Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.301
Πόντοι
3.796
Μια χαρά τα γράφεις... αλλά θα σε απογοητεύσω γιατί στις πιάτσες έχει μόνο τραβελια (άντρες με περούκα όπως τους είπες) και δεν έχει καμία τρανς... Μόνο για μία έχω ενδοιασμούς μία πολύ αδύνατη ξανθιά που βγαίνει από την Χαλκίδος και φτάνει με τα πόδια μέχρι το εγκαταλελειμμένο... Εκείνη ίσως να είναι με αλλαγή φύλου...Δεν είμαι ειδικός και δεν με νοιάζουν τα τραβελια αλλά αυτό νομίζω τόσα χρόνια που βγαίνω στην περιοχή
Φίλε μου ,μια χαρά τα λέει .
Τρανς ανέκαθεν λέμε και τα τραβελια στην πιάτσα ..όλοι ξέρουν ότι όλες έχουν παπάρια ,δεν ήμαστε και στην Ταϊλάνδη.
Κάποτε πολύ παλιά που είχαν πιάτσα στην 26ης ακουγόταν για κάποια εγχειρησμενη ..αλλά δεν νομίζω να υπάρχει άλλη στην πιάτσα να μην σου πω δύσκολα και στη Θεσσαλονίκη.
Από κει και πέρα τρανς ,τραβελι ,κρος διακρίνονται πολύ εύκολα στην πόλη μας .
Πρέπει να είσαι η άπειρος η μεθυσμένος για να μην καταλάβεις και μόνο από την εμφάνιση

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.585
Πόντοι
746
Φίλε μου ,μια χαρά τα λέει .
Τρανς ανέκαθεν λέμε και τα τραβελια στην πιάτσα ..όλοι ξέρουν ότι όλες έχουν παπάρια ,δεν ήμαστε και στην Ταϊλάνδη.
Κάποτε πολύ παλιά που είχαν πιάτσα στην 26ης ακουγόταν για κάποια εγχειρησμενη ..αλλά δεν νομίζω να υπάρχει άλλη στην πιάτσα να μην σου πω δύσκολα και στη Θεσσαλονίκη.
Πρέπει να είσαι η άπειρος η μεθυσμένος για να μην καταλάβεις και μόνο από την εμφάνιση
Εχει την Νικολετα εγχειρισμενη στη Θεσ/νικη

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.095
Πόντοι
13.755
Κάποτε υπήρχαν 3 χειρουργημενες στην πιάτσα... μια με σμαρτ Ζωή αν θυμάμαι συνήθως ψηλά στον οπαπ...
Επίσης στον οπαπ στον κάτω δρόμο μία χειρουργημένη στηνόταν εκεί για χρόνια πεζή,δε θυμάμαι όνομα όμως...
Επίσης για χρόνια τέρμα κάτω στην Προμηθέως εκεί που ενώνεται με τη Σταθμού εμφανίσιμη χειρουργημένη σε ασημί Μερσεντές που πάντα διάβαζε και ένα βιβλίο...
Και αν δεν κάνω λάθος είχε εμφανιστεί άλλη μία για μικρό διάστημα πάλι στον οπαπ με τεράστια βυζιά σε μαύρο Corsa.

Δεν είναι και κάτι σπάνιο δηλαδή...
τώρα ο crucifix μάλλον αναφέρεται στην Κέλλυ η οποία δεν είναι χειρουργημένη.
Επίσης χειρουργημενες τρανς έχουν εμφανιστεί τουλάχιστον δύο σε στούντιο τα τελευταία χρόνια

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.095
Πόντοι
13.755
Επίσης πριν μερικά χρόνια κυκλοφορούσε πεζή τα μεσημέρια μία χειρουργημένη τρανς μεγάλης ηλικίας που δύσκολα την καταλάβαινες ,συνήθως στην 26ης στο ύψος της Βίλκα και στην Κωλέτη η οποία σου έκανε νόημα αν έβλεπε ότι την κοιτούσες από το αμάξι

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.301
Πόντοι
3.796
Επίσης πριν μερικά χρόνια κυκλοφορούσε πεζή τα μεσημέρια μία χειρουργημένη τρανς μεγάλης ηλικίας που δύσκολα την καταλάβαινες ,συνήθως στην 26ης στο ύψος της Βίλκα και στην Κωλέτη η οποία σου έκανε νόημα αν έβλεπε ότι την κοιτούσες από το αμάξι
Κατά διαστήματα τόσα χρόνια σίγουρα έχουν περάσει κάποιες ,αλλά η πλειοψηφία εννοείται ότι έχει παπαρι .
Απλά η αναφορά έγινε στον ορο τρανς που συνηθίζουμε να τον χρησιμοποιουμε και για τα τραβελια που είναι οι περισσότερες.
Λάθος η σωστό μικρή σημασία έχει αφού αυτός που γουστάρει το είδος μια χαρά ξέρει τι είναι η καθεμία

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
498
Πόντοι
21
Κάποτε υπήρχαν 3 χειρουργημενες στην πιάτσα... μια με σμαρτ Ζωή αν θυμάμαι συνήθως ψηλά στον οπαπ...
Επίσης στον οπαπ στον κάτω δρόμο μία χειρουργημένη στηνόταν εκεί για χρόνια πεζή,δε θυμάμαι όνομα όμως...
Επίσης για χρόνια τέρμα κάτω στην Προμηθέως εκεί που ενώνεται με τη Σταθμού εμφανίσιμη χειρουργημένη σε ασημί Μερσεντές που πάντα διάβαζε και ένα βιβλίο...
Και αν δεν κάνω λάθος είχε εμφανιστεί άλλη μία για μικρό διάστημα πάλι στον οπαπ με τεράστια βυζιά σε μαύρο Corsa.

Επίσης χειρουργημενες τρανς έχουν εμφανιστεί τουλάχιστον δύο σε στούντιο τα τελευταία χρόνια
Στα μπουρδέλα για ποιες λες; Η μία σίγουρα νομίζω είναι η Νικόλ....

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.004
Πόντοι
4.766
Όπως πάντα ο Αλ τα είπε πολύ σωστά... από την στιγμή που δεν υπάρχουν τρανσέξουαλ εκδιδόμενες στην πιάτσα είναι λάθος όταν γράφουν ότι είδανε τρανς....το σωστό είναι τραβελια ή κρος... Επίσης αν το δει κάποιος διαχείριστης θα μπορούσε να σβηστεί το "τραβελια" στο τοπικ..μιας και υπάρχει ειδικό νήμα που έχει να κάνει μόνο με τέτοιο είδος... Έτσι κι αλλιώς εδώ πέρα κανένας δεν ασχολείται με τέτοιο είδος όλοι τα προσπερναμε δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει γραμμένο σαν τίτλος

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
266
Πόντοι
21
αυττές που έβγαιναν μέχρι περσυ στις γραμμές των τρένων τις θυμάστε? κάποτε ηταν κ η Φιόνα εκεί...
Τις έχει δοκιμάσει ποτέ κανείς ή ηταν τέρμα σαπίλα?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.095
Πόντοι
13.755
Στα μπουρδέλα εκτός για ποιες λες; Η μία σίγουρα νομίζω είναι η Νικόλ....
Ποια Νικόλ βρε... παλιωσε αυτή η καραμέλα...σιγά μην ήταν και η Αντριάνα όπως διέδιδαν κάποτε οι τσατσάδες στη Φρίξου .
Η μία ήταν η Ελίνα στο μπουρδέλο στην Κώττα Ρούλια και η άλλη η Βίκυ από Αθήνα που είχε έρθει κάνα δυο φορές στο red light και ήταν πράγματι εντυπωσιακή γκομεναρα

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.823
Πόντοι
34.538
Ποια Νικόλ βρε... παλιωσε αυτή η καραμέλα...σιγά μην ήταν και η Αντριάνα όπως διέδιδαν κάποτε οι τσατσάδες στη Φρίξου .
Η μία ήταν η Ελίνα στο μπουρδέλο στην Κώττα Ρούλια και η άλλη η Βίκυ από Αθήνα που είχε έρθει κάνα δυο φορές στο red light και ήταν πράγματι εντυπωσιακή γκομεναρα
Και μια που συστηνονταν ως Ελληνοβραζιλιανα στο sex and the city.

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
498
Πόντοι
21
Την Ελίνα την είχα πάρει ήταν πολύ καλή, χειρουργειμενη στάνταρ...την Βίκυ δεν την θυμάμαι καλά....που τα θυμασαι όλα ;
Η Νικόλ ρε συ έχει χέρια χοντρά αντρικα και περίεργο μουνι, έχω αμφιβολίες

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.823
Πόντοι
34.538
Την Ελίνα την είχα πάρει ήταν πολύ καλή, χειρουργειμενη στάνταρ...την Βίκυ δεν την θυμάμαι καλά....που τα θυμασαι όλα ;
Μουναρος ο Βικος!!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.095
Πόντοι
13.755
Κατά διαστήματα τόσα χρόνια σίγουρα έχουν περάσει κάποιες ,αλλά η πλειοψηφία εννοείται ότι έχει παπαρι .
Απλά η αναφορά έγινε στον ορο τρανς που συνηθίζουμε να τον χρησιμοποιουμε και για τα τραβελια που είναι οι περισσότερες.
Λάθος η σωστό μικρή σημασία έχει αφού αυτός που γουστάρει το είδος μια χαρά ξέρει τι είναι η καθεμία
Εντάξει με τον όρο τρανς τις περιγράφουν όλες για συντομία αλλά δε μπορείς να βάλεις στην ίδια κατηγορία πχ τη Φιόνα με τα γυφτακια στη shell που απλά φοράνε μια περούκα και βάφονται.Εκεινες είναι κρος

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.095
Πόντοι
13.755
Και μια που συστηνονταν ως Ελληνοβραζιλιανα στο sex and the city.
Τώρα που το λες κάτι θυμάμαι αλλά δε μπορώ να τη θυμηθώ την κοπέλα...πριν λιγα χρόνια νομίζω ήταν αυτό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μουναρος ο Βικος!!
Ναι πολύ εντυπωσιακή ήταν

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.095
Πόντοι
13.755
Την Ελίνα κι εγώ την είχα πάρει αλλά δεν είχα καταλάβει τίποτα... μετά κάτι Αθηναίοι μπήκαν και μας το σφύριξαν :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.095
Πόντοι
13.755
αυττές που έβγαιναν μέχρι περσυ στις γραμμές των τρένων τις θυμάστε? κάποτε ηταν κ η Φιόνα εκεί...
Τις έχει δοκιμάσει ποτέ κανείς ή ηταν τέρμα σαπίλα?
Μέχρι πέρυσι αποκλείεται έχει τουλάχιστον τρία χρόνια που τελείωσε εκείνη η πιάτσα, για μένα κακώς.
Σε ποιες αναφέρεσαι??... συνήθως εκεί στήνονταν οι πιο εντυπωσιακές τρανς

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.823
Πόντοι
34.538
Τώρα που το λες κάτι θυμάμαι αλλά δε μπορώ να τη θυμηθώ την κοπέλα...πριν λιγα χρόνια νομίζω ήταν αυτό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι πολύ εντυπωσιακή ήταν
Την ειχε παρει ο Μπουξος πρωτα αλλα δεν καταλαβε τιποτα.
Ο Αζαζελ πηγε και την καταλαβε ,μου το ειπαν και
πηγα και εγω.Ωραια γκομενα.

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.805
Πόντοι
1.336

Η μια παίζει να αναφέρθηκε από το. Kassler…

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.301
Πόντοι
3.796
Μέχρι πέρυσι αποκλείεται έχει τουλάχιστον τρία χρόνια που τελείωσε εκείνη η πιάτσα, για μένα κακώς.
Σε ποιες αναφέρεσαι??... συνήθως εκεί στήνονταν οι πιο εντυπωσιακές τρανς
Συμφωνώ πως έπρεπε να μείνει εκείνη η πιάτσα .έτσι ήταν πιο ξεκάθαρα τα πράγματα και ήξερες ότι όταν πας από κει πας καθαρά για αυτές .
Τώρα που συνήθως μαζεύονται στο στενό στις λαμαρίνες .έχουν μπερδευτει με την υπόλοιπη Γιαννιτσών και έτσι μπαίνουν και στο ίδιο τσουβαλι με τα κροσακια και οτιδήποτε άλλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom