Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4.974
- Πόντοι
- 456
Βραδυ10 πρωί να φανταστώ γιατί βραδύ δε βγαίνει απ ότι ξέρω
Βραδυ10 πρωί να φανταστώ γιατί βραδύ δε βγαίνει απ ότι ξέρω
Πλάκα με κάνεις από πότε βγαίνει βράδυ
καλησπερα γυρνουσα απο την δουλεια σημερα και την πετυχα 9 η ωρα να φερνει βολτες πανω κατω..Πλάκα με κάνεις από πότε βγαίνει βράδυ
Θα έχει πέσει η δουλεία το μεσημέρι κ άρχισε τα Βραδυνα
Που βρίσκεται συνήθως αυτή φίλε ? Πώς είναι ?Φτανω 11 καπτεν μοργκαν , πινω μια μπυρα και κερναω δυο ποτακια την Μαριαννα ετων 24 (εγω 26) . Καλο σοσιαλ αλλα 0 παιχνιδι . Φευγω καυλωμενος και λεω παω να δωσω πιπα σε καμια απο τα κοριτσια μας . Ειχα κατα νου Συλβια αλλα φτανωντας ελειπε οποτε εκανα 2-3 βολτες . Ειδα και εγω το καινουργιο αλλα δεν μιλησα , θα προτημιθει καποια στιγμη . γυρναει η Συλβια λοιπον και την περνω για πιπα . Μαλακες μου εφαγε τον πουτσο κυριολεκτικα . Οταν εφτασα σπιτι ειδα δυο μωλοπες απο το πολυ δοντι . Ρε σεις ειναι πολυ πετιτ το στωμα της ειναι μικρο και εγω δεν ειμαι και κανενας μεγαλος στο μεγεθος . Πιστευω δεν κανει για μεγαλους πουτσους . Παντως το ρουφαει λυσασμενα η καριολα
ΣβεταΠερασμα απο την πιατσα γυρω στις 1 το μεσημερι σημερα αφου εφυγα απραγος απο στουντιος. 2-3 γυφτισσες πριν το ερειπιο. Ενα παρταλι ξανθο σπασμενο απεναντι απο το 1 σαλονικα αλλα επι της γιαννιτσων. Και ενα αξιολογο με ματαρες μπροστα στο ερειπιο. Αποχωρησα λογω ελλειψης ινφο μιας και δεν ψηνομουν να σταματησω να καθισω να διαβασω και δεν ηταν το πλανο μου η πιατσα
Μήπως νομιζε ότι συμφώνησες στα 30 ;Εγώ την έβαλα στο αμάξι αφού με είπε οκ για 20, πήγαμε στο μέρος και όταν τις τα έδωσα με λέει όκι όκι, και κοιτούσε το εικοσάρικο σαν εξωγήινος ποιος ξέρει, πάντως το πήρα πίσω και πήρε μπούλο
Μηπως σου ειπε....οκι 20...κ ακουσες οκ;;;;;Εγώ την έβαλα στο αμάξι αφού με είπε οκ για 20, πήγαμε στο μέρος και όταν τις τα έδωσα με λέει όκι όκι, και κοιτούσε το εικοσάρικο σαν εξωγήινος ποιος ξέρει, πάντως το πήρα πίσω και πήρε μπούλο
Sorry για την καθηστεριση . Νομιζω 99% παντα μοναστηριου στην στροφη των τουντει . Κοντη λεπτη ξανθια 40-45 και εχει αλβανοφατσαΠου βρίσκεται συνήθως αυτή φίλε ? Πώς είναι ?
Δεν είναι ζαβο , κουτοπόνηρη είναι και κυκλοθυμική .αύριο μπορεί να πας και να σε διώξει χωρίς να σου μιλήσει καν .. σήμερα απλα έπεσες στα κέφια της ..αφού ήρθε και μέχρι την καβατζα και παραλίγο να γαμησεις κιόλας πάλι καλά .Μπορεί να είπε όντως όκι είκοσι και να κατάλαβα οκ, τι να πω! Τέλος πάντων.... Όχι δεν ήταν με τσιγάρο στο στόμα, καλό είναι μωρέ αλλά ζαβό σαν την γκαστρωμένη που δεν βγαίνει άλλο και την γυφτοκρητικιά
Ειναι μετα το 4all και λιγο μετα το κλειστο βενζιναδικο. Κατευθυνση προς κτελΑυτή η ΣΒΕΤΑ αξίζει? το ερείπιο που βρίσκεται?
Πουθενά δεν είναι ασφαλές στην πιάτσα πας κ ρισκάρειςμετα το today οπως ανεβαίνουμε?πόσο παίρνει αυτή? το ερείπιο είναι ασφαλές? μην μας την πέσουν?
Μία μία ψηλε θα μπερδευτεις στο τέλοςMια Ντέσυ διάβασα αξίζει?
Καλή είναι αλλά νομίζω ζητάει 30Απέναντι απο την γιουρομπάνκ,μοναστηρίου, εκει πηρα μια Συλβια,σαν ξωτικο ηταν,καλη!
Φιλος μηπως δεν ηταν για μενα το μηνυμα σου;Μήπως πρέπει να πάς σε ΩΡΛ? Φίλος αν την έδινες 30αρι θα ήσουν ο πιό μεγάλος μαλάκας εδώ με το Συμπάθιο!
Ποιες άλλες έχεις πάρειιδια καβατζα με την συλβια,δεν την πρπλαβαινω την ντεσυ δεν κλείνει μπουτι αυτη!
Η Σύλβια παίρνει 20 πάντα ,μάλλον από απέναντι ψωνισες .έχεις μπερδέψει την Σύλβια με την Νταίζη.μόνο αυτή ΣΥΛΒΙΑ,
Ξανά κοζαρε την όταν περνάς σήμερα ..πρεζου είναι φίλε .Παιδιά αυτή η ψηλή μελαχρινή απολυ αδύνατη στη διχάλα που πας για ΚΤΕΛ, αξίζει; Την κοζαρω καιρό αλλά έχω ενδιασμους. Λεω να κάνω καταδρομική σήμερα και είμαι σε διλιμα