Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.143
Πόντοι
3.796
Αυτό που δεν χαμπάριαζουν τραβελια κ κρος καποιοι δεν μπορώ να το καταλαβω. Αντε με το αμαξι αντε δε βαριέσαι βράδυ είναι κτλπ. Αλλα να σε μιλάει να τσιμπουκονι κ 2 μέτρα με δάχτυλα μπασκεμπολιστα.... Και μετα περιμένετε σοβαρές κριτικές κ ρεπορτο από την πιατσα για γυναίκες. Αν κ το νήμα αναφέρει τραβελια δεν υπάρχει θέμα το να αναφέρει κάποιος, αν κ το 90% κριτηκες από γυναίκες έχει.
Εδώ είσαι λάθος φίλε illuzion.
Το θέμα είναι για την πιάτσα και εννοείται ότι αναφέρει και τραβελια .
Κακός τους κρίνεις για τις επιλογές τους ,ούτε εγώ είμαι λάτρης των τρανς αλλά από την στιγμή που είναι στην πιάτσα πρέπει να αναφέρονται για να ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι.
Μην ξεχνάς ότι οι πρώτες 200 σελίδες άμα γυρίσεις πίσω και διαβάσεις αναφέρονταν περισσότερο στις τρανς σε καθημερινή βάση και λιγότερο σε κοπέλες .
Ενημέρωναν πολύ τρανταχτά ονόματα του σάιτ ,πολύ τακτικά .

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.124
Πόντοι
1.056
Κακός τους κρίνεις για τις επιλογές τους ,ούτε εγώ είμαι λάτρης των τρανς αλλά από την στιγμή που είναι στην πιάτσα πρέπει να αναφέρονται για να ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι.
Μην ξεχνάς ότι οι πρώτες 200 σελίδες άμα γυρίσεις πίσω και διαβάσεις αναφέρονταν περισσότερο στις τρανς σε καθημερινή βάση και λιγότερο σε κοπέλες .
Μαλλον δεν διαβάζεις αυτά που γράφω. Εσυ κ όσοι κάνουν λαϊκ.

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.124
Πόντοι
1.056
Έδωσε να καταλαβουμε ότι δεν κατάλαβα ότι πείρε τρανς. Και έκανε τον ανηξερο για "φιδάκια". Κ ειπα πως γίνεται κάποιος να μην καταλαβαίνει τρανς από κοντά κ οταν έρχεται σε επαφη με μια τρανς. Οχι να μην γράφουνε για τραβελια κ κρος.

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.124
Πόντοι
1.056
Πόσο μάλλον όταν δεν ξεχωρίζεις γυναίκα από τρανς, πως να πάρουμε σοβαρά περιγραφές κ κριτικές για γυναίκες όταν δεν μπορούνε τα βασικά της βιολογίας να εμπεδώσουν

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.143
Πόντοι
3.796
Μαλλον δεν διαβάζεις αυτά που γράφω. Εσυ κ όσοι κάνουν λαϊκ.
Διάβασα τι γράφεις ,σχετικά με την κριτική που έκανες το είπα .
Εννοείται ότι αν κάποιος δεν μπορεί να ξεχωρίσει τρανς από γυναίκα δεν τον παίρνεις στα σοβαρά .
Για φίδι ήθελε να εννοηθεί κάτι σχετικά με τον ντουλαπάκια ,αλλά πολύ περίεργο που το ανέφερε στη Φιόνα ,δεν ξέρω πως το συνδύασε .

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.951
Πόντοι
4.766
Πόσο μάλλον όταν δεν ξεχωρίζεις γυναίκα από τρανς, πως να πάρουμε σοβαρά περιγραφές κ κριτικές για γυναίκες όταν δεν μπορούνε τα βασικά της βιολογίας να εμπεδώσουν
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου... δικαίωμα του καθενός να παίρνει ότι θέλει από πρεζουδες και γύφτισσες μέχρι μαύρες και τραβελια... Αλλά μην μας τα γράφει εδώ πέρα ειδικά για τραβελια περιμένει να τον επαινέσουμε κιόλας? Και γράφει συνέχεια ''την'' και ''της'' από την στιγμή κιόλας που ήξερε ότι ήταν άντρας? Εκτός κι αν τρολαρει και περιμένει μετά απαντήσεις... Επίσης μόνο στο νήμα της Θεσσαλονίκης γράφει "τραβελια" ...στις άλλες πόλεις παντού και στη. Κύπρο γράφει μόνο πιάτσες... αυτό πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί γίνεται όσοι ψάχνουμε συνέχεια στις δικές μας πιατσες

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.143
Πόντοι
3.796
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου... δικαίωμα του καθενός να παίρνει ότι θέλει από πρεζουδες και γύφτισσες μέχρι μαύρες και τραβελια... Αλλά μην μας τα γράφει εδώ πέρα ειδικά για τραβελια περιμένει να τον επαινέσουμε κιόλας? Και γράφει συνέχεια ''την'' και ''της'' από την στιγμή κιόλας που ήξερε ότι ήταν άντρας? Εκτός κι αν τρολαρει και περιμένει μετά απαντήσεις... Επίσης μόνο στο νήμα της Θεσσαλονίκης γράφει "τραβελια" ...στις άλλες πόλεις παντού και στη. Κύπρο γράφει μόνο πιάτσες... αυτό πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί γίνεται όσοι ψάχνουμε συνέχεια στις δικές μας πιατσες
Για τα τραβελια έδωσα απάντηση σε προηγούμενο κείμενο μου .
Όταν άνοιξε αυτό το νήμα άνοιξε από πιο μερακλήδες πιατσοβιους ,αλλά δεν το είδες ενώ το ανέφερα .
Οι πρώτες 200 και παραπάνω σελίδες έχουν καθημερινή αναφορά στην πιάτσα όπου οι τρανς είναι ισάριθμες με τα κορίτσια και όπως φαίνεται οι Θεσσαλονικείς πιατσοβιοι είχαν περισσότερη αδυναμία στις τρανς

rage

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
221
Πόντοι
20
Ωραία τα λέτε :cheesy:

Στα της πιάτσας σήμερα κατά τις 8 σε όλη τη Γιαννιτσών έβρισκες ότι ήθελες , από κώλους με στρασακια μέχρι μικροκαμωμένες γυφτοβουλγαρες και τελειωνες την βόλτα με κάτι τελειωμένα πρεζόνια στην διχάλα!

Μετά κατά τις 9 εμφανίστηκαν και οι από Μοναστηρίου πλευρά γνωστές και καθώς και η αλβανίδα με κωλαρα και την άλλη την ξινή στο πόστο τους επί της Γιαννιτσών.

Ερώτηση...Ποια λέτε είναι το πιο βαθύ τσιμπούκι αυτή τη στιγμή στη πιάτσα; Θέλω να πάρω γνώμες :glasses:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755
Για τα τραβελια έδωσα απάντηση σε προηγούμενο κείμενο μου .
Όταν άνοιξε αυτό το νήμα άνοιξε από πιο μερακλήδες πιατσοβιους ,αλλά δεν το είδες ενώ το ανέφερα .
Οι πρώτες 200 και παραπάνω σελίδες έχουν καθημερινή αναφορά στην πιάτσα όπου οι τρανς είναι ισάριθμες με τα κορίτσια και όπως φαίνεται οι Θεσσαλονικείς πιατσοβιοι είχαν περισσότερη αδυναμία στις τρανς
Αυτό συμβαίνει διότι τότε δεν υπήρχε ακόμα το νήμα 'Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο(τρανς-τραβεστι )'.... οπότε ό,τι κινούνταν στην πιάτσα το γράφαμε εδώ όπως λέει και ο τίτλος του συγκεκριμένου νήματος.Επισης τότε έβγαιναν 35 τρανς κάθε μέρα...τι σας κάνει εντύπωση δηλαδή?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.143
Πόντοι
3.796
Αυτό συμβαίνει διότι τότε δεν υπήρχε ακόμα το νήμα 'Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο(τρανς-τραβεστι )'.... οπότε ό,τι κινούνταν στην πιάτσα το γράφαμε εδώ όπως λέει και ο τίτλος του συγκεκριμένου νήματος.Επισης τότε έβγαιναν 35 τρανς κάθε μέρα...τι σας κάνει εντύπωση δηλαδή?
Εμένα τίποτα δεν μου κάνει εντύπωση,αυτό ακριβώς που έγραψες εξηγώ τόση ώρα .
Γιατί τους κάνει εντύπωση η αναφορά σε τρανς στο νήμα και ότι δεν ησχυει ότι 90%ειναι αναφορές μόνο σε γυναίκες

Stadarh

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
82
Πόντοι
0
Παιδιά έψαξα λίγο για γυφτοβουλγαρες αλλά τίποτα ξέρετε που κάνουν πιάτσα??

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.143
Πόντοι
3.796
Τι τίποτα ρε φίλε όλη η Γιαννιτσών από την αρχή μεχρι το τέλος ανά 50 μέτρα γυφτοβουλγαρες έχει ;πήγες η από γκουγκλ μαπ έψαξες ;

Stadarh

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
82
Πόντοι
0
Τι τίποτα ρε φίλε όλη η Γιαννιτσών από την αρχή μεχρι το τέλος ανά 50 μέτρα γυφτοβουλγαρες έχει ;πήγες η από γκουγκλ μαπ έψαξες ;
Έχω πάει περίπου μέχρι το one salonica ( είμαι καινούργιος δεν γνωρίζω)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.143
Πόντοι
3.796
Έχω πάει περίπου μέχρι το one salonica ( είμαι καινούργιος δεν γνωρίζω)
Και πίσω σου έχει κοντά στο σελ και ευθεία μετά το one θα βρεις δεξιά αριστερά ..μέχρι απέναντι από την διχάλα .

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755
Τώρα την τελευταία ώρα που γυρνούσα στην περιοχή δεν είχε τίποτα σχεδόν...
Στη γωνία μόνο Γιαννιτσών με Χλόης η ξανθιά μιλφ με δύο γυφτισες μαζί, μάλιστα είχαν και καρέκλα σήμερα... τέρμα πάνω στη Γιαννιτσών δεξιά πριν τη διχάλα η ξανθούλα η κοντή ... λίγο παραπάνω στο βενζινάδικο είχε και σκηνικό με αστυνομία και κάτι έγχρωμους που διέκρινα.
Στο today κάνα δυο μαύρες... και από τρανς στον ΟΠΑΠ Νανά και Γιώτα και εκεί στη Βουτύρα κάνα δυο από τα γυφτακια

Πάνω από μια ώρα γυρνούσα πάνω κάτω, δεξιά αριστερά, κύκλους αλλά η Γιαννιτσών φαινόταν άδεια...και μιλάμε χαμός από κίνηση και 22 βαθμούς θερμοκρασία

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.143
Πόντοι
3.796
Τώρα την τελευταία ώρα που γυρνούσα στην περιοχή δεν είχε τίποτα σχεδόν...
Στη γωνία μόνο Γιαννιτσών με Χλόης η ξανθιά μιλφ με δύο γυφτισες μαζί, μάλιστα είχαν και καρέκλα σήμερα... τέρμα πάνω στη Γιαννιτσών δεξιά πριν τη διχάλα η ξανθούλα η κοντή ... λίγο παραπάνω στο βενζινάδικο είχε και σκηνικό με αστυνομία και κάτι έγχρωμους που διέκρινα.
Στο today κάνα δυο μαύρες... και από τρανς στον ΟΠΑΠ Νανά και Γιώτα και εκεί στη Βουτύρα κάνα δυο από τα γυφτακια

Πάνω από μια ώρα γυρνούσα πάνω κάτω, δεξιά αριστερά, κύκλους αλλά η Γιαννιτσών φαινόταν άδεια...και μιλάμε χαμός από κίνηση και 22 βαθμούς θερμοκρασία
Η ξανθιά στην χλόης έχει ριζώσει σαν την άλλη με το κόκκινο αμάξι .
Μιλάμε κλείνει 18ωρα εκεί ,δεν χορταινει με τίποτα .
Άντε να πας να την γαμησεις τέτοια ώρα ...από το μεσημέρι είναι εκεί

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.124
Πόντοι
1.056
Ρε με 5χρονα μιλάω;;; ποτέ έκρινα τον τύπο ότι πείρε τραβεστί;;; αλλά λέμε αλλά καταλαβενςται. Του την είπα γτ την πείρε; Οχι. Ότι έγραψε για την Φιονα;; Οχι.
Έλεος δλδη

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.124
Πόντοι
1.056
.... Αν κ το νήμα αναφέρει τραβελια δεν υπάρχει θέμα το να αναφέρει κάποιος...

Από αυτό καταλάβατε ότι τον έκραξε ότι έγραψε για τραβελι. Μάλιστα.. Ισα ισα το αντιθετο γράφω.
ΤΈΛΟΣ.. ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΆΜΕ ΤΟ ΝΗΜΑ

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.143
Πόντοι
3.796
.... Αν κ το νήμα αναφέρει τραβελια δεν υπάρχει θέμα το να αναφέρει κάποιος...

Από αυτό καταλάβατε ότι τον έκραξε ότι έγραψε για τραβελι. Μάλιστα.. Ισα ισα το αντιθετο γράφω.
ΤΈΛΟΣ.. ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΆΜΕ ΤΟ ΝΗΜΑ
Ήταν λάθος δικό μου ,ο crucifix έκρινε .με το "την" "της " αλλά δεν χρειάζεται να το τραβάμε άλλο .
Όλα καλά ,εδώ μιλάμε με άλλο σκοπό και από την στιγμή που από ότι κατάλαβα σε εμάς τους 3 δεν αφορά άμεσα το θέμα τραβελια αφού δεν είναι στις προτιμήσεις μας τζάμπα κάνουμε θέμα .
Στην ενημέρωση πάντως συμφωνώ ότι πρέπει να τα συμπεριλάβουμε για την γενικη ενημέρωση .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom