Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

rage

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
221
Πόντοι
20
Πάντως σήμερα η πιάτσα κατέβηκε παραλία να παρέλαση
Αλβανιδα με την κωλαρα με νταβα σύζυγό, Αναστασία σία πως στο καλό την λενε αυτή την ξινη αλβανίδα και μια ακόμα ψιλή μελαχρινή μαζί της που δε θυμάμαι όνομα .

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.145
Πόντοι
3.796
Καλησπερα!Καινουριος στο forum αν και διαβαζω συστηματικα εδω και χρονια,εχω την εξης απορια:Ειχα ακουσει οτι υπηρχε studio Καλαμαρια και εκλεισε πριν 2 χρονια αλλα εχει ξανα ανοιξει το τελευταιο καιρο αλλα δεν ξερω που!Γνωριζει κανεις τιποτα για καλαμαρια,να μην τρεχουμε μεχρι κεντρο για ενα βρεξιμο?
Διαβάζεις χρόνια αλλά σε λάθος θρεντ ρωτάς για στούντιο .κάτι τέτοιο δεν υπάρχει .ανατολικά σε φάση να κάνεις κάτι υπάρχουν μόνο μασατζιδικα πήγαινε στο ανάλογο θρεντ να σε κατατοπισουν

Jura194

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2014
Like
16
Πόντοι
0
Υπάρχει τίποτα αξιόλογο στην πιάτσα σήμερα. ?είναι κάνεις ενήμερος!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.145
Πόντοι
3.796
Υπάρχει τίποτα αξιόλογο στην πιάτσα σήμερα. ?είναι κάνεις ενήμερος!
Καλησπέρα,θα μπορούσες να γίνεις εσύ σήμερα ο ρεπόρτερ.
Μιας και από ότι θυμάμαι δεν έχεις δώσει ποτέ αναφορά από το μέτωπο.
Δεν γίνεται μόνο να παίρνουμε πληροφορίες,πρέπει και εμείς να βάζουμε λίγο το χερι μας

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.145
Πόντοι
3.796
Όπως και το μέλος ΑΧΤ,έστειλε εχθές πμ να μάθει τα κατατόπια μιας και είναι επισκέπτης .δεν είδα να μας έγραψε πως του φάνηκε η πόλη μας

L3fos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2020
Like
44
Πόντοι
0
Παιδιά πριν καμιά ώρα πέρασα τυχαία και αφού πέρασα που πέρασα από μόνο του το αμάξι έκανε την κλασική γυροβολια, η Μαρία με την κωλαρα ήταν όλα τα λεφτά και πάλι. Τέτοιος κωλος που σε κάνει να ξεχνάς το ότι είναι ξεπετα. Στην Eurobank η κοντή η ξανθιά (μου διαφεύγει το όνομα της, δεν τα πάω καλά με τα ονόματα) την οποία κάθε φορά που την βλέπω θέλω να την δοκιμάσω αλλά κάθε φορά που σταματάω και ακούω την φωνή της με απωθεί κάτι (δεν ξέρω τι να σας πω την αλήθεια). Εκεί στο 4all είχε 2, η μια γεμάτη ή άλλη είχε κοντό μαλλί αγορε, νομίζω δεν την έχω δει ξανά. Στο σημείο της Νίνας μια λίγο γεματουλα με ωραίο πρόσωπο. Και κάτω από το white room 3 κορίτσια. (εκεί συνήθως δεν σταματάω αλλά φευγαλέα που πέρασα, η μία είχε ωραία μούτρα).

Επίσης νομίζω ότι πρέπει να αναφερθεί ότι δεν ήταν στην θέση της η γνωστή με το κόκκινο αμάξι

Πιθανόν λόγο τριημέρου δεν είχε κίνηση αμάν και τι... Δεν ξέρω αν τώρα άλλαξε κάτι...

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.712
Πόντοι
456
Εχει πετύχει κάνεις πρόσφατα την βουλγαρομα χριστίνα σαλονικιωτισσα οπως συστηνετε, που κάθεται μπροστά στο 4all?
Χοντρή σγουρομαλλα που τα πιάνει κότσο κ εχει μια ελιά στο μάγουλο

kostas019

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2019
Like
6
Πόντοι
0
Πέρασμα μόλις από Γιαννιτσών. Στο 4all δύο μιλφογκιλφ που ειλικρινά με τρόμαξαν και απέναντι από το συνεργείο πριν το πρωην πρατηριο μαμά κόρη και μόλις φορτώνανε την κόρη μου διαφεύγουν τα ονόματα εννοείται την έκανα αχυστος. Παρθενικό ποστ μάγκες δείξτε επιείκεια δε θυμάμαι ονόματα

Andere

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2022
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες. Πρώτη φορά γράφω. Πέρασμα χθες ,φόρτωσα χρυσά με μπύρα στο χέρι. Πολύ μπουρού μπουρου αλλά ευχάριστη εξόρμηση.πρωτη φορά την έχω πετύχει. Κάτι άλλο αξιόλογο δεν είδα εκτός την Μαρία την αλβανίδα ..

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.565
Πόντοι
2.356
Καλησπέρα παίδες. Πρώτη φορά γράφω. Πέρασμα χθες ,φόρτωσα χρυσά με μπύρα στο χέρι. Πολύ μπουρού μπουρου αλλά ευχάριστη εξόρμηση.πρωτη φορά την έχω πετύχει. Κάτι άλλο αξιόλογο δεν είδα εκτός την Μαρία την αλβανίδα ..
Ωρα κ σημείο πού την βρήκες

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
673
Πόντοι
366
Ναι δουλευε στο παρανταϊς. Για πολύ λίγο. Η Αννα με τις περούκες σχεδόν πάντα βγαίνει.

Σύλβια Ρουμάνα δηλωνει
Βρωμάει το μουνι της συχνά
Τιμάει τα λεφτά σου παντως
Μακρια!! οντως βρωμαει το μουνι της. Ψευτικες κραυγες. 40 - 45 χρ. Τελειωμένη.

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
673
Πόντοι
366
Παω βλεπω συλβια στην eurobank κατι με χαλασε στα μουτρα της πολυ σπασμενη μου φαινεται
Μονο σπασμενη;;
Απορω πως την παιρνουνε ακομη. 40-45χρ. Για συνταξη είναι...

Τελευταία τροποποίηση:

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.574
Πόντοι
746
Μονο σπασμενη;;
Απορω πως την παιρνουνε ακομη. 40-45χρ. Για συνταξη είναι...
Η ηλικια φιλος δεν ειναι τοσο θεμα (40 με 45 δηλαδη). Αλλα η μποχα δεν αντεχεται. Κ δειχνει οτι μαλλον εχει καιρο να επισκεφτει γυναικολογο. Ενας απο τους λογους βεβαια...

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Μακρια!! οντως βρωμαει το μουνι της. Ψευτικες κραυγες. 40 - 45 χρ. Τελειωμένη.
Ακόμα Ε..; Λυπάμαι αλήθεια! Είναι το α και το ω ρε καριολες η καθαριότητα! Γ αυτό και προτιμώ που κ που Μαρία Αλβα, γιατί αν και ξεπέτα πάντα κοκέτα!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.145
Πόντοι
3.796
Η ηλικια φιλος δεν ειναι τοσο θεμα (40 με 45 δηλαδη). Αλλα η μποχα δεν αντεχεται. Κ δειχνει οτι μαλλον εχει καιρο να επισκεφτει γυναικολογο. Ενας απο τους λογους βεβαια...
Καλά ρε φίλε ,τόσο πολύ ;
Εγώ μια φορά την είχα γαμισει πριν κάτι μήνες δεν μου ήρθε τίποτα .
Να σου πω την αλήθεια αυτή μου έβγαλε και την καποτα και μου έδωσε και μωρομαντιλα,
Άμα έχει τέτοια μποχα που δεν υποφέρεται μακρυά παίζει θέμα γυναικολογικό ..η και άλλο .

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.574
Πόντοι
746
Καλά ρε φίλε ,τόσο πολύ ;
Εγώ μια φορά την είχα γαμισει πριν κάτι μήνες δεν μου ήρθε τίποτα .
Να σου πω την αλήθεια αυτή μου έβγαλε και την καποτα και μου έδωσε και μωρομαντιλα,
Άμα έχει τέτοια μποχα που δεν υποφέρεται μακρυά παίζει θέμα γυναικολογικό ..η και άλλο .
Να διευκρινισω οτι δεν την πηρα φιλος εγω. Απλα απαντησα στο μηνυμα του φιλου. Ηταν στα υποψην αλλα μετα απ αυτο....με τιποτα.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.145
Πόντοι
3.796
Να διευκρινισω οτι δεν την πηρα φιλος εγω. Απλα απαντησα στο μηνυμα του φιλου. Ηταν στα υποψην αλλα μετα απ αυτο....με τιποτα.
Δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια ,εγώ μια φορά είχα πάει και δεν είχα τέτοια εμπειρία.δεν ξανά πήγα βέβαια για δικούς μου λόγους ,δλδ ότι δεν είναι στα γούστα μου .
Ωραίο ότι είναι σκιννυ και πετιτ αλλά είναι σαν ξωτικό.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.951
Πόντοι
4.766
Live ενημέρωση από το μέτωπο... Αλβανίδα Μαρία -Τζενη-Αννα κολλητό παντελόνι μαύρο από πίσω φαινόταν το στρινγκ και ο κωλος της..Μαριγια πολύ ψηλή Βουλγαρα εντυπωσιακή για πιάτσες με τα μπούτια όλα εξω κοιτούσαν και ξερογλυφοταν κάτι μπαρμπαδες... Έλενα Αλβανακι κοντό σορτς μπούτια κι αυτή έξω... Εκείνη η κοντοχοντρη εκεί στους καθρέπτες σαν να μην υπάρχει... Λίγο νομίζω είδα Αναστασία την ξυνή με άσπρο φόρεμα σε αυτό ας μας διαφωτίσει κάποιος συνάδελφος... Γενικά τώρα έχει λίγο κίνηση στην πιάτσα οποίος θέλει να φορτώσει προλαβαίνει....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom