You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.139
- Πόντοι
- 3.796
Μόνη της συστήνεται ως Μίμη και εχθές μόλις την ρώτησα σκέφτηκε λίγο και μου λέει Μιλένα ..ότι νάνε είναι .Μάλλον δε θέλει δεύτερό γιατί είχε πρηστεί κ εξαφανίστηκε πάνω από 1 χρόνο
Μιλάω για την Ιουλία πού στέκεται στις λαμαρίνες κ δε ξέρω γιατί την λέμε κ Μιμή
Το είχα βέβαια το προαίσθημα αλλά έφαγα τα μούτρα μου σαν χαζός !
Και να μου τα έτρωγε καμία της προκοπής..καλά κάνει και διώχνει τον κόσμο κάτι ξέρει καλύτερα από μας άλλωστε
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.574
- Πόντοι
- 746
Παντως κ τοτε που εγραψα οταν την πηρα το καλοκαιρι υπηρχε μια διχογνωμια για το ποια ειναι. Αυτη που πηρα ηταν μετα το φαναρι του one στα αριστερα. Αν λετε αυτο το σημειο λαμαρινες. Αδυνατη με μαλλι μακρυ. Σταματουσαν κ εφευγαν τα αυτοκινητα. Οταν σταματησα μου ειπε γεια κ 20. Την ειδα αλλη μια οπως ειχα πει ενα μεσημερακι στο ερειπιο....στο μεγαλο κτηριο εννοω.Μάλλον δε θέλει δεύτερό γιατί είχε πρηστεί κ εξαφανίστηκε πάνω από 1 χρόνο
Μιλάω για την Ιουλία πού στέκεται στις λαμαρίνες κ δε ξέρω γιατί την λέμε κ Μιμή
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.563
- Πόντοι
- 2.356
Δες το από την καλή πλευρά ότι την είχες βάλει στο μάτι κ τώρα θα ξέρεις κ θα την κοιτάς με ένα μάτι όπως ο tiger την ΑναστασίαΜόνη της συστήνεται ως Μίμη και εχθές μόλις την ρώτησα σκέφτηκε λίγο και μου λέει Μιλένα ..ότι νάνε είναι .
Το είχα βέβαια το προαίσθημα αλλά έφαγα τα μούτρα μου σαν χαζός !
Και να μου τα έτρωγε καμία της προκοπής..καλά κάνει και διώχνει τον κόσμο κάτι ξέρει καλύτερα από μας άλλωστε
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.139
- Πόντοι
- 3.796
Τώρα απλά όταν περνάω θα κάνω ότι και με τις μαύρες,θα γυρνάω το κεφάλι από την άλλη ..Δες το από την καλή πλευρά ότι την είχες βάλει στο μάτι κ τώρα θα ξέρεις κ θα την κοιτάς με ένα μάτι όπως ο tiger την Αναστασία
Την τελευταία φορά που με είχε διώξει πέρασα μετά φορτωμένος με την Χρύσα και επίτηδες έκοψα ταχύτητα μπροστά της και με κοιτούσε και με ειρωνικό βλέμμα ..χθες μόλις σταμάτησα μπήκε κατευθείαν μέσα και πήρε εκδίκηση
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.139
- Πόντοι
- 3.796
Αυτή στο ερείπιο είναι άλλη είπαμε .Παντως κ τοτε που εγραψα οταν την πηρα το καλοκαιρι υπηρχε μια διχογνωμια για το ποια ειναι. Αυτη που πηρα ηταν μετα το φαναρι του one στα αριστερα. Αν λετε αυτο το σημειο λαμαρινες. Αδυνατη με μαλλι μακρυ. Σταματουσαν κ εφευγαν τα αυτοκινητα. Οταν σταματησα μου ειπε γεια κ 20. Την ειδα αλλη μια οπως ειχα πει ενα μεσημερακι στο ερειπιο....στο μεγαλο κτηριο εννοω.
Η Μιμή - Ιουλία είναι αυτή που πήρα εγώ και εσύ .και μόνο από τις λεπτομέρειες στο γαμησι καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για την ίδια .
Πλέον μπορούμε να την ονομάσουμε χυσοφοβικη για να μην την μπερδεύεις
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.947
- Πόντοι
- 4.766
Έχει δίκιο το καλοκαίρι έβγαινε τα μεσημέρια στο εγκαταλελειμμένο με κάτι πράσινα σορτσάκια κλπ και συνέχεια κάπνιζε και λίγο κουτσαινε....Και μετά έφευγε απόγευμα και γυρνούσε βράδυ προς τον Δημάκη με άλλα ρούχα πιο της πιάτσαςΑυτή στο ερείπιο είναι άλλη είπαμε .
Η Μιμή - Ιουλία είναι αυτή που πήρα εγώ και εσύ .και μόνο από τις λεπτομέρειες στο γαμησι καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για την ίδια .
Πλέον μπορούμε να την ονομάσουμε χυσοφοβικη για να μην την μπερδεύεις
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.574
- Πόντοι
- 746
Μπραβο. Τσιγγαρο κ μωβ σορτσακι θυμαμαι. Κ μπροστα στο ερειπιο ακριβως την μερα που περασα κ την ειδα καθοταν κ μια αλλη με βαμμενα εντονα τα ματια προς το ξανθο. Κ ειχε κ καρεκλα στο πεζοδρομιο.Έχει δίκιο το καλοκαίρι έβγαινε τα μεσημέρια στο εγκαταλελειμμένο με κάτι πράσινα σορτσάκια κλπ και συνέχεια κάπνιζε και λίγο κουτσαινε....Και μετά έφευγε απόγευμα και γυρνούσε βράδυ προς τον Δημάκη με άλλα ρούχα πιο της πιάτσας
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.947
- Πόντοι
- 4.766
Ναι η άλλη ήταν η Ντόρα και αυτή Βουλγάρα και γυφτομαναΜπραβο. Τσιγγαρο κ μωβ σορτσακι θυμαμαι. Κ μπροστα στο ερειπιο ακριβως την μερα που περασα κ την ειδα καθοταν κ μια αλλη με βαμμενα εντονα τα ματια προς το ξανθο. Κ ειχε κ καρεκλα στο πεζοδρομιο.
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.139
- Πόντοι
- 3.796
Εδώ και καιρό πάντως πρόσεξα ότι οι Βουλγάρες εχουν αρχίσει να γίνονται ίδιες με τις μαύρες .
Δεν ξέρω φταίει η ρουτίνα τους ,φταίει ότι τους τα τρώνε οι νταβαδες ..πάντως από γαμιση ίδιο χαλι και συμπεριφορά είναι .μόνο η αννιλια που την πήρα δύο φορές ήταν λίγο οκ ,όχι κάτι το ιδιαίτερο,αλλά και αυτή μόλις μάθει την γλώσσα θα ξεψαρωσει
Δεν ξέρω φταίει η ρουτίνα τους ,φταίει ότι τους τα τρώνε οι νταβαδες ..πάντως από γαμιση ίδιο χαλι και συμπεριφορά είναι .μόνο η αννιλια που την πήρα δύο φορές ήταν λίγο οκ ,όχι κάτι το ιδιαίτερο,αλλά και αυτή μόλις μάθει την γλώσσα θα ξεψαρωσει
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.574
- Πόντοι
- 746
Απο υπηρεσιες γνωριζουμε; Μου δωσε βεβαια την εντυπωση οτι ηταν λιγακι....μουδιασμενη...μπορει να κανω κ λαθος βεβαια.Ναι η άλλη ήταν η Ντόρα και αυτή Βουλγάρα και γυφτομανα
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.947
- Πόντοι
- 4.766
Αν λέμε για την ίδια όντως είναι λίγο τρελετζο αλλά έχει βυζάρες πάντα με άφηνε να κάνω λίγο ισπανικό εκεί στα όρθια.. εκτός αν λες για καμιά άλλη και όχι για την ΝτόραΑπο υπηρεσιες γνωριζουμε; Μου δωσε βεβαια την εντυπωση οτι ηταν λιγακι....μουδιασμενη...μπορει να κανω κ λαθος βεβαια.
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.722
- Πόντοι
- 3.870
Καλησπερα ειχα σηζητηση πριν απο λιγο με εναν συναγωνιστη και εκανα την εξης ερωτηση...η κατσαριδα που βρισκεταιειναι εξαφανισμενη εδω και παρα πολυ καιρο απο την πιατσα απαντηση δεν πηρα μηπως ξερει κανεις ;
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.139
- Πόντοι
- 3.796
Πιστεύω αν γαμιοτανε Θεσσαλονίκη θα το είχαμε μάθει .Καλησπερα ειχα σηζητηση πριν απο λιγο με εναν συναγωνιστη και εκανα την εξης ερωτηση...η κατσαριδα που βρισκεταιειναι εξαφανισμενη εδω και παρα πολυ καιρο απο την πιατσα απαντηση δεν πηρα μηπως ξερει κανεις ;
Να έκοψε η πουτανα το γαμησι πάντως δεν νομίζω
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.574
- Πόντοι
- 746
Αν την ξαναδω....θα μαθουμε. Παντως οντως. Φαινοταν λιγο τρελοκομειο...Αν λέμε για την ίδια όντως είναι λίγο τρελετζο αλλά έχει βυζάρες πάντα με άφηνε να κάνω λίγο ισπανικό εκεί στα όρθια.. εκτός αν λες για καμιά άλλη και όχι για την Ντόρα
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.139
- Πόντοι
- 3.796
Γρήγορο πέρασμα Γιαννιτσών πριν λίγο .
Σχεδόν τίποτα .
Στη διχάλα 3 πρεζουδες ,αυτή με την αλογοουρα ,η άλλη η κοκκινομάλλα και η πολύ αδύνατη που συνήθως φοράει τζιν η φόρμα και μπλούζα με κουκούλα .
Δίπλα στο τουντει η ψιλή τρανς κοκκινομάλλα .
Η Μαρία με το κόκκινο αυτοκίνητο σήμερα ντυμένη στα άσπρα ,πρωτοφανές ..
Και στην χλόης η αδερφή της αννιλιας λίγο μπαμπατσικη με μαύρο μαλλί παρέα με το μαλακισμενο την Ιουλία
Σχεδόν τίποτα .
Στη διχάλα 3 πρεζουδες ,αυτή με την αλογοουρα ,η άλλη η κοκκινομάλλα και η πολύ αδύνατη που συνήθως φοράει τζιν η φόρμα και μπλούζα με κουκούλα .
Και στην χλόης η αδερφή της αννιλιας λίγο μπαμπατσικη με μαύρο μαλλί παρέα με το μαλακισμενο την Ιουλία
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.574
- Πόντοι
- 746
Μην παρεκτρεπεσαι φιλος. Για την Ιουλια μας τετοια κουβεντα;;;;Γρήγορο πέρασμα Γιαννιτσών πριν λίγο .
Σχεδόν τίποτα .
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.139
- Πόντοι
- 3.796
Κουφάλες γελάτε ε;;χαχαχα...Μην παρεκτρεπεσαι φιλος. Για την Ιουλια μας τετοια κουβεντα;;;;
Κοίταξε κιόλας μήπως νόμιζε θα την ξανά φόρτωνα;
Έτσι την έλεγα και από πριν την πάρω γιατί ήταν περίεργη πατούσες φρένο άνοιγες το παραθυρο σε κοιτούσε και έλεγε ΟΧΙ ! έτσι απλά !
mastropoutanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2021
- Like
- 134
- Πόντοι
- 0
περασμα σημερα 8/12 απο τις 10 παρα ως τις 11.οτι χειροτερο.
απο ανατοτιλκα προς δυτικα απο το σελ μεχρι το φαναρι της κολετη τπτ.
στο φαναρι μια μαυρη.
η χαζοβιολα στις λαμαρινες μετα πηγε απεναντι απο κινεζικο με την αλλη τη χοντρη καστανοξανθη που βγαινει εκει.
η μαρια με το κοκκινο στιλο ντυμενη στα ασπρα πρωτη φορα τοσα χρονια. και μετα το ακομα πιο χαος. μεχρι τη διχαλα τπτ.
στη διχαλα οι αντρακλες.
μοναστηριου η συλβια στο ποστο της και οι συμπεθερες απεναντι που σημερα μου ειπαν μονο στοματικο.κρυωσε το μνι τους φαινεται.
καπου πρεπει να πηρε το ματι μου και αυτη με τις περουκες σε μια γυρα.
που χαθηκαν ολες? βγαινουν νωριτερα τι φαση?
στο φαναρι μια μαυρη.
η χαζοβιολα στις λαμαρινες μετα πηγε απεναντι απο κινεζικο με την αλλη τη χοντρη καστανοξανθη που βγαινει εκει.
η μαρια με το κοκκινο στιλο ντυμενη στα ασπρα πρωτη φορα τοσα χρονια. και μετα το ακομα πιο χαος. μεχρι τη διχαλα τπτ.
στη διχαλα οι αντρακλες.
μοναστηριου η συλβια στο ποστο της και οι συμπεθερες απεναντι που σημερα μου ειπαν μονο στοματικο.κρυωσε το μνι τους φαινεται.
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.139
- Πόντοι
- 3.796
Εγώ πέρασα κατά τις 23:00 ίδια γύρα κάναμε απλά εγώ δεν πέρασα μοναστηριουπερασμα σημερα 8/12 απο τις 10 παρα ως τις 11.οτι χειροτερο.
στο φαναρι μια μαυρη.
στη διχαλα οι αντρακλες.