Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.867
Πόντοι
3.796
Μία γρήγορη περασιά στις 8.30 η Αλβανίδα στο πόστο της η Ιουλία στις λαμαρίνες στο γκρεμισμένο μπροστά η ψηλή με την φίλη της έχουν κ σμαρτακι τώρα κ παρακάτω λίγο πριν την διχάλα αριστερά ανάμεσα στους κάδους μικρό κοντό όμορφο πετιτ σώμα ίσα ίσα π φαινόταν ανάμεσα στους κάδους σταματάω με λέει 20 πίπα 30 σεξ την λέω μπα πολλά είναι δεν έκανε κίνησή ούτε κ εγώ φυσικά κ έφυγα έκανα μία γύρα πάλι εκεί ήταν
Την έχει πάρει κανείς αξίζει να την παζαρέψω η μπα
Η κοντή στους κάδους είναι που έγραψα προχθές ,την είπα πολλά είναι και με έβριζε κιόλας στα βουλγαρικά ..θα πεινάσει και αυτό και θα προσγειωθεί στην πραγματικότητα..
Τι έχουν πάθει όλες οι Βουλγάρες και την έχουν δει γκόμενες και ζητάνε 30ρια δεν έχω καταλάβει

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
640
Πόντοι
81
Μία γρήγορη περασιά στις 8.30 η Αλβανίδα στο πόστο της η Ιουλία στις λαμαρίνες στο γκρεμισμένο μπροστά η ψηλή με την φίλη της έχουν κ σμαρτακι τώρα κ παρακάτω λίγο πριν την διχάλα αριστερά ανάμεσα στους κάδους μικρό κοντό όμορφο πετιτ σώμα ίσα ίσα π φαινόταν ανάμεσα στους κάδους σταματάω με λέει 20 πίπα 30 σεξ την λέω μπα πολλά είναι δεν έκανε κίνησή ούτε κ εγώ φυσικά κ έφυγα έκανα μία γύρα πάλι εκεί ήταν
Την έχει πάρει κανείς αξίζει να την παζαρέψω η μπα
και εγω την ειδα πηγα να την παζαρεψω και δεν δεχτηκε και καποιες γυρες που εκανα την φορτωναν αρκετα, μετα την φορτωσε και ο νταλικερης που ηταν απεναντι. αμα της δινουν αβερτα 30αρια τετοια θα εχουμε...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

παλι εφαγα ακυρο απο ιουλια.... δεν ξερω τι κανω λαθος μαζι της

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.867
Πόντοι
3.796
και εγω την ειδα πηγα να την παζαρεψω και δεν δεχτηκε και καποιες γυρες που εκανα την φορτωναν αρκετα, μετα την φορτωσε και ο νταλικερης που ηταν απεναντι. αμα της δινουν αβερτα 30αρια τετοια θα εχουμε...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

παλι εφαγα ακυρο απο ιουλια.... δεν ξερω τι κανω λαθος μαζι της
Και να μην έτρωγες άκυρο και αυτή 30 θα σε ζητούσε .
Δεν χάνεις και τίποτα να ξέρεις .
Ακριβώς έτσι όσο τις πληρώνουν τόσο θα μας πουλάνε τρέλα .

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Η κοντή στους κάδους είναι που έγραψα προχθές ,την είπα πολλά είναι και με έβριζε κιόλας στα βουλγαρικά ..θα πεινάσει και αυτό και θα προσγειωθεί στην πραγματικότητα..
Τι έχουν πάθει όλες οι Βουλγάρες και την έχουν δει γκόμενες και ζητάνε 30ρια δεν έχω καταλάβει
Δυστυχώς μονο αυτές βλέπονται στη πιάτσα για αυτό.. Εγώ πάνω απο 20 ποτε δεν εχω δώσει σε πιάτσα για το οτιδήποτε

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.115
Πόντοι
1.436
Σε πάει σε μια καβάτζα προς ΚΤΕΛ συνήθως ή στην κλασική απέναντι από Ανιλια, κατεβάζει καθίσματα και αρχίζει την πιπα. Γουστάρει πιτσιρίκια συνήθως αλλά προφανώς τους παίρνει όλους. Χήρα. Καλή όντως πιπα. Πολλά αχ βαχ και «σκισε με χυσε με μωρό μου με τη ψωλαρα σου» κ τέτοια πολλά. Είναι λίγο τρομακτικ όντως , αλλά αξίζει τη δοκιμή. Εμένα τυχαία με έτυχε η φάση πριν 4·-5 χρόνια μπηκα στο στενό να κατουρησω πίσω απ τους κάδους και αυτή έπαιρνε ματι. Μόνο για το σενάριο και το κονσεπτ την πήρα και έγιναν αυτά π σ είπα. Από τότε να την έχω πάρει άλλες 2-3 φορες
γενικα δεν ασχολουμε με πιατσα αλλα ρε μαγκες οταν λετε ειναι τρομαχτικη τι εχει δηλαδη?με εχετε ιντριγκαρει :2funny:

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
γενικα δεν ασχολουμε με πιατσα αλλα ρε μαγκες οταν λετε ειναι τρομαχτικη τι εχει δηλαδη?με εχετε ιντριγκαρει :2funny:
Creepy έκφραση
Κοντό μαλλί ξανθό ντεκαπαζ
Θυμίζει Φωφώ εγκλήματα στα εξήντα της
Βγάζει μια καβλα
Πονηροβλεμμουσα
Γενικότερα ένα vibe καβλας μαζί με «λες να με ναρκώσει και να μ πάρει τα νεφρά;»

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.867
Πόντοι
3.796
Creepy έκφραση
Κοντό μαλλί ξανθό ντεκαπαζ
Θυμίζει Φωφώ εγκλήματα στα εξήντα της
Βγάζει μια καβλα
Πονηροβλεμμουσα
Γενικότερα ένα vibe καβλας μαζί με «λες να με ναρκώσει και να μ πάρει τα νεφρά;»
Με τέτοια περιγραφή ακόμα και οποίος είχε στο μυαλό του να φορτώσει...μάλλον θα το ξανά σκεφτεί

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Ελα εντάξει χιουμορακι ρε μουνια
Απλά ψιλό είναι τέτοια η φάση
Παίζει φωτα όταν πλησιάζεις κτλ
Είναι και αυτή ένα κάτι στην πιάτσα, δίνει ένα χρωμα…!
Είναι παθιαρα να ξέρετε!
Ντιου σε προκαλώ!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.867
Πόντοι
3.796
Ελα εντάξει χιουμορακι ρε μουνια
Απλά ψιλό είναι τέτοια η φάση
Παίζει φωτα όταν πλησιάζεις κτλ
Είναι και αυτή ένα κάτι στην πιάτσα, δίνει ένα χρωμα…!
Είναι παθιαρα να ξέρετε!
Ντιου σε προκαλώ!
Εγώ θα το ορμηξω άνετα ..
Δεν την πετυχαινω .
Άμα βρεθεί μπροστά μου θα φορτωθεί ..
Δώσε συντεταγμένες..ώρες και σημεία

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Εγώ θα το ορμηξω άνετα ..
Δεν την πετυχαινω .
Άμα βρεθεί μπροστά μου θα φορτωθεί ..
Δώσε συντεταγμένες..ώρες και σημεία
Από ότι μ είχε πει, Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο, αλλά αυτά αλλάζουν όπως ξες
Από τις 8παρα μέχρι 11 σίγουρα , δε ξέρω αν παραπάνω! Γεωργίου κουμαρα η οδός. Όπως Γιαννιτσων πηγαίνοντας δυτικά στρίβεις δεξιά και τη βλέπεις στο αμάξι της εκ των αριστερών σου. Συνεννοείστε και την ακολουθας. Τα υπόλοιπα θα μας τα πεις. Εγώ πάντως την έχυσα στόμα πριν κάποια χρόνια. Αναμένουμε

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Πλάκα κάνει ο αλφι τρομακτικές είναι κάτι γύφτοβουλαρες κακομουτσουνες π μοιάζουν με μπαμπουίνους

EFILNIKUFESIN

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2018
Like
67
Πόντοι
0
Από ότι μ είχε πει, Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο, αλλά αυτά αλλάζουν όπως ξες
Από τις 8παρα μέχρι 11 σίγουρα , δε ξέρω αν παραπάνω! Γεωργίου κουμαρα η οδός. Όπως Γιαννιτσων πηγαίνοντας δυτικά στρίβεις δεξιά και τη βλέπεις στο αμάξι της εκ των αριστερών σου. Συνεννοείστε και την ακολουθας. Τα υπόλοιπα θα μας τα πεις. Εγώ πάντως την έχυσα στόμα πριν κάποια χρόνια. Αναμένουμε
τεταρτη, πεμπτη,παρασκευη ειναι. Και μετατιϛ 23.00 ισωϛ.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Λιγακι προσοχη στις εκφρασεις σας για την εμφανιση των κοριτσιων.....γιατι ο Λεων δεν θελει τετοια!!!

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Λιγακι προσοχη στις εκφρασεις σας για την εμφανιση των κοριτσιων.....γιατι ο Λεων δεν θελει τετοια!!!
Ναι ναι με το παρδον
Αφαιρέθηκα Γαμω τον παρορμητισμό μου δε μπορώ να τον καταπιεσω!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.867
Πόντοι
3.796
Ναι ναι με το παρδον
Αφαιρέθηκα Γαμω τον παρορμητισμό μου δε μπορώ να τον καταπιεσω!
Μόλις ανέφερες το μιλφ πάντως ξετρυπωσες και δύο κρυφό συναγωνιστές ..χαχαχαχα..
Καλός τα παιδιά ! Δώστε πληροφορίες από πιάτσα γενικά αφού γνωρίζετε και εσείς

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Μόλις ανέφερες το μιλφ πάντως ξετρυπωσες και δύο κρυφό συναγωνιστές ..χαχαχαχα..
Καλός τα παιδιά ! Δώστε πληροφορίες από πιάτσα γενικά αφού γνωρίζετε και εσείς
Απ το στόμα μου το πηρες
Είδες τα πουλάκια μου; Άντε να ενεργοποιούμαστε λιγο

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.867
Πόντοι
3.796
Και μάλιστα από το απόγευμα... εκεί την είχα ρωτήσει μια φορά
Δεν το έφαγες Αλ;
Να ξέρουμε πού βαδίζουμε ..
Αν και βλέπω σήμερα πολλοί θα την ψάξουν οπότε περιμένουμε και νέα από το μέτωπο

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
266
Πόντοι
21
αν παω για ποτο αποψε, θα κανω καταδρομικη, θα δοκιμασω και θα σας πω. μου κινησε την περιεργεια. αρκει να μην χαλασει πολυ ο καιρος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom