Ιστορική για μένα η σημερινή βραδιά…! Γιατί πρωτον πέτυχα Ντεζη και δεύτερον θυμήθηκα μετά από παρά πολύ καιρό παλιά ένδοξη και δοτική χωρίς άγχος χρόνου και επίδοσης πιάτσα!
Πέτυχα Ντεζη λοιπόν επιτέλους να ξεφορτώνεται στην Μοναστηριου και σταμάτησα για φόρτωμα. Καβάτζα απέναντι στο grand palace σε μια αλάνα πέρα θεού. Βουρ για πίσω κάθισμα και ξεγύμνωμα αμφότεροι. Παράλληλα κουβεντούλα, χουφτώματα και ανάλυση γουστων του καθενός.
Με ρώτησε από μόνη της αν θέλω πιπα με ή χωρις, χωρίς να έχω δώσει παραπάνω λεφτά απ το νορμαλ, πιπα με ορεξη που δεν ειχε τίποτα να ζηλέψει από μια πιπα μπουρδελου, γεμάτο θέληση αναστεναγμούς και φιλια, γαμησι δυνατό με εμένα από πάνω να δίνω πόνο και παράλληλα να λέμε όλα αυτά τα περίεργα φετίχ που δε λέγονται αλλά μας καβλωνουν και τη ρώτησα αν μπορώ να χύσω πάνω της, αυτή δέχτηκε χωρίς κανένα παράπονο! Υπενθυμίζω χωρίς γκρίνια και χωρίς «άργησες» «πολλά θες» «όχι μα μου»…
Απλά λέει μη χύσεις πάνω στο μουνι μου.
Οκ κανένα προβλημα απάντησα και την έχυσα σε κοιλιά και στήθος.
Απ την ώρα που την πήρα μέχρι την ώρα που τελείωσα, ήμασταν μαζί πάνω από μισή ώρα και δεν παραπονέθηκε καθόλου! Γεμάτη ορεξη για συζήτηση αν δει ότι είσαι νορμαλ και καθαρός και πολύ καλή στη δουλειά της!
Ένα υπερβολικά τίμιο 20αρικο που συνδιάζει τα πάντα που πρέπει να έχει μια πιάτσα και παράλληλα να ανεβάζει την πελατεία μιας πετυχημένης του χώρου κοπέλας. Κοινώς, ότι κ αν κανεις εφόσον πήρες απόφαση να το κανεις, να το κανεις καλά!
Ειλικρινά οι παλιοί και όσοι την παίρνουν ξέρουν, αλλά εγώ απόψε ξανανιωσα. Ίσως να την έχω πάρει στο μακρινό παρελθόν και να μην το θυμάμαι, αλλά ένα είναι σίγουρο. Ότι έχουμε μέλλον! Και αν σε συμπαθήσει, σου δίνει το τηλέφωνο της για να τη βρίσκεις πιο εύκολα καθώς η περατζάδα της είναι από γκραντ μέχρι διχαλα, ποτε στα μόνα ποτε στα ζυγά, πράγμα που μπορεί να δυσκολεύει (παράδειγμα εμένα τοσον καιρο!) την εύρεση της.
Εύχομαι να της ανεβάσω μετά το μήνυμα μου κατακόρυφα την πελατεία γιατί το αξίζει. Μουναρα, κορμάρα, καλό παιδί , υπηρεσιαρες, ανοχή χρονου!
Δε με νοιάζει τι γινόταν στην πιάτσα μετά από αυτό! Δεν ειδα καν! Ισωσ Να πήρε το ματι μου συμπεθερες στα μαύρα με μπούτια έξω.
Έβαλα πρώτη, άναψα γαροτσι, ηλιθιο χαμόγελο και on the way για βραδινό φαγοπότι!
Πιάτσα εποχης 2012!