Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
266
Πόντοι
21
Μέχρι πέρυσι αποκλείεται έχει τουλάχιστον τρία χρόνια που τελείωσε εκείνη η πιάτσα, για μένα κακώς.
Σε ποιες αναφέρεσαι??... συνήθως εκεί στήνονταν οι πιο εντυπωσιακές τρανς
ναι έχεις δίκιο. σίγουρα πριν την καραντίνα. Θυμάμαι έβγαινε εκεί η Φιόνα τότε όπως και η Κέλλυ, ίδια περίοδο περίπου τις είχα δοκιμασει εκείνα τα χρόνια.
Επίσης εκει στην στάση είχε παντα κ καποιες αρκετά μεγάλης ηλικίας αλλά ποτέ δεν σταματούσα γιατι ειδικα η μια με κοιτούσε με τρόπο που αν σταματούσα παίζει και να με βίαζε!
άσε που τότε μαζευοταν και ενα κοπαδι με σκυλιά... α ρε ωραια τίμια χρόνια...!!!:cheesy:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
ναι έχεις δίκιο. σίγουρα πριν την καραντίνα. Θυμάμαι έβγαινε εκεί η Φιόνα τότε όπως και η Κέλλυ, ίδια περίοδο περίπου τις είχα δοκιμασει εκείνα τα χρόνια.
Επίσης εκει στην στάση είχε παντα κ καποιες αρκετά μεγάλης ηλικίας αλλά ποτέ δεν σταματούσα γιατι ειδικα η μια με κοιτούσε με τρόπο που αν σταματούσα παίζει και να με βίαζε!
άσε που τότε μαζευοταν και ενα κοπαδι με σκυλιά... α ρε ωραια τίμια χρόνια...!!!:cheesy:
Μια που έβγαινε πάνω από τα δικαστήρια τότε ακριβώς πίσω από το άγαλμα στην πλατεία Δημοκρατίας,αυτή τα μάζευε τα σκυλιά ..έκανε πιάτσα και είχε γύρω της 6-7τσομπανοσκυλα δύσκολα να περάσεις με τα πόδια ..χαχαχα

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.282
Πόντοι
1.076
Την ειχε παρει ο Μπουξος πρωτα αλλα δεν καταλαβε τιποτα.
Ο Αζαζελ πηγε και την καταλαβε ,μου το ειπαν και
πηγα και εγω.Ωραια γκομενα.
Την Έλενα Ελένη μια ξανθιά λέτε την είδα πριν κάτι μήνες στο play στην Κατερίνη.εκανε εμφανίσεις και σε άλλη πόλη εδώ κοντά στην θεσσαλονικη.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Η μια παίζει να αναφέρθηκε από το. Kassler…
Ποια ρε?

Και η Νάνσυ εκεί ήταν και η Σοφία... και η Ηλέκτρα που για κάποιους ήταν η κορυφαία.
Ναι στο τέλος όπως λες είχαν μείνει 2-3 μεγάλης ηλικίας μεταξύ αυτών και η γητευτης των σκυλιών Αλεξία που τώρα στήνεται από πίσω ακριβώς εκεί στο διατηρητέο σπίτι στα παγκάκια

Εγγρ.
23 Φεβ 2023
Like
97
Πόντοι
0
Πέρασμα σήμερα 9:30 . Περνάω πρώτη γύρα Άλβα παρών με ΠΟΛΥ κοντό φόρεμα αλλά και σορτσάκι από κάτω κόντεψαν να πάθω εγκεφαλικό . Όλες παρών μέχρι διχάλα και διχάλα καδισιο το οποίο περνώ για πίπα . Από την αρχή ήταν στα χαμένα και δεν ξέρει ΓΡΙ ελληνικά , αφού την λέω πιπουλα και μου λέει "ε"? . Τέλος πάντων πηγαίνουμε δύο μέτρα πιο κάτω στο πάρκινγκ της δίνω 20 τα κρατάει και ξεκιναει να παίρνει κάτι τηλέφωνα , την μιλάω δεν καταλαβαίνει μια και άρα δεν απαντάει τι φάση και αρχίζω να αγχώνομαι . Ευτυχώς την επόμενη στιγμή μου δίνει τα 20 και βγαίνει μιλάει τηλ αλλά πηγαίνει και ξανά στο πόστο της . Λέω wtf δεν μιλούσε με τον νταβα της λογικά . Βγαίνω και εγώ από το πάρκινγκ και την κοιτάω να είναι στο πόστο της , με βλέπει και ξαναέρχεται και πάει να μπει στο αμάξι αλλά έχω κλειδωμένα . Της κάνω μια με τα χέρια τι φάση και αρχίζει τραγουδάει . την λέω καλά άλλη φορά φεύγω και τραγουδάει με όλη της την φωνή . Λέω α καλά μαλακά τρελή κανονικά και όχι τόσο άριστο μουνι τελικά . Πηγαίνω Νταζη έχω μπει τώρα στην καβατζα και έχουμε συμφωνήσει 15 πίπα . Την λέω έχεις ρέστα μου λέει όχι λέει φέρε 20 να κάνουμε και 'λιγο' σεξ () . ΛΙΓΟ . Λέω που κάνεις έξω η μέσα από το αμάξι λέει έξω λέω καλά πάω να χαλάσω μπορεί να ξαναπεράσω . Γενικά δεν ήθελα να γαμησω , η πιάτσα για πίπα μου αρέσει . Μια Γαμημενη πίπα ήθελα ρε φίλε και δείτε τι δύο καταστάσεις μου ετυχαν

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Πέρασμα σήμερα 9:30 . Περνάω πρώτη γύρα Άλβα παρών με ΠΟΛΥ κοντό φόρεμα αλλά και σορτσάκι από κάτω κόντεψαν να πάθω εγκεφαλικό . Όλες παρών μέχρι διχάλα και διχάλα καδισιο το οποίο περνώ για πίπα . Από την αρχή ήταν στα χαμένα και δεν ξέρει ΓΡΙ ελληνικά , αφού την λέω πιπουλα και μου λέει "ε"? . Τέλος πάντων πηγαίνουμε δύο μέτρα πιο κάτω στο πάρκινγκ της δίνω 20 τα κρατάει και ξεκιναει να παίρνει κάτι τηλέφωνα , την μιλάω δεν καταλαβαίνει μια και άρα δεν απαντάει τι φάση και αρχίζω να αγχώνομαι . Ευτυχώς την επόμενη στιγμή μου δίνει τα 20 και βγαίνει μιλάει τηλ αλλά πηγαίνει και ξανά στο πόστο της . Λέω wtf δεν μιλούσε με τον νταβα της λογικά . Βγαίνω και εγώ από το πάρκινγκ και την κοιτάω να είναι στο πόστο της , με βλέπει και ξαναέρχεται και πάει να μπει στο αμάξι αλλά έχω κλειδωμένα . Της κάνω μια με τα χέρια τι φάση και αρχίζει τραγουδάει . την λέω καλά άλλη φορά φεύγω και τραγουδάει με όλη της την φωνή . Λέω α καλά μαλακά τρελή κανονικά και όχι τόσο άριστο μουνι τελικά . Πηγαίνω Νταζη έχω μπει τώρα στην καβατζα και έχουμε συμφωνήσει 15 πίπα . Την λέω έχεις ρέστα μου λέει όχι λέει φέρε 20 να κάνουμε και 'λιγο' σεξ () . ΛΙΓΟ . Λέω που κάνεις έξω η μέσα από το αμάξι λέει έξω λέω καλά πάω να χαλάσω μπορεί να ξαναπεράσω . Γενικά δεν ήθελα να γαμησω , η πιάτσα για πίπα μου αρέσει . Μια Γαμημενη πίπα ήθελα ρε φίλε και δείτε τι δύο καταστάσεις μου ετυχαν
Παπαγιάννη ,έχεις θέμα με την συννενόηση από ότι έχω καταλάβει !
2 στα 2 δεν είναι τυχαία !
Τα έχουμε πει ,οι διακανονισμοι γίνονται πριν μπει στο αμάξι ..δεν φορτώνουμε και τα λέμε στο δρόμο .
Πάλι καλά που δεν κλαίς και το 20ρικο τελικά

Εγγρ.
23 Φεβ 2023
Like
97
Πόντοι
0
Τα έχουμε πει ,οι διακανονισμοι γίνονται πριν μπει στο αμάξι ..δεν φορτώνουμε και τα λέμε στο δρόμο .
Ρε φίλε με Άλβα , Σίλβια και Σόνια μαύρη πως όλα καλά ? Εγώ φταίω που Ιουλία και Καδακι είναι γιουχου ? Νταίζη δεν είχε ρέστα εγώ την φταίω ? Και μου λέει ε φέρε 20 να κάνουμε και ΛΙΓΟ σεξ

Εγγρ.
23 Φεβ 2023
Like
97
Πόντοι
0
Αφού το Καδακι του έδωσα τα 20 τα κρατούσε στο χέρι της και Ναιζη με το που πάρκαρε της απλώνω το χέρι με το εικοσαρικο

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Ρε φίλε με Άλβα , Σίλβια και Σόνια μαύρη πως όλα καλά ? Εγώ φταίω που Ιουλία και Καδακι είναι γιουχου ? Νταίζη δεν είχε ρέστα εγώ την φταίω ? Και μου λέει ε φέρε 20 να κάνουμε και ΛΙΓΟ σεξ
Ιουλία και καδισια εννοείται ότι είναι ότι νάνε ..κατά πάσα πιθανότητα την είπε ο νταβατζης να βγει και να σου δώσει πίσω το 20ρικο γιατί νόμιζε ότι ήθελες να γαμησεις με 20 ..ρέστα δεν υπάρχουν στην πιάτσα ..εκτός άμα σε ξέρει κάποια καλά και σου χαλάσει αλλά συνήθως οι περισσότερες παίζει να μην έχουν και φράγκο πάνω τους για λόγους ασφαλείας.
Στη πιάτσα πας πάντα με έτοιμα ψιλά .
Από τα συμφραζόμενα φαίνεται ότι φορτώνεις χωρίς να ξεκαθαρίζεις από πριν η αλβανίδα που αναφέρεις και οι άλλες έτσι και αλλιώς παίρνουν 20 μόνο από κορόιδα ζητάει 30 και άμα πιάσει

Εγγρ.
23 Φεβ 2023
Like
97
Πόντοι
0
Ιουλία και καδισια εννοείται ότι είναι ότι νάνε ..κατά πάσα πιθανότητα την είπε ο νταβατζης να βγει και να σου δώσει πίσω το 20ρικο γιατί νόμιζε ότι ήθελες να γαμησεις με 20 ..ρέστα δεν υπάρχουν στην πιάτσα ..εκτός άμα σε ξέρει κάποια καλά και σου χαλάσει αλλά συνήθως οι περισσότερες παίζει να μην έχουν και φράγκο πάνω τους για λόγους ασφαλείας.
Στη πιάτσα πας πάντα με έτοιμα ψιλά .
Από τα συμφραζόμενα φαίνεται ότι φορτώνεις χωρίς να ξεκαθαρίζεις από πριν η αλβανίδα που αναφέρεις και οι άλλες έτσι και αλλιώς παίρνουν 20 μόνο από κορόιδα ζητάει 30 και άμα πιάσει
Το πρώτο σκέλος κατανοητό αλλά όσο για το δεύτερο ρε συ πως δεν ξεκαθαρίζω ότι είναι τα λέω από το παράθυρο...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Το πρώτο σκέλος κατανοητό αλλά όσο για το δεύτερο ρε συ πως δεν ξεκαθαρίζω ότι είναι τα λέω από το παράθυρο...
Δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς φίλε μου ,αλλά σε κάτι συννενοησαι λάθος

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.485
Πόντοι
746
Η Σονια η μαυρουλα βρισκεται κανονικα παλι στην πιατσα;

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.540
Πόντοι
456
Την Ελίνα την είχα πάρει ήταν πολύ καλή, χειρουργειμενη στάνταρ...την Βίκυ δεν την θυμάμαι καλά....που τα θυμασαι όλα ;
Η Νικόλ ρε συ έχει χέρια χοντρά αντρικα και περίεργο μουνι, έχω αμφιβολίες
και εμενα πιο πολυ για χειροποιητο και οχι για φυσικο μου κανει αλλα ευθυνεται η ηλικια τη.Στις μεγαλες γυναικες χανεται η ελαστικοτητα,δες και της Ειρηνης στην Ερημιτη που πιανει δουλεια κατα τις 06.30

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.089
Πόντοι
2.356
Σε περίπτερό πήγες ρε τύπε κ ήθελες ρέστα
Εκεί πας με το αντίτιμο ακριβώς εννοείται πως η άλλη θέλει να στο πάρει ολόκληρο το 20ρικο
Ακου λίγο σεξ το ακούσαμε κ αυτό έχασε την φίλη της κ το έχασε η νταιζη
Μη δίνεται 30 σε καμία περίπτωσή ούτε αυτή ούτε καμία πάτε σε κάποια με 20
Εμένα πάντως καμία δε μ έχει φύγει από το αυτοκίνητο εγώ είχα διώξει την γιώτα μπέμπα αλλά της πήρα πίσω τα μισά
Τι να κάνει αυτό το καθηκι άραγε π να βόσκει

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Κ ομως εχω καταφερει να μου δωσουν ρεστα
Απο εκεινη την χοντρη ρομαβουλ που καθοταν μπροστα στο 4all με τα σγουρα μαλλια (συστηνοταν χριστινα?)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Σε περίπτερό πήγες ρε τύπε κ ήθελες ρέστα
Εκεί πας με το αντίτιμο ακριβώς εννοείται πως η άλλη θέλει να στο πάρει ολόκληρο το 20ρικο
Ακου λίγο σεξ το ακούσαμε κ αυτό έχασε την φίλη της κ το έχασε η νταιζη
Μη δίνεται 30 σε καμία περίπτωσή ούτε αυτή ούτε καμία πάτε σε κάποια με 20
Εμένα πάντως καμία δε μ έχει φύγει από το αυτοκίνητο εγώ είχα διώξει την γιώτα μπέμπα αλλά της πήρα πίσω τα μισά
Τι να κάνει αυτό το καθηκι άραγε π να βόσκει
Την Γιώτα μπέμπα τελικά δεν την γάμησε κανένας ..
Ρωτούσα ξανά ρωτούσα απάντηση δεν έπαιρνα .
Εγώ πάντως την απέφευγα για φόρτωμα γιατί είχα διαβάσει εδώ γενικά τις μαλακίες της .

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Την Ελίνα την είχα πάρει ήταν πολύ καλή, χειρουργειμενη στάνταρ...την Βίκυ δεν την θυμάμαι καλά....που τα θυμασαι όλα ;
Η Νικόλ ρε συ έχει χέρια χοντρά αντρικα και περίεργο μουνι, έχω αμφιβολίες
https://*****/en/StudioWorker/4040-Vicky
Ιδού ο Βίκος ....μουναρος,αν δεν ξέρεις και δεν ακούσεις τη φωνή της....
Η Ελίνα ήταν ξανθιά ψηλή επίσης μουναρος...Τσολιάς
και υπήρξαν κανα δυο ακόμη ....
Με τις Βραζιλιάνες πάντα υπάρχει η υποψία....

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Την Ελίνα κι εγώ την είχα πάρει αλλά δεν είχα καταλάβει τίποτα... μετά κάτι Αθηναίοι μπήκαν και μας το σφύριξαν :2funny:
2 φορές την πήρα, απο την πρώτη φορά που πήγα για 69 το κατάλαβα.....την δευτερη φορά δεν είχε 69 ....Αλλα είχε κάνει καλή δουλειά....

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
2 φορές την πήρα, απο την πρώτη φορά που πήγα για 69 το κατάλαβα.....την δευτερη φορά δεν είχε 69 ....Αλλα είχε κάνει καλή δουλειά....
Για 69 κιόλας ρε αθεοφοβε ;:cheesy:
Πουστια κανονική το πρόγραμμα

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Ποια ρε?

Και η Νάνσυ εκεί ήταν και η Σοφία... και η Ηλέκτρα που για κάποιους ήταν η κορυφαία.
Ναι στο τέλος όπως λες είχαν μείνει 2-3 μεγάλης ηλικίας μεταξύ αυτών και η γητευτης των σκυλιών Αλεξία που τώρα στήνεται από πίσω ακριβώς εκεί στο διατηρητέο σπίτι στα παγκάκια
Η Αλεξία ηταν με το μαυρο το βιτάρα η μελαχρινή;

και εγω δεν κατάλαβα ποια λέει ο Alfie.... ίσως την Ελίνα......
Για 69 κιόλας ρε αθεοφοβε ;:cheesy:
Πουστια κανονική το πρόγραμμα
την δεύτερη φορά ρωτούσα για κώλο ,να το επιβεβαιώσω :2funny:....
Eνταξει γυρεύοντας πήγαινα αλλα ο.κ έκανα γαργάρες και πήγα και λιγο να τα βγάλω.....αν πας με τράνς με παπάρι εκει δεν είναι safe....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom