Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Βασια την λενε. Κ η γκαρσονιερα της ειναι κοντα στη κτηνιατρικη. Μετα την καβάντζα που πανε τα τραβελια. Εκτος την καλυβα που λες εχει κ ενα δωματιο σε ενα σπιτι στο στενο απεναντι απο την Μαρια την αλβανιδα. Εκει μενεν κ οι περισσότερες παλια
Εγώ πάντως πριν 2-3 χρόνια (ίσως κ παραπάνω σε θυμάμαι) ειχα φορτώσει μια πολύ ωραία γκομενα από πιάτσα ψιλή μελαχρινή κορμάρα και αρκετά όμορφη και μα πήγε σε ένα σπίτι μετά την καβάτζα των τραβελιων απέναντι στο κρεοπωλείο πριν την αναγεννήσεως σε ένα στενό εκεί πέρα. Σε ένα μικρό σπίτι στο οποίο ήταν ακατάστατο και στην κουζίνα μαγείρευε η Βασια!

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Λοιπόν περασμα κατά τις δεκα παρά απόψε.
Όλες στος θέσεις τους
Η Αναστασία η ψηλή ξανθιά περίεργα ντυμένη με ένα ημιδιαφανο γκρι πράμα σαν παντελόνια-νυφικό, αλλα καβλα.
Μαρία Αλβα κλασικά χοτ με σορτς
Και καταδρομή στις συμπεθερες στη μοναστηριού (Έλενα υπερβολικά κωλαρα με αυτό το σορτς) για να γνωρίσω αυτήν τη νέα ξανθιά που λέτε.
Κολαν δερμάτινο, σάπιος κωλος, μέτρια προς κακα μούτρα, εν ονόματι Χρυσα, 29 χρόνων.
30 φεύγα δλδ!
Δεν τν πήρα δε μ άρεσε απαλ ήθελα να μ φύγει η απορία

SvBourdelos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2022
Like
34
Πόντοι
0
Μια ψιλή Άδυνατη με μαύρο αγορε μαλλί γνωρίζει κανείς κάτι ?

SvBourdelos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2022
Like
34
Πόντοι
0

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
6533037F-2203-4E0E-959C-0D8F8E5D7F62.jpeg

giorap

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα ξερή κάνεις αν μπορώ να πάρω την Μαρία την αλβανίδα σε ξενοδοχείο και άμα αξίζει γιατί στην πιάτσα σε ξεπεράσει γρήγορα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.847
Πόντοι
3.796

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Τι είναι αυτό το hvc ; high definition? Ακόμα και στο σκυλοσπιτο το έγραψε ο τύπος .τι σκάλωμα έχει φάει ;
Λέτε να είναι παθών;
Η Εύη ποια είναι πάλι δεν κατάλαβα .
Ηπατίτιδα c
Η ευη από την πιάτσα ρε
Είχε γίνει κουβέντα όπως σωστά αναφέρει ο τίγρης. Πριν ένα μήνα περίπου νομίζω

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.847
Πόντοι
3.796
Ηπατίτιδα c
Η ευη από την πιάτσα ρε
Είχε γίνει κουβέντα όπως σωστά αναφέρει ο τίγρης. Πριν ένα μήνα περίπου νομίζω
Θυμάμαι που είχε γίνει κουβέντα .ποια από όλες είναι δεν κατάλαβα .εκεί όλη την διάρκεια της ημέρας άμα προσέξεις είναι πολλές πρεζουδες δεν είναι 2-3.
Χαβαλε κάνω ..hcv λέγεται η ηπατίτιδα c ,για αυτό το έγραψα .
Λέγανε για ξανθιά νομίζω ;δεν μου έρχεται στο μυαλό

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Μήπως είναι αυτή η ξανθιά που συχνάζει εκεί εγκαταλελειμένο συνήθως με γυαλιά ηλίου;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.847
Πόντοι
3.796
Βόλτα σήμερα περίπου μία ώρα πάνω κατω Γιαννιτσών - μοναστηριού.η βόλτα έγινε μεταξύ 22:00-23:00.
Στη μοναστηριού η Σίλβια με ροζ κολάν και μπλουζάκι..και μετά το πλυντήριο μια μαυρομαλλα με σκούφο μάλλον η Βάσια που λέτε ,η οποία μιλούσε με αυτόν που στέκεται όλο και μιλάει με τα κορίτσια με ένα ασημί Σκόντα .δεν ξέρω τι ρόλο βαράει και άλλη φορά τον πέτυχα να μιλάει με τις ώρες με την αλβανίδα,χασομερης μάλλον.
Στη διχάλα πρεζόνι ούτε δείγμα ήταν μόνο ο Κρος που σήμερα είναι ντυμένος βαμμένος τον μπερδεύεις άνετα με κοριτσάκι.
Αννιλια και η αδερφή της στο μέρος τους .
Στην χλόης ήταν η μία χοντρή απέναντι και στο στενό μπαινοβγαίνει το στραβομουτσουνο η Ιουλία .
Μονίμως στραβωμενη κοιτάει .
Μετά ήταν η Μαρία με το κόκκινο αμάξι.
Στη διασταύρωση του one προσοχή έχει μπλόκο αστυνομία και σταματάει όλα τα καγκουρικα και με φιμε αυτοκίνητα .
Δύο περιπολικά πηγαίνουν πανω κάτω όλη την Γιαννιτσών.
Η αλβανίδα στο πόστο της μέσα στη καύλα αλλά δεν μπορούσα να την φορτωσω .φορούσε μαύρη γυαλιστερή φούστα και μπουφάν και τις κόκκινες μπότες μέχρι το γόνατο.την φόρτωσε ένας και την είχε μισή ώρα στη καβατζα με αναμμένη μηχανή ..άμα είναι να γαμησω και να κάψω και ένα ντεπόζιτο γάμησε τα .
Απέναντι η Σία που πήρε τρεις περαστικούς με τα πόδια μέσα σε 15 λεπτά και μου ζητούσε 30 ακατεβατα.
Στο σελ και πιο πέρα δύο τραβελακια με τα πεζό τα μπλε και οι δύο .

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Σ
Βόλτα σήμερα περίπου μία ώρα πάνω κατω Γιαννιτσών - μοναστηριού.η βόλτα έγινε μεταξύ 22:00-23:00.
Στη μοναστηριού η Σίλβια με ροζ κολάν και μπλουζάκι..και μετά το πλυντήριο μια μαυρομαλλα με σκούφο μάλλον η Βάσια που λέτε ,η οποία μιλούσε με αυτόν που στέκεται όλο και μιλάει με τα κορίτσια με ένα ασημί Σκόντα .δεν ξέρω τι ρόλο βαράει και άλλη φορά τον πέτυχα να μιλάει με τις ώρες με την αλβανίδα,χασομερης μάλλον.
Στη διχάλα πρεζόνι ούτε δείγμα ήταν μόνο ο Κρος που σήμερα είναι ντυμένος βαμμένος τον μπερδεύεις άνετα με κοριτσάκι.
Αννιλια και η αδερφή της στο μέρος τους .
Στην χλόης ήταν η μία χοντρή απέναντι και στο στενό μπαινοβγαίνει το στραβομουτσουνο η Ιουλία .
Μονίμως στραβωμενη κοιτάει .
Μετά ήταν η Μαρία με το κόκκινο αμάξι.
Στη διασταύρωση του one προσοχή έχει μπλόκο αστυνομία και σταματάει όλα τα καγκουρικα και με φιμε αυτοκίνητα .
Δύο περιπολικά πηγαίνουν πανω κάτω όλη την Γιαννιτσών.
Η αλβανίδα στο πόστο της μέσα στη καύλα αλλά δεν μπορούσα να την φορτωσω .φορούσε μαύρη γυαλιστερή φούστα και μπουφάν και τις κόκκινες μπότες μέχρι το γόνατο.την φόρτωσε ένας και την είχε μισή ώρα στη καβατζα με αναμμένη μηχανή ..άμα είναι να γαμησω και να κάψω και ένα ντεπόζιτο γάμησε τα .
Απέναντι η Σία που πήρε τρεις περαστικούς με τα πόδια μέσα σε 15 λεπτά και μου ζητούσε 30 ακατεβατα.
Στο σελ και πιο πέρα δύο τραβελακια με τα πεζό τα μπλε και οι δύο .
Οταν λες Σια; Την αγαπημενη μου Αναστασια; Την αγενεστατη αυτη κυρια; Κ πηρε κ τρεις πελατες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom