Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.867
Πόντοι
3.796
Περασμα σήμερα το απόγευμα 8-9μιση….

Αλβα εντυπωσιακή με κολάν glitter ροζ χρώματος, glossy jacket και μποτάκια. Μια πιατσοβια οπτασία. Της έκανε κωλαρα επίσης το παντελόνι αυτό

Στην άλλη άκρη, αδερφή ανιλιας ωραία ντυμένη με άσπρες γαλότσες, κοντομπλουζοφορεμα, και παλτό. Ωραία ήταν σήμερα.

Μοναστηριού οι γνωστές συμπεθερες με απουσία Χρύσας.
Χομπιτ κλασικά στη στάση
Νταίζη μπιρι μπιρι σουσου με Έλενα η οποία τιμήθηκε κιόλας.
Καυτό δερμάτινο κοντό σορτς μαύρο με τα μπούτια έξω και υπέρ κωλαρα. Μη ξαναλέμε τα ίδια. Σήμερα είχα ορεξη για γερο μησιγα, όποτε τη φόρτωσα πίσω καθίσματα και μετά από μια όντως μέτρια με λίγο δοντάκι πιπα, ωραίο πουτσο παίξιμο με κουβεντούλα που καβλωνει, άνοιγμα ποδιών και δώστου. Αλλά ένιωσα κάτι που μ ξενέρωσε. Τρίχες στα πόδια σε φάση «τρίβω παρμεζάνα». Μικρές και σκληρές στην υφή. Όποτε εκεί ξεκαβαλησα και έχυσα με πιπομαλακια. Άσε που στο τέλος ήρθε κ το χομπιτ από πίσω με πελάτη και ο επίλογος ήρθε νωρίτερα.

Τρίχες ρε Έλενα εν ετει 2023, 21 χρόνων κοπέλα; Κανε κάτι γ αυτό η έστω φορά καλτσον!
Πάντως κωλαρα ωραία και ζουμερή για πολύ σφαλιάρα

Είδα επίσης, ιουλια λαμαρίνα Ντιου
Και μια άλλη ίδια φάση με ιουλια στο υφος της χλοης πάνω κάτω με στροφή ΑΤΜ Πειραιώς που αράζει η 60αρα. Πρώτη φορά την έβλεπα. Μελαχρινουλα κοντουλα τύπου βουλγαροτσιγγανακι κάπως καλοδιατηρημένο
Το γυφτάκι που είδες στην χλόης ,είναι επίσης φίλη της Ιουλίας .τις είδα μια μέρα όταν πρωτοβγηκε που της έδινε η Ιουλία οδηγίες να σταθεί εκεί στη Χλόης λες και ήταν νταβατζης της .σταμάτησα της μίλησα ,20 ευρώ ζητάει αλλά καμιά σχέση με ότι βλέπεις από μακριά ,απλά είναι περιτ ,μεγαλοδειχνει αρκετά από κοντά και όταν μιλάει φαίνεται να έχει και μερικούς αεραγωγούς στα δόντια .
Η Ιουλία τουλάχιστον δείχνει πιτσιρικα και ας μην είναι .
Επίσης σήμερα και η αννιλια ήταν πολύ επίσημα ντυμένη με μαύρη φούστα βαμμένη και κάπως κυριλέ ,σαν να γαμας την κουμπάρα σου ένα πράγμα .πέρασα πολύ γρήγορα οπότε δεν είδα πολλά ..
-Alfie σταματα να λερώνεις το όνομα μου βάζοντας το δίπλα σε αυτό το μαλακισμενο .:cheesy:

L3fos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2020
Like
44
Πόντοι
0
Πολύ λίγες πλέον ,για μαύρες είναι ντροπή και να τις αναφέρουμε εδώ και χρόνια .
Οι Ελληνίδες και τλπ έχουν γίνει όλες πρεζόνια και οι μόνες που ψιλό αξίζουν είναι κάποιες επιλεγμένες Βουλγάρες και κατά την γνώμη μου στα 20 ευρώ για να πεις ότι γάμησες κάτι αξιόλογο η αλβανίδα,άσχετα άμα την λένε όλοι ξεπετα ,για μενα το 20ρικο είναι μια χαρά για να την γαμησω με στημένη την κωλαρα της .
Όπως ακριβώς το λες αρχηγέ μου... Και για την Μαρία θα συμφωνήσω απόλυτα!!!! Τέτοιο κωλο ούτε σε τσόντες δεν βλέπεις

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Τέτοιο κωλο ούτε σε τσόντες δεν βλέπεις
Υπερβολές

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Τρανή βόλτα απόψε…
9 παρά με 11 παρά…

Αλβα φορτωνόταν συνεχως
Στρας σορτς οριακά έκρυβε κωλο μάγουλο, κόκκινες μπότες πουτανας

Μετά τις 10μιση εμφανίστηκε η Μαρία-νυν brunette, ex blondie- με έξτρα τούμπανο κοιλιά, πλέον αντιαισθητικό να τη βλέπεις έτσι σε πιάτσα.
Μαζί της δυο τρεις Κλασικ βουργαρες

Απούσα για συνεχονενη μέρα η Ελεν Σια tiger

Από 4all μέχρι Μαζαράκη πολλή αστυνομία σταματούσαν αβέρτα περίεργα αυτοκίνητα.

Πριν το σολ οκτάωρο ένσημο για την Μαρία μελαχρινή βυζαρες κόκκινο φιατ κλασικά

Χλοης γωνία δυο γυφτακια, δεν πλησίασα καν.

Απέναντι η τρελοΕλενη κλασική φιγούρα πιάτσας με έκανε παζάρια για δεκάρικο (48 ετών δηλώνει)

Από νωρίς όταν πρωτοπήγα μέχρι και τις δεκα παρά είδα Ανιλια με αδερφή της προσαραγμένες σε άλλο πόστο. Ύψος σελ προ Αλβα πέρα δώθε μέχρι 4 all.

Κάτι γυφτακια επίσης προς διχαλα κλασικά..

Συμπεθερες πηγαινοερχόντουσαν επι της μοναστηριου (δεν είδα χομπιτ απόψε) με έκανε και νοήματα η Έλενα-κωλαρα αλλά μετά τη χθεσινή ξενερα-τριχε καταστα, αδιάφορησα. Μέχρι να νου περάσει ΔΕΝ!

Απέναντι και πιο κάτω στη Μοναστηριου, εξεπλάγην καθώς σα να είδα νέο αίμα λόγω αμφιεσησ Αλλά κλασικά καθισμένη στα σκαλάκια της μάντρας με ξανθιά περούκα και σκούφο, η κάπως γλυκιά Βασια η οποία έτσι όπως μιλούσε μου τον σήκωσε λίγο. Την τεσταρα να δω αν κάνει ακα πιπα και φυσικά κάνει στα 30. Έχει λέει ένα παιδί σπίτι να θρέψει. Αλλά ο ερπης εκει ακόμα στα χείλη, όποτε κυροΑ!

Πάμε τώρα στο highlight της βραδιάς…

Εθεάθη νέα εμφάνιση να σουλατσάρει στο ύψος πόστου ανιλιας με αδερφή της, μέχρι στροφή για τράπεζα Πειραιώς (μπλε αμάξι εξηντάρα σατανογρια), ωραίας σοβαρής αμφίεσης. Πλησιάζω, κατεβάζω τζαμι μου συστήνεται σαν Ντεσυ, 40 ετών από BG φυσικά, δηλώνει πως δεν είναι καινουρια στην πιάτσα κ πηγαίνει με 20€ πιπα γαμησι. Δε ξέρω αν την έχει δει κάποιος άλλος η αν κατάλαβε ποια εννοώ. Κάστανο μαλλί κ φορούσε ένα παντελόνι ασπρόμαυρο με σχέδια. Η πρώτη εντύπωση δε με έπεισε λόγω προφοράς νομίζοντας ότι ήταν πρεζόνι στις αρχές, αλλά όπως το ψιλό μετάνιωσα και είπα να δώσω εύκαιρια έστω για πιπα ρε παιδί μου, μέχρι να γυρίσω από ερείπιο απέναντι ( τότε βρήκε όλη η Γιαννιτσων να περάσει γμτ!) την έκανα νόημα αλλά από πίσω μου πέρασε Alfa Romeo Julieta με βουλγαρικές πινακίδες, παίχτηκαν γελάκια και φυσικά φόρτωμα και γεια σας! Ακολούθησα και πήγαιναν προς δυτικά από μοναστηριου (Γιαννίρης). Filoxenia η κάποιο άλλο χοστελ για γαμησι; Νταβάς; Ποιος ξέρει….

That’s why έκοβα βόλτες με την ελπίδα να εμφανιστεί ξανά. Που θα πάει θα την πετύχω ξανά.

Κ εσείς, το νου σας…

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Τρανή βόλτα απόψε…
9 παρά με 11 παρά…

Αλβα φορτωνόταν συνεχως

Μετά τις 10μιση εμφανίστηκε η Μαρία-νυν brunette, ex blondie- με έξτρα τούμπανο κοιλιά, πλέον αντιαισθητικό να τη βλέπεις έτσι σε πιάτσα.

Απέναντι η τρελοΕλενη κλασική φιγούρα πιάτσας με έκανε παζάρια για δεκάρικο (48 ετών δηλώνει)

Από νωρίς όταν πρωτοπήγα μέχρι και τις δεκα παρά είδα Ανιλια με αδερφή της προσαραγμένες σε άλλο πόστο. Ύψος σελ προ Αλβα πέρα δώθε μέχρι 4 all.

Συμπεθερες πηγαινοερχόντουσαν επι της μοναστηριου (δεν είδα χομπιτ απόψε) με έκανε και νοήματα η Έλενα-κωλαρα αλλά μετά τη χθεσινή ξενερα-τριχε καταστα, αδιάφορησα. Μέχρι να νου περάσει ΔΕΝ!

Απέναντι και πιο κάτω στη Μοναστηριου, εξεπλάγην καθώς σα να είδα νέο αίμα λόγω αμφιεσησ Αλλά κλασικά καθισμένη στα σκαλάκια της μάντρας με ξανθιά περούκα και σκούφο, η κάπως γλυκιά Βασια η οποία έτσι όπως μιλούσε μου τον σήκωσε λίγο. Την τεσταρα να δω αν κάνει ακα πιπα και φυσικά κάνει στα 30. Έχει λέει ένα παιδί σπίτι να θρέψει. Αλλά ο ερπης εκει ακόμα στα χείλη, όποτε κυροΑ!

Εθεάθη νέα εμφάνιση να σουλατσάρει στο ύψος πόστου ανιλιας με αδερφή της, μέχρι στροφή για τράπεζα Πειραιώς (μπλε αμάξι εξηντάρα σατανογρια), ωραίας σοβαρής αμφίεσης. Πλησιάζω, κατεβάζω τζαμι μου συστήνεται σαν Ντεσυ, 40 ετών από BG φυσικά, δηλώνει πως δεν είναι καινουρια στην πιάτσα κ πηγαίνει με 20€ πιπα γαμησι. Δε ξέρω αν την έχει δει κάποιος άλλος η αν κατάλαβε ποια εννοώ. Κάστανο μαλλί κ φορούσε ένα παντελόνι ασπρόμαυρο με σχέδια. Η πρώτη εντύπωση δε με έπεισε λόγω προφοράς νομίζοντας ότι ήταν πρεζόνι στις αρχές, αλλά όπως το ψιλό μετάνιωσα και είπα να δώσω εύκαιρια έστω για πιπα ρε παιδί μου, μέχρι να γυρίσω από ερείπιο απέναντι ( τότε βρήκε όλη η Γιαννιτσων να περάσει γμτ!) την έκανα νόημα αλλά από πίσω μου πέρασε Alfa Romeo Julieta με βουλγαρικές πινακίδες, παίχτηκαν γελάκια και φυσικά φόρτωμα και γεια σας! Ακολούθησα και πήγαιναν προς δυτικά από μοναστηριου (Γιαννίρης). Filoxenia η κάποιο άλλο χοστελ για γαμησι; Νταβάς; Ποιος ξέρει….

That’s why έκοβα βόλτες με την ελπίδα να εμφανιστεί ξανά. Που θα πάει θα την πετύχω ξανά.

Κ εσείς, το νου σας…
Εχει καταντήσει αηδία αυτό με την Βάσια εδώ κ χρόνια

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.867
Πόντοι
3.796
Τρανή βόλτα απόψε…
9 παρά με 11 παρά…

Αλβα φορτωνόταν συνεχως

Κ εσείς, το νου σας…
Πρέπει να τσουγγρισαμε καμία 50ρια φορές τώρα γύρισα και εγώ ,από τις 21:30 ήμουν πάνω κάτω πιάτσα .
Όπως τα είπες με γλίτωσες και από το γράψιμο .
Η καινούρια η πετιτ Βουλγάρα απέναντι από την αννιλια που στέκεται πριν την διχάλα δίπλα στον κάδο ,είναι για να την βάλεις μέσα στον κάδο .
Έχει πολύ ωραίο κωλαρακι ,σταμάτησα και μου λέει 30 ,λέω πολλά είναι να κάνουμε τίποτα καλύτερο;
Με έβρισε στα βουλγαρικά και λέει bye bye ..
Το ίδιο και η Νταίζη που θέλω να την πάρω έστω μια φορά με στημένο αυτό το μικρό κωλαρακι και σήμερα με λέει μόνο 30 με 20 μόνο πίπα κάνω ...άσχετο αλλά έχετε προσέξει ότι φοράει μόνιμα μόνο αυτό το μαύρο σορτσάκι;
Η γκαστρωμενη παίζει να είχε σήμερα πιο πολύ δουλειά από όλες μαζί με την αλβανίδα .
Τα δύο βουλγαρακια στην χλόης τα περικύκλωσαν οι Δίας και την μία την πήραν μέσα με περιπολικό .

Κόψτε τις μαλακίες και σταματήστε να πληρώνετε 30ρια ..όλες την έχουν δει μουναρες ..δεν είναι δυνατόν να βγαίνουν καινούριες Βουλγάρες πουτανες και να μας ζητάνε 30 από την πρώτη μέρα .από κάπου είναι δασκαλεμενες.οι παλιές σχεδόν κρατάνε ακόμα το 20ρικο και τα καινούρια νομίζουν ότι μας κάνουν και χάρη .

Αυτή την ώρα που έφυγα πάντως έχει σπάσει πολύ η πιάτσα γιατί οι μπάτσοι γυρνάνε πάνω κάτω ..άρχισαν τώρα να βγαίνουν τα μαυρακια .
Και αραιά εμφανίζονται οι πρεζουδες .

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
640
Πόντοι
81
ρε παιδια εγω μερικες φορες που περασα δεν την εχω πετυχει την γκαστρωμενη και θελω να την κερασω μια πιπα τι ωρα βγαινει περιπου και που καθετε; μια φορα μονο την ειχα δει απεναντι απο αλβα αλλα απο τοτε δεν την ξαναπετυχα...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.867
Πόντοι
3.796
ρε παιδια εγω μερικες φορες που περασα δεν την εχω πετυχει την γκαστρωμενη και θελω να την κερασω μια πιπα τι ωρα βγαινει περιπου και που καθετε; μια φορα μονο την ειχα δει απεναντι απο αλβα αλλα απο τοτε δεν την ξαναπετυχα...
Τώρα εκεί είναι .μάλλον δεν την κατάλαβες .απέναντι από τα 4all είναι με μαύρο παλτό να μην φαίνεται η κοιλιά ,μαύρο μαλλί πλέον .και θα καταλάβεις από τις μπουταρες που έχει έξω στη φόρα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.867
Πόντοι
3.796
Alfie μετά το ερηπιο απέναντι με το μπλε Σμαρτ η Σόνια δεν ήταν ;κατά τις 22:00 ..ήταν πάνω στη στροφή και δεν μπορούσα να σταματήσω και ήταν μέσα στο αμάξι με σηκωμένο παράθυρο μέχρι να κάνω δύο γυρες να βρω ευκαιρία εξαφανίστηκε

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Alfie μετά το ερηπιο απέναντι με το μπλε Σμαρτ η Σόνια δεν ήταν ;κατά τις 22:00 ..ήταν πάνω στη στροφή και δεν μπορούσα να σταματήσω και ήταν μέσα στο αμάξι με σηκωμένο παράθυρο μέχρι να κάνω δύο γυρες να βρω ευκαιρία εξαφανίστηκε
Δεν πρόσεξα!
Εγώ αναφέρομαι στη γραια που είναι μέσα στο στενό που οδηγεί τράπεζα Πειραιώς

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.867
Πόντοι
3.796
Δεν πρόσεξα!
Εγώ αναφέρομαι στη γραια που είναι μέσα στο στενό που οδηγεί τράπεζα Πειραιώς
Δεν την είδα εκείνη ,αλλά έχει ξανά αναφερθεί .
Τόσο μπαζο είναι;

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.212
Πόντοι
201

Κ εσείς, το νου σας…
Αν μιλάμε για την ίδια που μάλλον μιλάμε, την έχω πάρει δύο φορές και είναι μια χαρά. Όμορφη (δεν θα έλεγα 60 σε καμία περίπτωση, αλλά γύρω στα 45 max), καλοντυμένη. Πίπα εξαιρετική, χωρίς βιασύνες, καλά Ελληνικά, ωραίο σώμα, καλό γαμήσι, καμία σχέση με ουσίες, τουλάχιστον από την δική μου εμπειρία. Σε πάει στο πάρκινγκ το μεγάλο που είναι άδειο απέναντι από το Grand hotel - δεξιά στη Μοναστηρίου όπως πάμε δυτικά, πριν το φανάρι και μετά το Grand hotel. Κάνει πιάτσα συνήθως μεταξύ Grand hotel και Λητώ επί της Μοναστηρίου. Νομίζω Νταίζη και όχι Ντέσυ.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Αν μιλάμε για την ίδια που μάλλον μιλάμε, την έχω πάρει δύο φορές και είναι μια χαρά. Όμορφη (δεν θα έλεγα 60 σε καμία περίπτωση, αλλά γύρω στα 45 max), καλοντυμένη. Πίπα εξαιρετική, χωρίς βιασύνες, καλά Ελληνικά, ωραίο σώμα, καλό γαμήσι, καμία σχέση με ουσίες, τουλάχιστον από την δική μου εμπειρία. Σε πάει στο πάρκινγκ το μεγάλο που είναι άδειο απέναντι από το Grand hotel - δεξιά στη Μοναστηρίου όπως πάμε δυτικά, πριν το φανάρι και μετά το Grand hotel. Κάνει πιάτσα συνήθως μεταξύ Grand hotel και Λητώ επί της Μοναστηρίου. Νομίζω Νταίζη και όχι Ντέσυ.
Αν μιλάτε για την νταιζη παλιά στο Κουρμπέτη Βουλγάρα περίπου 45, πολλά χρόνια στην Ελλάδα άπταιστα ελληνικά, παλιά στεκόταν στην στάση π είναι όπως βγαίνουμε από Γιαννιτσών στην μοναστηριού εκεί δεξιά κ είχε κ χώρο τώρα δεν έχει κ πάει ποτέ εκεί π είπες στην αλάνα ποτέ στο grand hotel στο στενό για το φανάρι αριστερά στο εγκατέλειμενο η κ στο Κορδελιό αριστερά στα τραίνα

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
266
Πόντοι
21
Ρε τύποι αυτή η μεγάλη με το μπλέ αμαξάκι μέσα στο στενό τί φάση; κανα 2 βράδια που βγήκα και δεν είχε τπτ, το σκέφτηκα μπας και παιξει καμια πιπα μερακλίδικη αλλα ειναι λιγο τρομακτικη ρε γμτ...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.867
Πόντοι
3.796
Ρε τύποι αυτή η μεγάλη με το μπλέ αμαξάκι μέσα στο στενό τί φάση; κανα 2 βράδια που βγήκα και δεν είχε τπτ, το σκέφτηκα μπας και παιξει καμια πιπα μερακλίδικη αλλα ειναι λιγο τρομακτικη ρε γμτ...
Το έχω δει αλλά από μακρυά ,δεν έχω πλησιάσει ....τι εννοείς τρομακτική;

Vascoda25

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Κριτικές
1
Like
998
Πόντοι
81
Παρτην δεν χάνεις κάτι μπορεί να σου κάνει καμμιά μερακλιδικη πιπα

ironjz

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Αν μιλάς για μια μεγαλούτσικη με ξανθό κοντό μαλί, αν θυμάμαι καλά, την έχω πάρει 3 - 4 φορές, αν δεν βρω κάτι άλλο. Κάνει καλή πίπα δεν βιάζεται και αφήνει να της βάλεις χέρι. Διαθέτει πολύ καλό βυζί για την ηλικία της. Προσωπικά δεν κλαίω τα λεφτά μου. Για ένα καλό άδειασμα είναι οκ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom