Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

lanoche21

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Like
716
Πόντοι
81
Ποια Γιώτα μπέμπα μουναρα ρε μαλακά μου...τι άλλο θα διαβάσουμε.
Της έχω δώσει μια πίπα με 10€ την περίοδο που την έβγαζε βίζιτα ο Αντωνάκης.
Κωλος ωραίος, μούρη σαν στραπατσάδα.
Την έχω πετύχει απογευματάκι να γαμιεται μέσα σε αυτοκίνητο με ένα παρτάλι στην Τριανδρία. Χωρίς να νοιάζεται καν που τους έβλεπαν.
Αν αυτή είναι μουναρα, τότε το νήμα έχει χάσει εντελώς το νόημα του. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΑΖΟ κι αυτό το λέει κάποιος που πλήρωσε για πίπα της.
Πρωτον: To debate ηταν αν ειναι - ηταν junkie η οχι. Δευτερον, κανενας δε μιλησε για μουναρα αλλα για ΠΑΤΑΡΑ. Τριτον, ο νταβας λεγοταν και λεγεται Σακης. Μαλλον απλα ηθελες να παραθεσεις κατι και το εκανες και μαλιστα πολυ ακομψα.. Το μονο ουσιαστικο που εχεις γραψει παντως ειναι οτι οντως κι εγω σα νεος δε βρισκω κανενα νοημα στο νημα οταν υπαρχει τετοια τοξικοτητα και μαλιστα με πραγματα τα οποια ουτε εχουν ειπωθει αλλα ουτε υφιστανται.
Πραγματικα υπαρχει κοσμος που βοηθαει και δινει πληροφοριες απλοχερα αλλα το μεγαλυτερο ποσοστο θελει απλα να παραθεσει ιστοριες για αγριους και μετα παραπονιουνται και παρεξηγιουνται που ειναι 100 ατομα μεσα και οι 90 απο αυτους απλοι επισκεπτες.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Πρωτον: To debate ηταν αν ειναι - ηταν junkie η οχι. Δευτερον, κανενας δε μιλησε για μουναρα αλλα για ΠΑΤΑΡΑ. Τριτον, ο νταβας λεγοταν και λεγεται Σακης. Μαλλον απλα ηθελες να παραθεσεις κατι και το εκανες και μαλιστα πολυ ακομψα.. Το μονο ουσιαστικο που εχεις γραψει παντως ειναι οτι οντως κι εγω σα νεος δε βρισκω κανενα νοημα στο νημα οταν υπαρχει τετοια τοξικοτητα και μαλιστα με πραγματα τα οποια ουτε εχουν ειπωθει αλλα ουτε υφιστανται.
Πραγματικα υπαρχει κοσμος που βοηθαει και δινει πληροφοριες απλοχερα αλλα το μεγαλυτερο ποσοστο θελει απλα να παραθεσει ιστοριες για αγριους και μετα παραπονιουνται και παρεξηγιουνται που ειναι 100 ατομα μεσα και οι 90 απο αυτους απλοι επισκεπτες.
Δεν ξέρω φίλε σε ποιο ποσοστό κατέταξες εμένα ..αλλά δεν νομίζω να άφησα κανέναν με παράπονο .

Ούτε είπε κανένας ότι είναι τζανκι ,αλλά ότι μοιάζει με τζανκι .εσύ όμως κόλλησες σε αυτό γιατί θεωρείς ότι κάνει βάρη.

Δεν υπάρχει καμία τοξικότητα απλά όλοι προσπαθούμε να βοηθήσουμε ..αλλά ξέρεις κάτι;..επειδή η παραπληροφόρηση γίνετε από τους νέους και όχι από μας που λέμε ιστορίες για αγριους όπως είπες ..αν αρχίσουμε λίγο να ήμαστε πιο στα τέτοια μας όπως έγινε και στην μπουρδελοκατασταση , γιατί εγώ πλέον προσωπικά έχω χάσει την χαρά να γράψω εκεί τις βόλτες μου ,ξαφνικά θα γεμίσει 100 σελίδες μόνο ερωτήσεις και χάρες.

lanoche21

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Like
716
Πόντοι
81
Δεν ξέρω φίλε σε ποιο ποσοστό κατέταξες εμένα ..αλλά δεν νομίζω να άφησα κανέναν με παράπονο .

Ούτε είπε κανένας ότι είναι τζανκι ,αλλά ότι μοιάζει με τζανκι .εσύ όμως κόλλησες σε αυτό γιατί θεωρείς ότι κάνει βάρη.

Δεν υπάρχει καμία τοξικότητα απλά όλοι προσπαθούμε να βοηθήσουμε ..αλλά ξέρεις κάτι;..επειδή η παραπληροφόρηση γίνετε από τους νέους και όχι από μας που λέμε ιστορίες για αγριους όπως είπες ..αν αρχίσουμε λίγο να ήμαστε πιο στα τέτοια μας όπως έγινε και στην μπουρδελοκατασταση , γιατί εγώ πλέον προσωπικά έχω χάσει την χαρά να γράψω εκεί τις βόλτες μου ,ξαφνικά θα γεμίσει 100 σελίδες μόνο ερωτήσεις και χάρες.
Φιλε μου οτι βολτα εκανα εγραψα οτι ακριβως ειδα και ρωτησα και πηρα απαντησεις χωρις να εχω κανενα παραπονο. Παραπληροφορηση ειναι να δημιουργεις μια φανταστικη κουβεντα με φανταστικα επιθετα τυπου μουναρας. Μαζι την ειχαμε τη κουβεντα οποτε... Επισης οποιος εχει δει τη μπεμπα γιαννιτσων κι εχει παει εστω μια φορα στο γηπεδο, ξερει οτι νταβας ειναι Σακης κι οχι οτιδηποτε αλλο.. Να συμπληρωσω επισης οτι προφανως και βοηθας και καθε φορα που ρωτησα κατι ησουν αν οχι ο πρωτος απ τους πρωτους που απαντησαν ουσιαστικα. Μαζι αλλωστε ειχαμε και τη κουβεντα.

Τελευταία τροποποίηση:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.620
Πόντοι
7.095
Ο Νταβας λεγόταν Αντωνάκης....τωρα εσύ μάλλον λες τον επόμενο γκόμενο-νταβα που ήταν θύρα 4 κτλ. Άρα προφανώς ενώ δεν ξέρεις, μας λες ότι έγραψα κάτι απλά για να παραθέσω. Προφανως σαν νέος στο σάιτ και πιθανότερο νεότερος από μένα σε ηλικία, ξέρεις μόνο το μεταγενέστερο γκόμενο νταβα.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.620
Πόντοι
7.095
Είναι λίγο μαλακουλης ο Αντωνάκης.
Αυτή φίλε σε άλλους λέει Τζένη, σε άλλους Ελένη.
Έχουμε γράψει για αυτήν (ως Ελένη) ότι είναι κομοδίνο
Αυτά για να μαθαίνουν οι καινούριοι και να μη στραβοστομιαζουν

lanoche21

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Like
716
Πόντοι
81
Ο Νταβας λεγόταν Αντωνάκης....τωρα εσύ μάλλον λες τον επόμενο γκόμενο-νταβα που ήταν θύρα 4 κτλ. Άρα προφανώς ενώ δεν ξέρεις, μας λες ότι έγραψα κάτι απλά για να παραθέσω. Προφανως σαν νέος στο σάιτ και πιθανότερο νεότερος από μένα σε ηλικία, ξέρεις μεταγενέστερο γκόμενο νταβα
Οποτε ΠΑΛΙ εχεις παρανοησει καθως μιλαμε για συγκεκριμενο πραγμα και εποχη και εσυ παλι λες για κατι αλλο. Εφοσον λοιπον ο νταβας συμφωνεις κι εσυ την περιοδο που συζηταμε ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ μιλας για αλλη εποχη ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΜΕ γνωριζω παρα πολυ καλα και τον νταβα τον ιδιο. Αυτο λεγεται εκτος θεματος και παλι λοιπον. Παλιος η νεος η οτιδηποτε, μιλουσαμε για κατι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ και παρεθεσες κατι ΑΣΧΕΤΟ. Δε το συνεχιζω νομιζω εχει κλεισει το θεμα. Για εμενα τουλαχιστον και οσους αναφερθηκαν στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ θεμα. Για να μη παρανοηθω ουτε με νταβαδες εχω γνωριμιες ουτε τιποτα. Απο το γηπεδο ξερω το συγκεκριμενο ανθρωπο τη συγκεκριμενη εποχη που αναφερθηκε

lanoche21

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Like
716
Πόντοι
81
Αποψη μου παντως ειναι οτι οπως εγω, ειμαι σιγουρος πολλοι καινουργιοι θελουν να προσφερουν και να μοιραστουν βολτες εικονες κλπ και δεν αναφερομαι στο παλικαρι παραπανω ουτε στο νημα αλλα γενικως, πολλες φορες υπαρχουν απαντησεις επικριτικες που καποιον μπορει να τον κανουν να μη θελει να ξαναγραψει. Στη τελικη πουτανες θελουμε να γαμησουμε δε κανουμε κανα διαγωνισμο ποιος τον εχει πανω απο 20 η χυνει μετα απο μισαωρο. Δε θα ανεβουμε και στο εβερεστ. Να πληρωνουμε και να γαμαμε θελουμε δε κανουμε αιτηση στο ΜΙΤ. Συγγνωμη για την ασχετη παραθεση.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Παπαρακης λέγεται ο νυν κ στους αιώνας των αιώνων νταβας από το μαλακιστιρη
Τι ήθελα κ την ανέφερα την μαλακω π να φανταστώ ότι θα μας ζάλιζατε τα ουμπαλα

tonika

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Like
204
Πόντοι
21
Πως την καταφερες 20 ρε παιχτη ? Δωσε τιπ σε παρακαλω γτ και εγω θελω να την δοκιμασω . Επισης και εγω περασα σμρ στις 1 αλλα ξεχασα να το γραψω , οντως ολα τα πατσαβουρια απο μαυρες τραβελια και τρανς και παραδοξως ολομοναχο σε ολοκληρη την διχαλα το καδισιο με μαυρο κολλαν
Το καδισιο.το.εχω πετύχει και 3τα ξημερώματα εγώ

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Το καδισιο.το.εχω πετύχει και 3τα ξημερώματα εγώ
Και εγώ εχθες ,στεκόταν σαν κλαμενο μουνι στα σκαλοπάτια της Αννιλιας ,ούτε γεια, ούτε τίποτα .
30πιπα σεξ ,20 πίπα ..γκάζι και δρόμο .
Μάλλον δεν καταλαβαίνει ότι τα 30 δεν θα της τα δώσουμε και ο νταβας την βάζει υπερωρίες να βγάλει τα σπασμένα

• Like
Αντιδράσεις: L3fos

tonika

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Like
204
Πόντοι
21
Παιδιά το εχω γράψει εγώ κ κάποιοι άλλοι. Στην χλοης είναι η αδερφή της Σοφίας η Τένη κ το άλλο είναι η Τζενα. Μην τα λεμε ξανα κ ξανα. Η Σοφία δεν είναι Ελλάδα.
Τζένα εεεε αυτό το είχα γαμησει πιο παλιά όντως κάνει καλό πηδημα

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.212
Πόντοι
201
Φιλε μου οτι βολτα εκανα εγραψα οτι ακριβως ειδα και ρωτησα και πηρα απαντησεις χωρις να εχω κανενα παραπονο. Παραπληροφορηση ειναι να δημιουργεις μια φανταστικη κουβεντα με φανταστικα επιθετα τυπου μουναρας. Μαζι την ειχαμε τη κουβεντα οποτε... Επισης οποιος εχει δει τη μπεμπα γιαννιτσων κι εχει παει εστω μια φορα στο γηπεδο, ξερει οτι νταβας ειναι Σακης κι οχι οτιδηποτε αλλο.. Να συμπληρωσω επισης οτι προφανως και βοηθας και καθε φορα που ρωτησα κατι ησουν αν οχι ο πρωτος απ τους πρωτους που απαντησαν ουσιαστικα. Μαζι αλλωστε ειχαμε και τη κουβεντα.
Δεν καταλαβαίνω, αν πας γήπεδο θα δεις την μπέμπα και θα μάθεις και ότι ο γαμιάς είναι Σάκης; Πως γίνεται αυτό ρε παιδιά;
Εγώ πάω καμιά φορά γήπεδο αλλά πουτάνες δεν βλέπω. Κάνω κάτι λάθος;

Neapoliths

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2022
Like
207
Πόντοι
20
Να πω κι εγώ την μαλάκια μού. Σορρυ την εμπειρία μου ήθελα να πω. Ξέρω τη γιώτα και απ τη καλή και απ την ανάποδη. Είχαμε βγει μερικές φορές αλλα δε γαμησα γιατί πετούσα χαρταετό.ειχα κάνει κίνηση για φιλί αλλά τραβήχτηκε διακριτικά.είναι τέρμα χαζη Ντυνόταν ξεκωλα και πολλές φορές την είδα με τα κωλομέρια έξω στα λαδαδικα η στα μπουζούκια ξέρω γω. Κατάλαβα ότι κάτι δε πάει καλά με αυτήν και έκοψα. Μετά τραβιοταν με αυτόν τον Αντώνη που αναφερθηκε πιο πάνω που δε μου άρεσε η φάτσα του.Μετα από καιρό και αφού απομακρυνθηκα έβλεπα μόνο ότι ανεβάζει στο φβ.Δουλευε στο καραμέλα που με κάλεσε μια φορα αλλά δε πήγα και αργότερα εμπλεξε μ αυτό το Σακη που όπως αποδείχθηκε είναι νταβάτζης και έμαθα ότι βγαίνει στη Γιαννιτσών. Τον τελευταίο καιρό ξέρω οτι είναι σε σχέση έχει ξεμπλέξει καθ αυτός φαίνεται πολύ καλό παιδί με το οποίο συζει. Υ. Γ απ τους καλύτερους κωλους που έχω δει και έχω πιάσει ποτέ.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Βιογραφικό ολόκληρο την κάναμε 3 μέρες την Γιώτα .
Λέω να ασχοληθούμε με την τώρα κατάσταση.
Έτσι και αλλιώς ακόμα και όταν έβγαινε στην Γιαννιτσών,ήταν από τις χειρότερες σε υπηρεσίες και συμπεριφορά οπότε δεν ειναι λόγος να ασχολούμαστε και να μπαίνουμε σε αντιπαράθεση .
Άμα πιάσουμε δηλαδή να θυμηθούμε και την κατσαρίδα τι θα γίνει ;θα ασχοληθούμε κανένα 3μηνο;

lanoche21

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Like
716
Πόντοι
81
Δεν καταλαβαίνω, αν πας γήπεδο θα δεις την μπέμπα και θα μάθεις και ότι ο γαμιάς είναι Σάκης; Πως γίνεται αυτό ρε παιδιά;
Εγώ πάω καμιά φορά γήπεδο αλλά πουτάνες δεν βλέπω. Κάνω κάτι λάθος;
Το γηπεδο οταν λεμε δεν ειναι μονο το γηπεδο καθεαυτο οταν παιζει η εκαστοτε ομαδα μια 2 κυριακες το μηνα. Σε συνδεσμους μπορεις να βρεις τα παντα. Εκει μπορεις να βρεις και Σακηδες και μπεμπες σε αφθονια και με πολυ μεγαλη χαρα να διατυμπανιζουν τις ιδιοτητες τους.

foxio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
1.090
Πόντοι
361
Να πω κι εγώ την μαλάκια μού. Σορρυ την εμπειρία μου ήθελα να πω. Ξέρω τη γιώτα και απ τη καλή και απ την ανάποδη. Είχαμε βγει μερικές φορές αλλα δε γαμησα γιατί πετούσα χαρταετό.ειχα κάνει κίνηση για φιλί αλλά τραβήχτηκε διακριτικά.είναι τέρμα χαζη Ντυνόταν ξεκωλα και πολλές φορές την είδα με τα κωλομέρια έξω στα λαδαδικα η στα μπουζούκια ξέρω γω. Κατάλαβα ότι κάτι δε πάει καλά με αυτήν και έκοψα. Μετά τραβιοταν με αυτόν τον Αντώνη που αναφερθηκε πιο πάνω που δε μου άρεσε η φάτσα του.Μετα από καιρό και αφού απομακρυνθηκα έβλεπα μόνο ότι ανεβάζει στο φβ.Δουλευε στο καραμέλα που με κάλεσε μια φορα αλλά δε πήγα και αργότερα εμπλεξε μ αυτό το Σακη που όπως αποδείχθηκε είναι νταβάτζης και έμαθα ότι βγαίνει στη Γιαννιτσών. Τον τελευταίο καιρό ξέρω οτι είναι σε σχέση έχει ξεμπλέξει καθ αυτός φαίνεται πολύ καλό παιδί με το οποίο συζει. Υ. Γ απ τους καλύτερους κωλους που έχω δει και έχω πιάσει ποτέ.

Οι χαρταετοί όταν είμασταν νέοι ειναι υπεύθυνοι για άπειρα χαμένα γαμήσια φίλε ... Ας τα αναπληρώνουμε τώρα :)

Neapoliths

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2022
Like
207
Πόντοι
20

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom