Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Αφου δεν σαφηνει να την γαμησεις...μαλον αυτη μας γαμησε...
Είχε αφήσει πολλούς συναγωνιστές με το πουλί στο χέρι ..άνοιγε απλά την πόρτα και έφευγε .
Άμα διαβάσεις πίσω σελίδες όταν πιατσαρε σε μερικά σκηνικά μέχρι που θα γελάς .
Αλλά επικυνδινα πράγματα ..κάποιος είχε αναφέρει ότι είχε κοντά φίλους η νταβα και άμα ζητούσες λεφτά η κάτι μπαίνανε μπροστά

Vascoda25

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Κριτικές
1
Like
998
Πόντοι
81
Πέρασμα σήμερα 9:30 . Περνάω πρώτη γύρα Άλβα παρών με ΠΟΛΥ κοντό φόρεμα αλλά και σορτσάκι από κάτω κόντεψαν να πάθω εγκεφαλικό . Όλες παρών μέχρι διχάλα και διχάλα καδισιο το οποίο περνώ για πίπα . Από την αρχή ήταν στα χαμένα και δεν ξέρει ΓΡΙ ελληνικά , αφού την λέω πιπουλα και μου λέει "ε"? . Τέλος πάντων πηγαίνουμε δύο μέτρα πιο κάτω στο πάρκινγκ της δίνω 20 τα κρατάει και ξεκιναει να παίρνει κάτι τηλέφωνα , την μιλάω δεν καταλαβαίνει μια και άρα δεν απαντάει τι φάση και αρχίζω να αγχώνομαι . Ευτυχώς την επόμενη στιγμή μου δίνει τα 20 και βγαίνει μιλάει τηλ αλλά πηγαίνει και ξανά στο πόστο της . Λέω wtf δεν μιλούσε με τον νταβα της λογικά . Βγαίνω και εγώ από το πάρκινγκ και την κοιτάω να είναι στο πόστο της , με βλέπει και ξαναέρχεται και πάει να μπει στο αμάξι αλλά έχω κλειδωμένα . Της κάνω μια με τα χέρια τι φάση και αρχίζει τραγουδάει . την λέω καλά άλλη φορά φεύγω και τραγουδάει με όλη της την φωνή . Λέω α καλά μαλακά τρελή κανονικά και όχι τόσο άριστο μουνι τελικά . Πηγαίνω Νταζη έχω μπει τώρα στην καβατζα και έχουμε συμφωνήσει 15 πίπα . Την λέω έχεις ρέστα μου λέει όχι λέει φέρε 20 να κάνουμε και 'λιγο' σεξ () . ΛΙΓΟ . Λέω που κάνεις έξω η μέσα από το αμάξι λέει έξω λέω καλά πάω να χαλάσω μπορεί να ξαναπεράσω . Γενικά δεν ήθελα να γαμησω , η πιάτσα για πίπα μου αρέσει . Μια Γαμημενη πίπα ήθελα ρε φίλε και δείτε τι δύο καταστάσεις μου ετυχαν
Για πίπα αξίζει φουλ η Ντανιέλα αλλά δεν ξέρω αν βγαίνει ακόμη

Moonwalker19

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2022
Like
88
Πόντοι
0
Περασμα απο πιάτσα 21:45 και γυρες μέχρι 22:15. Αλβα καυλιαρα με κοντό φορεμα και απο μεσα να διαγράφονται απίστευτα γυμνασμενα κωλομέρια και στριγκαρα. Αλλα τρελάθηκα με χλόης κια εξηγω. 2 μικρά πολύ όμορφα για δεδομένα πιάτσας μούτρα, αλλα πανέμορφα σώματα μια λίγο μαυριδερή με τσάντα και μπλε τιγρε κολαν με ακουστικά και αλλη μια με γκρι μινι φούστα και ταττου στο μπούτι. Απίστευτες κωλαρες και τα 2. Ενδιαφερομαι για αυτό με τη μινι φούστα γνωρίζει κανείς παραπάνω λεπτομέρειες;; Επίσης στη μοναστηρίου ηταν μονο η μια εκ των 2 συμπεθερων, ονόματι Νταιζη

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Περασμα απο πιάτσα 21:45 και γυρες μέχρι 22:15. Αλβα καυλιαρα με κοντό φορεμα και απο μεσα να διαγράφονται απίστευτα γυμνασμενα κωλομέρια και στριγκαρα. Αλλα τρελάθηκα με χλόης κια εξηγω. 2 μικρά πολύ όμορφα για δεδομένα πιάτσας μούτρα, αλλα πανέμορφα σώματα μια λίγο μαυριδερή με τσάντα και μπλε τιγρε κολαν με ακουστικά και αλλη μια με γκρι μινι φούστα και ταττου στο μπούτι. Απίστευτες κωλαρες και τα 2. Ενδιαφερομαι για αυτό με τη μινι φούστα γνωρίζει κανείς παραπάνω λεπτομέρειες;; Επίσης στη μοναστηρίου ηταν μονο η μια εκ των 2 συμπεθερων, ονόματι Νταιζη
Αυτές στην χλόης είναι,αυτή με μπλε φόρμα η καινούρια πιτσιρικα και η άλλη με το φόρεμα είναι η Σοφια που ανέφερα ότι πήρα μόνο για πιπα ,όχι κάτι ιδιαίτερο αλλά νεαρά γυφτακια .
Επίσης για να μην μπερδεύτουμε ..αν φορούσε άσπρο φόρεμα κοντό ,πετιτ ,ήταν η Ιουλία .χθες έτσι είχε βγει

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Τα είδα και γώ και τα μιλησα
Η μαυριδερή με το μπλε αν δώσεις λεφτά και κουβέντα κάνει ακα. Το νου σας
Η άλλη με τα τατου που μου μιλούσε με σχεδόν όλο το κωλι έξω, κάνει ακα τσιμπουκι 30 μαζί μα γαμησι.
Προστατευόμενες της Βασιας η οποία είναι «μπουλγκαρια για ντολιες»
Καμία από τις δυο δε λέγεται Σοφία.
Τουλάχιστον από τις συστάσεις που ανέλαβε να κάνει η γκρι. (Όχι η μαυριδερή με το μπλε δλδ, η άλλη)
Δε θυμάμαι όμως ρε γμτ τα ονοματα που μ είπαν.. Ντοπη ή Ντόνα κάτι τέτοιο..
πάντως ήταν πρόθυμες και χαμογελαστές

Επίσης μέσα σ όλα αυτά (κατά τις 9 η ώρα) πήρε το ματι μου ένα καβλωτικο κορίτσι με κολάν που κατευθυνόταν στο περιπτερο στην Κωλέττη.. έκανα αναστρα και τλκ ήταν η Χρυσα. Συνοδευόμενη με έναν μουργο, κλασικά με σημάδια στα μούτρα. Αλλά πολύ καβλα outfit. Πρώτη φορά τόσο. Total leather.

Πιο κει Ανιλια, ντανιελα και καδακι.
Πριν το βενζινάδικο Ντεσυ
Εθεάθη και περούκοΑννα που πλέον βγαίνει που κ που
Μάλλον αργοπεθαίνει

Χθες εθεάθη καδακι σ Αμπελοκήπους εκεί στο σκεπάρνη τπ σχολείο με έναν νταή. Έμπαιναν σ ένα σπιτι

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Τα είδα και γώ και τα μιλησα
Η μαυριδερή με το μπλε αν δώσεις λεφτά και κουβέντα κάνει ακα. Το νου σας
Η άλλη με τα τατου που μου μιλούσε με σχεδόν όλο το κωλι έξω, κάνει ακα τσιμπουκι 30 μαζί μα γαμησι.
Προστατευόμενες της Βασιας η οποία είναι «μπουλγκαρια για ντολιες»
Καμία από τις δυο δε λέγεται Σοφία.
Τουλάχιστον από τις συστάσεις που ανέλαβε να κάνει η γκρι. (Όχι η μαυριδερή με το μπλε δλδ, η άλλη)
Δε θυμάμαι όμως ρε γμτ τα ονοματα που μ είπαν.. Ντοπη ή Ντόνα κάτι τέτοιο..
πάντως ήταν πρόθυμες και χαμογελαστές

Επίσης μέσα σ όλα αυτά (κατά τις 9 η ώρα) πήρε το ματι μου ένα καβλωτικο κορίτσι με κολάν που κατευθυνόταν στο περιπτερο στην Κωλέττη.. έκανα αναστρα και τλκ ήταν η Χρυσα. Συνοδευόμενη με έναν μουργο, κλασικά με σημάδια στα μούτρα. Αλλά πολύ καβλα outfit. Πρώτη φορά τόσο. Total leather.

Πιο κει Ανιλια, ντανιελα και καδακι.
Πριν το βενζινάδικο Ντεσυ
Εθεάθη και περούκοΑννα που πλέον βγαίνει που κ που
Μάλλον αργοπεθαίνει

Χθες εθεάθη καδακι σ Αμπελοκήπους εκεί στο σκεπάρνη τπ σχολείο με έναν νταή. Έμπαιναν σ ένα σπιτι
Η Σοφία είναι φίλε αυτή με την φούστα .
Ίσως σου είπε άλλο όνομα ,κάθε μέρα εκεί είναι ,συνήθως ήταν με την Βάσια αλλά τελευταία βγαίνει με μια χοντρή και το άλλο το καυλακι.
Σε αουτφιτ η Χρύσα πάντα είναι καυλιάρα .

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Παιδιά το εχω γράψει εγώ κ κάποιοι άλλοι. Στην χλοης είναι η αδερφή της Σοφίας η Τένη κ το άλλο είναι η Τζενα. Μην τα λεμε ξανα κ ξανα. Η Σοφία δεν είναι Ελλάδα.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Παιδιά το εχω γράψει εγώ κ κάποιοι άλλοι. Στην χλοης είναι η αδερφή της Σοφίας η Τένη κ το άλλο είναι η Τζενα. Μην τα λεμε ξανα κ ξανα. Η Σοφία δεν είναι Ελλάδα.
Γράψε λάθος τότε .εμένα έτσι μου συστήθηκε το μαλακισμενο

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Αυτό ακριβώς!!!! Τενη και Τζενα μου είπε!

L3fos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2020
Like
44
Πόντοι
0
Μιας και θυμηθήκατε την Γιώτα να σας πω και εγώ την φόλα που έφαγα όταν δούλευε στο Cycle στην Βαλαωρίτου. Πάω με έναν φίλο γιατί δούλευε μία γνωστή στο μπαρ, είχαν κάτι λαικά μόλις της πέταξα ένα δίσκο με λουλούδια που είχαν κατευθείαν κόλλησε δίπλα μου. Για να μην τα πολυλογώ μου δίνει τον αριθμό της, κανονίζουμε τις επόμενες μέρες να πάμε για καφέ στο κέντρο και την ημέρα που ήταν να βρεθούμε ακόμη περιμένω να σηκώσει τηλέφωνο :buck2:

Μετά όταν την είδα στην πιάτσα ήθελα πολυ να της τον δώσω αλλά όταν είδα τον νταβά που είχε δεν σταμάτησα ποτέ όσο και να με φώναζε το ωραίο κωλαράκι της (μεταξύ μας μόνο αυτό είναι ωραίο άντε και τα μικρά βυζάκια της για εμένα που είμαι λάτρης του μικρού στήθους)

Από να μας τα τρώνε πάντως οι κουτοπόνηρες οι Ελληνίδες καλύτερα να μου τα φάει η Μαρία η Αλβανίδα που προσωπικά την θεωρώ από τις καλύτερες στην ιστορία της πιάτσας.

Τώρα που είπα Ελληνίδες που εξαφανίστηκε η Νίνα, η Ελληνίδα;; Ξέρει κανείς κάτι;;
Είχε εξαφανιστεί για λίγο, μετά έκανε κάποιες εμφανίσεις προς το τέλος του καλοκαιριού και έπειτα και πριν το νέο έτος άνοιξε η γη και την κατάπιε και αυτήν.

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.212
Πόντοι
201
Η Γιώτα είναι αυτή που εμφανίζεται στο fb ως Γιώτα μπέμπα με κάτι ξέκωλα μαγιώ που τα βλέπεις μόνο από μπροστά; Δεν ξέρω για τον κώλο της αλλά φαίνεται χάλι μαύρο.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Μιας και θυμηθήκατε την Γιώτα να σας πω και εγώ την φόλα που έφαγα όταν δούλευε στο Cycle στην Βαλαωρίτου. Πάω με έναν φίλο γιατί δούλευε μία γνωστή στο μπαρ, είχαν κάτι λαικά μόλις της πέταξα ένα δίσκο με λουλούδια που είχαν κατευθείαν κόλλησε δίπλα μου. Για να μην τα πολυλογώ μου δίνει τον αριθμό της, κανονίζουμε τις επόμενες μέρες να πάμε για καφέ στο κέντρο και την ημέρα που ήταν να βρεθούμε ακόμη περιμένω να σηκώσει τηλέφωνο :buck2:

Μετά όταν την είδα στην πιάτσα ήθελα πολυ να της τον δώσω αλλά όταν είδα τον νταβά που είχε δεν σταμάτησα ποτέ όσο και να με φώναζε το ωραίο κωλαράκι της (μεταξύ μας μόνο αυτό είναι ωραίο άντε και τα μικρά βυζάκια της για εμένα που είμαι λάτρης του μικρού στήθους)

Από να μας τα τρώνε πάντως οι κουτοπόνηρες οι Ελληνίδες καλύτερα να μου τα φάει η Μαρία η Αλβανίδα που προσωπικά την θεωρώ από τις καλύτερες στην ιστορία της πιάτσας.

Τώρα που είπα Ελληνίδες που εξαφανίστηκε η Νίνα, η Ελληνίδα;; Ξέρει κανείς κάτι;;
Είχε εξαφανιστεί για λίγο, μετά έκανε κάποιες εμφανίσεις προς το τέλος του καλοκαιριού και έπειτα και πριν το νέο έτος άνοιξε η γη και την κατάπιε και αυτήν.
Η Νίνα δυστυχώς για το κορίτσι έγινε κάτι προσωπικό της κ τα παράτησε τελείως άλλαξε κ τηλέφωνο:cry:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Η Γιώτα είναι αυτή που εμφανίζεται στο fb ως Γιώτα μπέμπα με κάτι ξέκωλα μαγιώ που τα βλέπεις μόνο από μπροστά; Δεν ξέρω για τον κώλο της αλλά φαίνεται χάλι μαύρο.
Αυτή είναι

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.620
Πόντοι
7.095
Ποια Γιώτα μπέμπα μουναρα ρε μαλακά μου...τι άλλο θα διαβάσουμε.
Της έχω δώσει μια πίπα με 10€ την περίοδο που την έβγαζε βίζιτα ο Αντωνάκης.
Κωλος ωραίος, μούρη σαν στραπατσάδα.
Την έχω πετύχει απογευματάκι να γαμιεται μέσα σε αυτοκίνητο με ένα παρτάλι στην Τριανδρία. Χωρίς να νοιάζεται καν που τους έβλεπαν.
Αν αυτή είναι μουναρα, τότε το νήμα έχει χάσει εντελώς το νόημα του. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΑΖΟ κι αυτό το λέει κάποιος που πλήρωσε για πίπα της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom