Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.642
Πόντοι
716
Μια ξανθιά με ωραίο πρόσωπο που κάθεται απέναντι από Μαρία αλβανίδα ποια είναι; Η Μαρια είναι η μόνη που έχω φόρτωσει μια φορά. Αυτή η ξανθιά από κορμί τι έλεγε γιατί δεν πολυκαταλαβα. Αλλά τα μούτρα της με ψησανε πολύ

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Κατάθεση νωρίτερα σε Μαρία λατρεμένη ψιλή Βουλγάρα ξανθιά.
Μπουταρες, όλες έξω. Ήταν δίπλα δίπλα με την Αναστα την έτερη ξανθιά που όντως επίσης τα μπούτια έξω.
Απέναντι Μαρία Αλβα όντως με Σι θρου παντελόνι κωλαρα.
Πιο πίσω μια άλλη κοντή με κωλαρα και μια αλκή άσχημη απ τα παλιά.

Η Μαρία χάθηκε πήγε Βουλγαρία μερικούς μήνες και τώρα είπε θα κάτσει καιρο. Το ελπίζω.
Δεν είναι του γούστου μ οι νταρντανες αλλά αυτή έχει το κάτι! Χειλαρες ματαρες και τέλειο δέρμα!
Καβάτζα κάτω εκεί στα σπίτια των ρομα διπλα και άνετη με τον χρόνο! Ούτε μυρωδιές ούτε τπτ! Πεντακάθαρη! Άλλωστε έχει δουλέψει όντως σ paradise. H συγκεκριμένη αν χάσει δεκα κιλά είναι μοντέλο απλά!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796

zevs555

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2018
Like
421
Πόντοι
21
Έχει καμία στην πιάτσα που κάνει φουλ.κωλο ακ . χύσιμο στο στόμα

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.962
Πόντοι
456
Εμφανίστηκε εχθες μια ξανθιά κάπως καρέ μαλλί, ευσομουλα, ελληνιδα φαινόταν. Κατά της 10 κ πριν πιάσει βροχή. Στο δρόμο που είναι το βενζινάδικο το aegean. Φορούσε φόρμα γκρι. Μετα εκατσε στη σταση που είναι πριν την γωνία που καθεται η Ντανιελα. Προσπάθησα 2 φορες να σταματήσω αλλά πάντα προλάβαινε κάποιος κ την έπαιρνε.
Κ κλασσικά δεν έχει γραφτεί κ τπτα.

zevs555

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2018
Like
421
Πόντοι
21
Καλησπέρα μιστες αυτήν μία καστανή προς ξανθό .λίγο χοντρούλα. λίγο κουτσενη.πως την λένε?

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Μετα την συναντηση με Ελενη βολτα στην αγαπημενη πιατσα. Νωρις. Μαρια Αλβ. με το ασπρο σορτσακι κ τις ψηλες μποτες. Παραπερα κ απεναντι γωνια η αγεναστατη....αγελαστη κ δεν ξερω γω τι αλλο Ελενα-Αναστ. με μια αλλη με το μαλλι πιασμενοπανω κ κοκκινες μποτες. Ονομα δεν γνωριζω. Μοναστηριου Ντεζη κ Ελενα. Αφου εκανα βολτες πανω απο δυο ωρες τιποτα. Καποια στιγμη στην διχαλα τρεις κοπελες. Πρωτη φορα τις βλεπω. Η μια καλουτσικη σε εμφανιση. Ψηλη με μαλλακι μακρυ βαμμενη...Περασα αμετρητες φορες αλλα εβλεπα στα προσωπα οτι παιρνουν συμπληρωματα....υπηρχε ενα μουδιασμα. Μπορει να κανω κ λαθος. Κ αφου δεν γινεται να επιστρεψω χωρις να τιμησω την πιατσα......Εκανα αυτο που ειχα υποσχεθει πριν καιρο. Πηρα την Μαρια με το κοκκινο αυτοκινητο. ( Μη γελατε) Οπλιστηκα με θαρρος κ σταματησα. Πηγαμε καβαντζα. Ανετη...ξερει να πει κ δυο κουβεντες. 20 πιπα μουνακι κωλαρακι. Στον αγωνα. Πιπα πολυ καλη κ οποτε θελησω εγω μου ειπε να της πω για να μπω. Εβαλα το χερι μου στα βυζια της κ μονη της τα εβγαλε εξω. Ρωγα μεγαλη που σκληραινει. Ετοιμος κ στησιμο. Εδω ειναι λιγο καπως τα πραγματα απο αποψη εικονας...κιλων. Καλη αισθηση ομως δεν το περιμενα. Καμια γκρινια με τον χρονο. Ετσι για την εμπειρια το κανα τελικα το κασκαντεριλικι!!! Αυτα παιδες.

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Μετα την συναντηση με Ελενη βολτα στην αγαπημενη πιατσα. Νωρις. Μαρια Αλβ. με το ασπρο σορτσακι κ τις ψηλες μποτες. Παραπερα κ απεναντι γωνια η αγεναστατη....αγελαστη κ δεν ξερω γω τι αλλο Ελενα-Αναστ. με μια αλλη με το μαλλι πιασμενοπανω κ κοκκινες μποτες. Ονομα δεν γνωριζω. Μοναστηριου Ντεζη κ Ελενα. Αφου εκανα βολτες πανω απο δυο ωρες τιποτα. Καποια στιγμη στην διχαλα τρεις κοπελες. Πρωτη φορα τις βλεπω. Η μια καλουτσικη σε εμφανιση. Ψηλη με μαλλακι μακρυ βαμμενη...Περασα αμετρητες φορες αλλα εβλεπα στα προσωπα οτι παιρνουν συμπληρωματα....υπηρχε ενα μουδιασμα. Μπορει να κανω κ λαθος. Κ αφου δεν γινεται να επιστρεψω χωρις να τιμησω την πιατσα......Εκανα αυτο που ειχα υποσχεθει πριν καιρο. Πηρα την Μαρια με το κοκκινο αυτοκινητο. ( Μη γελατε) Οπλιστηκα με θαρρος κ σταματησα. Πηγαμε καβαντζα. Ανετη...ξερει να πει κ δυο κουβεντες. 20 πιπα μουνακι κωλαρακι. Στον αγωνα. Πιπα πολυ καλη κ οποτε θελησω εγω μου ειπε να της πω για να μπω. Εβαλα το χερι μου στα βυζια της κ μονη της τα εβγαλε εξω. Ρωγα μεγαλη που σκληραινει. Ετοιμος κ στησιμο. Εδω ειναι λιγο καπως τα πραγματα απο αποψη εικονας...κιλων. Καλη αισθηση ομως δεν το περιμενα. Καμια γκρινια με τον χρονο. Ετσι για την εμπειρια το κανα τελικα το κασκαντεριλικι!!! Αυτα παιδες.
Η Μαρία με τις βυζαρες είναι μαστ για όλα τα παλμαρέ τι να λεμε
Έτσι όπως τς λες
Μηδέν πιεση χρόνου, σου λέει ότι θες να ακούσεις, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΥΖΙΑ, πολύ ωραία πιπα. Για μια φορά στα πέντε χρόνια και για αυτούς που είχαν φετίχ με την ασχημη θεία τους που ίσως να ήταν πρώην ταρίφας, ταξιτζου ή και αξιωματικός στρατού ☺️

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Έτσι όπως τς λες
Μηδέν πιεση χρόνου, σου λέει ότι θες να ακούσεις, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΥΖΙΑ, πολύ ωραία πιπα. Για μια φορά στα πέντε χρόνια και για αυτούς που είχαν φετίχ με την ασχημη θεία τους που ίσως να ήταν πρώην ταρίφας, ταξιτζου ή και αξιωματικός στρατού ☺️
Δεν γινεται οπως ειπα οταν ερχομαι να μην περασω απο πιατσα κ να μην παρω καποια. Κ ημουν ετοιμος να παρω την ψηλουλα απ τις 3 που ηταν μαζι στη διχαλα ακριβως. Περασα πανω απο 20 φορες αλλα μπηκε στο μυαλο αυτο που εγραψα κ πιο πανω για το μουδιασμα κ πηγα με Μαρια.

wolfgar

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
260
Πόντοι
21
Χθες κατά τις δώδεκα πέρασμα από πιάτσα. Στο ύψος μετά το βενζινάδικο η τύπισσα με τις κόκκινες μπότες καθισμένη στο πεζούλι από την απέναντι πλευρά να παίζει με το κινητό. Μέχρι το τουντει μαύρες κάθε ένα στενό. Στην γωνία δεξιά πηγαίνοντας δυτικά η Μαρία που ανέφερε ο φίλος. Δύο τραβεστί στον ΟΠΑΠ η Γιάννα και η τύπισσα στο χιουνταιε. Και μετά το χάος. Πλήρης απουσία από οτιδήποτε. Δεν μιλάω για ποιότητα δεν υπήρχε τίποτα αριθμητικά. Ξαναλέω δώδεκα παρά το πέρασμα. Μια απογοήτευση

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.989
Πόντοι
2.356
Δεν γινεται οπως ειπα οταν ερχομαι να μην περασω απο πιατσα κ να μην παρω καποια. Κ ημουν ετοιμος να παρω την ψηλουλα απ τις 3 που ηταν μαζι στη διχαλα ακριβως. Περασα πανω απο 20 φορες αλλα μπηκε στο μυαλο αυτο που εγραψα κ πιο πανω για το μουδιασμα κ πηγα με Μαρια.
Στην διχάλα το πιο εμφανίσιμο από μακριά είναι ένα τραβελι τό νου σου

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.834
Πόντοι
4.766
Ακριβώς αυτό... Δύο φίλοι τραβελοπουστες βγαίνουν εκεί στην διχάλα βράδυ...Μην είδε αυτούς ο τύπος

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Στην διχάλα το πιο εμφανίσιμο από μακριά είναι ένα τραβελι τό νου σου
Πωωωωω. Ε ζημια παρα λιγο. Φορουσε ασπρο μπουφανακι τσαντα στην πλατη βαμμενη...Ουτε καν το καταλαβα.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Ακριβώς αυτό... Δύο φίλοι τραβελοπουστες βγαίνουν εκεί στην διχάλα βράδυ...Μην είδε αυτούς ο τύπος
Τρεις μαζι ακριβως στη μεση της διχαλας. Κ καποια στιγμη η μια πηγε απ την μια μερια κ η αλλη απ την απεναντι. Η τριτη δεν φαινοταν.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.834
Πόντοι
4.766
Τρεις μαζι ακριβως στη μεση της διχαλας. Κ καποια στιγμη η μια πηγε απ την μια μερια κ η αλλη απ την απεναντι. Η τριτη δεν φαινοταν.
Η μία όντως είναι γυναίκα αυτή που είπες και μάλλον πρεζου...οι άλλοι δύο τα είπαμε.. μακρυά μείνετε...

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Έτσι όπως τς λες
Επειδή είμαι βυζολάτρης, την έχω πατήσει αρκετές φορές. Είχα πάρει τις προάλλες Κλαούντια, μόνο και μόνο λόγω βύζων. Με πήγε σε μια ημιπόγεια γιάφκα στη Ξηροκρήνη και δεν ήξερε με ποια κλειδιά άνοιγαν οι πόρτες. (Να σημειώσω εδώ, ότι τα κλειδιά τα πήρε από τον τραβελονταβά της περιοχής με το κάμπριο και δυο αφγανούς μέσα. Ίσα ίσα που τον έβαλε στο στόμα της και μετά το πρώτο λεπτό, με έπρηζε τον πάπαρο ότι πρέπει να τελειώσω. Γενικά επειδή είναι τέτοια η κατάσταση της πιάτσας και η φόλα πάει σύννεφο. Θέλω να τεστάρω και γω τη Μαρία και να μεταφέρω εντυπώσεις. Σε ποιο σημείο θα τη βρω;

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Επειδή είμαι βυζολάτρης, την έχω πατήσει αρκετές φορές. Είχα πάρει τις προάλλες Κλαούντια, μόνο και μόνο λόγω βύζων. Με πήγε σε μια ημιπόγεια γιάφκα στη Ξηροκρήνη και δεν ήξερε με ποια κλειδιά άνοιγαν οι πόρτες. (Να σημειώσω εδώ, ότι τα κλειδιά τα πήρε από τον τραβελονταβά της περιοχής με το κάμπριο και δυο αφγανούς μέσα. Ίσα ίσα που τον έβαλε στο στόμα της και μετά το πρώτο λεπτό, με έπρηζε τον πάπαρο ότι πρέπει να τελειώσω. Γενικά επειδή είναι τέτοια η κατάσταση της πιάτσας και η φόλα πάει σύννεφο. Θέλω να τεστάρω και γω τη Μαρία και να μεταφέρω εντυπώσεις. Σε ποιο σημείο θα τη βρω;
Μετα το φαναρι του Τουντει στο επομενο στενο (Μαζαρακη νομιζω) απ τη δεξια μερια κατευθυνση προς κτελ. Πανω στο δρομο ντυμενη παντα με φουστες. Κ βεβαια το κοκκινο αυτοκινητο παρκαρισμενο εκει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom