Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
776
Πόντοι
81
Πλάκα με κάνεις από πότε βγαίνει βράδυ
Θα έχει πέσει η δουλεία το μεσημέρι κ άρχισε τα Βραδυνα
καλησπερα γυρνουσα απο την δουλεια σημερα και την πετυχα 9 η ωρα να φερνει βολτες πανω κατω..

pirosvestis43

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
183
Πόντοι
1
Φτανω 11 καπτεν μοργκαν , πινω μια μπυρα και κερναω δυο ποτακια την Μαριαννα ετων 24 (εγω 26) . Καλο σοσιαλ αλλα 0 παιχνιδι . Φευγω καυλωμενος και λεω παω να δωσω πιπα σε καμια απο τα κοριτσια μας . Ειχα κατα νου Συλβια αλλα φτανωντας ελειπε οποτε εκανα 2-3 βολτες . Ειδα και εγω το καινουργιο αλλα δεν μιλησα , θα προτημιθει καποια στιγμη . γυρναει η Συλβια λοιπον και την περνω για πιπα . Μαλακες μου εφαγε τον πουτσο κυριολεκτικα . Οταν εφτασα σπιτι ειδα δυο μωλοπες απο το πολυ δοντι . Ρε σεις ειναι πολυ πετιτ το στωμα της ειναι μικρο και εγω δεν ειμαι και κανενας μεγαλος στο μεγεθος . Πιστευω δεν κανει για μεγαλους πουτσους . Παντως το ρουφαει λυσασμενα η καριολα
Που βρίσκεται συνήθως αυτή φίλε ? Πώς είναι ?

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Περασμα απο την πιατσα γυρω στις 1 το μεσημερι σημερα αφου εφυγα απραγος απο στουντιος. 2-3 γυφτισσες πριν το ερειπιο. Ενα παρταλι ξανθο σπασμενο απεναντι απο το 1 σαλονικα αλλα επι της γιαννιτσων. Και ενα αξιολογο με ματαρες μπροστα στο ερειπιο. Αποχωρησα λογω ελλειψης ινφο μιας και δεν ψηνομουν να σταματησω να καθισω να διαβασω και δεν ηταν το πλανο μου η πιατσα

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Περασμα απο την πιατσα γυρω στις 1 το μεσημερι σημερα αφου εφυγα απραγος απο στουντιος. 2-3 γυφτισσες πριν το ερειπιο. Ενα παρταλι ξανθο σπασμενο απεναντι απο το 1 σαλονικα αλλα επι της γιαννιτσων. Και ενα αξιολογο με ματαρες μπροστα στο ερειπιο. Αποχωρησα λογω ελλειψης ινφο μιας και δεν ψηνομουν να σταματησω να καθισω να διαβασω και δεν ηταν το πλανο μου η πιατσα
Σβετα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.863
Πόντοι
3.796
Εγώ την έβαλα στο αμάξι αφού με είπε οκ για 20, πήγαμε στο μέρος και όταν τις τα έδωσα με λέει όκι όκι, και κοιτούσε το εικοσάρικο σαν εξωγήινος :jerking::jerking::think::dunno: ποιος ξέρει, πάντως το πήρα πίσω και πήρε μπούλο
Μήπως νομιζε ότι συμφώνησες στα 30 ;
Αποκλείεται να σε είπε οκ πριν έρθει για 20 και μετά να άλλαξε γνώμη .
Πάλι με το τσιγάρο στο στόμα ήταν ;σαν τα δεκάχρονα γυφτακια που ζητάνε αναπτήρα μοιάζει .

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Εγώ την έβαλα στο αμάξι αφού με είπε οκ για 20, πήγαμε στο μέρος και όταν τις τα έδωσα με λέει όκι όκι, και κοιτούσε το εικοσάρικο σαν εξωγήινος :jerking::jerking::think::dunno: ποιος ξέρει, πάντως το πήρα πίσω και πήρε μπούλο
Μηπως σου ειπε....οκι 20...κ ακουσες οκ;;;;;

Εγγρ.
23 Φεβ 2023
Like
97
Πόντοι
0
Που βρίσκεται συνήθως αυτή φίλε ? Πώς είναι ?
Sorry για την καθηστεριση . Νομιζω 99% παντα μοναστηριου στην στροφη των τουντει . Κοντη λεπτη ξανθια 40-45 και εχει αλβανοφατσα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.863
Πόντοι
3.796
Μπορεί να είπε όντως όκι είκοσι και να κατάλαβα οκ, τι να πω! Τέλος πάντων.... Όχι δεν ήταν με τσιγάρο στο στόμα, καλό είναι μωρέ αλλά ζαβό σαν την γκαστρωμένη που δεν βγαίνει άλλο και την γυφτοκρητικιά
Δεν είναι ζαβο , κουτοπόνηρη είναι και κυκλοθυμική .αύριο μπορεί να πας και να σε διώξει χωρίς να σου μιλήσει καν .. σήμερα απλα έπεσες στα κέφια της ..αφού ήρθε και μέχρι την καβατζα και παραλίγο να γαμησεις κιόλας πάλι καλά .
Μπορεί να ήταν και η τελευταία φορά σήμερα που κατάφερες να την φορτώσεις!
Έχει και άλλες επιλογές στα μέτρα της ,πάνε στην χλόης κατά τις 22:00 μπας και προλάβεις το πετιτ που εμφανίστηκε τώρα , τουλάχιστον εκείνο είναι και ωραίο και πάει στάνταρ 20 χωρίς παζάρια..αλλά αν το προλάβεις γιατί από ότι λέγαμε και προχθές κάνει λίγες μέρες αρπαχτες και εξαφανίζεται καιρό .

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
μετα το today οπως ανεβαίνουμε?πόσο παίρνει αυτή? το ερείπιο είναι ασφαλές? μην μας την πέσουν?
Πουθενά δεν είναι ασφαλές στην πιάτσα πας κ ρισκάρεις
Εδώ ούτε το κατούρημα είναι ασφαλές πλέον υπάρχει νόμος τάδε τάδε λέει π σε πάνε μέσα :jerking2:

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Εκεί π λες στέκονται 2 μαζί η Ντάιζη κ η Έλενα
Είσαι σίγουρος πως μιλάς για την Ντάιζη

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.863
Πόντοι
3.796
μόνο αυτή ΣΥΛΒΙΑ,
Η Σύλβια παίρνει 20 πάντα ,μάλλον από απέναντι ψωνισες .έχεις μπερδέψει την Σύλβια με την Νταίζη.
Η Σύλβια είναι που δεν κλείνει μπούτι .
Η Νταίζη ζητάει πάντα 30 και θέλει παζάρι, αν είναι εκείνη την ώρα είναι μαζί της η Έλενα πάνω στο Ντιλ ,δεν παίζει να το κατεβάσει γιατί χώνεται η Έλενα και λέει μόνο με 30 ενώ η ίδια πάει και με 20 ...
Να τανε η ζήλια ψώρα...

Γενικά φίλε μην μπερδεύεις τα μπούτια σου ,ένα ένα .
Ρώτησες για Σβετα πήρες πλήρη απάντηση και βγαίνει νωρίς .αν είναι οι ώρες σου πάνε και θα την πετύχεις .

Στην πιάτσα εσύ προσέχεις τον εαυτό σου.δεν χρειάζεται να σου την πέσουν ,μπορεί να σε κλέψει ακόμα και η ίδια η πουτανα η να φας και άσχετο πέσιμο.
Δεν κουβαλάς ποτέ πολλά λεφτά και δεν τα εμφανίζεις όλα ,πάντα βγάζεις από την τσέπη μόνο το 20ρικο.
Δεν αφήνεις κινητά ,λεφτά , πράγματα αξίας ,ακόμα και τσιγάρα σε φανερό σημείο οπουδήποτε στο αμάξι ..
Εδώ το πακέτο έχεις φανερό μπροστά στο λεβιέ και οι 9στις 10 που θα μπούνε στο αμάξι σε κλάσματα δευτερολέπτου το έχουν σκαναρει και σου κάνουν τράκα

tsoures.mple

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
8
Πόντοι
0
Παιδιά αυτή η ψηλή μελαχρινή απολυ αδύνατη στη διχάλα που πας για ΚΤΕΛ, αξίζει; Την κοζαρω καιρό αλλά έχω ενδιασμους. Λεω να κάνω καταδρομική σήμερα και είμαι σε διλιμα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.863
Πόντοι
3.796
Παιδιά αυτή η ψηλή μελαχρινή απολυ αδύνατη στη διχάλα που πας για ΚΤΕΛ, αξίζει; Την κοζαρω καιρό αλλά έχω ενδιασμους. Λεω να κάνω καταδρομική σήμερα και είμαι σε διλιμα
Ξανά κοζαρε την όταν περνάς σήμερα ..πρεζου είναι φίλε .
Τζάμπα θα λερωθεις στην καταδρομική .
Η διχάλα γενικά έχει πρεζόνια,να προσέχεις προς τα εκεί

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom