Χθες αργά το βράδυ φόρτωσα την Ιουλία η Μιμή την πετιτ Βουλγάρα που διώχνει κόσμο στις λαμαρίνες .
Αποτυχία σκέτη η γκόμενα ,φαίνεται ότι εξαναγκάζεται να γαμιεται,συμπεριφορά σαν τις μαύρες .
Με πηγαίνει στην χλόης και σκέφτομαι οκ πάμε τέρμα στην καβατζα ,μόλις στρίβουμε από Γιαννιτσών μου λέει πάρκαρε εδώ .
Και μπαίνει σφαίρα μέσα σε ένα ερηπιο ,ακολουθώ και εγώ και είναι ήδη με την καποτα στο χέρι .
Βάζει καποτα στον πεσμένο πουτσο και αρχίζει μια πίπα γρήγορη σε ρυθμο που δεν έπαιζε να σε καυλώσει με τίποτα ...για πιάσιμο μην το συζητάς αφού ήταν με το μπουφάν ,την άφησα κανένα 5 λεπτό να τον παίρνει και αυτή νόμιζε μάλλον ότι θα με τελείωνε με πίπα ,της λέω γυρνα ,τι γκαμησι;λέει ..όχι θα κοιτιομαστε ...
Ωραίο μικρό κωλαρακι και πολύ σφιχτό μουνι αν και το σάλιοσε 3 φορές για να γαμηθει ..
Ούτε γκουχ ,ούτε αχ . ..συνησταται για νεκροφιλους η κοπέλα .
Σοσιαλ μηδέν δεν μιλούσε δεν βογκουσε απλά βιαζόταν να τελειώνει να φύγει .είναι τόσο χαζές που δεν καταλαβαίνουν ότι με αυτό που κάνουν πιο πολύ ώρα θα γαμηθουν αφού για να καυλοσουμε πρέπει να βάλουμε μέχρι και την φαντασία μας .
Σαν κουτοπόνηρη Βουλγάρα όταν την ρώτησα πώς την λένε μου είπε Μιλένα .στο τέλος με το που έχυσα τον βγάζει μου δίνει δύο μωρομαντιλα και έφυγε τρέχοντας ,ούτε γεια ούτε τίποτα