Πρωτον: To debate ηταν αν ειναι - ηταν junkie η οχι. Δευτερον, κανενας δε μιλησε για μουναρα αλλα για ΠΑΤΑΡΑ. Τριτον, ο νταβας λεγοταν και λεγεται Σακης. Μαλλον απλα ηθελες να παραθεσεις κατι και το εκανες και μαλιστα πολυ ακομψα.. Το μονο ουσιαστικο που εχεις γραψει παντως ειναι οτι οντως κι εγω σα νεος δε βρισκω κανενα νοημα στο νημα οταν υπαρχει τετοια τοξικοτητα και μαλιστα με πραγματα τα οποια ουτε εχουν ειπωθει αλλα ουτε υφιστανται.Ποια Γιώτα μπέμπα μουναρα ρε μαλακά μου...τι άλλο θα διαβάσουμε.
Της έχω δώσει μια πίπα με 10€ την περίοδο που την έβγαζε βίζιτα ο Αντωνάκης.
Κωλος ωραίος, μούρη σαν στραπατσάδα.
Την έχω πετύχει απογευματάκι να γαμιεται μέσα σε αυτοκίνητο με ένα παρτάλι στην Τριανδρία. Χωρίς να νοιάζεται καν που τους έβλεπαν.
Αν αυτή είναι μουναρα, τότε το νήμα έχει χάσει εντελώς το νόημα του. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΑΖΟ κι αυτό το λέει κάποιος που πλήρωσε για πίπα της.
Πραγματικα υπαρχει κοσμος που βοηθαει και δινει πληροφοριες απλοχερα αλλα το μεγαλυτερο ποσοστο θελει απλα να παραθεσει ιστοριες για αγριους και μετα παραπονιουνται και παρεξηγιουνται που ειναι 100 ατομα μεσα και οι 90 απο αυτους απλοι επισκεπτες.