Μιας και θυμηθήκατε την Γιώτα να σας πω και εγώ την φόλα που έφαγα όταν δούλευε στο Cycle στην Βαλαωρίτου. Πάω με έναν φίλο γιατί δούλευε μία γνωστή στο μπαρ, είχαν κάτι λαικά μόλις της πέταξα ένα δίσκο με λουλούδια που είχαν κατευθείαν κόλλησε δίπλα μου. Για να μην τα πολυλογώ μου δίνει τον αριθμό της, κανονίζουμε τις επόμενες μέρες να πάμε για καφέ στο κέντρο και την ημέρα που ήταν να βρεθούμε ακόμη περιμένω να σηκώσει τηλέφωνο
Μετά όταν την είδα στην πιάτσα ήθελα πολυ να της τον δώσω αλλά όταν είδα τον νταβά που είχε δεν σταμάτησα ποτέ όσο και να με φώναζε το ωραίο κωλαράκι της (μεταξύ μας μόνο αυτό είναι ωραίο άντε και τα μικρά βυζάκια της για εμένα που είμαι λάτρης του μικρού στήθους)
Από να μας τα τρώνε πάντως οι κουτοπόνηρες οι Ελληνίδες καλύτερα να μου τα φάει η Μαρία η Αλβανίδα που προσωπικά την θεωρώ από τις καλύτερες στην ιστορία της πιάτσας.
Τώρα που είπα Ελληνίδες που εξαφανίστηκε η Νίνα, η Ελληνίδα;; Ξέρει κανείς κάτι;;
Είχε εξαφανιστεί για λίγο, μετά έκανε κάποιες εμφανίσεις προς το τέλος του καλοκαιριού και έπειτα και πριν το νέο έτος άνοιξε η γη και την κατάπιε και αυτήν.