Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.911
Πόντοι
3.796
Την εχει παρει καποιος αυτη (την κοντη) ;
Όχι φίλε ,δεν μου αρέσει ,είναι κλασική γυφτοβουλγαρα με λίγα κιλακια .αυτό το στυλ οι Βουλγάρες με φαίνονται όλες ίδιες λες και βγήκαν από την ίδια μάνα .πάντως κάθεται τελευταία ,όσες φορές πέρασα δεν είχε φορτωθεί

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.485
Πόντοι
746
Όχι φίλε ,δεν μου αρέσει ,είναι κλασική γυφτοβουλγαρα με λίγα κιλακια .αυτό το στυλ οι Βουλγάρες με φαίνονται όλες ίδιες λες και βγήκαν από την ίδια μάνα .πάντως κάθεται τελευταία ,όσες φορές πέρασα δεν είχε φορτωθεί
Στην επομενη επισκεψη....θα το σκεφτω...

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
  • Like
Αντιδράσεις: L3fos

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.485
Πόντοι
746

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Την εχει παρει καποιος αυτη (την κοντη) ;
Ναι αν εννοείς τη μελαχρινή που βγαίνει εκεί κατά καιρούς εδώ κ χρόνια
Αρκετά καλή είναι αλλά έχω να την πάρω τουλάχιστον χρονο

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.485
Πόντοι
746
Ναι αν εννοείς τη μελαχρινή που βγαίνει εκεί κατά καιρούς εδώ κ χρόνια
Αρκετά καλή είναι αλλά έχω να την πάρω τουλάχιστον χρονο
Κανα δυο φορες την ειδα φιλος. Μαζι με την.....αγενεστατη....Ελενα Αναστασια Γιαννιτσων- Οικ. γωνια. Την τελευταια φορουσε σορτσακι μποτες κοκκινες.

Neapoliths

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2022
Like
207
Πόντοι
20
Σχετικά καινούργιος στην αναζήτηση της πιάτσας. Πέρασμα βολτίτσα πριν 2 μέρες η απόλυτη νεκρά στις 12 και κάτι. Βέβαια ερχόμενος από κέντρο πήγα μέχρι το one salonika μήπως έπρεπε να πάω παρακάτω? Δεν μου κέντρισε καμία το ενδιαφέρον πάρα μόνο μια ψηλή νταρντανα με κοντό μαλλί σκύλο φάτσα αλλα δεν σταμάτησα να ρωτήσω τι και πως και δυστυχώς μου τα φάγε το opap play και έμεινα και με τη ψωλη στο χερι

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.911
Πόντοι
3.796
Σχετικά καινούργιος στην αναζήτηση της πιάτσας. Πέρασμα βολτίτσα πριν 2 μέρες η απόλυτη νεκρά στις 12 και κάτι. Βέβαια ερχόμενος από κέντρο πήγα μέχρι το one salonika μήπως έπρεπε να πάω παρακάτω? Δεν μου κέντρισε καμία το ενδιαφέρον πάρα μόνο μια ψηλή νταρντανα με κοντό μαλλί σκύλο φάτσα αλλα δεν σταμάτησα να ρωτήσω τι και πως και δυστυχώς μου τα φάγε το opap play και έμεινα και με τη ψωλη στο χερι
Η το ένα η το άλλο ..αμα είσαι και τζογαδόρος και πουτανιαρης δύσκολα τα πράγματα.
Μέχρι το τέλος της Γιαννιτσών έχει πουτανες και επάνω μοναστηριού αντίστοιχα

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Η το ένα η το άλλο ..αμα είσαι και τζογαδόρος και πουτανιαρης δύσκολα τα πράγματα.
Μέχρι το τέλος της Γιαννιτσών έχει πουτανες και επάνω μοναστηριού αντίστοιχα
Διαφωνώ σε αυτό, εντελώς το αντίθετο ισχύει....Οι ιερόδουλες είναι καθαρά τζόγος αν είναι το βασικό σου σεξ πρωταρχικά όχι να το κάνεις για την πλάκα σου.. εξάλλου πόσες εκφράσεις τζόγου τις χρησιμοποιούμε και για ιερόδουλες...στανταρακι,value for money,στον κουβά,την λέξη ποντάρουμε λέμε πολλές φορές κλπ κλπ....το θεωρώ τζογαδορικο το άθλημα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.911
Πόντοι
3.796
Διαφωνώ σε αυτό, εντελώς το αντίθετο ισχύει....Οι ιερόδουλες είναι καθαρά τζόγος αν είναι το βασικό σου σεξ πρωταρχικά όχι να το κάνεις για την πλάκα σου.. εξάλλου πόσες εκφράσεις τζόγου τις χρησιμοποιούμε και για ιερόδουλες...στανταρακι,value for money,στον κουβά,την λέξη ποντάρουμε λέμε πολλές φορές κλπ κλπ....το θεωρώ τζογαδορικο το άθλημα
Εγώ μιλάω να παίζεις τζόγο και να γαμας ..που να πρωτοδωσεις

iason123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2022
Like
128
Πόντοι
0
00:00 η ώρα ..νεκρα η Γιαννιτσών!
Στο σελ ήταν η τρανς με το μπλε πεζό.
Στη θέση που στέκεται η Μαρία η αλβανίδα ήταν η κοντή Βουλγάρα που συνήθως φοράει μπότες μέχρι το γόνατο και μαζί είχε και μια άλλη που πρώτη φορά την είδα ,ψιλή με μαύρα ίσια πολύ μακρυά μαλλιά Βουλγάρα μάλλον και αυτή .
Μετά το τουντει κλασικά η Μαρία όπως αναφέρθηκε με το κόκκινο αμάξι και μια τρανς με ένα μαύρο αυτοκίνητο απέναντι .
Στη Χλόης με Γιαννιτσών στεκόταν ακόμα η ίδια η ξανθιά, τελικά για αυτό δεν την παίρνω μάλλον ...από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ δεν φεύγει από την γωνία ..και συνήθως είναι συχνά στη καβατζα ,φαντάσου τόσες ώρες τι γίνεται μέσα στο μουνι της .
Λίγο πριν την διχάλα οι δύο Βουλγάρες ,όχι η αννιλια ,η αδερφή της και η άλλη η μιλφ ..
Μοναστηριού μόνο η Σύλβια η αδύνατη ..
Αυτά είχε σήμερα ,τζάμπα η βενζίνη 1 ώρα γυρνούσα κύκλους και τίποτα .
Είχε όμως από ότι είδα και αρκετή αστυνομία ίσως έπαιζε ρόλο και αυτό .
Λογικά εννοείς αυτή που συστήνεται ως Βάσια, ακριβώς για τον ίδιο λόγο δεν την παιρνω, κάθεται στην πιάτσα 10 ώρες το λιγότερο και την έχω δει αρκετές φορές να βγαίνει από την καβαντζα με Πακιστανό. οι περισσότερες το κάνουν ξέρω αλλά τα έχουμε ξαναπεί άλλο να το υποθέτεις και άλλο να το βλέπεις με τα μάτια σου.

Επίσης οι περισσότερες κάνουν ένα τυπικό φιλτράρισμα ακόμα και τους Πακιστανούς με την συγκεκριμένη έχω δει να βγαίνει ο Πακιστανός από την καβαντζα και να πιάνει το καρότσι με τα σκουπίδια και να συνεχίζει δουλειά, η ιδέα του να την παίρνεις έστω για πίπα και να την πιάνεις εκεί που την έπιασε αυτός η κάποιος ανάλογος δεν είναι ιδανική.

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Δυστυχώς αυτό που λέτε για τη Βασια την ξανθιά βουργαρα ισχύει
Τη συγκεκριμένη την παίρνω από πολύ παλιά εποχες που ήταν ανοιχτό το πάρκινγκ πίσω απ το today στην Κωλέττη & έβγαζα πάντα καλη καβλα παρά τα πατσοκοιλια!
Τη φόρτωσα λοιπόν τις προάλλες στο ύψος του 4all αλαφιασμένη και καθώς πηγαίναμε καβάτζα ρωτοντας γιατι βαριανασαινει μ απαντησε πως ήταν στο Rex με έναν Πακιστανό και το πήρε με τα πόδια γυρνώντας
Ξενέρωσα και την άφησα πριν στρίψω εκεί στη γωνία της. Πακιστανο στο Ρεξ λέει το μωρό κ μ εδωσε 200€ για μια ώρα! Χαχαχααχ! Ξενέρωσα απίστευτα! Και σε πληροφορώ λέει, πως είναι καθαροί , είσαι κομπλεξικός!
Βρε ουστ

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Κι εγώ έχω δει Πακιστανό με καρότσι επί της Κώττα Ρούλια μπροστά στο σχολείο, εκεί που αράζουν οι νταλίκες τη νύχτα δηλαδή, να τον πλησιάζει ένας τελειωμένος που με το ζόρι στεκόταν όρθιος και να έχουν μια συναλλαγή 'χερι με χέρι ' στη μέση του δρόμου... καλοκαίρι κατά τις 6 το απόγευμα, μέρα μεσημέρι δηλαδή...τι να αντάλλαξαν άραγε??

Όπως επίσης πριν δύο βδομάδες περίπου μία τραβεστί από αυτές που είναι συνέχεια στημένες στην πιάτσα αλλά δε θα πω σε ποιο σημείο για να μη δώσω στίγμα ή θίξω τίποτα ευπαθείς ομάδες... σταματούσαν τα αυτοκίνητα, αυτή τους πλησίαζε και σαν κάτι να τους έδινε και ήταν και οι δύο μεριές ευχαριστημένες...το είδα να συμβαίνει τρεις φορές μπροστά μου και στις δύο από τις τρεις περιπτώσεις η τραβεστί πετάχτηκε γρήγορα παραδίπλα που είχε παρκαρισμένο το αμάξι της και σαν να έπαιρνε από κει κάτι πριν το δώσει στον πελάτη... Αδυνατώ να πιστέψω ότι έχει έτοιμα χαρτάκια με το τηλέφωνο της και το μοιράζει σε πελάτες στη μέση του δρόμου για μελλοντική συνάντηση...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.911
Πόντοι
3.796
Κι εγώ έχω δει Πακιστανό με καρότσι επί της Κώττα Ρούλια μπροστά στο σχολείο, εκεί που αράζουν οι νταλίκες τη νύχτα δηλαδή, να τον πλησιάζει ένας τελειωμένος που με το ζόρι στεκόταν όρθιος και να έχουν μια συναλλαγή 'χερι με χέρι ' στη μέση του δρόμου... καλοκαίρι κατά τις 6 το απόγευμα, μέρα μεσημέρι δηλαδή...τι να αντάλλαξαν άραγε??

Όπως επίσης πριν δύο βδομάδες περίπου μία τραβεστί από αυτές που είναι συνέχεια στημένες στην πιάτσα αλλά δε θα πω σε ποιο σημείο για να μη δώσω στίγμα ή θίξω τίποτα ευπαθείς ομάδες... σταματούσαν τα αυτοκίνητα, αυτή τους πλησίαζε και σαν κάτι να τους έδινε και ήταν και οι δύο μεριές ευχαριστημένες...το είδα να συμβαίνει τρεις φορές μπροστά μου και στις δύο από τις τρεις περιπτώσεις η τραβεστί πετάχτηκε γρήγορα παραδίπλα που είχε παρκαρισμένο το αμάξι της και σαν να έπαιρνε από κει κάτι πριν το δώσει στον πελάτη... Αδυνατώ να πιστέψω ότι έχει έτοιμα χαρτάκια με το τηλέφωνο της και το μοιράζει σε πελάτες στη μέση του δρόμου για μελλοντική συνάντηση...
Δυστυχώς όσο υπάρχει παραθυράκι και ευαισθητοποίηση για κάποιες κατηγορίες ανθρώπων η παρακμή θα γίνεται μεγαλύτερη κάθε μέρα ..εσύ άμα σταματήσεις σε κανένα σοκάκι εκεί για να κατουρισεις και τύχει να περνάει το "σχολείο "παίζει να σου ψάξουν μέχρι και την κωλοτρυπιδα

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Μάγκες συμφωνώ σε όλα μια χαρά τα λέτε...Απλά μια επισήμανση... ότι αυτοί με τα καρότσια που μαζεύουν ανακυκλώσιμα είναι Βουλγαρογυφτοι και όχι Πακιστανοί ... Απλά τους βλέπετε έτσι βράδυ από τα αυτοκίνητα και θα λέτε γενικά Πακιστανοί είναι..

Τελευταία τροποποίηση:

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Όλες στην πιατσα τους περνουν. Κανα 2 φορες πετυχα να πηγαίνουν η Αναστασία μαζί με την νταρντανα την βουλγαρα που δουλευε κ στο παρανταϊς με πακιστανό σε χώρο δικό τους. Τα πακια πληρώνουν όσο όσο για να γαμησουν.
Τι να σιχαθουν αφού κ οι άντρες νταβαδες τους την ίδια βρώμα κουβαλανε. Που να δείτε μούρες από τους άντρες νταβαδες Ντεσις Ελένης κ Συλβιας. Που είναι κ αδέρφια.
Κ τι δεν έχουμε δει στην πιατσα κ τι ακόμα θα δούμε. Εδω πιατσοβιος έγινε πλέον νταβάς με τα 2 τζανκια.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Έτσι ακριβώς όλες αυτές που θεωρούνται τοπ στις πιάτσες παίρνουν Πακιστανους .... Έλενα, Αναστασία, ακόμα και η Αλβανίδα έχω δει να παίρνει.... Αυτές για 20 ευρο σκοτώνουν μέχρι και την μάνα τους...Η μόνη που δεν είχε πάρει ποτέ γενικά αλλοδαπό είναι η παλιά η Ήρα... Τους έδιωχνε όλους...

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Δεν ξέρω αν φταίνε οι συχνές αστυνομικες Τσάρκες αλλά ομάδες 6-7 Πακιστανών μαζί να βολταρουν πιάτσα έχω να πετύχω αρκετά χρόνια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom