Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.709
- Πόντοι
- 456
Από 7, 8 έως και 11-12 το πολύΤι ώρα μου συνήθως εμφανίζονται τα κορίτσια???
Κάμια φορα καλοκαιρι εχει κ μέχρι τις 2
Περιμένουμε βόλτα κ ενημέρωση
Από 7, 8 έως και 11-12 το πολύΤι ώρα μου συνήθως εμφανίζονται τα κορίτσια???
Την Ντανιέλα πηρες; Αυτήν κατάλαβα ως μελαχρινή βου με έξαλλα βυζια δίπλα στην ανιλιαΗ Μαρια η βουργαρα η ψηλή έβαψε τα μαλλιά της μαύρα. Έξω σήμερα με μπουταρες όπως παντα
Μαρία Αλβα με ντίσκο φούστα
Από πάνω κλασικά συλβι και συνιφαδες Νταίζη-Έλενα απέναντι
Πήγα να πάρω Έλενα αλλά δήλωσε οτι είχε περίοδο και κερνούσε μόνο πιπα, από αύριο είπε γαμησι
Στη μέση κλασικά γυναίκα φιατ στιλο κόκκινο
Εξηντάρα στο στενό της Πειραιώς επι μπλε αυτοκινήτου κλασικά
Και στο βάθος ανιλια με μελαχρινή βουργαρα με έξαλλες βυζαρες που εν τελει πήρα γιατί σήμερα με τις μπότες της μου βγάλε έξτρα καβλα και την επέλεξα.
Πιπα μέτρια, γαμησι να χαμε να λέγαμε αλλά έστω ευδιάθετη και χαμογελαστή. Μου είπε ότι είχα να την πάρω δυο χρόνια! Ουαου! Και επίσης ότι της αρέσει να γαμιεται, είναι 39 και της αρέσει η δουλειά της!
Ναι ,δηλώνουν ότι είναι και αδερφές .έτσι έχει πει η Αννιλια τουλάχιστονΤην Ντανιέλα πηρες; Αυτήν κατάλαβα ως μελαχρινή βου με έξαλλα βυζια δίπλα στην ανιλια
Πάλι καλά που το είδες και με γλίτωσες από την φόλα!Η Μαρια η βουργαρα η ψηλή έβαψε τα μαλλιά της μαύρα. Έξω σήμερα με μπουταρες όπως παντα
Μαρία Αλβα με ντίσκο φούστα
Από πάνω κλασικά συλβι και συνιφαδες Νταίζη-Έλενα απέναντι
Πήγα να πάρω Έλενα αλλά δήλωσε οτι είχε περίοδο και κερνούσε μόνο πιπα, από αύριο είπε γαμησι
Στη μέση κλασικά γυναίκα φιατ στιλο κόκκινο
Εξηντάρα στο στενό της Πειραιώς επι μπλε αυτοκινήτου κλασικά
Και στο βάθος ανιλια με μελαχρινή βουργαρα με έξαλλες βυζαρες που εν τελει πήρα γιατί σήμερα με τις μπότες της μου βγάλε έξτρα καβλα και την επέλεξα.
Πιπα μέτρια, γαμησι να χαμε να λέγαμε αλλά έστω ευδιάθετη και χαμογελαστή. Μου είπε ότι είχα να την πάρω δυο χρόνια! Ουαου! Και επίσης ότι της αρέσει να γαμιεται, είναι 39 και της αρέσει η δουλειά της!
κρυβε λόγια ρε μουνι μην την παρει ο χοντρος μεταγραφη και ανεβάσει κασέΡε μλκες αυτή η Μαρία η βουλγαρα μήπως είναι πάλι έγκυος?? Ή κοιλιά της είναι σαν του Μαρσελο!
μαλλον και οι φαβες ακριβυναν με τον πολεμο στην Ουκρανία ρε τυπεΠάλι καλά που το είδες και με γλίτωσες από την φόλα!
Προχθές γυρνούσα αργά και ήταν μόνο ο παπουτσωμένος γάτος με τις κόκκινες μπότες και αυτή που έβαψε τα μαλλιά μαύρα και ήμουν έτοιμος να την φορτωσω αλλά την πήρε άλλος ! Αυτή ήταν που μου είχε πει ..ξανθιά τότε " τι 30 πολλά;;;..πάνε πιο κάτω παίρνουν και 20! "
Και πήγα πήρα όντως ακριβώς πιο κάτω την Χρύσα με 20..
Τώρα θα μας χρεώσει και την βαφή η ξινομουνα
Πρέπει να είναι κ σε προχωρημένη εγκυμοσύνηΡε μλκες αυτή η Μαρία η βουλγαρα μήπως είναι πάλι έγκυος?? Ή κοιλιά της είναι σαν του Μαρσελο!
Πάντα με 20 την παίρνω ρε φίλε τι να σε πω!Πάλι καλά που το είδες και με γλίτωσες από την φόλα!
Προχθές γυρνούσα αργά και ήταν μόνο ο παπουτσωμένος γάτος με τις κόκκινες μπότες και αυτή που έβαψε τα μαλλιά μαύρα και ήμουν έτοιμος να την φορτωσω αλλά την πήρε άλλος ! Αυτή ήταν που μου είχε πει ..ξανθιά τότε " τι 30 πολλά;;;..πάνε πιο κάτω παίρνουν και 20! "
Και πήγα πήρα όντως ακριβώς πιο κάτω την Χρύσα με 20..
Τώρα θα μας χρεώσει και την βαφή η ξινομουνα
Μη βρίζεις ρε Μπουστηκρυβε λόγια ρε μουνι μην την παρει ο χοντρος μεταγραφη και ανεβάσει κασέ
Μια φορά μόνο σταμάτησα τώρα που ξανά πρωτοεμφανίστηκε και εκείνη την ημέρα γινόταν χαμός είχαν πολύ δουλειά για αυτό πουλούσε τρέλα , στεκόταν και δίπλα στη Μαρία αλβανίδα ίσως ήθελε να το παίξει πιο φίρμαΠάντα με 20 την παίρνω ρε φίλε τι να σε πω!
καλα με συγχωρειςΜη βρίζεις ρε Μπουστη
Χάθηκε το φιλότιμο...καλα με συγχωρεις
Το εσιαξα, φίλε. Θα συμφωνήσεις και εσύ, την έχει μεγαλύτερη για να τον παρομοιάσεις με εγγυο.Ρε μλκες αυτή η Μαρία η βουλγαρα μήπως είναι πάλι έγκυος?? Ή κοιλιά της είναι σαν του Βιειρίνια!
Aπορώ πως την παίρνουνε αυτην την Συλβια ακομη!!!Βόλτα γύρω στις 8.30 καλύψαμε πλέον όλες τις ώρες η μονή διάφορα η Μαρία η Αλβανίδα η ξεπετα με κόκκινες μπότες πάνω από το γονάτο κ μίνι ανύπαρκτη φούστα
Στη διχάλα τίποτε απολύτως μοναστηριού το φρικιό πού το παίζει πιπινι η ξανθιά η συλβια απορίας άξιον πού έλειπαν οι συμπεθέρες μετά σορτσάκια στην μοναστηριού