Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
640
Πόντοι
81
σημερα περασα μια βολτα στις 9 πολυ νεκρα μαλλον βγηκαν αργοτερα, ομως σταμπαρα μια μελαχρινη πολυ καυλοφατσα που ηταν εγκυος. δεν την εχω ξαναδει αν και με ξενερωσε η κοιλια θα την επαιρνα ανετα οταν πηγα να την βρω ειχε εξαφανιστει, ξερει κανεις κατι;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.899
Πόντοι
3.796
σημερα περασα μια βολτα στις 9 πολυ νεκρα μαλλον βγηκαν αργοτερα, ομως σταμπαρα μια μελαχρινη πολυ καυλοφατσα που ηταν εγκυος. δεν την εχω ξαναδει αν και με ξενερωσε η κοιλια θα την επαιρνα ανετα οταν πηγα να την βρω ειχε εξαφανιστει, ξερει κανεις κατι;
Πριν δύο τρεις σελίδες γράφαμε για αυτήν είναι η ξανθιά που έβαψε τα μαλλιά της .Βουλγάρα .

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Σηκωθείτε από καναπέδες, κρεβάτια, μπαουλοντιβανα!
Αλβανιδα στην πιάτσα με άκρως καβλωτικο άσπρο κολάν!

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
557
Πόντοι
81
Καλησπέρα αλάνια μια ερώτηση
Από one salonica προς ΚΤΕΛ
Στο σημείο εκείνο που χωρίζει ο δρόμος για να βγεις μοναστηριού η να πας ΚΤΕΛ αν στρίψεις αριστερά , έχει και ένα βενζινάδικο απέναντι.
Κάθονται 2 κοπέλες συνήθως
Επειδή δεν παρακολουθώ καθόλου το νημα αυτό
Έχετε κάτι να μου πείτε για αυτές τις κοπέλες? Τι είναι? Αξίζουν? Είναι πρεζάκια είναι τρανς ?
Θα το εκτιμούσα πολύ μια σοβαρή απάντηση ευχαριστώ για τον ζρονο σας

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Καλησπέρα αλάνια μια ερώτηση
Από one salonica προς ΚΤΕΛ
Στο σημείο εκείνο που χωρίζει ο δρόμος για να βγεις μοναστηριού η να πας ΚΤΕΛ αν στρίψεις αριστερά , έχει και ένα βενζινάδικο απέναντι.
Κάθονται 2 κοπέλες συνήθως
Επειδή δεν παρακολουθώ καθόλου το νημα αυτό
Έχετε κάτι να μου πείτε για αυτές τις κοπέλες? Τι είναι? Αξίζουν? Είναι πρεζάκια είναι τρανς ?
Θα το εκτιμούσα πολύ μια σοβαρή απάντηση ευχαριστώ για τον ζρονο σας
Αν εννοείς στην στροφή που είναι το βενζινάδικο είναι δύο άντρες φίλοι τραβελια όπως συνηθίζουμε να τους λέμε... μένεις μακρυα δηλαδή. .Αν εννοείς απέναντι που είναι η διχάλα που χωρίζονται οι δρόμοι είναι δυο πρεζουδες μια με κοντά μαλλιά και μία άλλη με πιασμένα πάντα πίσω λίγο καλύτερης εμφάνισης... Γενικά καλύτερα μην ασχοληθείς καθόλου θα σου συνιστούσα

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
640
Πόντοι
81
εχει κανεις καποιον τροπο επικοινωνιας με ντεζυ απεναντι απο eurobank θελω να την παρω σημερα αλλα δεν ξερω αν θα βγει με τετοιο καιρο?

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.087
Πόντοι
2.356
εχει κανεις καποιον τροπο επικοινωνιας με ντεζυ απεναντι απο eurobank θελω να την παρω σημερα αλλα δεν ξερω αν θα βγει με τετοιο καιρο?
Τι έχει ο καιρός όλο τον χειμώνα εκεί θα είναι με την Έλενα κ θα φοράνε κ τα σορτσάκια

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Φιλε επειδή οι περισσότερες έχουν IQ ραδικιού, πολυ πιθανό να την πετύχεις σήμερα πάρα σε νορμάλ συνθήκες μέρας, ώρας,κινήσεις κ καιρού. Βέβαια περνά νωρίς γτ φεύγει κ νωρίς. π.χ. 9 με 11 το πολυ.

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
557
Πόντοι
81
Αν εννοείς στην στροφή που είναι το βενζινάδικο είναι δύο άντρες φίλοι τραβελια όπως συνηθίζουμε να τους λέμε... μένεις μακρυα δηλαδή. .Αν εννοείς απέναντι που είναι η διχάλα που χωρίζονται οι δρόμοι είναι δυο πρεζουδες μια με κοντά μαλλιά και μία άλλη με πιασμένα πάντα πίσω λίγο καλύτερης εμφάνισης... Γενικά καλύτερα μην ασχοληθείς καθόλου θα σου συνιστούσα
Σε ευχαριστώ φίλε μου

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Σηκωθείτε από καναπέδες, κρεβάτια, μπαουλοντιβανα!
Αλβανιδα στην πιάτσα με άκρως καβλωτικο άσπρο κολάν!
Ενδιαφερον παιδια!
Οποιος αλλος εχει να προσφερει κατι να μας πει...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.899
Πόντοι
3.796
Ενδιαφερον παιδια!
Οποιος αλλος εχει να προσφερει κατι να μας πει...
Τι ενδιαφέρον φίλε μου ; Μονίμως με καυλωρουχα είναι η αλβανίδα κάθε μέρα .
Προχθές τεντωνε την κωλαρα της και κρατούσε διαφανή ομπρέλα .
Ενδιαφέρον είναι να κάνει και κανεις καμία γενική ενημέρωση από πιάτσα .

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.899
Πόντοι
3.796
Διήμερη βόλτα στην γιαννιτσων δυστυχώς μετά τις 00:00 και Κυριακή και Δευτέρα ,δεν μπορούσα πιο νωρίς .
Η πιάτσα πολύ άδεια τέτοιες ώρες πλέον ,ίσως φταίει η έντονη παρουσία της αστυνομίας που σταματούσαν και κάποιες παρέες με αυτοκίνητα.
Σχεδόν τίποτα στο δρόμο το περίεργο ούτε τρανς .μόνο αυτή με το μπλε πεζό στο σελ ήταν .
Οι μαύρες κανονικά στα πόστα τους δεν χαμπαριαζουν τίποτα μέχρι ξημέρωμα .
Οι δύο Κρος πριν την διχάλα και στην διχάλα η πρεζου με την αλογοουρά .
Κάπου κάπου εμφανιζόταν και καμιά πρεζου ακόμα αλλά χάνονταν γρήγορα .
Περίεργο σκηνικό την Κυριακή το βράδυ ..
Κατά τις 2:00 αφού έχω κάνει πόσες γυρες στρίβω στο δρόμο του κτηνιάτρου μετά το σελ με κατεύθυνση προς κέντρο ( μονόδρομος ) .
Μπροστά μου εμφανίζεται μια κοπέλα ( κανονική ) που στην αρχή το σκέφτηκα να σταματήσω αλλά χαμογέλασε οπότε λέω είναι οκ .
40 ευρώ ζητούσε για γαμησι κάτι βεβαια που δεν είναι εφικτό από μέρους μου για πιάτσα ,σίγουρα κάποιος μαλακας από πίσω θα τα έδωσε .
Έμοιαζε πολύ την Γιώτα μπέμπα χωρίς έξαλλο ντύσιμο ,φορούσε απλά τζιν και μπουφάν μακρύ ,Ελληνίδα με πολύ καλά ελληνικά .
Την πέτυχε κανείς άλλος ;;εχθές δεν ήταν πιάτσα σίγουρα .

Κάτι ακόμα ...η βενζίνη έπεσε γυρίστε και καμιά βόλτα ,ξέρω ότι βγαίνουν πολλοι αλλα δώστε και καμιά ενημέρωση,δεν είπαμε να γαμησετε έστω τι υπάρχει στο δρόμο

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
βλεπ
Διήμερη βόλτα στην γιαννιτσων δυστυχώς μετά τις 00:00 και Κυριακή και Δευτέρα ,δεν μπορούσα πιο νωρίς .
Η πιάτσα πολύ άδεια τέτοιες ώρες πλέον ,ίσως φταίει η έντονη παρουσία της αστυνομίας που σταματούσαν και κάποιες παρέες με αυτοκίνητα.
Σχεδόν τίποτα στο δρόμο το περίεργο ούτε τρανς .μόνο αυτή με το μπλε πεζό στο σελ ήταν .
Οι μαύρες κανονικά στα πόστα τους δεν χαμπαριαζουν τίποτα μέχρι ξημέρωμα .
Οι δύο Κρος πριν την διχάλα και στην διχάλα η πρεζου με την αλογοουρά .
Κάπου κάπου εμφανιζόταν και καμιά πρεζου ακόμα αλλά χάνονταν γρήγορα .
Περίεργο σκηνικό την Κυριακή το βράδυ ..
Κατά τις 2:00 αφού έχω κάνει πόσες γυρες στρίβω στο δρόμο του κτηνιάτρου μετά το σελ με κατεύθυνση προς κέντρο ( μονόδρομος ) .
Μπροστά μου εμφανίζεται μια κοπέλα ( κανονική ) που στην αρχή το σκέφτηκα να σταματήσω αλλά χαμογέλασε οπότε λέω είναι οκ .
40 ευρώ ζητούσε για γαμησι κάτι βεβαια που δεν είναι εφικτό από μέρους μου για πιάτσα ,σίγουρα κάποιος μαλακας από πίσω θα τα έδωσε .
Έμοιαζε πολύ την Γιώτα μπέμπα χωρίς έξαλλο ντύσιμο ,φορούσε απλά τζιν και μπουφάν μακρύ ,Ελληνίδα με πολύ καλά ελληνικά .
Την πέτυχε κανείς άλλος ;;εχθές δεν ήταν πιάτσα σίγουρα .

Κάτι ακόμα ...η βενζίνη έπεσε γυρίστε και καμιά βόλτα ,ξέρω ότι βγαίνουν πολλοι αλλα δώστε και καμιά ενημέρωση,δεν είπαμε να γαμησετε έστω τι υπάρχει στο δρόμο
Οταν βλεπω φιλος οτι πεφτει η βενζινη το πρωτο που σκεφτομαι.... ειναι η επισκεψη στην πολη σας κ οι γυρες στην πιατσα!!!!!

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.087
Πόντοι
2.356
Τίτλος
2 γύρες είναι αρκετές
Ολοι καταλάβατε κ μόνο από τον τίτλο
Πέρασμά κατά της 11 από ανατολικά προς δυτικά η πρώτη πού συνάντησα ήταν η Μαρία με το ένα δόντι το γυφτάκι κ στο σημείο πού στέκεται η Νίνα στη στάση μπροστά στο κινεζικό στη συνέχεια η Ντάνιελα με το αδύνατο γυφτάκι στο τελείωμα δεξιά πριν την διχάλα επιστροφή από μοναστηριού τίποτε απολύτως ούτε οι συμπεθέρες με τα σορτς ούτε η ξανθιά άντε λέω μπορεί τα κορίτσια να :zfuck: ας κάνω άλλη μία γύρα τα ιδία ακριβώς με λίγα λόγια δε σε κάνει αίσθηση να κάνεις βόλτες κ από αστυνομία τίποτε απολύτως φαίνεται ξέρουν κ αυτοί ποτέ να βγαίνουν προφανώς η τρίτη είναι η χειρότερη μέρα μου το είχε πει κ η βασια

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.899
Πόντοι
3.796
Χθες αργά το βράδυ φόρτωσα την Ιουλία η Μιμή την πετιτ Βουλγάρα που διώχνει κόσμο στις λαμαρίνες .
Αποτυχία σκέτη η γκόμενα ,φαίνεται ότι εξαναγκάζεται να γαμιεται,συμπεριφορά σαν τις μαύρες .
Με πηγαίνει στην χλόης και σκέφτομαι οκ πάμε τέρμα στην καβατζα ,μόλις στρίβουμε από Γιαννιτσών μου λέει πάρκαρε εδώ .
Και μπαίνει σφαίρα μέσα σε ένα ερηπιο ,ακολουθώ και εγώ και είναι ήδη με την καποτα στο χέρι .
Βάζει καποτα στον πεσμένο πουτσο και αρχίζει μια πίπα γρήγορη σε ρυθμο που δεν έπαιζε να σε καυλώσει με τίποτα ...για πιάσιμο μην το συζητάς αφού ήταν με το μπουφάν ,την άφησα κανένα 5 λεπτό να τον παίρνει και αυτή νόμιζε μάλλον ότι θα με τελείωνε με πίπα ,της λέω γυρνα ,τι γκαμησι;λέει ..όχι θα κοιτιομαστε ...
Ωραίο μικρό κωλαρακι και πολύ σφιχτό μουνι αν και το σάλιοσε 3 φορές για να γαμηθει ..
Ούτε γκουχ ,ούτε αχ . ..συνησταται για νεκροφιλους η κοπέλα .
Σοσιαλ μηδέν δεν μιλούσε δεν βογκουσε απλά βιαζόταν να τελειώνει να φύγει .είναι τόσο χαζές που δεν καταλαβαίνουν ότι με αυτό που κάνουν πιο πολύ ώρα θα γαμηθουν αφού για να καυλοσουμε πρέπει να βάλουμε μέχρι και την φαντασία μας .
Σαν κουτοπόνηρη Βουλγάρα όταν την ρώτησα πώς την λένε μου είπε Μιλένα .στο τέλος με το που έχυσα τον βγάζει μου δίνει δύο μωρομαντιλα και έφυγε τρέχοντας ,ούτε γεια ούτε τίποτα

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.087
Πόντοι
2.356
Χθες αργά το βράδυ φόρτωσα την Ιουλία η Μιμή την πετιτ Βουλγάρα που διώχνει κόσμο στις λαμαρίνες .
Αποτυχία σκέτη η γκόμενα ,φαίνεται ότι εξαναγκάζεται να γαμιεται,συμπεριφορά σαν τις μαύρες .
Με πηγαίνει στην χλόης και σκέφτομαι οκ πάμε τέρμα στην καβατζα ,μόλις στρίβουμε από Γιαννιτσών μου λέει πάρκαρε εδώ .
Και μπαίνει σφαίρα μέσα σε ένα ερηπιο ,ακολουθώ και εγώ και είναι ήδη με την καποτα στο χέρι .
Βάζει καποτα στον πεσμένο πουτσο και αρχίζει μια πίπα γρήγορη σε ρυθμο που δεν έπαιζε να σε καυλώσει με τίποτα ...για πιάσιμο μην το συζητάς αφού ήταν με το μπουφάν ,την άφησα κανένα 5 λεπτό να τον παίρνει και αυτή νόμιζε μάλλον ότι θα με τελείωνε με πίπα ,της λέω γυρνα ,τι γκαμησι;λέει ..όχι θα κοιτιομαστε ...
Ωραίο μικρό κωλαρακι και πολύ σφιχτό μουνι αν και το σάλιοσε 3 φορές για να γαμηθει ..
Σοσιαλ μηδέν δεν μιλούσε δεν βογκουσε απλά βιαζόταν να τελειώνει να φύγει .είναι τόσο χαζές που δεν καταλαβαίνουν ότι με αυτό που κάνουν πιο πολύ ώρα θα γαμηθουν αφού για να καυλοσουμε πρέπει να βάλουμε μέχρι και την φαντασία μας .
Σαν κουτοπόνηρη Βουλγάρα όταν την ρώτησα πώς την λένε μου είπε Μιλένα .στο τέλος με το που έχυσα τον βγάζει μου δίνει δύο μωρομαντιλα και έφυγε τρέχοντας ,ούτε γεια ούτε τίποτα
Δε πιστεύω να την έδωσες 30

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.899
Πόντοι
3.796
Δε πιστεύω να την έδωσες 30
Και όμως ...μόνο για το άχτι που την είχα την έκανα την μαλακια !
Είχα γράψει ότι δεν θα δώσω ,αλλά δεν βλέπω τον λόγο να σας πω ψέματα.
Γενικά 30 στην πιάτσα δεν έχω δώσει σε άλλη ,αλλά αυτό το μαλακισμενο δεν σήκωνε παζάρι 6 μήνες..μόλις έλεγα να ρίξει με έδιωχνε

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Αν ειναι η Μιμη την ειχα παρει με 20. Το χειροτερο απ ολα εκτος απο αυτα που ειπες κ συ ειναι οτι τραβηχτηκε εντελως μολις ειπα οτι τελειωνω κ με....τρελανε μιλαμε...κ σηκωνει το παντελονι κ φευγει.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.899
Πόντοι
3.796
Αν ειναι η Μιμη την ειχα παρει με 20. Το χειροτερο απ ολα εκτος απο αυτα που ειπες κ συ ειναι οτι τραβηχτηκε εντελως μολις ειπα οτι τελειωνω κ με....τρελανε μιλαμε...κ σηκωνει το παντελονι κ φευγει.
Αυτό έκανε και εχθές ..δεν καταλαβαίνει ότι η καποτα είναι για να τα κρατάει μάλλον φοβάται μην την γκαστρωσεις και βγει το παιδί άσπρο ..τι θα πει μετά στον νταβα ;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.899
Πόντοι
3.796
Παρακαλετο μουνι .. ξινό γαμησι ..
Λένε και έχουν δίκιο τελικά