Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

gtthema1

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2023
Like
12
Πόντοι
0
Βόλτα την Πέμπτη κατά της 12:00
Οι μόνες που μου τράβηξαν το ενδιαφέρον ήταν 2 - 3 μαζεμένες προς το τέλος της Γιαννιτσών είχε ένα ταξί όμως για ώρα δεν έδειχναν και ενδιαφέρον για τα αμάξια οπότε δεν ασχολήθηκα, κάνοντας αναστροφή πήρα την Έλενα η Ελένη , με την κοιλιά τούρλα , μόνο τσιμπούκι έδωσα χαλαρό , καθαρή συννενόησημη απλά οκ θα έλεγα .

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.389
Πόντοι
3.796
Βόλτα την Πέμπτη κατά της 12:00
Οι μόνες που μου τράβηξαν το ενδιαφέρον ήταν 2 - 3 μαζεμένες προς το τέλος της Γιαννιτσών είχε ένα ταξί όμως για ώρα δεν έδειχναν και ενδιαφέρον για τα αμάξια οπότε δεν ασχολήθηκα, κάνοντας αναστροφή πήρα την Έλενα η Ελένη , με την κοιλιά τούρλα , μόνο τσιμπούκι έδωσα χαλαρό , καθαρή συννενόησημη απλά οκ θα έλεγα .
Τελικά δεν γέννησε ακόμα ..χαχαχαχα.
Άρχισαν και μαζεύονται από νωρίς ,τελευταία μετα τις 12 δύσκολα βρίσκεις κανένα καλό .

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
10.065
Πόντοι
3.556
Χάχα τι μας λέει εδώ η Έλενα η συμπεθέρα γαμιοταν το βράδυ κ την άλλη μέρα γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι
Κ όταν την έλεγα δε κάνει απαντούσε γιατί με τον δικό κ πως το κάνω

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
13
Like
4.181
Πόντοι
746
Δεν θέλω να κρίνω κανέναν αλλά δεν μου αρέσει να βλέπω στο πε(ζ)οδρόμιο την άλλη με την κοιλιά τούρλα

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.835
Πόντοι
1.336
Αλβα καβλα στη θέση της
Ελενοσια tiger καυτό μαύρο φόρεμα μπούτια έξω απέναντι
Νορμαλ μέρα στην πιάτσα
Περασμα 8-9
Δε ξέρω τι γίνεται πιο μετά καθώς έστριψα στο fever με κατεύθυνση οίκους και αδυναμιαμπερ

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
13
Like
4.181
Πόντοι
746
Αλβα καβλα στη θέση της
Ελενοσια tiger καυτό μαύρο φόρεμα μπούτια έξω απέναντι
Νορμαλ μέρα στην πιάτσα
Περασμα 8-9
Δε ξέρω τι γίνεται πιο μετά καθώς έστριψα στο fever με κατεύθυνση οίκους και αδυναμιαμπερ
ΕΛΟΝΟΣΙΑ;

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
13
Like
4.181
Πόντοι
746
γραφουν και σε κατι τοιχους για ηπατιτιδες,χολερες,ειτζ,μειτζ..

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.389
Πόντοι
3.796
γραφουν και σε κατι τοιχους για ηπατιτιδες,χολερες,ειτζ,μειτζ..
Όλα και όλα φίλε μου ..μόνο για την άλλη με ηπατίτιδα γράφτηκε ..χαχαχχαχα...
Πάντως κάποιος έγραψε Εύη+ κάποιος (δεν θυμάμαι όνομα )=love.
Έχουν ξεφύγει τα πρεζόνια ,μάλλον μαστουροναν με την μυρωδιά από τα σπρέι.
Όσο για την γκαστρωμενη που ρωτάς δεν είναι η πρώτη πάντα είχε γκαστρωμενες στην πιάτσα ,ειδικά Βουλγάρες .άμα δεν γαμιουνται ποιος θα φέρει τα λεφτά στο σπίτι ;

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.835
Πόντοι
1.336
Βόλτα 8-10
Αλβα καυτό φόρεμα ροζ αποχρώσεως λίγο maxi για τα δεδομένα της
Απέναντι κωλαρα τσιγγανα
Δίπλα μελαχρινή βουλγαρα που βγαίνει που κ που
Πιο κει ιουλια-dewarss
Ακόμα πιο κει κλασική χοντρή προ sol
Και ένα ψηλό παλιό τραβελι πήγαινε πέρα δώθε σ Γιαννιτσων αποψε
Μοναστηριού Συλβι κολάν ψαρωτικο στο χρωμα δέρματος -Έλενα ΚΩΛΑΡΑ μαύρο καυτό κολάν με σχίσματα μπροστά τύπου χύνω -χρυσα ξανθιά βουλγαρα καινουρια που λέγαμε με κολάν δερματινο και η άλλη η ψηλή Βουλγαριτσα με λαχανί κολάν καθόταν πάνω σε πάσσαλο για να προκαλέσει το λεσι !
Λοιπόν πήγαινα κλασικά για Έλενα καθώς με καβλωσε με το κολάν της αλλά Μπροστά μ την πήρε ένας μεσήλικας για ξενοδοχείο και έμεινα σεκος, όποτε επέλεξα να δοκιμάσω Χρυσα βουλγαρα γιατί κάτι ν έβγαζε κ γιατί κανεις δεν είχε να πει κάτι τόσο καιρο.
Πολύ καλή πιπα, πολύ άνετη με το χρόνο, έγλυψε λίγο αρχιδια για να με καβλωσει κ γενικά πολύ καλή φάση. Έχω την εντύπωση ότι καβλωνει αν της αρέσεις κ είσαι νορμαλ κ ωραίος
Δεν είχα ορεξη να γαμησω παρά μόνο πιπα και παχιά όποτε δεν έχω να προσθέσω κάτι πέραν αυτών

Στο στενό της Πειραιώς κλασικά 60αρα με μπλε αμάξι

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.389
Πόντοι
3.796
Βόλτα 8-10
Αλβα καυτό φόρεμα ροζ αποχρώσεως λίγο maxi για τα δεδομένα της
Απέναντι κωλαρα τσιγγανα
Δίπλα μελαχρινή βουλγαρα που βγαίνει που κ που
Πιο κει ιουλια-dewarss
Ακόμα πιο κει κλασική χοντρή προ sol
Και ένα ψηλό παλιό τραβελι πήγαινε πέρα δώθε σ Γιαννιτσων αποψε
Μοναστηριού Συλβι κολάν ψαρωτικο στο χρωμα δέρματος -Έλενα ΚΩΛΑΡΑ μαύρο καυτό κολάν με σχίσματα μπροστά τύπου χύνω -χρυσα ξανθιά βουλγαρα καινουρια που λέγαμε με κολάν δερματινο και η άλλη η ψηλή Βουλγαριτσα με λαχανί κολάν καθόταν πάνω σε πάσσαλο για να προκαλέσει το λεσι !
Λοιπόν πήγαινα κλασικά για Έλενα καθώς με καβλωσε με το κολάν της αλλά Μπροστά μ την πήρε ένας μεσήλικας για ξενοδοχείο και έμεινα σεκος, όποτε επέλεξα να δοκιμάσω Χρυσα βουλγαρα γιατί κάτι ν έβγαζε κ γιατί κανεις δεν είχε να πει κάτι τόσο καιρο.
Πολύ καλή πιπα, πολύ άνετη με το χρόνο, έγλυψε λίγο αρχιδια για να με καβλωσει κ γενικά πολύ καλή φάση. Έχω την εντύπωση ότι καβλωνει αν της αρέσεις κ είσαι νορμαλ κ ωραίος
Δεν είχα ορεξη να γαμησω παρά μόνο πιπα και παχιά όποτε δεν έχω να προσθέσω κάτι πέραν αυτών

Στο στενό της Πειραιώς κλασικά 60αρα με μπλε αμάξι
Ωραίος ,καλή βόλτα .
Τόσο καιρό εξαφανισμένες σήμερα στο ψοφοκρυο βγήκαν όλες.
Η Χρύσα Βουλγάρα είναι η αδύνατη ξανθιά μετά το τουντει που βγαίνει ;
Λίγο μαυριδερη που εμφανίστηκε τώρα στις γιορτές;

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.835
Πόντοι
1.336
Μη σου πω ψέμματα είναι νορμαλ σε χρωμα νομίζω και σε κιλά
Και δε νομίζω να την ειδα άλλου παρά μόνο εκεί
Εξάλλου ο αδερφός ή ξάδερφος της είναι ο άντρας της Έλενας, Αρα είναι λογικό να βγαίνουν παρεα
Σας έφτιαξα πάλι με gossipακι

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.389
Πόντοι
3.796
Μη σου πω ψέμματα είναι νορμαλ σε χρωμα νομίζω και σε κιλά
Και δε νομίζω να την ειδα άλλου παρά μόνο εκεί
Εξάλλου ο αδερφός ή ξάδερφος της είναι ο άντρας της Έλενας, Αρα είναι λογικό να βγαίνουν παρεα
Σας έφτιαξα πάλι με gossipακι
Α κατάλαβα ,είναι αυτή που βγαίνει με Έλενα και ντεζη τελευταία.την είδα από μακρυά από την απέναντι μεριά της μοναστηριού που ήταν και οι 3 μαζί .εκεί που είναι η καβατζα τους κοντά .

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.718
Πόντοι
456
Με τα πολυ αναλυτικα σχολια του αλφι και αλλων, αλλα κ με την πολύετη εμπειρια μου, εχω να πω ότι όλη η πιάτσα είναι οι 5-6 ρομαβουλγαρες θείτσες με πιασίματα ή νεότερες που ερχονται, κάτι που μάλλον πιστεύουμε αρκετοί... κατά τα άλλα δεν αξίζει τπτ απο άλλες

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.389
Πόντοι
3.796
Με τα πολυ αναλυτικα σχολια του αλφι και αλλων, αλλα κ με την πολύετη εμπειρια μου, εχω να πω ότι όλη η πιάτσα είναι οι 5-6 ρομαβουλγαρες θείτσες με πιασίματα ή νεότερες που ερχονται, κάτι που μάλλον πιστεύουμε αρκετοί... κατά τα άλλα δεν αξίζει τπτ απο άλλες
Πολύ λίγες πλέον ,για μαύρες είναι ντροπή και να τις αναφέρουμε εδώ και χρόνια .
Οι Ελληνίδες και τλπ έχουν γίνει όλες πρεζόνια και οι μόνες που ψιλό αξίζουν είναι κάποιες επιλεγμένες Βουλγάρες και κατά την γνώμη μου στα 20 ευρώ για να πεις ότι γάμησες κάτι αξιόλογο η αλβανίδα,άσχετα άμα την λένε όλοι ξεπετα ,για μενα το 20ρικο είναι μια χαρά για να την γαμησω με στημένη την κωλαρα της .

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.835
Πόντοι
1.336
Ε ναι πάνε οι εποχαρες κατσαρίδας κτλ
@al pacino πως λεγόταν εκείνο τπ ωραίο τρανς ρε σύ στη συμβολή των οδών πιάτσα τρανς- χαρλεαδων, π έβγαινε βραδάκι με ωραία φωνούλα πράσινο ματι και καρέ μαλλι μελαχρινό; Θα σκάσω!!

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.718
Πόντοι
456
Πολύ λίγες πλέον ,για μαύρες είναι ντροπή και να τις αναφέρουμε εδώ και χρόνια .
Οι Ελληνίδες και τλπ έχουν γίνει όλες πρεζόνια και οι μόνες που ψιλό αξίζουν είναι κάποιες επιλεγμένες Βουλγάρες και κατά την γνώμη μου στα 20 ευρώ για να πεις ότι γάμησες κάτι αξιόλογο η αλβανίδα,άσχετα άμα την λένε όλοι ξεπετα ,για μενα το 20ρικο είναι μια χαρά για να την γαμησω με στημένη την κωλαρα της .
ισως ναι ειναι η μονη εξαιρεση σε αυτο που λεω.. αλλα και εγω τοσα χρονια π κατεβαινω συνεχως εκει φορτωνω στις ρομαβουλ, και συνεχψως τις βλεπω φορτωμενες σε αμαξια ή αλλους περαστικους.. τωρα απο υγιεινη δεν ξερω αλλα σε γαμησια και καυλα μαλλον ειναι οι καλύτερες εκεί (μαυρες τρανς πρεζόνια κτλ δεν ασχολιόμουν ποτέ)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom