαν χαμένη κοιτούσε .

Λαμαρίνες Ιουλία με μπλε σκούρο φόρεμα .

Στην χλόης η Βάσια με μακρύ ασπροπρασινο φόρεμα μέχρι τον αστράγαλο καλοκαιρινό.

Απέναντι Μαρία βυζαρου κόκκινο Φίατ.

Στο ερηπειο πάνω κάτω η Σόνια με ροζ μίνι και πιο σκιννι από ποτέ ..έχει κάψει φλατζα .

Διχάλα δεν είδα τίποτα ούτε Νταίζη αν και φορτώνεται συνέχεια .

Μοναστηριού στην καβατζα ,όλες μαζί οι συμπεθερες,Σύλβια, Νταίζη και ένα αμάξι που γαμουσε κάποιος ,μάλλον την Έλενα και οι άλλες κάθονταν στα πέντε μέτρα στο πεζούλι για παρηγοριά ..εγώ πάντως θα ξενέρωνα.

Από τρανς δίπλα στις λαμαρίνες μια ξανθια αδύνατη με πλάτη γυρισμένη,δεν την βλέπω συχνά .στο φανάρι τουντει η ψιλή κοκκινομάλλα με τις μπούκλες και πριν το ερηπειο αυτή με το μπλε πεζό.

Καλές βόλτες και δώστε και καμιά ενημέρωση, τουλάχιστον αν όταν δεν μπορούμε να γυρνάμε να έχουμε μια εικόνα .
Την Άννα πάντα εικοσάρικο ρε συ
Και προχθές κ πάντα ούτε καν μιλάμε για λεφτά απλά της τα δίνω και τέλος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom