ποτε βγαινει?μηπως την εχεις δει παλιοτερα?αν την εχεις δει προσφατα τι ωρα για να καταλαβουμε ποια λεςσυναγωνιστές, μία μελαχρινή με κοντή φούστα που βγαίνει μετά την ταβέρνα ο παλιός σταθμός, την έχει πάρει κανείς?γυφτισσά είναι?λέει τίποτε??
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)
georgegrgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2002
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Μαστουρωμενη απο τη ομως....
Είδα χτες και εγω μία, μετά τον Παλαιό Σταθμό, σκουρόχρωμη, με κοντή φούστα.πρέπει να είναι αυτή που είπαν οι συναγωνιστές πιο πάνω, η δήθεν ελληνίδα. εμένα 90% γύφτισσα μου φάνηκε, τουμπανάκι όμως.την πήρε κανείς?εγώ δίστασα με αυτά που γράφτηκαν πιο πάνω. την έχει πάρει κανείς, ή μακριά??
ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΚΡΥΑ.....ΚΛΕΦΤΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ....δηθεν εχει 2 παιδια και αλλες τετοιες μαλακιες πουλαεει προλογο για παρτουζα με αλλη μια πιτσιρικα με 40-50 ευρω και σε παει σε ενα σπιτι στο δενδροποταμο....εκει δινει τα λεφτα σε καποιον μεσα σε ενα στενο και μετα....εξαφανιζολ....μεγαλη απατη...μη διανοηθει κανεισ και την δοκιμασαι ουτε για παρτουχα ουτε για πιπα ουτε για τιποτα...ουτε cent μην της δωσετε
συμφονω με τον παραπανο φιλο μακρια απο αυτην την τσιγγανα ειμαι και εγο παθον,εγο την ειχα παρει την βρομα απο το city gate μου ειπε 40 ευρο για 2 ωρεσ πηγαμε δενδροποταμο κατεβηκε σε ενα σπιτι να παρει κατι .γυρισε την πηγα ευοσμο και κατεβικε μου ειπε να την δοσο τα 40 και μπηκε μεσα σε μια οικοδομη με διαμερισματα καινουργια λεγοντασ μου να περιμενο 5 λεπτα και δεν ξαναγιρισε ποτε,προσεχτε παιδια μιλαμε για μεγαλη απατεονισα που ξερει να πιθει και να σε κανει να την συμπαθισεισ πριν δεισ τι φιδι κολοβο ειναι τελικα.
κΑΛΑ ρε φιλε,εσυ εισαι κ παλιος,πως την πατησες ετσι?εκαψες κ κανενα 10ε σε βενζινη κ στανιαρες.....συμφονω με τον παραπανο φιλο μακρια απο αυτην την τσιγγανα ειμαι και εγο παθον,εγο την ειχα παρει την βρομα απο το city gate μου ειπε 40 ευρο για 2 ωρεσ πηγαμε δενδροποταμο κατεβηκε σε ενα σπιτι να παρει κατι .γυρισε την πηγα ευοσμο και κατεβικε μου ειπε να την δοσο τα 40 και μπηκε μεσα σε μια οικοδομη με διαμερισματα καινουργια λεγοντασ μου να περιμενο 5 λεπτα και δεν ξαναγιρισε ποτε,προσεχτε παιδια μιλαμε για μεγαλη απατεονισα που ξερει να πιθει και να σε κανει να την συμπαθισεισ πριν δεισ τι φιδι κολοβο ειναι τελικα.
Μαγκες 2 ερωτησεις
1)Πως ειναι η Ρίτα εμφανησιακια?που κανει πιατσα και ποες ωρες
2)Μια με γυαλια και κοκκινο παντελονι(Συνηθως)που μιλαει στο κινητο σχεδον συνεχια,καστανο μακρυ μαλλι,την ξερει κανεις?Την εχω πετυχει 1-2 φορες αλλα με προλαβε αλλος και δεν την πηρα,οποιος μπορει ας μου δωσει πληροφοριες (ή τηλ αν εχει) Ευχαριστω
καλημερα. εχω την εντιποση πως αυτη με τα γυαλια ειναι η μαρια και απο οτι ακουσα εχει μια βδομαδα που δουλευει και κουλουρι
an den kano lathos maria thn lene kai aythn....maria omos einai kai h allh h mayromalla me ta makrua malloa...esy milas gia ayth me to skoulariki sta xeilh?
kai oi duo edinan koulouri apo palia apla ayth me to skoulariki to eixe kopsei gia arketous mhnes....
kai oi duo edinan koulouri apo palia apla ayth me to skoulariki to eixe kopsei gia arketous mhnes....
ollandos3
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
ρε μαγκες για πειτε αυτη με τα γυαλια που κανει πιατσα και ποιες ωρες? 35 παιρνει στο αμαξι?an den kano lathos maria thn lene kai aythn....maria omos einai kai h allh h mayromalla me ta makrua malloa...esy milas gia ayth me to skoulariki sta xeilh?
ollandos3
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
μηπως λετε για μια ψιλογεματουλα στην περιφερεια (δηλ οχι πολυ χοντρη αλλα ουτε και αδυνατη), την τεταρτη το βραδυ 12-1 μετα τον παλιο σταθμο ειδα μια με κοντη ασπρη φουστα την ρωτησα ποσα παιρνει? ειπε 50 στο αμαξι, ρουμανα ειναι, αν θυμαμαι καλα τη λενε αντζελα, αν κανω λαθος ας με διορθωσει κανεις
georgegrgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2002
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Κυριακη μετα τις 10 μετα τον παλαιο σταθμο κ πριν το φαναρι για city gate ειχε 2 ρουμανακια που επαιρναν 50.. Δεν τα ειχα ξαναδει. Μια με πιασηματα κ μια δυνατη. Κοντες φουστιτσες κτλ.. Κατι ασχετο, χθες που γυρνουσα απο αεροδρομιο για κεντρο στο φαναρι που δεξια παει περιφερειακο κ στερ και αριστερα για καλαμαρια ειχε μια γκομενα στο bp αριστερα σαν να εκανε πιατσα! σταματησαν 2-3 αμαξια κ μιλουσαν αλλα δυστυχως δεν ημουν μονος για να το επιβεβεβωσω! Λετε να ηταν η ιδεα μου??
δυσκολα φιλε σε εκινο το σημειο να εκανε πιατσα.....μαλλον ηταν η ιδεα σουΚυριακη μετα τις 10 μετα τον παλαιο σταθμο κ πριν το φαναρι για city gate ειχε 2 ρουμανακια που επαιρναν 50.. Δεν τα ειχα ξαναδει. Μια με πιασηματα κ μια δυνατη. Κοντες φουστιτσες κτλ.. Κατι ασχετο, χθες που γυρνουσα απο αεροδρομιο για κεντρο στο φαναρι που δεξια παει περιφερειακο κ στερ και αριστερα για καλαμαρια ειχε μια γκομενα στο bp αριστερα σαν να εκανε πιατσα! σταματησαν 2-3 αμαξια κ μιλουσαν αλλα δυστυχως δεν ημουν μονος για να το επιβεβεβωσω! Λετε να ηταν η ιδεα μου??