DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.847
- Πόντοι
- 3.796
Αν δουλεύει το filoxenia είναι ακριβώς εκεί .εχει ξενοδοχεια εκει κοντα?
Δεν ξέρω τι παίζει με τα καινούρια διαμερίσματα στη διχάλα ,αλλιώς περιοχή σταθμού rex
Αν δουλεύει το filoxenia είναι ακριβώς εκεί .εχει ξενοδοχεια εκει κοντα?
Φιλος πρωτη φορα βλεπω ατομο να ψαχνει σ ολη την Ελλαδα πρεζακια...Ωραιος.πρεζουδες παιζουν θεσσαλονικη και αν ναι που?
Εγώ πάντως πριν 2-3 χρόνια (ίσως κ παραπάνω σε θυμάμαι) ειχα φορτώσει μια πολύ ωραία γκομενα από πιάτσα ψιλή μελαχρινή κορμάρα και αρκετά όμορφη και μα πήγε σε ένα σπίτι μετά την καβάτζα των τραβελιων απέναντι στο κρεοπωλείο πριν την αναγεννήσεως σε ένα στενό εκεί πέρα. Σε ένα μικρό σπίτι στο οποίο ήταν ακατάστατο και στην κουζίνα μαγείρευε η Βασια!Βασια την λενε. Κ η γκαρσονιερα της ειναι κοντα στη κτηνιατρικη. Μετα την καβάντζα που πανε τα τραβελια. Εκτος την καλυβα που λες εχει κ ενα δωματιο σε ενα σπιτι στο στενο απεναντι απο την Μαρια την αλβανιδα. Εκει μενεν κ οι περισσότερες παλια
Χρόνια τώρα το κανειΦιλος πρωτη φορα βλεπω ατομο να ψαχνει σ ολη την Ελλαδα πρεζακια...Ωραιος.
Είναι μια από της πρεζουδες στη διχάλα .Μια ψιλή Άδυνατη με μαύρο αγορε μαλλί γνωρίζει κανείς κάτι ?
Είναι μια από της πρεζουδες στη διχάλα .
Συχνά αναφέρεται εδώ .
Απαίσιο ΕυχαριστώΕίναι μια από της πρεζουδες στη διχάλα .
Συχνά αναφέρεται εδώ .
πρεζουδες παιζουν θεσσαλονικη και αν ναι
Στον ΟΚΑΝΑ φίλε.πρεζουδες παιζουν θεσσαλονικη και αν ναι που?
ισως ειναι εμπορος...lolΦιλος πρωτη φορα βλεπω ατομο να ψαχνει σ ολη την Ελλαδα πρεζακια...Ωραιος.
Ειχε γινει κουβεντα.....Που ειναι αυτο φιλος; Ετσι ενημερωτικα.
Τι είναι αυτό το hvc ; high definition? Ακόμα και στο σκυλοσπιτο το έγραψε ο τύπος .τι σκάλωμα έχει φάει ;
Τελη Γιαννιτσων δεξιά της διχάλας πριν βενζινάδικουΕιχε γινει κουβεντα.....Που ειναι αυτο φιλος; Ετσι ενημερωτικα.
Ηπατίτιδα cΤι είναι αυτό το hvc ; high definition? Ακόμα και στο σκυλοσπιτο το έγραψε ο τύπος .τι σκάλωμα έχει φάει ;
Λέτε να είναι παθών;
Η Εύη ποια είναι πάλι δεν κατάλαβα .
Θυμάμαι που είχε γίνει κουβέντα .ποια από όλες είναι δεν κατάλαβα .εκεί όλη την διάρκεια της ημέρας άμα προσέξεις είναι πολλές πρεζουδες δεν είναι 2-3.Ηπατίτιδα c
Η ευη από την πιάτσα ρε
Είχε γίνει κουβέντα όπως σωστά αναφέρει ο τίγρης. Πριν ένα μήνα περίπου νομίζω
Οταν λες Σια; Την αγαπημενη μου Αναστασια; Την αγενεστατη αυτη κυρια; Κ πηρε κ τρεις πελατες;Βόλτα σήμερα περίπου μία ώρα πάνω κατω Γιαννιτσών - μοναστηριού.η βόλτα έγινε μεταξύ 22:00-23:00.
Στη μοναστηριού η Σίλβια με ροζ κολάν και μπλουζάκι..και μετά το πλυντήριο μια μαυρομαλλα με σκούφο μάλλον η Βάσια που λέτε ,η οποία μιλούσε με αυτόν που στέκεται όλο και μιλάει με τα κορίτσια με ένα ασημί Σκόντα .δεν ξέρω τι ρόλο βαράει και άλλη φορά τον πέτυχα να μιλάει με τις ώρες με την αλβανίδα,χασομερης μάλλον.
Στη διχάλα πρεζόνι ούτε δείγμα ήταν μόνο ο Κρος που σήμερα είναι ντυμένος βαμμένος τον μπερδεύεις άνετα με κοριτσάκι.
Αννιλια και η αδερφή της στο μέρος τους .
Στην χλόης ήταν η μία χοντρή απέναντι και στο στενό μπαινοβγαίνει το στραβομουτσουνο η Ιουλία .
Μονίμως στραβωμενη κοιτάει .
Μετά ήταν η Μαρία με το κόκκινο αμάξι.
Στη διασταύρωση του one προσοχή έχει μπλόκο αστυνομία και σταματάει όλα τα καγκουρικα και με φιμε αυτοκίνητα .
Δύο περιπολικά πηγαίνουν πανω κάτω όλη την Γιαννιτσών.
Η αλβανίδα στο πόστο της μέσα στη καύλα αλλά δεν μπορούσα να την φορτωσω .φορούσε μαύρη γυαλιστερή φούστα και μπουφάν και τις κόκκινες μπότες μέχρι το γόνατο.την φόρτωσε ένας και την είχε μισή ώρα στη καβατζα με αναμμένη μηχανή ..άμα είναι να γαμησω και να κάψω και ένα ντεπόζιτο γάμησε τα .
Απέναντι η Σία που πήρε τρεις περαστικούς με τα πόδια μέσα σε 15 λεπτά και μου ζητούσε 30 ακατεβατα.
Στο σελ και πιο πέρα δύο τραβελακια με τα πεζό τα μπλε και οι δύο .