Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Έκανα πέρασμα σήμερα κατά τις 11:30 είχε πολλά κορίτσια.. πρώτη φορά βλέπω τόσα. Αλλά μόνο δύο ήταν δυνατά η Μαρία ηΑλβανιδα και μια άλλη καστανή που ήταν απέναντι της

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.742
Πόντοι
1.336
Η Μαρια η βουργαρα η ψηλή έβαψε τα μαλλιά της μαύρα. Έξω σήμερα με μπουταρες όπως παντα
Μαρία Αλβα με ντίσκο φούστα
Από πάνω κλασικά συλβι και συνιφαδες Νταίζη-Έλενα απέναντι
Πήγα να πάρω Έλενα αλλά δήλωσε οτι είχε περίοδο και κερνούσε μόνο πιπα, από αύριο είπε γαμησι
Στη μέση κλασικά γυναίκα φιατ στιλο κόκκινο
Εξηντάρα στο στενό της Πειραιώς επι μπλε αυτοκινήτου κλασικά
Και στο βάθος ανιλια με μελαχρινή βουργαρα με έξαλλες βυζαρες που εν τελει πήρα γιατί σήμερα με τις μπότες της μου βγάλε έξτρα καβλα και την επέλεξα.
Πιπα μέτρια, γαμησι να χαμε να λέγαμε αλλά έστω ευδιάθετη και χαμογελαστή. Μου είπε ότι είχα να την πάρω δυο χρόνια! Ουαου! Και επίσης ότι της αρέσει να γαμιεται, είναι 39 και της αρέσει η δουλειά της!

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Η Μαρια η βουργαρα η ψηλή έβαψε τα μαλλιά της μαύρα. Έξω σήμερα με μπουταρες όπως παντα
Πήγα να πάρω Έλενα αλλά δήλωσε οτι είχε περίοδο και κερνούσε μόνο πιπα, από αύριο είπε γαμησι
Και στο βάθος ανιλια με μελαχρινή βουργαρα με έξαλλες βυζαρες που εν τελει πήρα γιατί σήμερα με τις μπότες της μου βγάλε έξτρα καβλα και την επέλεξα.
Πιπα μέτρια, γαμησι να χαμε να λέγαμε αλλά έστω ευδιάθετη και χαμογελαστή. Μου είπε ότι είχα να την πάρω δυο χρόνια! Ουαου! Και επίσης ότι της αρέσει να γαμιεται, είναι 39 και της αρέσει η δουλειά της!
Την Ντανιέλα πηρες; Αυτήν κατάλαβα ως μελαχρινή βου με έξαλλα βυζια δίπλα στην ανιλια

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Την Ντανιέλα πηρες; Αυτήν κατάλαβα ως μελαχρινή βου με έξαλλα βυζια δίπλα στην ανιλια
Ναι ,δηλώνουν ότι είναι και αδερφές .έτσι έχει πει η Αννιλια τουλάχιστον

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Αλβανιδα σήμερα προσφέρει θέαμα...Με άσπρο σορτσάκι και φαίνεται όλος ο κωλος.... Οποίος προλαβαίνει περνάει!!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Πάλι καλά που το είδες και με γλίτωσες από την φόλα!
Προχθές γυρνούσα αργά και ήταν μόνο ο παπουτσωμένος γάτος με τις κόκκινες μπότες και αυτή που έβαψε τα μαλλιά μαύρα και ήμουν έτοιμος να την φορτωσω αλλά την πήρε άλλος ! Αυτή ήταν που μου είχε πει ..ξανθιά τότε " τι 30 πολλά;;;..πάνε πιο κάτω παίρνουν και 20! "
Και πήγα πήρα όντως ακριβώς πιο κάτω την Χρύσα με 20..
Τώρα θα μας χρεώσει και την βαφή η ξινομουνα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.406
Πόντοι
12.756
Ρε μλκες αυτή η Μαρία η βουλγαρα μήπως είναι πάλι έγκυος?? :think: Ή κοιλιά της είναι σαν του Μαρσελο! :rockon:
κρυβε λόγια ρε μουνι μην την παρει ο χοντρος μεταγραφη και ανεβάσει κασέ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.406
Πόντοι
12.756
Προχθές γυρνούσα αργά και ήταν μόνο ο παπουτσωμένος γάτος με τις κόκκινες μπότες και αυτή που έβαψε τα μαλλιά μαύρα και ήμουν έτοιμος να την φορτωσω αλλά την πήρε άλλος ! Αυτή ήταν που μου είχε πει ..ξανθιά τότε " τι 30 πολλά;;;..πάνε πιο κάτω παίρνουν και 20! "
μαλλον και οι φαβες ακριβυναν με τον πολεμο στην Ουκρανία ρε τυπε
μπορει να εχουν γινει αναρπαστες επειδη μασκαρευονται οι στρατιωτες σε Ρουμάνους

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.083
Πόντοι
2.356
Ρε μλκες αυτή η Μαρία η βουλγαρα μήπως είναι πάλι έγκυος?? :think: Ή κοιλιά της είναι σαν του Μαρσελο! :rockon:
Πρέπει να είναι κ σε προχωρημένη εγκυμοσύνη
Την είδα στο today κ κάνει μπαμ όσο κ η κυτταρίτιδα της

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.742
Πόντοι
1.336
Πάντα με 20 την παίρνω ρε φίλε τι να σε πω!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Πάντα με 20 την παίρνω ρε φίλε τι να σε πω!
Μια φορά μόνο σταμάτησα τώρα που ξανά πρωτοεμφανίστηκε και εκείνη την ημέρα γινόταν χαμός είχαν πολύ δουλειά για αυτό πουλούσε τρέλα , στεκόταν και δίπλα στη Μαρία αλβανίδα ίσως ήθελε να το παίξει πιο φίρμα

Stadarh

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
82
Πόντοι
0
Οι μαύρες εξαφανίστηκαν η είναι ιδέα μου ?

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.277
Πόντοι
28.246
Ρε μλκες αυτή η Μαρία η βουλγαρα μήπως είναι πάλι έγκυος?? :think: Ή κοιλιά της είναι σαν του Βιειρίνια! :rockon:
Το εσιαξα, φίλε. Θα συμφωνήσεις και εσύ, την έχει μεγαλύτερη για να τον παρομοιάσεις με εγγυο. :grin:

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Καταδρομική χθες, ξεκίνησα Γιαννιτσων. Η Μαρία με της μπότες ήτανε κλασσικά, κατά τ αλλά πολύ μετά τη Κωλέττη είχε δυο, η μια μου κίνησε το ενδιαφέρον αλλά μιλούσε με άλλον πολύ ώρα. Ήτανε και η κλασσικη στη Μαζαρακη που δεν θυμάμαι το όνομα της. Πήγα και στα ρδελα, απογοητευτική και κει η κατάσταση.

Ξαναπήγα γύρω στις μια. Πήρα Φιονα με 20. Φοβερό βυζί. Πολύ καλό τσιμπουκι και ξεφόρτωσα γρήγορα. Πήρα τον αριθμό της. Και θα τη ξαναπάρω στο χώρο της. Την έχει πάρει κανείς στο χώρο της; Αξίζει;

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Βόλτα γύρω στις 8.30 καλύψαμε πλέον όλες τις ώρες η μονή διάφορα η Μαρία η Αλβανίδα η ξεπετα με κόκκινες μπότες πάνω από το γονάτο κ μίνι ανύπαρκτη φούστα
Στη διχάλα τίποτε απολύτως μοναστηριού το φρικιό πού το παίζει πιπινι η ξανθιά η συλβια απορίας άξιον πού έλειπαν οι συμπεθέρες μετά σορτσάκια στην μοναστηριού
Aπορώ πως την παίρνουνε αυτην την Συλβια ακομη!!!
42 χρονων και εσπασε παρα πολυ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom