Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
κατά την γνώμη μου στα 20 ευρώ για να πεις ότι γάμησες κάτι αξιόλογο η αλβανίδα,άσχετα άμα την λένε όλοι ξεπετα ,για μενα το 20ρικο είναι μια χαρά για να την γαμησω με στημένη την κωλαρα της .
Όταν στα λεγα εγώ κάποτε, αναρωτιόσουν και είχες αμφιβολίες! Ακριβώς στα λόγια μ έρχεσαι!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.867
Πόντοι
3.796
ισως ναι ειναι η μονη εξαιρεση σε αυτο που λεω.. αλλα και εγω τοσα χρονια π κατεβαινω συνεχως εκει φορτωνω στις ρομαβουλ, και συνεχψως τις βλεπω φορτωμενες σε αμαξια ή αλλους περαστικους.. τωρα απο υγιεινη δεν ξερω αλλα σε γαμησια και καυλα μαλλον ειναι οι καλύτερες εκεί (μαυρες τρανς πρεζόνια κτλ δεν ασχολιόμουν ποτέ)
Είναι η μόνη ρετρό πουτανα πλέον ( Μαρία αλβανίδα) .
Κάνει πιάτσα κανονική ,ντυμένη καυκιαρικα πάντα και βαμμένη .και κάποιες Βουλγάρες επίσης .
Οι υπόλοιπες βγαίνουν λες και πάνε στο πάρκο η στη λαϊκή και απλά αρπάζουν και κανένα 20ρικο ..βλέπεις αβαφες με φόρμες και μπουφάν εσκιμωου ..δεν είναι εμφάνιση για πιάτσα αυτή .
Κάποτε περνούσες και χαζεβες από κωλομερια έξω όλη την Γιαννιτσών

• Like
Αντιδράσεις: L3fos

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.867
Πόντοι
3.796
Όταν στα λεγα εγώ κάποτε, αναρωτιόσουν και είχες αμφιβολίες! Ακριβώς στα λόγια μ έρχεσαι!
Δεν την κατηγόρησα εγώ σαν ξεπετα ,όταν την φόρτωσα για δοκιμή έγραψα κιόλας .
Δεν τρελάθηκα αλλά στα 20 ευρώ μια χαρά ήταν ,τι περίμεναν μερικοί δεν ξέρω .πίπα γαμησι στα όρθια ,αυτή είναι η πιάτσα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Ε ναι πάνε οι εποχαρες κατσαρίδας κτλ
@al pacino πως λεγόταν εκείνο τπ ωραίο τρανς ρε σύ στη συμβολή των οδών πιάτσα τρανς- χαρλεαδων, π έβγαινε βραδάκι με ωραία φωνούλα πράσινο ματι και καρέ μαλλι μελαχρινό; Θα σκάσω!!
Λάουρα? Βικτώρια?...ποια λες

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Αχ τι εποχές… πιτσιρίκος ήμουν κάποτε και μας πήγαιναν στα μπουζούκια κ στα κλαμπ (τότε που είχαμε) φίλοι γωνιών ή ποδαράτοι ή οι ταρίφες και βλέπαμε από μοναστηριού κ Γιαννιτσων έως γραμμές και 26ης όλο ωραιαδες με τα κωλια απέξω οπωσ Λέει κ ο Ντιου και μέσα μου ξερογλυφομουν Κ παράλληλα φοβόμουν! Ξέρετε, το κοντραστ αυτό της περιέργειας της καβλας, που με έκανε να λέω από μέσα μου ότι ανυπομονώ ν μεγαλώσω γ να δοκιμάσω…! Και τα χρόνια πέρασαν και όσο πάει όντως, οι ρετρό καβλες πουτανες μας αφήνουν…. Κλάψ κλαψ

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Δεν την κατηγόρησα εγώ σαν ξεπετα ,όταν την φόρτωσα για δοκιμή έγραψα κιόλας .
Δεν τρελάθηκα αλλά στα 20 ευρώ μια χαρά ήταν ,τι περίμεναν μερικοί δεν ξέρω .πίπα γαμησι στα όρθια ,αυτή είναι η πιάτσα
Έτσι ακριβώς
Σαν ένα καλό fast street food

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Λάουρα? Βικτώρια?...ποια λες
Όχι όχι!
Αυτές βγαίνουν ακόμα! Άσε που η Βικ είναι και νταρντανουλα! Και η Λαουρα βγαίνει είτε σ παλιό της στέκι (έναντι media markt) είτε αργά εκεί κοντά στο φιβερ!
Μια άλλη λέω που έβγαινε μέχρι πριν 3-5 χρόνια! Συνήθως καθόταν ακριβώς στη συμβολή των οδών, στο στενό των τρανς !

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Θυμάστε πριν καμιά 10ετια που είχε ανοίξει ταβερνάκι στην οδό Μαζαράκη λίγο κάτω από τη Γιαννιτσών στο δεξί χέρι? :2funny:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όχι όχι!
Αυτές βγαίνουν ακόμα! Άσε που η Βικ είναι και νταρντανουλα! Και η Λαουρα βγαίνει είτε σ παλιό της στέκι (έναντι media markt) είτε αργά εκεί κοντά στο φιβερ!
Μια άλλη λέω που έβγαινε μέχρι πριν 3-5 χρόνια! Συνήθως καθόταν ακριβώς στη συμβολή των οδών, στο στενό των τρανς !
Κάρμεν Καρολίνα??

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.867
Πόντοι
3.796
Θυμάστε πριν καμιά 10ετια που είχε ανοίξει ταβερνάκι στην οδό Μαζαράκη λίγο κάτω από τη Γιαννιτσών στο δεξί χέρι? :2funny:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κάρμεν Καρολίνα??
Πάντα ήθελα να μπω εκεί ! Αλλά μόνος μου δεν ...
Πολύ κουτούκι φάση ! Χαχαχαχα ,πρέπει να είχε πολύ μιλφοκατασταση εκεί μέσα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Θυμάστε τα πρώτα χρόνια του fever που απ'εξω στηνόταν ένας ελεεινός τύπος και έψηνε σουβλάκια??... ρωτάω κάποτε το boss του fever, αυτόν με το μικρόφωνο ονόματα να μη λέμε... είναι καλά τα σουβλάκια αυτουνού έξω?...
και μου απαντά ... έχουν εξαφανιστεί όλες οι γάτες της γειτονιάς :2funny::2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Δεν παίζεσαι! Σε ευχαριστώ ρε σύ ΑΛ!
Καρμεν ρε φίλε!!!
Που χάθηκε άραγε το παιδί αυτό;
Ναι έχει χρόνια που σταμάτησε αυτή, μεγάλη ήταν...
Και μια Ελεάνα που ήταν χρόνια εκεί κάθε νύχτα εξαφανίστηκε

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Ήταν μεγάλη αλλά βαστούσε καλά! Έβγαζε καλή καβλα ΑΛ! Και επίσης και μια άλλη μελαχρινή που την είχα πάρει εκεί κοντά στο μεταξύ μας με βενζινάδικο σελ πλακόστρωτο ήταν σούπερ! Εποχές 2012-13

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Ήταν μεγάλη αλλά βαστούσε καλά! Έβγαζε καλή καβλα ΑΛ! Και επίσης και μια άλλη μελαχρινή που την είχα πάρει εκεί κοντά στο μεταξύ μας με βενζινάδικο σελ πλακόστρωτο ήταν σούπερ! Εποχές 2012-13
Τη Νανά λες? έβγαινε εκεί κάποια χρόνια

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Δεν έχω παραμικρή ιδέα μετά από τόσα χρόνια! Θυμάμαι ήμουν πεζός τότε κ με πήγε σε ένα πάρκινγκ κατηφορικό Αριστερά όπως κατεβαίνεις την όσο πλακόστρωτου

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
όχι ήταν ποδαράτη!!!

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Η Ήρα ειναι η αγαπημένη μου από πιάτσες μαζί με την Αλβανίδα.. Πολύ τίμια σε αυτό που κάνει , βγαίνει καμία 5 χρόνια τουλάχιστον εκεί και το βασικό όπως και η Αλβανίδα δεν περνει αλλοδαπούς.
Ε όχι κ δεν παίρνει πακια…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom